Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nubia Neo 3 GT 5G - játéktelefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
toeki
senior tag
válasz
Laca1212
üzenetére
miért veszem vissza a procit amikor nem használom és minek nekem okostelefon - > mindezt egy mondatban???
SZÁMOMRA az okostelefon azt IS jelenti, hogy amit nem használok az ne fogyasszon áramot és ezt minél okosabb egy telefon annál jobban tudni fogja.
Ha szükségem van adatkapcsolatra legyen az bekapcsolva, ha wifire akkor az, ha semmire akkor semmi. -
jozso1989
őstag
válasz
Laca1212
üzenetére
Mondjuk azért, mert, ahogy én használom, mire hazaérek csutkára merülne. Így legalább bírja az akksi.
Azért te is tudod, hogy az M7 üzemideje szörnyű (egyetlen gyenge pontja számomra). Nekem megy az összes szinkronizálás (google cuccok+hotmail), messenger, facebook és nem mindig tudok hazamenni egyből melóból (amikor már mondjuk 20-30% az akksi takarékos mód nélkül), pl. barátnő, edzés, ilyenek... réges-rég kikapcsolna a cucc. Én pedig zene nélkül egyszerűen nem tudok utazni, gyűlölöm, ha nem hallgathatok zenét.De a kedvedért kipróbálok majd egy napot takarékos mód nélkül... Most már kíváncsi vagyok, mit bír úgy Sense6-tal.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 128/8GB
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T 8/128GB Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azért te is tudod, hogy az M7 üzemideje szörnyű (egyetlen gyenge pontja számomra). Nekem megy az összes szinkronizálás (google cuccok+hotmail), messenger, facebook és nem mindig tudok hazamenni egyből melóból (amikor már mondjuk 20-30% az akksi takarékos mód nélkül), pl. barátnő, edzés, ilyenek... réges-rég kikapcsolna a cucc. Én pedig zene nélkül egyszerűen nem tudok utazni, gyűlölöm, ha nem hallgathatok zenét.
)