Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Nincs megállás akkuméretben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozso1989
őstag
Ma a metrón bocsánatomért esedezve leszólított egy srác, hogy jó a telefonom.
Jah, mondom, imádom, a 2. szerelmem. Erre mutatja az övét. One M8! Hát muszáj voltam megtapogatni azt a szépséget, úgyhogy a mai szex megvolt. Nagyon jó érzés kézben tartani, teljesen belesimul és bár nehezebb mint az M7 (érezhetően), fel sem tűnik. És csodaszép! Bár nekem az M7 jobban tetszik, mert ezüst. Viszont egyáltalán nem feltűnő az a káva lent, ahol a HTC logo található. Használat közben inkább a nyálam csorgott, minthogy azt nézném, hogy "fujj káva".
Azt a simaságot meg el sem tudom mondani a szoftverében. Az M7 is villámgyors, lag-és akadásmentes, de az M8 még jobbnak tűnik. Egy mérnöki mestermű, emberek! Én leborulok a HTC előtt! Ráadásul ma délután egy Galaxy S5-höz is volt szerencsém... pff, elég gáz. Van benne valami Blinkfeed-szerűség, de eléggé lagol. Meg úgy az egész telefon lassabbnak hat még az M7-nél is (gyorsabban tölti be a tárcsázót az M7). Hát... ennyi.
Szóval lehet szidni a HTC-t, hogy "ultrafospixel", meg blabla (igazából másba nem is tudnak belekötni), de a taiwaniak mégis csak tudnak valamit, amit más nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Projektor topic
- Autós topik
- Egyelőre kézivezérléssel működteti az Intelt az új vezetője
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új iPhone 16e 128GB white fehér független 1 év Apple garancia
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest