- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
-pooshy- #4075 üzenetére
"Nekem semmi bajom a cf-el,sztem a legtöbb esetben user error...." - erre írtam.
Beowulf_78: A 3870-em mindent visz (akarom mondani: vitt) maxon 1680x1050-ben, kivéve a gyevi bírót (Crysis). Nem hiszem, hogy tartanod kéne egy kihajtott 260GTX vagy 4870 teljesítményétől. Mellesleg a korszerűbb technológia miatt az ATI nagyobb eséllyel hibásodik meg, rohadt sok a szemét benne (viszont gar időn belül cserélhetsz újabb VGA-ra), szóval ebből a szempontból jobb.
Crysis meg nV-nek van csinálva sebességre, viszont sokkal szebb a nem csaló ATI VGA-kon. Minőség kell vagy sebesség, ez itt a kérdés.De még, láthatod, a csúcs nV-k is simán játszhatósági szint alá esnek AA nélkül, még 1280-ban is. 280GTX tri-SLI nem játszik?
Tesztek szerint lassabb mint 1 db 280GTX.
-
schwartz
addikt
válasz
-pooshy- #3998 üzenetére
Nyugodtan kibonthatod. De ez olyan dolog, hogy merlegelsz megeri-e neked a hercehurca erre a rendeletre alapozni. Az, hogy nem mukodik mar jo indok, de lehet pl. egy rosszul tarsitott kep a hirdetett termek mellett vagy barmi mas "megteveszto" dolog (csak tudd bizonyitani). Mint ahogy Te is rendeltel egy BFG OC-t es kaptal simat. Gyakorlatilag ugyanaz a ket termek es megsem.
-
Mans20
addikt
válasz
-pooshy- #3982 üzenetére
eh, lehet jobb ha egy 7100GS t veszek,az nem annyira para.
Amúgy szerintem gigabyte ből akarok,most épp az van ólcsóbban,vagy MSI csak abból OC van az meg nemkell.Amúgy meg ezek a 80-85 fokok terhelésnél ,nemtudom hogy mennyire jó hosszútávon,szerintem nemigazán jó a magnak.
-
Firestormhun
senior tag
-
_core
aktív tag
válasz
-pooshy- #3935 üzenetére
Nekem BFG GTX 260 OC kartyam van de annak jo a hutese ugylatom.Ime nehany gyors meres (3DMark 06 1680x1050 felbontason):
Pici tuning ventik auto szabalyozason orajelek (~700/1500/1200): [link] (hofok 57 rol indul es 75 ig megy fel)
Nagyobb tuning es venti maxon : [link] (61ig megy fel es 44 ig hul vissza)
Gpu-nak a vege nem tudom hol van de 750nel megaltam
Shadder 1600 nal hibazgat
memoria 1300 ig birja ezt vettem eszre az eddigi hasznalat soran. -
KTTech
veterán
válasz
-pooshy- #3939 üzenetére
Törvény kötelezi az eladót az EREDETI fizetett ár visszaadására (ha a garanciában nem tudták megoldani a javítást, és pénzvisszafizetés lett belőle)... hogyhogy nem annyit kapsz vissza? (nekem is panaszkodtak, amikor a Samsung monitoromról 1 évvel a vásárlás után a szerviz csereigazolást/pénzvisszafizetést határozott meg, én pedig az Eizo miatt a pénzvisszafizetést kértem. Gyakorlatilag az árból még maradt is, mikorra kifizettem az új monitort...)
-
boogie84
veterán
válasz
-pooshy- #3869 üzenetére
kivárod amíg kapsz egy tökéletesen működő 280ast, ha mégegyszer hibásat kapsz (nem feltétlen,sőt nem hinném h a bolt hibájából) akkor kérd vissza a lóvét! bár ha jól tudom csak cserélik a termékeket nem adak vissza zsét! sztem várj a 280ra!
ha nem sikerül rövidebb időn belül düllőre jutni, irány a fogyasztóvédelem, elhiheted h össze...ják magukat és olyat kapsz amilyen megillet!! -
tzsolesz
nagyúr
válasz
-pooshy- #3869 üzenetére
Ha a kitűzött átfutási időn belül sem kapsz hibátlan terméket, akkor mindenféleképpen követeld a vásárlástól való elállást. Ha ezt nem teljesítik, akkor fordulj a fogyasztóvédelemhez panasszal. Sőtt én még minimum egy héten belül megsürgetném az ügyet telefonon, utalva a fogyasztóvédelem esetleges bevonására.
Mindenesetre én nem látom olyan borzasztónak a helyzeted, szerintem kapni fogsz egy jó VGA-t, de szerintem csak miután ők az üzletben azt letesztelték.
-
tzsolesz
nagyúr
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
-pooshy- #3829 üzenetére
Nem hiszem, hogy ezek a problémák a hőmérséklettel függnek össze. Ez inkább gyártási gond. Valószínű, hogy az nV a G200 esetében enyhített a tesztelési eljárások szigorúságán, hogy minél több chip átmenjen a szitán egy waffer-ből. Így viszont bőven előfordulhat, hogy viszonylag komoly mennyiségű hibás GPU van a piacon, ebből adódhatnak a gondok. De erre találták ki a garanciát amivel élhet a vevő.
-
korcsi
veterán
válasz
-pooshy- #3792 üzenetére
10mp alatt nem egy két fokot esik, sztem.
Ha megszűnik a terhelés, a hűtő és a csip közötti hőellenállás és a teljesítményváltozás arányában csökken a csip hőmérséklete.A Hűtőbordának tényleg nem változik a hőfoka, viszont a ha 100W helyett 20W a disszipált teljesítmény és mondjuk 10 fok a difi a borda gpu között teljes terhelésen akkor abból 1 mp-en belül 2 fok lesz.
Rivatuner monitorozza menet közben is a hőmérsékletet.
-
schwartz
addikt
válasz
-pooshy- #3797 üzenetére
Nem biztos, hogy a kartya. Lehet user error, rossz driver, rossz beallitasok. Amugy abbol amit mondtal, nem sokat lehet kikovetkeztetni. Geped tobbi resze? (foleg a tapegyseg) Oprendszer? Probaltad ujra rakni az egeszet? Vagy esetleg rakj fel egy mas verzios meghajtot s probald azzal.
-
boogie84
veterán
válasz
-pooshy- #3784 üzenetére
mi a helyzet a 280-al??
próbálj meg tesztprogramokat futtatni jó sokáig, minél jobban terhelje le a gépet!!! ha valami gixer van akkor viszont dobd csak vissza és kérj helyette egy újat!! írj h mi lett vele!igazán írhatnának a 260 , 280 tulajok h mi a tapasztalat a vga-kal
-
kompotot
csendes tag
válasz
-pooshy- #3772 üzenetére
En a memoriara tippelnek anno meg 6800 gt eknel volt slager ez a ciripelos hang de azota mar volt 1 tucat 88 as karim es mind ciripelt nekem mar felsem tunik.De persze csak ha terhelem akkor ciripel.Most is epp egy 88 gt et hajtok es az is ciripel sztem ne aggodj.Hando nak szantam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- BestBuy ruhás topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Asrock Phantom Gaming OC - RX7900XT 20GB /Garanciális! - Újszerű/
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest