Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ptya
tag
válasz
Agartner #3702 üzenetére
Nem úgy állok hozzá, hogy szétvágnám a telefont
Eddig is vigyáztam mindenemre. Nyár lévén nem engedhetem meg magamnak a hirtelen 200 minuszt.. A részlet pont ezért lenne jó. Na meg így kevesebbe is kerül a telefon, tehát ha nem tetszik eleinte és eladnám, akkor konkrétan még nyernék is vele
(Ilyet ám nem csináltam, szal ha van vmi szuper jogszabály miszerint nem adhatom el a törlesztés alatt álló telefont, akkor így jártam)
Az meg, ha tönkremegy és még mindig fizetem, tulképp ugyan az a történet mintha egyből fizetném és tönkremenne, csak hosszabb távon elnyújtva és mégis több lehetőségem van "talpra állni".
De ez mind egyén függőÉn most nagyon nem tudok dönteni, hogy mi tévő legyek.. Úgy voltam vele, hogy biztos 64GB-t vennék, hogy jobban tudjam majd eladni.. jelenleg SGS-emmel a külső SD kártyámat sem használom egy bájtra sem, így nem tudom, hogy ezzel a készülékkel rápörögnék-e a dologra, hogy ne lenne elég a 32GB
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest