- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eric és a bringagyár - itt készülnek a OneSport és a Duotts kerékpárok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Tiger. #29098 üzenetére
Én is. Főleg a vízállóság miatt!
Csak aztán negatívum lett a nagy melegedés.
Bár vízben le lehet hűteni. Itt most ki is derül, hogy végleg!Most az LG G3 tetszik nagyon. Tényleg. Egyedül a UI nem annyira,
meg hogy akadozik a QHD miatt. Ha snapi 805 lenne benne, akkor nem lenne
ilyen gond.Szeretem a mostani One-t. Tényleg imádom, meg menő is.
De valahogy idegesít, hogy egyre több hiba jön elő rajta.
Kameralilulás... Az alap.De a hálózat eldobálása kellemetlen, hogy nem tudnak elérni.
Ott van az ágyon, ahol 3-as térerő van (mindig), de egyre többször nincs hálózat.... :S
És elég sokáig. Meg most a kijelzőben jelent meg 1 "kis" sárga folt. Ami kisebb melegedés hatására úgy megnő, hogy csak na.Persze minden telefonnak vannak, lehetnek hibái. Mármint mindegyik gyártóénak.
Még mindig jobb, mint ha a samu kigyulladna a zsebembenNa mindegy most szombaton leadom szervizbe. Régóta halasztottam, de most rászántam magam.
T-Mobilnál nem kell a dobozát is meg minden tartozékot vinni? Gondolom elég csak magát a készüléket.
Garipapír megvan. Bár eddig olyat még nem kértek. -
F_Gergely
őstag
válasz
Tiger. #29098 üzenetére
Én is arra akartam váltani, de mikor kiderült hogy a sztereo hangszóró csak kamu és igazából csak az egyik szól már éreztem itt gázok lesznek, és utána jöttek szépen a hibák, mint a beázás, magától elpattanó üveg hátlap, a pocsék hangszóró és mikrofon, meg a fene tudja még mi.
És hozzáteszem hogy a mai napig nincsen a készülékhez, gyári autós kit, és olyan dokkoló amivel tudod számítógépen keresztül szinkronizálni a telefont...
Maradok egyenlőre a One-nál, ez legalább nem kamu telefon!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPhone 16 Pro Desert Titanium 128 GB
- Samsung Galaxy S25 FE 8/256GB Fekete Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Samsung Galaxy S25 Edge 12/256GB Kártyafüggetlen 12Hó Garancia Bontatlan
- Apple iPhone Air 256GB Fekete Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB Kártyafüggetlen Zöld Színben 6 Hónap Jótállással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő