- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Garmin topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
jozso1989
üzenetére
Na hat nalam az pl le van löve, sose hasznaltam, nem is fogom, nem is erdekel.. Feszbuknal, meg a többi ilyen hülyesegnel is kikapcsoltam a helyadatokat. Nekem kb akkor kapcsolodik csak be, ha frissiti az idöjarast (bar szerintem ott sem), vagy megnyitom a Mapset.
(#27902) FGyula30: Nekem pl azert, hogy ne kelljen kapcsolgatnom, mikor gyorsan kell, masreszt meg azert, mert amugy sem igen fogyaszt. Plusz ugye nem art, ha a Cerberus hozzafer a GPS kordinatakhoz, bar remelhetöleg arra nem lesz szükseg..
Illetve bocsanat. Most kapcsolok, par hete beallitottam a Taskert, azota akkor kapcsolodik be a gps, amikor megnyitok egy adott alkalmazast, aminek beallitottam, hogy aktivalja.
De egyebkent nem vettem eszre különbseget sosem az evek alatt merüles szempontjabol ki illetve bekapcsolt gps-szel.
Egyebkent is a kijelzö meg a mobilnet messze a legnagyobb fogyasztok..
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Path of Exile (ARPG)
- Posta, csomagküldés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pitterix: Gyógytorna
- Apple MacBook
- Xbox Series X|S
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3752, 91% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- Eladó egy Gigabyte GA-H55-UD3H ATX alaplap
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest