- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed Parker
nagyúr
folyamatos használattal sztem kb 4óra alatt lemerítem.
napi kb 2óra net,némi podcast BT-on,ott a kijelző nem megy,power save on módban,wifi off,gps off és amit lehet kinyomok,4G hálózattal.
tuti hogy szívja valami,mert nem tartom normálisnak,hgy egy 2300mAh-s akksi ilyen gyorsan elfogyjon.
az i5 legalább 2-3órával tovább bírta,a szokásaim meg nem változtak,minden nap kb egyformán használom a telefont,olvasok,fórum,és podcast.SzPisti:elkényeztetésről szó sincs,valami vagy jó vagy nem,ez nem jó,legalábbis egy erősebb hardvertől többet várnék.
a geekbecnch-ben 300ponttal tud többet mint az i5,4 maggalakkor megpróbálom ezt az ujraindítást,a gyors boot be van kapcsolva,erre emlékszem.
soha nem játszom,csak amiket fent írtam,netezek és zene,ezek nem túl hardverigényes feladatok.
-
Ed Parker
nagyúr
azt nem tudtam hogy egy szoftverfrissítésnél kell csinálni egy gyári visszaállítást
úgy egészében.
az egész telefon laggol,a scroll,beakad,aztán meg úgy meglódul,hogy túl is megy.
nekem nagyon fura dolog ez,az i5,ami 2 mag és alacsonyabb órajel,sokkal simább a működése.
mikor ezt kiválasztottam,fel sem merült bennem ilyen hogy négy maggal ilyen előfordulhat.
a kijelző brutál, a hangja is jó, a pontosság viszont már kevésbé.
kb 2-3 szor kell ráböknöm az adott pontra hogy reagáljon.
ez most nem tudom hogy kalibrálni kellene a kijelzőt vagy ez ilyen? -
dani3l
őstag
De igy következö ujrainditasnal megint futni fog. De mindegy, egyelöre lelöttem, aztan majd ha zavar akkor letörlöm, ugyse kell mindig, csak kivancsisagbol akartam megnezni.
Jelenleg 2 ora 12 perc kijelzöidönel vagyok es 39% van meg hatra, kicsit kevesnek tünik, föleg a korabban linkelt 4+ oras ertekekhez kepest. Mondjuk most kell neki par töltesi ciklus megint mire beall, majd meglatjuk..
-
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
senki nem bant amiatt, hogy te gyari parti vagy, ebbol nincs gond, de te is fogadd el, hogy egy jo custom rom is lehet nagyon jo, megbizhato!
ha elolvasod a hozzaszolasaimat, lathatod, hogy en spec. eppen hogy dicserem a custom romot amit hasznalok.
viperone.
nem szabad lecserelni a kernelt es akkor hibatlan.
tobb napja megy ujrainditas nelkul, semmi fc, semmi akadas.
egyebkent en a tobb evi romolas utan megtanultam, hogy a tiszta telepites nagyon fontos, mert a visszamarado "szemetek" sok gondot okozhatnak.
szinte hianyzik, hogy nem kell hozzanyulnom....jah...es ismet leirom, hogy a telefont nagyon szeretem, nagy jo valasztas volt!
(egyik ismerosom konkurens androidos telefonja kerult a kezembe.....NEM KELLENE, mert kozel sincs ilyen jo mukodesu....mondjuk a kijelzoert kicsit faj a fogam, de lassan az slcd2-ot is elfogadom a one-ban....)
-
HUTCHDB
nagyúr
latom, kezdodik!
osszessegeben mindkettotoknek (zack-nek es neked is) igaza van.
LEHET, hogy egy fozott rom hordoz hibat, de kozel sem biztos.
LEHET, hogy egy gyari rom is megfagy, aminek egy FR elmaradasa is oka lehet. ( frissites eseten pl.)
szoval lehet user error, lehet rom hiba es lehet (foleg szerintem ez van most) kernel hiba is.
egy dolgot tudomasul kell venni, vannak olyanok, akik nem tudjak elfogadni a gyari allapotot, es bevallaljak, hogy akar naponta, vagy hetente ujrarakja, frissiti, wipe-olja a rendszeret.
en ez utobbi taborhoz tartozom, mert ez az egyik szorakozasom, es fel sem veszem, ha kiprobalas utan csalodok, legfeljebb mast, vagy mas kernelt teszek fel.
viszont SZERINTEM egy custom rom is lehet olyan stabil, es strapabiro, mint a gyari, raadasul sokkal kezelhetobb, egyedive teheto, igy nagyobb felhasznaloi elmenyt is tud nyujtani....en ajanlom probalj bele, (az s-off miatt bajod nem lehet belole), legfeljebb elmondhatod, hogy probaltad, de neked nem jott be xy romja....
sikeres mokolast!
-
zack
nagyúr
Nem tudom ennek mi köze a custom ROM-hoz. Nem is gyári kamera App próbálkoztam, hanem amit már S2 óta használok. [link] Gyár app-ot sosem használok mert fapados. Ha pedig az S4-nek jó volt ez a progi, a One-hoz is jónak kellene lennie.
Szerinted ez a szivarfa virág makro jó?
De egyébként volt hogy talált focus-t, mert azt mondta, mégsem lett tökéletes. Nekem a makro az nem 20cm, hanem max 10. Majd még tesztelem, de S4-hez képest ez nagyon karcsú amiket ma lőttem.
(#8563) hurrikan
Ezek viszont jók.
Mivel csináltad? Gyári app?
-
lipido
senior tag
Hogy tudom állítani? Mmint a nézetet... eddig ráböktem a galériára, és jött.. most van olyan mappa hogy "highlits".. de nincs benne a ZOE-val felvett cucc... hiába helyezem át a "kameraképek"-ből... nem csinál semmit, csak mutatja azt a pár mp-s videót!
Szerk: Megtaláltam .. rámentem esemény nézetre.. Nagyon köszönöm!!!! -
pg1966
senior tag
Köszi, ezeket ismerem, én külön programra gondolok, mint a notification toggle, amiben lehetne kapcsolni. Meg eddig használtam profil váltót, hogy mondjuk éjszakára vegye le a hangerőket adott szintre, kapcsoljon repülőgép üzemmódra, mindezt egy gombnyomásra. Nem értem, hogy ha a gyári widget tudja, akkor egy külön program miért nem tudhatja?
-
woodpaul
őstag
Megerősítem, a Nillkin tok valami iszonyat jó! Nekem 4 dollárért sikerült beújtani, ebay-es árverésen. De kb. 8 dollárért bárhol meg lehet kapni. Akinek nem szempont a telefon teljes védelme (azaz meg szeretné őrizni a telefon eredeti karakterét), annak ez a tökéletes választás! Nekem kb. 7 munkanap alatt megjött Kínából, meg is lepődtem...
-
hurrikan
addikt
Hát kerestem de most épp nem találom
Közben rájöttem hogy az energiatakarékos kapcsoló akkor van kint ha be van kapcsolva a funkció. Ha kiveszem a pipát akkor eltűnik, nem marad ott mint 4.1-nél.
Viszont ha a gyors kapcsolóknál újra bekapcsolom akkor kikerül.
Pár gyors kapcsolót azért még betehettek volna, pl GPS, Zseblámpa, szinkronizálás. A beállítási ikon meg szerintem elfért volna a fő értesítési sávon ahogy eddig. -
kllzslt
tag
CID_001. Vajon mikorra ér ide?
Korábban olvastam, hogy azt is meg lehet nézni a programmal, hogy független-e a készülék, talán a gsm.sim.change értéknél. Nekem [false] volt először, de utána betettem egy másik szolgáltató kártyáját, amit elfogadott (szóval független a készülék
), majd most amikor újra ellenőriztem, akkor már [true] lett az érték.
Úgyhogy ha valakinek [false] az érték, az attól még megpróbálhatja másik kártyával is, lehet szerencséje lesz. (Persze ha jól értelmeztem az értékeket és nem tévedek nagyot. )
-
dani3l
őstag
Szereny velemenyem szerint eleg elbaszott megoldas az összes kijelzö aljaba eszkabalt "kapacitiv gomb", ami levesz a kijelzöböl. Plane ha hol ott van, hol nincs ott.. A sima kapacitiv gombokkal sem nagyon tudok megbekelni, de az biztos, hogy olyan telefont nem vennek, amin meg azok sincsenek..
Egy menügombot meg nem tart semeddig beleirni az alkalmazasba. -
zack
nagyúr
Ha a Qualcolmm megoldása van benne, akkor u.a. mint az I9505 elvileg. Az erősítése az tényleg bika.
Szépen szól, de még hallgatóznom kell, első blikkre nincs sok különbség az S4 és One között zenében.
Kijelzőben mindig is IPS párti voltam, ezzel nem lesz gond. Fényképező, aksi, ami sarkalatos pont lehet, de erről még korai nyilatkoznom. Első szoftos elméletileg, így nem kizárt, hogy egy frissítés is dobhat rajta.(#8045) Keldor papa
Kösz fater!
-
-
Feribacsi555
senior tag
Akkor már inkább megéri az expansys-ról rendelni, azok állítólag 2 év gyárit adnak hozzá.
g0n21:
Így igaz, ők is megerősítették, bolti garancia van. Ahogy szoktam mondani. Olcsó húsnak még mindig híg a leve.---
Köszönöm a segítséget srácok
Ui: Függő és főleg T-s telefon nem vonz, mivel nem is T-s vagyok
-
lofagi
addikt
Azt meg tudja nekem mondani valaki,hogy miért jó egy átlag felhasználó részére, hogy lebutítsa a telefonját egy sima androidra? Nem piszkálódásképpen kérdezem, hanem tényleg érdekel. Amiket eddig olvastam csak az,hogy nagyon sok olyan plusz funkciót veszít így a telefont, amiért megveszi az ember. Amúgy fordítva nem működik a dolog. Tehát vesz valaki egy sima androidosat és reteszi az eredeti ROM-ot?
-
-
-
toeki
senior tag
ahh értelek.
ezzel viszont több gond is vana félperces klippeket (highlightokat) ugyanazokból a képekből és zoékból késziti, ezáltal vagy félpercenként ismétlődő zenével kicsit más összerendezéssel készült klippeket fűznék össze, vagy félpercenként más zenével és más ritmusra készült de ugyanazokat a képeket tartalmazó klippeket fűznék össze.
nálam az lenne a cél, hogy 1 vagy akár többperces, összefüggő, egységet alkotó, de képeket és zoékat minimálisan vagy egyáltalán nem ismétlő videó szülessen
-
toeki
senior tag
összefűzni összetudnám énis de a gyári app randomban összevissza vagdossa a klipeket a zene ütemére + effektezi szintén zeneütemre (legalábbis nekem igy tűnt- főleg amikor ritmusában erősen eltérő zenével zoe-ztattam össze ugyanazokat a képeket kisvideókat) amihez nekem még egy félperces klip elkészitéséhez is kellene minimum egy óra.
ha van rá alternativa, főleg ha többet is tud arra szivesen veszek ötleteket
-
dani3l
őstag
En ezeket a Zoe-kat meg mindig nem tudom hova tenni..
Videonak rövid, fenykepnek meg nem fenykep.. Egyetlen ertelmet abban latom, hogy a fölöslegesen kepbe került targyakat (autok, jarokelök, stb) eltüntesse az ember, meg mondjuk összeollozza a vigyorgo fejeket egy csoportkepen, de igy meg szerintem kicsi a felbontasa..
Ettöl függetlenül a macsek aranyos, nezett, hogy most akkor wtf..
-
dani3l
őstag
Nem tudom, de en rendszeresen felregepelek, szoközböl rendre v vagy b lesz es nem tudom, hogy most en vagyok ennyire balf.sz, vagy a bill hibaja.. Desirenel meg megertettem, ezert is nem szerettem rajta gepelni, de gondoltam ennel mar azert pontosabb lesz.. 3,5"-os iPodon pontosabban irok.. :/
#7046 sipy888: Gyari böngeszöben bökj a 3 pontos menügombra es mindjart ott lesz alul, hogy "Asztali webhely megjelenitese". Operaban nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Konteó topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Apple TV+
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged