- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
O_L_I
őstag
NA NE! Én nagy főzött ROM párti vagyok, de csak azért nekiálni unlockolni meg romokat próbálgatni (mert úgy sem lesz jó az első amit felteszel meg aztán nincs megállás, olyan ezmint az alkoholizmus) mert nem tudod kivárni az updatet...
Nekem megjött pár napja és megnyugtatlak semmi eget rengető újdonság nincs benne.
Nekem ez az első olyan telefonom amire azt mondom, hogy hacsak nincs valami olyan funkció ami neked kell és csak rootolással lehet megoldani akkor bűn rootolni a ezt a telót. -
O_L_I
őstag
Most olvasom, hogy másnak még nem jött meg a Sense 6 update? Nekem tegnap elött megjött és fel is tettem. (arról írtam a lentebbi bugokat is)
-
O_L_I
őstag
Sziaszok, Nekem a frissítés óta megjelent egy 10017-es nevű app a mobil adatforgalom listában (system app ikon van mellette) és ráadásul vezeti a listát
Persze azonnal kikapcsoltam az adat forgalmát mikor megláttam de jó lenne tudni hogy mi a tök lehet ez, ja és persze shol máshol nincs ilyen nevű app egyik listában sem.A másik jópofa anomália a frissítés óta, hogy a Googe play music csak akkor tölt le WiFi-n zenét ha kikapcsolom azt a funkciót, hogy csak WiFi-n töltsön le zenét
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest