- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Balinov
titán
válasz
HUTCHDB #24975 üzenetére
detto, EPC3295-s modem, UPC 120-as net (annyi a kulonbseg, hogy irorszagi UPC) tobb teszt szervert probaltam ki csak a kedvedert, 41-42mbit/sec letoltes. Viszont tegnap vezetes kozben bekapcsovla hagytam a wifit, mentem elkerulon 100-al, jott mellettem a tavolsagi busz (free wifi) es raalt annak a wifijere. 100km/h-s temponal.
Tegnap reggel a .11-es, 205mb-os updtet viszont 2-3 perc alatt lekapta! meg is lepodtem, hogy na, na, hova rohan..
-
Loboda
senior tag
válasz
HUTCHDB #25007 üzenetére
Elvileg 120/50, de gyakorlatilag kb amit látsz!
Váltottam 120/50-re , de egy lebutított modem routert hozott ki a T-home (nem lehetett rajta beállítani semmit, nem tudtam használni a saját routeremet), másnap megreklamáltam, kiküldtek egy szerelőt, aki két óra szenvedés után belátta hogy nekem van igazam, elvitte a routert és hozott egy régebbi darabot, ami viszont nem tudja a 120/50-et!
Ígéretet kaptam hogy vissza hozza ha javították a szoftvert, de azóta sincs semmi! -
drpele
senior tag
válasz
HUTCHDB #24995 üzenetére
Abban az esetben ha azon a wifi csatornán, amin a sajátod üzemel, másnak is van a közelben hálózata, akkor drasztikusan visszaeshet a gyakorlati sávszélesség. (sőt, sajnos az egymás mellett lévő csatornák is átfednek azonos frekvenciákat, így az optimális körülmények közt egymás mellett üzemeltethető wifi hálózatok száma nagyon alacsony)
-
-
Szpisti
addikt
válasz
HUTCHDB #24982 üzenetére
Van olyan router ami dual band-ot és egyszerre tudja a hagyományos 2.4Ghz-en és az 5Ghz-es tartományt. Nekem is olyan van, de nem jelent semmit (legalább is az "n" szabványban), max annyit hogy 5Ghz-en nem nagyon vannak zavaró/interferáló jelek...
Az én routerem már tudja az "ac" szabványt is 5Ghz-en, ezt tudja a One is, sajnos csak egy stream-en (nem tud MIMO-t) de így is elméletben tudja a 433.3 Mbit/s-ot.
De mértem egyet 2.4Ghz-en ("n" szabvány) és 5Ghz-en is ("ac" szabvány). 50/5-ös netem van.
Nincs különbség... -
Loboda
senior tag
válasz
HUTCHDB #24945 üzenetére
Az InsertCoin 2.1.2 nem települ OTA- keresztül, le kell szedni a full telepítőt és wipe nélkül feltehető!
Ha fenn van, az OTA-k a 2.1.3 - 2.1.4 már a hagyományos rendszer frissítés szerint frissíthető (nem a myHub-on keresztül)
Sense 6 Toolbox -
MerLinh
senior tag
-
s3nsitivity
addikt
válasz
HUTCHDB #24567 üzenetére
App draverbe nem tudom, hogy kell. Tudtommal nem is lehet.
Hosszan belenyomsz a kezdőképernyőbe, mintha widgetet akarnál kirakni.
Ott a legalsó menüpont.
Kezdőképernyő oldalak szerkesztése.
Itt odagörgetsz a blinkfeedhez, kijelölöd.
Aztán lent a " Beállítás otthonként " gombot megnyomod és már ott is lesz az óra. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
HUTCHDB #24553 üzenetére
rumrunner-rel nem sikerült az s-ott, így ismét rápróbáltam a firewater-re.
azzal összejött!aztán letöltöttem a telefonra a sense 6 alapú romot, (ARHD 61.1) és gyönyörűen felment.
maga a felület nem rossz, picit a színeket szokni kell.most már a kernelt kell lecserélnem olyanra, ami tudja a gesztusokat!
-
Loboda
senior tag
válasz
HUTCHDB #24549 üzenetére
Pontosan meg nem mondom hogy változtattak e valamit a 6.1.1-es rom kernelébe a gyárihoz képest, de ha nem indul el, akkor fel kell tenni külön, a hozzá tartozó kernelt!
Kernel nem csak a boot.img fájlból áll, hanem a hozzá tartozó modulokból is!
A modulok települnek recoveryből S-ON alatt is, csak a boot.img nem! -
csacsi67
addikt
válasz
HUTCHDB #24546 üzenetére
Ez szivás .Én egyszer jártam igy amikor rossz paranccsal zártam vissza a bootloadert .Nem nyitotta a bin 100 x probáltam.Az volt a szerencsém ,hogy vissza tudtam menni gyári stockra .Fél nap melo vele Lobi meg nteeb segitségével.Mikor vissza raktam a gyári ruu-t egyböl nyitotta.
-
kIsDe`
tag
válasz
HUTCHDB #24539 üzenetére
"a HTC valami megmagyarázhatatlan oknál fogva egyes rendszeralkalmazásokat( Zseblámpa, Számológép, Csengőhang vágó, PDF Megjelenítő, Teeter, Hangrögzítő stb...)a /system helyett szintén a /data particióba tette, ha tehát CSAK nyitunk és nem teszünk fel főzött romot (pl. csak rootolni akarnánk), ezek az alkalmazások hiányozni fognak!" ez magyarázat lehet az utolsó problémádra a gyári rommal, a többi viszont passz...
-
enginev3.0
félisten
válasz
HUTCHDB #24344 üzenetére
Sony akadósabb mint egy HTC, de a Sonyk nekem is nagyon tetszenek, főleg a Z-k
Viszont az m8 is nagyon bejön most már, bár a hátsó két kamerát nagyon meg kéne szokni, és a rossz virtuális billentyűket isEzen felül még az ára ami visszahúz, de az megy lejjebb, a teszt után eldöntöm mi lesz, és mindenképp kézbe kell fogni még előtte
-
kdennis
aktív tag
válasz
HUTCHDB #23874 üzenetére
Wave Control Pro, ezt megtaláltam a gonosz n betűvel kezdődő oldalon. De az Air Gesture Control is jó volt, talán az még jobb is. Hovering Controls Free-vel is próbálkoztam még, de lehet csak én bénázok, vagy inkább beletörődtem hogy 'szerintem' root kell a galéria hozzáféréséhez.
-
Steve1207
veterán
válasz
HUTCHDB #23857 üzenetére
Csak, hogy megnyugodjatok, első körben az egészet portolják, ezen még semmi finomhangolás nincs. Amikor kiadják a stabilat nem lesz benne. Official-ban meg pláne nem lesz ilyesmi.
Amúgy annyi AOSP-t néztél már, Nexus meg mindenféle portot, ez egy sima menü, kikapcsolható is lehet akár, azok is dugig voltak ilyesmivel HOX-on -
Steve1207
veterán
válasz
HUTCHDB #23503 üzenetére
Nem mondok újdonságot azzal, hogy valami média dolog. Írtak olyat, hogy youtube csinált ilyet anno (ami amúgy most frissült épp). Vagy telepítettél valami médiás hang / videólejátszót? lehet az tekerte, amíg ismerte fel a dolgokat. Online rádió és zenealkalmazások úgyszintén (épp azok is frissültek a napokban).
Még azt se tartom kizártnak, ha csak szimplán telefonon hallgattál zenét és beragadt, miután kiléptél.
Úgyhogy valami ilyesmire kell gondolni.Másik: hurrikan: a tegnapelőtti béta FB app meghülyítette nálam is (vissza gyárira, ott ment gond nélkül utána). Ma felraktam az újabb bétát és gond nélkül megy minden, nem lépked ki, se crash, se semmi gond.
-
FGyula30
aktív tag
-
ferob
őstag
válasz
HUTCHDB #22813 üzenetére
Gondolom csak azért, hogy ne legyen nagyon a telefon alján a kijelző vége és így, ha egy kézzel próbálod nyomkodni, akkor ne forduljon ki az ember kezéből az egész.
De tény, hogy akkor legalább találtak volna ki valami mást és ha mindenképp akarták volna a HTC logós sávot, akkor felülre tehették volna az egészet és ott mögé lehetett volna pakolni az érzékelőket vagy akármit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Path of Exile (ARPG)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Horgász topik
- Nintendo Switch 2
- Gurulunk, WAZE?!
- E-roller topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged