- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gunz4Hire
csendes tag
A probléma sajnos nem orvosolodott az újra telepitessel.
Eddig az volt, hogy ha hálózatot kap a telefon, akkor pár perc után kifagy és újra indul... Most már hálózatot sem talál.
Lehet sima antenna probléma vagy esetleg alaplappal van a baj?
Ezek kb mennyibe vannak egy szervizesnel és esetleg tudtok mondani olyan helyet, ahol tapasztalatok alapján jó a szervíz és tudom is oda vinni? (Kiindulva abból, hogy tokot ott, ahonnan barátnőm szerezte nekem külföldről kellett rendelni, mert sehol nem volt inkább megkérdezem, hogy van-e olyan hely, ahol ilyennel foglalkoznak
)
-
Gunz4Hire
csendes tag
Sziasztok nem tudom másnál is felmerült-e ez a probléma, de ma este (pl most is) többször magától újra indul a telefon... Ilyet eddig nem csinált (toltore van téve és 24%-on van így a lemerules se lehet). Ha valaki esetleg tud valamit mondani, akkor megköszönöm... Elvileg ma volt egy frissites, amit leszedett a telefon, de ezen kívül nem volt semmi extra. Remélem tudja valaki mi lehet a baj. :/
-
Gunz4Hire
csendes tag
Csak egy kicsit.
-
Gunz4Hire
csendes tag
Az igen rögtön utána megkértem az otthonaikat hogy hívjanak fel és rendesen kicsengett
-
Gunz4Hire
csendes tag
Ezer hála megoldódott
-
Gunz4Hire
csendes tag
Sziasztok. Egy nagyon hülye kérdésem lenne.
Mikor hívnak (akár facebook chat, akár viber akár gsmről ) nem csörög ki a telefon folyamatosan hanem csörren egyet és abban hagyja. :/ Ugyan ez hívás közben egyszer kicseng és többször nem. Hol lehet ezt esetleg beállítani, hogy rendesen kicsengjen/csörögjön a telefon. Nem találtam a beállításoknál sajnos csak azt a menüpontot, hogy ha kézbe veszem elhalkuljon (kikapcsoltam, de semmi). :/ Valaki valamit tud esetleg mondani? Amúgy 4 napja van meg a telefon és azóta egyszer lett újraindítva (ma jött egy firmware frissítés). Nagyon tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest