Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
TechData
tag
válasz
Skilly
üzenetére
"..akku rosszalkodott nekem, tehat nem mindig tolt, ez okes. Most olyan uj problema jott elo amit szinten nem lattam meg, a memoriarol mentenem le a kepeket es videokt es par perc mulva fogja megszakad az egesz, es ujra tolti a telefont...."
Ez bizony csak a szerviben tudják orvosolni neked...USB Slot hiba és cserélni fogják.
A szervizelést Csehországban végzik közép európa legnagyobb szervizében a VSP Datában.Hivatalos honlapjaEsetedben mellékeld a telefon mellé az adatkábelt is ellenőrzésre.Illetve kérj adatmentést mivel az is megoldható,igy nem vésznek el a fontos adataid. Szerviz átfutási idő maximum tíz munkanap.
-
F_Gergely
őstag
válasz
Skilly
üzenetére
Nekem akkor csinált ilyet ha záras volt a képernyőfeloldás (arckép, PIN kód stb) ha csak simán csuszkás a feloldás akkor nem bontotta a kapcsolatot, azonban ha záras volt akkor a kijelző lekapcsolása után bontotta a kapcsolatot és csak akkor állt fel újra ha feloldottam a készüléket. Ez biztonsági lépés, hogyha ellopják vagy valami, akkor sem férhetnek hozzá a készülék tartalmához, szükséges annak feloldása.
-
Skilly
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Igy eddig minden szuper.