- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Ilyen lesz a Fairphone 6
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Zirowe #20772 üzenetére
Bármin kiváltja mindet, de miért nem próbálod ki, ingyenes.
Az utolsó szám hívását soha nem állítottam be, de szerintem advanced módban azt is tudja.Pont tegnap töröltem le, mivel észre vettem hogy már a Power AMP is tudja amire nekem szükségem van belőle, mikor utoljára néztem át a beállításokat, még nem tudta, úgy 3-4 hónapja.
-
NandorHUN
addikt
válasz
Zirowe #20649 üzenetére
Nekem még szerviz előtt csinált olyat, hogy ujraindult minden ok nélkül szal lehet ROM-mal van valami, nekem egy gyári restore megoldotta, de ha nem fordul elő gyakran akkor felesleges.
Más:
LG G2 csak a kinézetében rosszabb, mint a One? (Gondolkozom egy cserén, tekintve hogy hallottam hogy jobb benne a kamera, üzemidő is...) -
NandorHUN
addikt
válasz
Zirowe #20623 üzenetére
Nekem is volt ilyen hogy lemerült pedig wifit le szoktam kapcsolni estére, megnéztem mi szivta le 70-ről 0-ra és "Google szolgáltatások" - érdekes azóta se láttam hogy google szolgáltatás leszívta volna bármennyire, de akkor teljesen lemeritette bármit is jelentsen ez.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Zirowe #20625 üzenetére
Hát igazából érdemi tippem nincs.
Valami olyan dolog történhetett még, hogy a processzor beragadás, túlmelegedés elkerülése végett egy drasztikus megoldáshoz nyúlt a rendszer, kikapcsolt.
Közel sem biztos, hogy nincs olyan védelem, ami erre van kitalálva.
Nincs olyan programod telepítve, ami esetleg a használatot monitorozza, és nem nullázta magát az újraindításkor?
A gsam baterry pl. hőmérsékletet is néz, vizsgál! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Zirowe #20623 üzenetére
Nekem nem teljesen ilyen jellegű roblémám volt a minap, hanem az, hogy az istennek nem szólt a hagszóró.
Sem jelzőhangok, sem youtube, semmi.
Csak az újraindítás segített.
Átgondoltam a napomat, mi lehetett az, ami ide vezetett.
A sigyc-et használtam több órán keresztül és én arra gyanakszom, hogy az tett keresztbe... (jelzem, hivatalos a navigációs programom).
Azóta is használtam, de csak kisebb, rövidebb időszakokra, de nem jelentkezett ez a hiba.
A telefonon stock 4.3 van egyébként.Nem a hibámat akartam ecsetelni, hanem azt gondoltam, hogy meg kellene nézned, (vagy vissza kellene gondolnod, ha nincs batterystat-od) hogy mi az a dolog, ami nálad bekavarhatott, vagyis, most használtad először, vagy túl sokat játszottál egy játékkal, vagy ilyesmi.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Zirowe #20378 üzenetére
Nem igazán neked szólna Edenyke, de te hoztad fel:
A hTc egy igen korrekt cég!
Szerintem az itteni levelezésből is látszik, hogy korábban nem a levegőbe beszéltem...
(Igaz az alany nem az én telefonom, de az érdeklődést én eszközöltem.)Van garancia, csak ugye itt az lehet a gond, ha valami specifikus alkatrészre lenne szükség az ázsiai modell miatt, azzal kapcsolatban megtagadhatná a javítást a cseh partner.
(#20377) Steve1207!
Üdv! -
adodaniel
őstag
válasz
Zirowe #19965 üzenetére
Én főleg csak olvasok, néha szólok csak hozzá, amihez tudok. Viszont egyet kell értenem Tigerteam fórumtárssal. A hozzászólások túlnyomó többsége a főzött ROM-okról és azok használatáról szól, ami saját véleményem szerint a felhasználói bázis töredékét érinti csak (főleg a One esetében). Ezt annyira nem érzem a One szakmai oldalának. (Ugyanez megy más készülékek topikjában is, szóval nem újkeletű a dolog.)
-
Valkűr
addikt
válasz
Zirowe #19961 üzenetére
Nem értem, ha valaki felvet egy témát miért kell nekiesni és kiforgatni a szavait? Vagy itthon ez a menő, ettől lesztek vagy ettől erzitek valakinek magatokat? Senki sem mondta mit lehet és mit szabad, csak hianyolunk pár dolgot amiről szívesen olvasnank. Ha a telefon tok szakmai téma megeszem a kalapom, mégsem szólt senki, h beszéltünk róla. Akkor mit kell most itt ekkora ügyet csinálni abból, h valaki rakerdez nem e lehetne más témákról is beszélgetni? A szakmai rész sehol sem arról szól, h lehet megbutykolni a telefont és átírni a gyári szoftvert, illetve nem csak erről kellene szólnia. Van itt igény másra is ahogy elnézem, miért akkora bűn ez? Nyilvan senki sem kovetelozik, csak felvetettük egy témát, amire itt pár ember támadással reagál.
Vagy netalán korlátozva van miről szabad és kell írni, mert a szabályzatban ilyet nem latok! A telefon bármi nemű használata szakmai, így a rajta keresztül használt programok, és felhasználói szokások is bele tartoznak. De mégegyszer elnézést kerek, h felmertem a témát említeni, ígérem többet nem fogom. Részemről ennyi.
-
pixelmester.
aktív tag
válasz
Zirowe #19907 üzenetére
kétségtelen, hogy jobb a ONE.
De a felhasználók 90% szerintem azt sem tudja, hogy mi az az NFC, vagy az ac wifi. (utóbbit én sem tudom, arról mesélhetnél!)
Glonass a 601-esben is van.
Illetve a kijelzőfelbontás is csak számszerű dolog ezen a szinten, ha egy félméter átmérőjű TV-nek 1920x1080 a felbontása, akkor miért nem elég egy 4,5 colos kijelzőre 540 x 960? a fizikai méretkülönbség nem csak kétszeres. Nagyon perverzmód kéne nézni egy ilyen kijelzőt, hogy láthatóak legyenek a pixelek...
itt van amúgy egy összehasonlítás. -
pixelmester.
aktív tag
válasz
Zirowe #19907 üzenetére
Nem tapasztaltam még, hogy lassú lenne a 601, az én igényeimet maximálisan kielégíti: telefonálni, navigálni, levelezni, ebay-ezni, fotózni, zenéthallgatni, filmezni tökéletes. Lehet, hogy egy 4magos proci 1 ezred másodperccel gyorsabban tud lájkolni, és nyilván a ONE az menőbb, mert jobban van marketingelve, mert az a csúcstelefon... De szerintem a középkategóriás okostelefonok között is vannak jólkivitelezett, elegáns megjelenésű, használató készülékek is.
Jó a ONE, de ha valakinek csak 80-90 ezret szán a témára, mint pl ricsip, akkor a Zara is jó választás: ugyanaz a szoftver van rajta, ugyanaz a design, picit más a hardver, csak olcsóbb. -
pixelmester.
aktív tag
-
csacsi67
addikt
válasz
Zirowe #19763 üzenetére
Biztos igazad van .De voltam hasonló perben .Tudom kinek adtak igazat Reálisan kell látni a dolgokat.
.Tudom kinek adtak igazat Reálisan kell látni a dolgokat. Hivatalos állásfoglalást is kiad hatóság részére a HTC .Valószinü nem arra az emailra fog alapozni a biróság. Mi az autó példája sem jó? Két estet emlitettem mint irtam. -
HUTCHDB
nagyúr
-
csacsi67
addikt
-
csacsi67
addikt
válasz
Zirowe #19750 üzenetére
Szerintem a bootloadert látja ,hogy nyitva van-e, ha bekapcsolod a telefont. Én nem vitázok ezen .Pl a google driverra miért nem tudtál akkor csak gyári rendszerrel regisztrálni a plussz gigára. Nem is hiszed el Te el mit tudnak rolunk. De Te abban a tudatban élsz én meg abban amit én tudok.
-
csacsi67
addikt
válasz
Zirowe #19743 üzenetére
Akkor válaszolj kérlek erre miért nem lehet megfrissiteni mokolt készüléket OTA-án?
Valamint akkor nekem miért irta le hogy 2 x lett nyitva és a bin kod csak egyszer lett lekérve. Reálisan kell gondolkodni.
Mondom én 28 -án beadtam egy miinit ami s-off-os volt Csak lockedet csináltam ma vettem át a vadi ujjat a T-töl.
Én megfogadtam ,hogy többet nem kérem le.A megvétel után másnap nyitottam a minit. -
Badboys
őstag
-
Badboys
őstag
válasz
Zirowe #18592 üzenetére
köszi akkor sajnos felejtős. Nincs root. 4.3 al ill,van de garivesztős. Nem szeretném bukni akkor inkább a szemét.
ndavey: Ma voltam levegőzni 90% al indultam wifi meg minden szarság ment folyamatosan 8 fénykép bő 1 óra múlva mentem haza és maradt 90% on. 4.3 al én nem tapasztaltam a 4.2 höz viszonyítva jelentősebb merülést.
-
NandorHUN
addikt
válasz
Zirowe #17787 üzenetére
Ezt hogy érted, milyen kereső? - Számomra ez azért érdekes, mert ugyan Senseben átlátszó a felső értesítési sáv, de Next 3D-ben (amit Sense helyett használok) sajna nem. Viszont pl. amikor még InsertCoint és más romokat használtam, akkor a Next 3D-ben is átlátszó volt.... stock rom óta, pedig nem az. Erre van valami megoldás?
-
TheProb
veterán
válasz
Zirowe #17151 üzenetére
Köszi, már írtam is. Hát remélem lesz valami hatása annak, hogy írtam... Nagyon felb@szta az agyamat, ilyen arrogáns, nagyképű, a másikat totálisan lenéző "emberrel" még szerintem a való életben sem találkoztam... Lehet azért mert ő "PH! addikt" azt hiszi már bárkivel úgy beszélhet, mint más a kapcarongyal (se)...
-
Derrewyn
senior tag
válasz
Zirowe #17016 üzenetére
Én azt tapasztalom, hogy asztalra lerakva az én One-om fekete képet készít, de amint oldalról, lapos szögben már kap némi fényt, akkor lilul és kockásodik/hálósodik
Az persze nem kizárt, hogy esetleg a kameramodulok között van némi eltérés, és lehet én következtetek rosszul, de szerintem ez alapján szoftveres a hiba, mert nem valós körülmények között elő tudom hozni egy egyébként panaszmentes készüléken is.
-
kirkri
addikt
válasz
Zirowe #16942 üzenetére
Furcsaságok a HTC-nél mindig vannak.
A garanciális feltételek szerint számla nélkül, IMEI alapján nem szervizelnek, ugyanakkor mégis volt, akiknek megcsinálták papírok nélkül is.
Illetve a Voda UK-s One X telefonokat úgy is lejavították garanciában az angol fórumok szerint, ha egyértelműen a felhasználó hibájából lett hibás (törött kijelző, beázás, stb). Gondolom ez függ attól, hogy adott szolgáltatóval/forgalmazóval milyen szerződést kötött a HTC.De ezekre az egyedi esetekre nem alapozhatunk, szóval én még mindig azt mondom, hogy csak 801n modellt szabad venni, gyári garanciával.
Ha az újonnan vásárolt készülék 801n típus, akkor mindenképp van érvényes garanciája, függetlenül attól, hogy GSM boltban lett véve, csak kérdés, hogy honnan indult a garanciája. A sufni boltos számlával is lehet vinni a HTC szervizbe, csak legyen a HTC rendszerben érvényes garancia rá. -
toeki
senior tag
válasz
Zirowe #16703 üzenetére
"Pl. a Sense felületre is lehet mondani, hogy így nagyon jó, de aki probálta a NExt Lounchert az tudja, hogy mekkora hiányosságai vannak."
továbbra sem értem mi akadályozza meg abban, hogy gyári állapotban feltegyen egy nextlaunchert és azt használja, minden jó tulajdonságával együtt
-
hurrikan
addikt
válasz
Zirowe #16215 üzenetére
Most miért mondod ezt?
4.3-at július 27-28-án jelentették be. Kereken 3hónapba telt portolniuk. Sőt... USA-ba már 3hete kijött. Tehát a 4.3 2hónap alatt elkészült. A SENSE 5.5 miatt húzódott el az Európai frissítés.
A konkurencia még nincs kész vele. Egyik sem. Nexusok után a One az első gyártó felületes telefon ami frissült.
December végéig megint pont 2hónap telik el a 4.4 bejelentésétől. Tehát akár megtörténhet hogy igaz lesz.
De ez még nagyon pletyka. Kétlem hogy infó szivárgott volna ki erről ilyen korán. -
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Zirowe #15674 üzenetére
Jó, ez vagy te.
Én inkább választok olyan megoldást, ami kényelmes és nem lóg, mint az akksi kabátok, ezért is sajnálom, hogy a one-on nincs pogo pin.
Az sem elhanyagolható, hogy aprópénzbe kerülnek.Jorus: nem kell fesztivál, elég egy hosszabb út, ahol nem lehet tölteni és használatba van véve komolyabban, vagy mondjuk túra, stb.
Használd a fantáziád. -
Derrewyn
senior tag
válasz
Zirowe #15598 üzenetére
Megnézve a linkelt oldat, HTC egyáltalán nem is állít olyat, hogy a bootloader nyitás esetén automatikusan elveszik a garit.
Feltételes módot használ, illetve ahogy a cikkíró is írja HTC-nek kell bizonyítania, hogy a problémát a nyitott bootloader és/vagy a ROM csere okozta.Érdemes elolvasni.
-
csacsi67
addikt
válasz
Zirowe #15568 üzenetére
Lekértem hivatalosan napra perce megmondta ,hogy mikor lett nyitva nem is egyszer ha nem 2 esetben volt nyitás. Mihelyt feljelentkezel a netre és nyitott a HTC azonnal észre veszi. Minden variáciot kikérdeztem.Majd a rendörség is lekéri hivatalosan mert hiába adtam be amit nekem küldtek. azt nem fogadhatják el. Na meg a PH rol is a hirdetéseket. Jo mulatság lesz annak is aki elösször eladta mivel ha részltre lett véve meg hüségre egyböl fizetettik vissza vele a kedvezményt.Mert a telefon addig nem eladható.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Zirowe #15536 üzenetére
Persze,de mielőtt félreértenéd,második szerviz után sem mondom,hogy a htc one egy szar,egyszerűen az enyém hibás.
vigyázok a cuccaimra,eddig szerencsére nagyon kevés dolog adta meg magát.
az előző postbol annyi kimaradt,hogy volt egy i4 is ami egy nap elfelejtett tölteni,na azt kifizette biztosító,a telefont meg eladtam alkatrésznek.
nekem az almával,nagyon kevés rossz tapasztalatom van,pedig van tőlük szinte mindenem.ma megyek a htc-ért,majd kiderül hogy mit tudtak vele kezdeni,ha semmit,akkor ezt is megoldja a biztosító
-
Bar1
aktív tag
válasz
Zirowe #15465 üzenetére
A különbségért természetesen el kell kérni a felárat, de ha az évről-évre fejlettebb processzorokért nem kérnek plusz pénzt (hiszen a technika fejlődik), akkor reális elvárás az, hogy egy bizonyos szintig a memória növelése se járjon áremeléssel, főleg, ha nincs külső bővíthetőség. Tehát, ha a 2013-as One-ban 32 Gb volt az alap, akkor természetszerűen a 2014-es modell jelenjen meg nagyobb memóriával. A kérdés az lehet, hogy 48 vagy 64 Gb legyen az alap.
-
Bar1
aktív tag
válasz
Zirowe #15460 üzenetére
Én azért azt várnám, hogy ha eltelik 1 év és sokban megújul egy mobil, akkor a memóriabővítésért se kérjenek el több pénzt.
Egyébként erős túlzásnak tartom az új csúcskészülékek 200 000 Ft feletti árát, a G2 ebből a szempontból üdítő kivétel (és ugyan teljesítményre, képernyőfelbontást tekintve nem, de kidolgozásban csúcskészülék és szintén kedvező áron jött a P6). -
-
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Zirowe #14808 üzenetére
Ennek hatására itt a bounty thread.
Állítólag a verizonost 5 nap alatt dobták össze.
Remélem lesz itt vmi, vagy legalább egy intelem arra, hogy majd érdemes-e frissíteni 4.3-ra vagy inkább várjon az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest