- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3nsitivity
addikt
válasz
jozso1989 #29224 üzenetére
Tényleg szép hasonlat volt csak téves.
Ott a sense 5 volt a víz választó. Addig tökéletes volt, azzal már biza voltak bajok. Az összes sensen végig mentem, a wp hez valókon is. Mind tökéletes. Még a szutyok wpn is jók.
Bár ha nem jött volna a sense 5 -rá akkor meg felháborodás lett volna. De sense 4+ al az is áll az volt tegra ide oda. -
s3nsitivity
addikt
válasz
jozso1989 #29211 üzenetére
A játék nem ugyan az mint a szemed működése..
Valamint a szövegértésedben hibákat vélek felfedezni..
" Mert az emberi szem ezt még képes feldolgozni. "
Szemmel látva más.. maga a látás folyamatos, az idegsejtek nem adnak folyamatosan jelet. Ha a retinában egy receptor ingerelünk, ergo látsz valami változást akkor ez kisül, és a jelet küld az agynak. Ha a jel elküldése és megérkezése között történt változás akkor azt nem dolgozza fel. Ezért van pl, hogy az autón a kereket gyakran úgy látod, hogy áll.
Nem azt mondtam, hogy nincs különbség hanem azt, hogy nem 60 FPS-el lát a szemed. Hanem 24 fölöttel.
Igen a 60 is 24 fölött van de mindent amit 24 FPS fölött látsz az mozgókép.
Ezért szokott az átlag videó 25-30 FPS-el készülni.A játékokat meg ne keverd ide mert teljesen más a dolog.
-
baani59
aktív tag
válasz
jozso1989 #29125 üzenetére
Talán közbe kellene iktatni egy app-ot. Pl. Tasker, E-Robot, Phone Weaver
Én a Phone Weaver-t használom, ami a hely, az idő, a kapcsolatok (Wifi, Bluetooth, stb.), a naptár függvényében beállít dolgokat (hangerő, fényerő, stb.), vagy futtat egy alkalmazást.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
jozso1989 #29131 üzenetére
Az fasza.... :S
Hihetetlen, hogy milyen telefonok vannak.
Jó az sp nem a felső kategóriába lett szánva, de akkor is..
Meg a Note 2 is.
És akkor még a szamszung fanok védik foggal körömmel a saját termékeiket.
Ha valami gyorsabb, akkor gyorsabb. Én elismerném, ha az S5 gyorsabb lenne.
Vagy bármely más telefon. És lehet, hogy legközelebb annak a brandnek a telóját venném meg.Nem htc fan vagyok, hanem annak a fan-ja, amit letettek az asztalra.
Mondjuk az M8 nem nyerte el a tetszésemet, nem tudom miért.
Alakra, formavilág, meg valahogy a szélén az a keret féleség....De az M7 az igen! Azt imádom.
Kár hogy nem adnak ki valami javított verziót, 5 collal, meg snapi 800-al.
De ugyan ez a külső meg minden. Tuti megvenném megint. -
s3nsitivity
addikt
válasz
jozso1989 #29115 üzenetére
Hát ott azért a HW is elég gyengus.
Na de azt tegyük hozzá, hogy amilyen hw-ket alápakol a többi gyártó szégyen, hogy nem bírnak összehozni egy normálisan optimalizált UI-t..
Viszont egy CM-el szaladnak mint az állat.Megvárom az őszt aztán kiderül mi lesz de vélhetőleg jön egy értelmes nexus.
-
BenHans
addikt
válasz
jozso1989 #28913 üzenetére
Én nem panaszkodom az üzemidőre, de nem is haragudnék ha 2300mAh helyett 2600mAh elfért volna mint az M8-ban... Múltkor számolgattam egy kicsit a merülési adataimból, százalékokból és az jött ki, hogy ebben e telefonban, az én legaktívabb felhasználásom mellett, (ami ugye nem mindennapos) ~2700mAh körülire jött ki az általam igényelt akkukapacitás. Ez persze 1 napra van levetítve erősen aktív használattal(heti 1-3nap) az én személyemre szabva, és ebből következik hogy normál használatban(hét többi napja) nálam éppen menne a 2 nap. De mondom, én most sem panaszkodom, mert igaz nem annyira aktív használattal de elmegy nap végéig és ált. mikor töltőre teszem még olyan 15-30% van benne használattól függően, de ennél nem merítem le jobban.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
jozso1989 #28909 üzenetére
Én most raktam fel a töltőre 3 nap után. Ennyi erővel ez is huu de jó teljesítmény.
Azt leszámítva, hogy nagyjából a 3 napban a kijelző 1 órát ment. Igaz végig wifin volt de a használat akkor is kevés, ha rendesen használom akkor 6-7 óra alatt csutkára is lemerül.(#28910) porkiy
Már a launcher neve is blinkfeed lett. Szerintem maga a BF mint oldal ki sem lőhető simán.
-
-
-
s3nsitivity
addikt
-
Steve1207
veterán
válasz
jozso1989 #28797 üzenetére
Funkcionalitásban igen, úgy nem is hiszem, hogy alább adna a HTC, max a saját app-jait fogja majd erre a dizájnvonalra hozni. Viszont pont ez az a pont, ahol már érdemes azon gondolkodni, hogy akkor van értelme a Sense-nek végül? Évről évre kevesebbet ad UI-ban pluszba, nem úgy mint anno, amikor ránéztünk, hogy wow.
Szó ne érje a házat, a Sense miatt és anyaghasználat miatt van évek óta HTC-m, de ha tényleg csak ennyi váltás lesz az alkalmazásoknál, akkor nem sok értelme, mert lesz rengeteg alternatíva play-en és új google rendszer révén az alapján fogják kialakítani azoknak is a GUI-ját is, hogy összhangban legyenek.
Vagy a másik lehetőség, hogy totál átszabják a Sense-et, hogy maradjon egyedi.
-
s3nsitivity
addikt
-
Juliuska
senior tag
válasz
jozso1989 #28752 üzenetére
Ne is mondd..! Nekem is majd' "halálközeli élményem" volt, amikor megláttam a gyönyörűséges telóm kijelzőjén azt a két apró karistot, ami szemből egyáltalán nem is látszik, de vigasztalhatatlan akkor lettem igazán, amikor először konstatáltam a Beats felirat szürke szövegének pusztulását
Pfujjj, micsoda kókler cucc jutott nekem...! -
Kocsó
aktív tag
válasz
jozso1989 #28705 üzenetére
Szerintem próbáld ki ezt, nekem bejött: YooBao Magic Cube 2 10400
-
Laca1212
őstag
válasz
jozso1989 #28705 üzenetére
Jogos amit írsz.
Viszont lényeg pont az, hogy szar az üzemideje a ONE-nak sajnos. És attól nem lesz jobb az akku, meg minden, hogy butítva használjuk. És a SENSE 6 -nak se sok köze van a butított jobb üzemidőhöz szerintem.Igazából csak az zavar, hogy sokszor írogatják tűzijátékot lövöldözve, hogy így szuper az üzemidő, meg úgy elment a telefon 5000 napot egy töltéssel. Meg az új SENSE meg akármi.
Közben meg kiderül, hogy full energiatakarékos mód játszik minimális kijelzőfénnyel, vagy épp a fiókban van érintetlenül a telefon.Igenis, aki használja rendesen, minden varázslás nélkül annak még a napi 8 órát sem bírja ki, főleg ha mozgásban van az ember egész nap. Ez van.
Ettől függetlenül imádom a ONE-om.(#28706) toeki:
Lehet ezen rugózni, de pl. ha egy fontos emilt/üzenetet, akármit vár az ember akkor szerinted az ördögtől való, ha az adatkapcsolat mindig be van kapcsolva?
Na meg ha valaki visszaveszi a procit, hogy spóroljon az akkuval, tuti nem fogja sosem maxon használni(még ha szüksége is lenne rá,akkor sem), mert lemerülne idő előtt a telefonja, mert nincs módja tölteni. Nem?
És akkor elég neki a napi rutinjához/életviteléhez egy gyengébb teljesítményű telefon is, ami kevesebbet eszik. Nem?
Persze megértem, hogy SZÁMODRA az okostelefon az ami. SZÁMOMRA meg az ami. -
Laca1212
őstag
válasz
jozso1989 #28691 üzenetére
Sosem értettem ezt.
Vesz az ember egy jó okostelefont (M7).
Erre mit csinál?
Visszaveszi a CPU teljesítményt, adatkapcsolatot kilövi ha a kijelző ki van kapcsolva.
Aztán büszkélkedik, hogy milyen ihaj jó az üzemidő...Ez minden csak nem átlagos normál használat...szerintem.
Minek akkor egy ilyen teljesítményű telefon? Minek okos telefon, ha az adatkapcsolat is csak akkor működik ha felélesztem a telefont?
A kérdések természetesen költőiek...
-
-
Derrewyn
senior tag
válasz
jozso1989 #28602 üzenetére
Nekem elsőre olyat esett az M7, hogy karc lett rajta. Buszon sikerült eldobnom egy igen erős fékezésnél, csúszott a padlón fél métert, a homokot nem bírta. A kijelző is karcolódott kicsit, az alumínium sarkok meg durván.
Volt azóta több ejtésem, de csak nem akar törni.Majd a banán márkájú telefon lesz az igazi prémium. Minden majom kedvence.
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
jozso1989 #28500 üzenetére
Nekem is volt hozzá szerencsém pár napja, és szerintem legalább olyan ocsmány, mint képen, valamint rohadt idegesítő a káva, én nem bírnám elnézni neki. Nagy tapogatás nem volt, ezt hozzáteszem. Nekem a hátlap sem nyújtotta azt a minőségi érzést, amitől hanyatt vertem volna magam. Túl fényes az egész, nálam M7 a király továbbra is.
-
stilo18
addikt
válasz
jozso1989 #28477 üzenetére
Ez egy olyan téma,hogy mindig azt fújja az ember,ami felé hajtja a malmot...
Nem videózásra való a telefon...? Rendben. Ne foglaljunk állás pontot.
Fényképezésnél meg a One tulajok mondogatják, hogy ez így elég,nem erre való a telefon,stb...
Ebben soha nem lesz igazság. Vagy mindenki elfogadja amit a készüléke tud,vagy tényleg vesz mellé cél hardvert...
-
FeRRaR1
őstag
válasz
jozso1989 #28364 üzenetére
Nekem is ez a véleményem, egészen addig amíg el nem b@sszák olyan mértékben az appot egy frissítéssel, hogy valahogy muszáj vissza imádkozni az előző verziót. Többször találkoztam már olyannal hogy a gyártó biztosít lehetőséget erre, vagy a playen fennhagyja egy old jelzéssel, vagy a saját honlapjukon teszi elérhetővé. De sajnos ez is egyre ritkább, csak le akarják nyomni a torkunkon, akár jobb akár nem, és nem hagynak lehetőséget választani, na ez az amit én zsigerből utálok.
-
Avicularia
veterán
válasz
jozso1989 #28361 üzenetére
Nekem meg van véve, már elég régóta használom. Tehát úgy érzem ha letöltök egy régebbi verziót, mert az újat elbarmolták, akkor az nem warez, legalábbis az én meglátásom szerint. Ugyanez volt a TuneIn Radio Pro-nál. Régen megvettem, aztán telenyomták social cuccal, meg megosztással és nyakonöntötték undorító zöld színnel, úgyhogy ment vissza egy régebbi apk. Persze ha van helium vagy titanium mentés az elöző verzióról, akkor könnyebb. Csak sajnos olyan stabil a telefon és megbízható, hogy leszoktam a backup-ról, egyedül a képeket szoktam róla lementeni.
-
Avicularia
veterán
-
osztraksajt
őstag
válasz
jozso1989 #28352 üzenetére
hmmm... mint írtam én is ismerek olyan ONE-t ami bírja.
Az enyém nem igazán még a normál használatot sem, szóval ez engem rohadtul nem vigasztal.
(#28353) zaibatsu
Nekem 2 teljesen gyári HTC töltővel is csinálta már, semmi hibaüzenet nem volt, az akksi ikon töltést jelzett, de a telefon semennyit, vagy éppen pár százaléknyit töltött. Akksi állapot szervíz menüben jó, a factory teszt nem ad hibát.
-
NandorHUN
addikt
válasz
jozso1989 #28192 üzenetére
Új témák tényleg jók és én is megszoktam már, még akkorról mikor nem volt ilyen lassú, de elég zavaró, megnyitáskor kb. kicsivel több mint 1s míg felnyílik, illetve míg lecsukódik. Új témáknál meg nem látom, hogy melyik betű mögött van a kérdőjel, felkiáltó, számok stb... :/
-
-FreaK-
veterán
válasz
jozso1989 #28192 üzenetére
Én One X-en használom, de nekem a frissítés előtt is lassú volt, ezért két hete elkezdtem megint a Sense billentyűzetet használni. Igaz a predektív tényleg közel sincs az SK-hoz sajna. Viszont a frissítés óta én nem vettem észre számottevő lassulást, jobban mondva ugyanolyan akadozós mint előtte
szerk.: nekem egy mp. alatt jön fel a bill. a szövegmezőre nyomva, csak akkor lassú mikor elöször használom aktiválás után.
-
dani3l
őstag
válasz
jozso1989 #27903 üzenetére
Na hat nalam az pl le van löve, sose hasznaltam, nem is fogom, nem is erdekel.. Feszbuknal, meg a többi ilyen hülyesegnel is kikapcsoltam a helyadatokat. Nekem kb akkor kapcsolodik csak be, ha frissiti az idöjarast (bar szerintem ott sem), vagy megnyitom a Mapset.
(#27902) FGyula30: Nekem pl azert, hogy ne kelljen kapcsolgatnom, mikor gyorsan kell, masreszt meg azert, mert amugy sem igen fogyaszt. Plusz ugye nem art, ha a Cerberus hozzafer a GPS kordinatakhoz, bar remelhetöleg arra nem lesz szükseg..
Illetve bocsanat. Most kapcsolok, par hete beallitottam a Taskert, azota akkor kapcsolodik be a gps, amikor megnyitok egy adott alkalmazast, aminek beallitottam, hogy aktivalja.
De egyebkent nem vettem eszre különbseget sosem az evek alatt merüles szempontjabol ki illetve bekapcsolt gps-szel.
Egyebkent is a kijelzö meg a mobilnet messze a legnagyobb fogyasztok.. -
dani3l
őstag
válasz
jozso1989 #27899 üzenetére
Nagyjabol semmit.. Nem eszi az akksit, mert nem megy nonstopp, akkor sem, ha be van kapcsolva. Csak akkor, ha valamelyik alkalmazas igenyli a gps alapu helyadatot. Ha beallitgatod az olyan alkalmazasoknal a frissitesi idöközt, vagy esetleg tiltod neki a gps hasznalatat, akkor eleg jol kordaban tudod tartani.
(#27896) Leafnshit: Hasznalhatsz nagyobb teljesitmenyüt is a gyarinal, de ne sokkal, meg azert arra nincsen garancia. Viszont ha igy teszel, figyeld, mennyire melegszik a telefon, ha tul forro lesz, inkabb hanyagold. 1,2-1,5A szerintem siman rendben van. Meg ha egy mod van ra, ilyen töltön ne hagyd rajt fel napokra a telefont..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged