- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSJPeter
őstag
válasz
h.adam.92 #13396 üzenetére
Ha Corsair TX 650W-os tápot akarsz venni (és látom azt linkelted be) azon 2db. 6+2pin-es tápcsati van,tudom mert nekem is ilyen van.
Az átalakító használatát egyébként sem nagyon ajánlják a gyártók...a GTX karikhoz.
Ha már veszel egy új tápot mindenképpen legyen rajta 2db. 8-as tápcsati de azon a Corsair-en tutira van.Valószínű összetévesztetted a PCIe tápcsatit a CPU tápcsatival mert abból valóban csak 1 van és az is 8pin-es.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
h.adam.92 #13360 üzenetére
Ne beszélj zöldségeket... nem 2db 280-nak felel meg. Paraméterei alapján 260 SLI-nek felel meg 240SP-vel.
pigatt:
Hát...ezen az oldalon volt még annó 260-as teszt is. Reálisnak tünt. Majd meglátjuk. Nem kell "készpénznek" venni, de Irányadónak tökéletes.
2560-ban több helyen elveri a 4870 X2. Az már egy másik dolog hogy senki sem játszik ekkora felbontásban. 192SP 260 5% gyengébb a 216SP 260-nál, és a 216SP 260 15% gyengébb a 280-nál. Lehet akár reális is.
mod: tegnap (vagy ma) oldották fel nV-nél a hírzárlatot infók és tesztek tekintetében. Gondolom ez még előbb készült. -
Henk
veterán
válasz
h.adam.92 #13348 üzenetére
Nem bántásból írtam csak olyan jól hangzott.
Értettem mire gondoltál mikor írtad,hogy egy vonalban legyen.De azért attól nem szokott tönkremenni,hogy túlhúzod a memó-t.Na nagyon meghúzod szétesik a kép és legfeljebb lefagy,restart után jó.Te nem a szerencsés kategóriába estél ebben az esetben. -
válasz
h.adam.92 #13346 üzenetére
Nem csak a 675 számít, gondolom az volt a gpu órajel. Lehet szarráhúztad a ramokat és azért ment tönkre. Nekem a GTS-nek ez volt a vége: 660/1600/1900Mhz Itt már a teszt alatt is villódzott a kép. Te baxtál el valamit ez tuti.
Szerk: hol van itt a shader órajel? De még mindig nem értem, hogy ha nem tudod mit hova húzol, akkor mi a faszér nyúlsz hozzá? Kérdezz bátran, senki sem rivatunerrel a valagában született.
szerk2: én sem bántásból írom, csak szeretnélek megkímélni attól, hogy a 280-at is szétgyilkold.
-
válasz
h.adam.92 #13339 üzenetére
Semmi gond!
Persze mindkettőt be kell dugnyi neki.
Most készülsz 280-at venni?
szerk: most olvasom, hogy igen. Nos mindegy melyiket veszed, felesleges a gyári tuningért pénzt kiadni, annyit mindegyik elmegy 24/7-be.
Jó az az MSI OC, amit kinéztél, még egy kicsit pöckölsz rajta aztán örömésbódottá....
-
Cyberpunk
félisten
válasz
h.adam.92 #13318 üzenetére
Hát ha Vistát használsz akkor GTX280 az jobb a 9800GX2 az XP dx9-ben meg eszi a GTX280-ast is bár ahol megy az SLI
meg amúgy is jobb a GTX280.
A HD4870-est ha nem X2-essimán meg eszi reggelire nem egy kategória.
Hát a táp azt jó lesz ha cseréled legalább egy 550W-osra vagy 600W-sem árt olyanra amin van egy 8 és egy 6 pines vga táp csati
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Építő/felújító topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Gitáros topic
- Hegesztés topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest