- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dns86
tag
Sziasztok!
Leveleztem a Htc-vel. Eredmény: htcdev-es nyitásnál gari automatikusan ugrik, függetlenül attól hogy a hiba a nyitásból ered -e vagy sem.
Más: volt aki panaszkodott a rosszabb hangzásra. Leírtam, hogy emiatt érdekelne a nyitás, hogy visszategyem a 4.3-t. A válasz az volt hogy ha ilyen problémám van, és nem oldotta meg egy gyári visszaállítás, akkor érdemes szervízbe küldeni és gariban javítják. Felmerült a kérdés bennem, hogy lehet, hogy nem is szoftveres a gond? De ennyiünknek és érdekes mód pont a frissítés után? Szerintetek érdemes? Nekem a frissítés óta mintha elveszett volna a basszus, pedig 4.3 alatt levitte a fejem (ugyanazok a zenék, ugyanaz a fejhallgató - Beats Studio. Nem kell fikázni hogy szar, az én zenéimhez amiket hallgatok tökéletes volt EDDIG.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA® driverek topikja
- Gyúrósok ide!
- Autószerelők, autószerelés
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest