- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Apple Watch
- Légies iPhone halvány színei
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
raskolnikoff
őstag
Hát sajna a jelenlegi albérletembe a tűzhely meg a bojler is villany. Ettől függetlenül 230 watt még akkor is sok lenne ha lenne gáz a házban...iszonyat nagy szám az....
Egyébként én is szeretem az új VGAkat a gépben de jelenelg tényleg nem tudok értelmesebb és jobb karit venni...egyedül az új radeonok izgatnak még -
raskolnikoff
őstag
Hát azt kell venni ami neked a legjobban megfelel. Nekem valószínűleg még egy ideig nem lesz új VGA-m (még ha a GTX280 megette volna a mostaniakat reggelire, akkor sem) mert a 8800 GT WSXGA+ban még így is csodásan teljesít. A krízist meg ki nem állhatom, így semmi bajom. Bár XP alatt még így is szépen ment...
Ha meg új VGA után nézek akkor az eddig úgy néz ki Radeon lesz mert ennyi áramfelvételért cserébe nem vagyok hajlandó játszani... -
raskolnikoff
őstag
válasz
Bluegene #1724 üzenetére
hát reméljük igazad lesz...bár nekem még mindig inkább a 260as sanszosabb ha tényleg a driveren múlik...bár ahoyg a teszteket néztem kb minden stimmelt ahhoz képest amit vártam. Óriás g92 dedikált memóriával, irgalmatlan számolással, a hatása is kb ott jött ki amire gondoltam...reméljük lesz jobb is
nekem már egyedül csak a fogyasztásával van gondom...az egész gépem nem eszik annyit mint ez egyedül...és azért lássuk be akkora teljesítménytöbbletet még a driverek sem fognak kárpótolni mint amennyivel több lenne a villanyszámlám...
-
raskolnikoff
őstag
Azaz! Még ha a Crysisért is lenne a kártya létjogosultsága akkor is kevés. Illetve ez még nem is gond de hogy egy játékhoz legyen feljesztve...najó esetleg még pár számolási feladatot követelő játéknál jól jöhet meg extrém felbontásban de amúgy...
Sztem a 260as lehet egy jó lehetőség ha jó áron fogják adni.
-
raskolnikoff
őstag
Jaj emberek kezd sok lenni az offból...
Na azt hiszem tényleg egy időre most bevállalom a konkurenciát..
Biggamer: minden teszt ugyanazt fogja mutatni...ne nvidiában gondolkodj hanem jó kártyában. és ha az épp nem nvidia akkor mi van?
semmi, hacsak nem nvidiás pólóba jársz az utcán meg ilyenek
Drizzt: nem az a baj hogy későn jön hanem hogy az info. ez mondjuk nem feltétlen az nvidiára igaz...
-
raskolnikoff
őstag
Lehet hogy hosszú idők múlva megint váltás lesz
eddig 2 geforceom volt és 2 radeonom. Egyik jobb volt mint a másik. Lehet hogy megint váltok. Ill. mivel 2 gépem van egyikbe ez másikba az
Így teljes.
-
raskolnikoff
őstag
Strangely enough there is another product out there that can actually compete with the GeForce GTX 280 rather well. It's NVIDIA's own GeForce 9800 GX2. Yes you hear it right. Now don't go thinking, hey my GX2 will be faster in most circumstances. No ... it's really way more complicated than that. See the GX2 has 2x512MB cloned memory to function in SLI mode. While that works just fine, the GTX 280 has 1024MB dedicated memory. So in memory bound situations like applying a lot of extremely high-res textures or high AA levels in high resolutions, the GTX 280 will perform just much better based on the 512-bit memory bus and framebuffer size, especially for future games which will have much larger requirements.
guru3d.com
Azt hiszem ebben azért van igazság. Lesz még itt sztem olyan játék ami kiakaszthatja a gx2-t a gt200 javára...csak nem én leszek az aki ennek a hasznát látja (WSXGA-ban legalábbis év végéig tuti nem
)
-
raskolnikoff
őstag
In overclocking tests, we were able to push the GeForce GTX 260 from 576/1242/999 MHz (GPU/ALU/memory) to 648/1397/1184 MHz, or 12% and 18% respectively. That’s good, and let us squeeze out a gain of 16%, or 8.4 frames per second, at 2560*1600 with Test Drive Unlimited – only 6% slower than the GTX 280! Except that obviously we overclocked it too – from 602/1296/1107 MHz to 655/1410/1290 with very good stability, for gains of 9% and 16%. Test Drive Unlimited again benefited from the boost with a 13% increase in frame rate – which is quite good even next to the 16% we got with the 9800 GTX. Overall, those results are very coherent, especially for overclocking, which is not an exact science.
Kérdés mi lesz a hőmérséklettel?
-
raskolnikoff
őstag
válasz
Petya2900XT #1501 üzenetére
Miért? GX2-n két GPU van...
-
raskolnikoff
őstag
-
raskolnikoff
őstag
válasz
Szatesz #1460 üzenetére
Szerintem ez nem rossz teljesítmény!
majd karácsonyra jó lesz a másikigazából engem a 260as érdekelne jobban...bár 100ezerért nem tuti hogy jó vétel lesz. a 9800 GTX helyére meg majdnemhogy odaképzelhetem a 8800 GT-met, annyit meg nem érne meg a 260...30k vs 100k...
nekem 1680x1050be meg még ez a kártya is csodákat művel egy wolfdale-lel
-
raskolnikoff
őstag
válasz
SzlobiG #1456 üzenetére
hát lehet hogy így tizenödödikén már elhiszem...egyébként látva a felbontások közötti eredményeket, 1280 körül és 2560ban szerintem eléggé hihető. Látszik hogy kell a cpu, látszik hogy 512 bit és az is hogy 1 gpu. Ez már nem lehet fake... Max a driver lesz jobb picit. Bár még az is lehet hogy rendben van. Arch. szempontból stmmel, na ez a lényeg.
na ez már gyanúsabb..4870nel megspékelve
"Lost of Planet"
-
raskolnikoff
őstag
válasz
Sundesz #1454 üzenetére
persze az se mindegy melyik felbontást nézi az ember. sztem azért az 1680x1050 már egy olyan határ ahol az 512bit igencsak jól jöhet. különben is ezek még csak a meglévő játékok és a meglévő driverek eredeményeit mutatja...
SzlobiG: nem is kell annyi...látszik hogy 1280ban inkább cpura fizessen az ember többet
a divat meg úgyis inkább a HD-kben keresendő. a PCnek is eljött ez a korszaka, még überelni is akarják
1456 lehet hogy kihajtaná az is csak emez gazdaságosabb lenne és sztem még több fps-t is eredményezne. ha az xbitlabsos tesztnek hinni lehet...
-
raskolnikoff
őstag
Get your complete GTX280 scores here, The Inquirer, GTX 280 vs 9800 GTX
csak egy példa: Ut3, 2560x1600ban 2957%-kal jobb a 9800GTX-nél
egyébként szerintem nem rossz, 20-40% az átlag(g)
kb amivel jobb, néhány tesztben van hogy pár %-kal rosszabb teljesítményt ért el mint a 98gtx az átlagos felbontásokban. Azért sok az 50-60% is...
-
raskolnikoff
őstag
Értem hogy most ez a trend de sztem lenne mit feljeszteni egy 1680x1050es kategóriában is...igaz a crysisért nem éri meg...már azon gondolkoztam hogy lehet hogy az a cryengine2 is egy hasonlóan fölöslegesen bonyolított motor lehet mint a call of juarez-é...más játékban jól teljesítenek a mai 30-40k-s kártyák. Kíváncsi leszek majd a Tiberium-ra az is cryengine 2-vel készül...
-
raskolnikoff
őstag
válasz
BloodyEddie #1379 üzenetére
Apparently preliminary testing did not show any jaw-dropping results. The NVIDIA GeForce GTX 280 can be considered as somewhat of a 're-work' of the GeForce 9800 GX2 into a single core package with faster processing capability and more bandwidth.
Ebben valószínűleg igazuk van. De legalább 1 GPU mégis és van olyan játék amely jobban megy eggyel mint kettővel.
-
raskolnikoff
őstag
az egy szar oldal akárhogy is nézzük... kepfeltolto.hu nekem eddig mindenre jó volt,saját galáriák, stb...
-
raskolnikoff
őstag
válasz
Csabahun #1178 üzenetére
Neheze szánnám rá magam egy ütős konzol szettre (konzol, hangcucc, TV, nem melleseg a kezelőszerv megtanulása, hozzászokás...)...az is sokba kerül meg a játékok is...és hiányozna az ügyködés körülötte, a fizikai kapcsolat a hardverrel...de amit mondasz az úgy van
sry for offing
-
raskolnikoff
őstag
ölég profinak tűnsz
Érdekes hogy akkor amikor azt mndják hogy nvidia nem terve mégsem vmi újabbat hanem csak amd akkor ez is benne van a pakliban? Mmint hogy az nvidia shader egységek is így működnek? Vagy ez gyártóként változik? Valami lehet bene hogy AMD-éknek nem annyira magas az órajele mint a geforce-oké... -
-
raskolnikoff
őstag
válasz
biggamer #1022 üzenetére
for single video card , it is sufficient to use the processor core 2 Duo e6300, but for SLI or 3- way SLI NVIDIA recommended a processor not lower than Core 2 Duo e8500.
gondolom így lesz nagyobb teljesítménye a régiekhez képest? Bár egy 6300 épp hogy megpörgeti sztem...
-
raskolnikoff
őstag
Azért nem tetszik a teljesítménye Nektek mert egy jó driverrel ellátott 2 GPUs kártyát néha tud csak megelőzni? Hát nem tudom. Nézzétek már az ultrához képest meg a 98gtxhez képest. Ha az nem továbblépés akkor mi? Egyébként meg a piros oldalon 3870vs 29xt na az tényleg nem volt nagy előrelépés (teljesítményben)
Sztem teljesen rendbe van. Még a 260 is. -
raskolnikoff
őstag
Remélem a héten vmi szivárgás lesz már teszt szinten...
-
raskolnikoff
őstag
válasz
janos666 #878 üzenetére
Az ATI ezentúl eleve csak 2GPU-s kártyákkal akar majd alkotni high-endben, az nvidia meg nem épp GX2-re szánta a GT-200-ast. Szóval az nv nyugodtabban hanyagolhatja az SLI témát
Asszem ez érdekes. Végülis tényleg 2 GPU van 1 ellenében...az újak meg eleve a 9es széria ellen mennek...hm
-
raskolnikoff
őstag
válasz
MiszterBean #796 üzenetére
Itt még nem moderálta senki az az új ati kártyákat: [link]
-
raskolnikoff
őstag
-
raskolnikoff
őstag
válasz
raskolnikoff #678 üzenetére
-
raskolnikoff
őstag
Akkor mindenki figyelmébe! Megelőzendő hogy ez a topik is zárásra kerüljön az offok miatt, javaslom hogy a linkek legyenek leginkább az ON részei a topiknak az offot meg inkább hagyjuk ki...magyarán ne is használjuk.
Tényleg nem jó dolog hogy offolás megy, de az sem hogy akik infot cserélnének egymással pórul járnak pár ember miatt akinek csak makacs véleménye van még egy olyan dologról ami még meg sem jelent. Jobb lesz, ha a hírek idelinkelődnek, mindenki elolvassa és tudomásul veszi hogy látott valamit ami nem tuti hogy készpénz és szépen megvárja amíg megjelenik a VGA és aztán megveszi és véleményt mond. Valamint hagyjuk ki az AMD-ATi karikat is a linkekből!
Mert az sem kellemes amikor bezárul és a PH-n kívül kell összeszedniük az érdeklődő emberek nagy részének az infokat.
Remélem jöhetünk még ide értékes infokért. Köszönet hogy mki meghallgatott. -
raskolnikoff
őstag
válasz
BloodyEddie #593 üzenetére
Úhúhúhúúúristen!! Ez fain egy kártya lesz!! 280 nem kell sehová szinte, a 260 bőven büntet...
MOD méghogy FX5800...peeersze
-
raskolnikoff
őstag
Sztem ez a párhuzam az 5800asokhoz valami nagy hülyeség lehet vagy vmi elvakult ATi fan kelthette életre...
-
raskolnikoff
őstag
válasz
Dare2Live #484 üzenetére
Hát én tuti nem . Már az egyesnél is köszönöm szépen nem kérek többet volt a reakcióm...más játékot meg nem fognak így elkufircolni - részemről szerintem, a ubisoft mindig jól optimalizált meg azért általában a többi is. A krízisből bencsmarkjáték lesz.
Hacsak rá nem jöttek hogy (biztos rájöttek) picit másképp kell csinálni játékot.
Szerény saját vélemény!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung QE65QN95AAT - QLED TV - hez 100 Mbit-es Ethernet port bővítése?
- BIOS frissítés
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen autót vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- BMW topik
- Gyúrósok ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest