Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jozso1989

őstag

Ma a metrón bocsánatomért esedezve leszólított egy srác, hogy jó a telefonom. :D Jah, mondom, imádom, a 2. szerelmem. Erre mutatja az övét. One M8! Hát muszáj voltam megtapogatni azt a szépséget, úgyhogy a mai szex megvolt. Nagyon jó érzés kézben tartani, teljesen belesimul és bár nehezebb mint az M7 (érezhetően), fel sem tűnik. És csodaszép! Bár nekem az M7 jobban tetszik, mert ezüst. Viszont egyáltalán nem feltűnő az a káva lent, ahol a HTC logo található. Használat közben inkább a nyálam csorgott, minthogy azt nézném, hogy "fujj káva".

Azt a simaságot meg el sem tudom mondani a szoftverében. Az M7 is villámgyors, lag-és akadásmentes, de az M8 még jobbnak tűnik. Egy mérnöki mestermű, emberek! Én leborulok a HTC előtt! Ráadásul ma délután egy Galaxy S5-höz is volt szerencsém... pff, elég gáz. Van benne valami Blinkfeed-szerűség, de eléggé lagol. Meg úgy az egész telefon lassabbnak hat még az M7-nél is (gyorsabban tölti be a tárcsázót az M7). Hát... ennyi. :DDD

Szóval lehet szidni a HTC-t, hogy "ultrafospixel", meg blabla (igazából másba nem is tudnak belekötni), de a taiwaniak mégis csak tudnak valamit, amit más nem. :)

Új hozzászólás Aktív témák