-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gunz4Hire
csendes tag
A probléma sajnos nem orvosolodott az újra telepitessel.
Eddig az volt, hogy ha hálózatot kap a telefon, akkor pár perc után kifagy és újra indul... Most már hálózatot sem talál.
Lehet sima antenna probléma vagy esetleg alaplappal van a baj?
Ezek kb mennyibe vannak egy szervizesnel és esetleg tudtok mondani olyan helyet, ahol tapasztalatok alapján jó a szervíz és tudom is oda vinni? (Kiindulva abból, hogy tokot ott, ahonnan barátnőm szerezte nekem külföldről kellett rendelni, mert sehol nem volt inkább megkérdezem, hogy van-e olyan hely, ahol ilyennel foglalkoznak
)
-
Gunz4Hire
csendes tag
Sziasztok nem tudom másnál is felmerült-e ez a probléma, de ma este (pl most is) többször magától újra indul a telefon... Ilyet eddig nem csinált (toltore van téve és 24%-on van így a lemerules se lehet). Ha valaki esetleg tud valamit mondani, akkor megköszönöm... Elvileg ma volt egy frissites, amit leszedett a telefon, de ezen kívül nem volt semmi extra. Remélem tudja valaki mi lehet a baj. :/
-
Gunz4Hire
csendes tag
Csak egy kicsit.
-
Gunz4Hire
csendes tag
Az igen rögtön utána megkértem az otthonaikat hogy hívjanak fel és rendesen kicsengett
-
Gunz4Hire
csendes tag
Ezer hála megoldódott
-
Gunz4Hire
csendes tag
Sziasztok. Egy nagyon hülye kérdésem lenne.
Mikor hívnak (akár facebook chat, akár viber akár gsmről ) nem csörög ki a telefon folyamatosan hanem csörren egyet és abban hagyja. :/ Ugyan ez hívás közben egyszer kicseng és többször nem. Hol lehet ezt esetleg beállítani, hogy rendesen kicsengjen/csörögjön a telefon. Nem találtam a beállításoknál sajnos csak azt a menüpontot, hogy ha kézbe veszem elhalkuljon (kikapcsoltam, de semmi). :/ Valaki valamit tud esetleg mondani? Amúgy 4 napja van meg a telefon és azóta egyszer lett újraindítva (ma jött egy firmware frissítés). Nagyon tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest