- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-pooshy-
tag
Nekem az extreme digital jött be ,de ott nem kapsz...
Talán ipon,vagy pixmania...
Valahol azt mondják csak bontatlanul veszik vissza,valahol kipróbálhatod...a legjobb rögziteni a telefonrendelést,és direkt rákérdezni erre....úgyis azt mondja hogy kipróbálhatod
,nem ő intézi a garikat...
-
-pooshy-
tag
válasz
Firestormhun #3977 üzenetére
Hmmm,az elég olcsó is most...90k
-
-pooshy-
tag
Elég döglött topik...
260/280-asok??Semmi-nulla?
Mindenkinek bekrepált és a garit intézi?
Néznék már pár furmark tesztet meg hasonlókat...
-
-pooshy-
tag
Csakhogy mikor kicserélték az első kártyát,
nem módositották a szerződést,
számlát se kaptam,
csak gari papirt,
ez pedig a "levásárlás"amit a jogrendszer nem ismer,
igy papir sincs róla.
Egyébként én kértem gariztatás helyett a pénzt,hogy ne kelljen heteket várnom.
Amúgy kicserélték volna,de 3 hét lett volna,és felidegesitett hogy esik az ára és még nem is használom.
Tehát most annyira nem zavar hogy buktam az üzleten,
mert a kártya ára amúgy is lement volna....csak igy még macerás is volt
Tudom hogy lehetne harcolni,felvilágositottak a fogysztóvédelmisek fórumán,de akkor "1 évig" nem lesz kártyám... -
-pooshy-
tag
Ez szimpi ketyere...csak ki tudja mikor lesz.
-
-pooshy-
tag
Üdv!
Van valakinek olyan gtx280-as kártyája,ami nem melegszik túl?(külön ventik nélkül)
Mondjuk furmark alatt....
A BFG-m túlmelegedett.(2 ,5 perc alatt 118 fok és kikapcs,mostanában kapom vissza a pénzt...)
Gyártók érdekelnének...
Köszi.
-
-pooshy-
tag
86-tól már van...itt.
-
-pooshy-
tag
válasz
tzsolesz #3868 üzenetére
Ha már ilyen sok a hozzáértő,leirom a teljes történetet,hátha megtudok vmit.
Megrendeltem először is egy MSI 9800 GX2 OC kártyát neten.
Megis jött gyorsan,örültem,ám egy hónap után észrevettem a dobozon a cimkét,amin nem szerepelt az OC felirat a terméktipus végén,a számlán viszont igen,azaz másik tipusú kártyát kaptam,nem azt amit rendeltem.
Jeleztem is a panaszomat,kifizettettem volna,nem nagyon tetszett neki,inkább kifizette volna a két kártya ára közötti külömbözetet,jól van akkor mondom cseréljék ki arra amit rendeltem.(kultúráltan,kedvesen,amennyire tőlem tellett),erről ha jól tudom jegyzőkönyvet kellett volna kapjak,de nem kaptam.
Akkor is a nagykerrel jött,hogy a nagyker is úgy küldte nekik ,mint OC verziót,csak Ő ezt "elfelejtette" ellenőrizni.
Oké,előfordul gondoltam,de nem értettem mi közöm a nagykeréhez....
Pár nap múlva hivott hogy a nagyker nagyon akadékoskodik.
Felajánlottam hogy egy 2000 ft-al olcsóbb termékkel is kibékülök,ez pedig a bfg gtx 280 oc volt.
El is küldte,örültem(holott a csere napján,az árlistájuk szerint,az eredeti vételárhoz képest,egy 10000 ft-ot már minimum buktam),de egy napra rá,kiderült,hibás a kártya,túlmelegszik,terhelés alatt.
Ma feladtam neki a csomagot,előtte irtam neki hogy inkább élnék a vásárlástól való elállásal amennyiben ez lehetséges.Holnap megkapja,és küldi a sokat emlegetett nagykerbe,hogy vizsgálják ki,és kicserélik.Ezt mondta ma telefonon.
Nem tudom,ki hibázott,de azt tudom hogy kifizettem 113000ft-ot és kaptam először egy meg sem rendelt kártyát,majd egy hibás olcsóbbat,és most se kártya,se pénz,csak egy kölcsönkért 7600 gt a gépemben.
Mit tehetnék ilyen esetben?
-
-pooshy-
tag
Na úton a 280 kártya feladónak.
A boltost felhivtam,azt mondta szte 1, max 2 hét,és hogy cserélni fogja a nagyker.
Nekem oké,azért azt ne mondja senki hogy minden bfg xar,annak azért nagyobb vizhangja lenne...max addig cserélgetem,amig jót nem küldenek.
Egy kis leirást kért emailban a hibáról,azt mondta az gyorsitja némelyest a dolgot.
Most sógorom 7600 gt je van nálam,720p-t viszi,többi most nem érdekel addig.Na jó,a MassEffektet hiányolni fogom,esténként jó volt...sebaj,várakozó üzemmód.
-
-pooshy-
tag
Pár idézet más fórumokról...nekik is ilyen a gondjuk....
"I unfortunately am one of those new GTX 280 owners that is suffering from massive overheating (100+C is less than a minute with FurMark), so the card is being RMAed and I am back using my 8800GTX again."
"The card also overheats in Oblivion, Crysis, or rthdrbl too, they just take 5-10 minutes versus the 1 minute on FurMark. Actually in Crysis or Oblivion the card starts to throttle and give extremely jerking gameplay (full fps, slow to 10-15fps, full fps, slow to 10-15 fps, repeat) "
"My RMA Gtx280 is everything I wanted it to be. It runs 15c-25c cooler than the original. My first card was oncourse to hitting 115c before I aborted Furmark, the new card barely hit 70c. Im sitting at 684core/1484shader and this puppy stays under 62c. This 2nd card was worth the money for sure."
És még sok-sok...lehet ezt a szériát elkerülöm inkább a továbbiakban...
-
-pooshy-
tag
válasz
Firestormhun #3814 üzenetére
Ajjaj,2 perc után éri el,és 3 perc után 108 nál kikapcsolt a monitor(olvastam hogy safe módba vált 105 után).Lehet tényleg xar?
-
-pooshy-
tag
válasz
$p@rr0w #3811 üzenetére
Sztem olvass a sorok közt
Nem rosszból mondom,ne érts félre,de ha ezen annyira rajtavagy akkor valami nagyon nem oké,és tuti hogy régen b*****l egy jót.
Jót akarok neked haver.proharverezz(igen,kisbetüvel) kevesebbet foglalkozz az asszonnyal is,meg a gyerekkel ha van,menny ki sokat,szép idő van....
Nem rosszból...komolyan....
-
-pooshy-
tag
válasz
boogie84 #3801 üzenetére
A gépem teljes konfigja...GA-EP45-DS3P,q6600@3200(8*400,alapfeszen,vizzel),geil black dragon 1066@800(44412,alapfesz),Nitrox 750w táp(aminek nagyon is nagy szerepe van,jól mondják....ilyen),kb ennyi,os meg rendben van,driver is,ebbe a részébe ne mennyünk bele,annyira azért nem vagyok béna...
Amúgy túlmelegedés lehet ,viszont nem azért,mert hibás,hanem túl sokat vártam tőle.
Ha közepesen van pár dolog maxon(high,nem konfigféjlcserés very high,holott gx2-n úgy nyomtam) akkor minden oké ,85 fok(riva tuner),semmi gond.De amit feljebb próbálok menni,túlmelegszik a kártya,és 100 fok körül már jelentkezik a lagg(nem annyira durván,de pont élvezhetetlen úgy számomra).
Egyszerűen túl sokat vártam tőle.
Házam szellős sztem azzal sincs gond...
Még figyelem más játékoknál is ,és beszámolok,a hsz-okatköszönöm.
-
-pooshy-
tag
válasz
$p@rr0w #3796 üzenetére
Próbáltam,ugyanazt csinálja.Fps stabilan 80 felett legtöbbször és akkor is csinálja.Plusz egérre soxor nem reagál, kihagy 4-5 mp-eket az egér,plusz a szakaszos akadás.....most próbáltam mass effektel,ott meg 10 perc után újraindult a gép.Nagyon idegesitő,1 napos kártya....
-
-pooshy-
tag
Nekem valami nagyon nem stimmel a bfg 280-ammal.Crysis közepes beállitásokkal is elkezd rángatni 2 perc után már.Zsir dobozban,és csomagolásban volt.Túlmelegedés nincs,os reinstall megvolt,driver oké.gx2-n very high is ment frankón.Minden másodperc után kb,szabályos időközönként akad egyet,és csak akkor ha megyek,ha csak nézelődök semmi baj.Mondjuk mással még nem próbáltam,ha máshol oké ,nem érdekel,de mégis zavaró.
Valakinek tapasztalat ezzel a játékkal kapcsolatban?Beállitások,fps? -
-pooshy-
tag
Megjött ma a bfg gtx 280,de nem vagyok megelégedve vele eddig.
Crysissal teszteltem eddig csak ,de ott az előző kártyám(9800gx2)jobb volt,pedig sok tesztet láttam,és mindenhol jobb volt átlag fps-ben.5 perc után elkezd akadni ugyanazokkal a beállitásokkal...mi lehet?
-
-pooshy-
tag
Holnap hozza a futár a BFG GTX280 OC-mat.Mire számitsak?Valakinek tapasztalat?
Melegedés,tunning,zaj,valami?A "szerintem ilyen-olyan"hsz-t hanyagoljuk,az irjon aki próbálta ezt a fajtát.A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Itt a Patriot legfürgébb konzumer SSD-je
- Magisk
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest