- Google Pixel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed Parker
nagyúr
folyamatos használattal sztem kb 4óra alatt lemerítem.
napi kb 2óra net,némi podcast BT-on,ott a kijelző nem megy,power save on módban,wifi off,gps off és amit lehet kinyomok,4G hálózattal.
tuti hogy szívja valami,mert nem tartom normálisnak,hgy egy 2300mAh-s akksi ilyen gyorsan elfogyjon.
az i5 legalább 2-3órával tovább bírta,a szokásaim meg nem változtak,minden nap kb egyformán használom a telefont,olvasok,fórum,és podcast.SzPisti:elkényeztetésről szó sincs,valami vagy jó vagy nem,ez nem jó,legalábbis egy erősebb hardvertől többet várnék.
a geekbecnch-ben 300ponttal tud többet mint az i5,4 maggalakkor megpróbálom ezt az ujraindítást,a gyors boot be van kapcsolva,erre emlékszem.
soha nem játszom,csak amiket fent írtam,netezek és zene,ezek nem túl hardverigényes feladatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro fekete titán 256GB független 1 év gari eladó
- S21 Ultra 256GB/12GB Dual Sim, Kártyafüggetlen, újszerű állapot, garanciás
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest