- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
Igen. A ref órajelen csökkents 10mhz-et.
Nem hinném, hogy ez okozza de azért nem árt meggyöződni róla, hogy nem a kártya döglődik. Ha csak ebben az egy játékban csinálja és furmark alatt nem (ami sokkal jobban fűti) akkor szerintem nem a kártyával lesz gond. Azért én megnézném egyszer csökkentett órajelekkel is és több driverrel is kipróbálnám. -
Tibi86
aktív tag
Ha van OC procin illetve memórián, akkor lehet, hogy nem stabil teljesen a rendszer!
Nekem is volt egyszer ilyen és vmelyik külföldi oldalon olvastam, hogy ez lehet driver illetve hardver miatt is.
Nekem túl sok volt az oc a procimon (prime 2 órát kibírt, de hármat már nem), miután ezt visszább vettem többé nem történt ilyen hiba. -
Mans20
addikt
Végülis lehet hogy jobb ha várok, És még akkor is csak a vga t kell venni mert a P45 ös lapokat nem lesz értelme megvenni mert jön év végén a nehalem(ha jön)és ahhoz már más lap kell.
Addig meg jó a P35 is de ez már nem ide tartozik.A másik meg hogy mostanába semmi új játék nincs,amiért lenne értelme venni most egy 88gt t,Na mind1 nemtudom hogy hogy döntsek.
-
janos666
nagyúr
Nem, akkor éri meg várni ha már nincs olyan mesze az új tipus megjelenése hogy addig vegyél egy használt kártyát a mostaniak közül és pár hónap múlva elpasszold, vagy ha jelenleg úgyse gépezel sokat.
Én pl. most félek elhozni a Full-HD monitort amit kinéztem mert míg 320Mb-os GTS-em van nem tudom mit szólnának hozzá a játékok. De végül is mindegy, mert egyenlőre keveset vagyok az otthoni gép előtt, mire hazaköltözöm nyárra már csak hetek kérdése lesz az új kártyák megjelenése és addig végignézem a SW meg mátrix trilógiát 1080p-ben (meg mindent amit fellelek ilyen minőségben) -
leviske
veterán
-
TazLeacher
nagyúr
-
janos666
nagyúr
Ígyvan, megint nvidiát éri majd hazahozni. Annyi a különbség hogy most már beláthatóbb közelségben van a DX10.1, de lehet kijön a következő széria mire ez gond lesz.
Jó kérdés, egyenlőre én 4870-re pályázok, de ha sokat késik és erős lesz a GTX-260 de mégis 85k körül beszerezhető lesz egy olcsóbb márka akkor mégse szakítom meg a teli-geforce múltamat. -
leviske
veterán
A 70-es és a 260-as, ill 280-as nem éppen egy árkategória lesz.
A 70-es lesz olyan 270$/max 350$, míg a 260-as lesz olyan 599$, a 280-as pedig olyan 650$... (Keldor most írta)
(#222) janos666: én még tudok írni, csak fagy a IE-m tegnap óta és így ki-ki marad néhány betű, ha gyorsan írok.
Valószínűleg telepíthetem újra a vistát.(vírus)
-
janos666
nagyúr
Szerintem a 4870 és GTX-260 közt inkább megéri gondolkodni, mert kb. ezek lesznek közelebbi árban. (illetve kb. annyival lesz drágább a GTX-260 mint amivel gyorsabb a 4870-estől)
Szerintem mejetek aludni ha már gépelni se tudtok. Még a végén úgy jártok mint az a kis smile aki elveszti karjait a billentyűzettel vívott reménytelen küzdelemben.
-
leviske
veterán
Annyira azért nm vszm komolyan a dolgot...
Csk idegesít, hogy marhaságokat írogat...
(#219) Bundás22 : őőő...hogyis mondjam/írjam... Ugye tudod, hogy mennyivel másabb a X2 felépítée,nt a GX2-é?! Mint már írtam, eg X2 féle feépítésel talán esélyes volna, hogy leht rá emberi technolgiával hűtést tenni, de, ha két szembefordított GT200-ról beszélün, akr em hiszem, hogy vízűtés nélkül lnne értelme... olyan kártyát megfellgs kiadi, amit nem lehet léggel hűteni.
De inkább nem is vitázom veedmt még a végén rám i zt hiszik, hogy hsz gyüjtés céljából vagyok a ph!-n.
Szritem azzal az egyszerű mondattan lezárhatjukhynem lenne értelme a GX2-nek. Feleslegesen erős volna ahoz képest, og a X10.1 hiánya miat nemlht vle hosszútávra tervzni,túl soka fogyastana és túl ág volna. A HD4870X2-r pedsmmilyen kihatással nem ln.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest