-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ptya
tag
válasz
Agartner #3702 üzenetére
Nem úgy állok hozzá, hogy szétvágnám a telefont
Eddig is vigyáztam mindenemre. Nyár lévén nem engedhetem meg magamnak a hirtelen 200 minuszt.. A részlet pont ezért lenne jó. Na meg így kevesebbe is kerül a telefon, tehát ha nem tetszik eleinte és eladnám, akkor konkrétan még nyernék is vele
(Ilyet ám nem csináltam, szal ha van vmi szuper jogszabály miszerint nem adhatom el a törlesztés alatt álló telefont, akkor így jártam)
Az meg, ha tönkremegy és még mindig fizetem, tulképp ugyan az a történet mintha egyből fizetném és tönkremenne, csak hosszabb távon elnyújtva és mégis több lehetőségem van "talpra állni".
De ez mind egyén függőÉn most nagyon nem tudok dönteni, hogy mi tévő legyek.. Úgy voltam vele, hogy biztos 64GB-t vennék, hogy jobban tudjam majd eladni.. jelenleg SGS-emmel a külső SD kártyámat sem használom egy bájtra sem, így nem tudom, hogy ezzel a készülékkel rápörögnék-e a dologra, hogy ne lenne elég a 32GB
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest