Hirdetés
- iPhone topik
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Poco F7
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsi67
addikt
válasz
Zirowe #15568 üzenetére
Lekértem hivatalosan napra perce megmondta ,hogy mikor lett nyitva nem is egyszer ha nem 2 esetben volt nyitás. Mihelyt feljelentkezel a netre és nyitott a HTC azonnal észre veszi. Minden variáciot kikérdeztem.Majd a rendörség is lekéri hivatalosan mert hiába adtam be amit nekem küldtek. azt nem fogadhatják el. Na meg a PH rol is a hirdetéseket. Jo mulatság lesz annak is aki elösször eladta mivel ha részltre lett véve meg hüségre egyböl fizetettik vissza vele a kedvezményt.Mert a telefon addig nem eladható.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Béta iOS-t használók topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- BMW topik
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Bontatlan Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB Dual sim mobiltelefon
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3424, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest