- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyno
veterán
válasz
rup1u5 #23400 üzenetére
266.58-as WHQL volt fent, most a 270.60 WHQL van fennt, egyenlőre ezzel még nem probáltam, de kiprobálom ezt a -10mhz-t is, meg azt is, hogy a rendszert újra teszem bár az még távolabb van.
Még annyi lenne a kérdésem, ha haldoklik ne adj isten mi a teendő?MErt így ezt egyenlőre nehéz bizonyítani, vagy rosszabbodni fog a helyzet?2012juniusáig garis a kártya az e-bolt-ba azt hiszem. -
Dyno
veterán
válasz
rup1u5 #23397 üzenetére
És (#23398) Tibi86 :
Semmitse tuningolok, CPU is alúl van feszelve, az biztos hogy stabil leteszteltem már, de egy ideig nem feszeltem alúl, úgyis csinálta.
A másik sokan eddig azt mondták hogy a rendszerem szar már.
Csökkentsd 10mhz-el a GPU órajelét és nézd meg úgy is csinálja-e.így is a ref. órajelen megy 576mhz-en, ebből is csökkenteni kell?
Hőmérséklet rendben 70°C-ok főlé csak furmarkal megy, de azt is futtatam egy órát és semmi baja, egyedül az rfactor csinálja, de ott meg alig 60°C. -
Dyno
veterán
Sziasztok.
3 hónapja vettem itt PH-ról egy garis Asus gtx 260-t 216sp-et, de még olyan típus amin van hátul hűtőborda, de ref. órajeles.
Minden játék megy hibátlanul, viszont az rfactorban, néha-néha azt csinálja, hogy beakad a kép elsütétűl a monitor, kirakja stand by-ba, aztán vissza jön és tökéletes és utána a tálcára mindig kapok egy felkiáltójeles háromszöget, aida 64-el kiolvasva ez áll benne:
Minden más játék tökéletes, sajnos nagyon rossz hogy ezt csinálja, mert ligában versenyzek és már buktam el miatta elég jó helyezéseket, mint például ma is.Ezeleőtt egy inno 8800GT OC-m volt, ő egyetlen egy alkalommal csinálta, drivert frissítettem és utána még fél évig használtam és semmi jele hibának, viszont ezen a karin semmi nem segít, ovasgattam hoyg valakinek tunningtól csinálta ezt, nekem a ref. órajeleken megy, egyedül a ventilátor profil van átállítva, msi afterburnerrel, 50°C-tól szépen feljebb veszi a fordulatot.
Valami ötletetek van esetleg, igaz egy 2éves rendszerem van már, volt alatta már cserélve VGA cpu meg lap is, de hátha van valami konkrétumamire utalhat.
Játkok amik hibátlanok: GTA4, SIMS3, mással nem nagyon játszok.Köszönöm előre is.
-
Dyno
veterán
válasz
raskolnikoff #258 üzenetére
Már most 30 közelébe meglehet venni egy sima GT-t, csak majd az a baj hogy a sok buta az újjat megveszi horibilis összegekért közbe meg lehet alig lesz valamivel jobb(de persze mondjuk majd ha kijönnek okosabbak lehetünk) Mansnak is azért irtam hogy várjon emrt lehet hogy kellemes meglepetésben lesz részünk, ha meg nem árak biztos hoy fognak esni, lehet nem sokat de annyit biztos hogy megérje várni még egy picit.
-
Dyno
veterán
válasz
raskolnikoff #247 üzenetére
Én is igy látom a dolgokat mint Te, előző hsz.-eddel is egyetértek.
-
Dyno
veterán
válasz
TazLeacher #231 üzenetére
Ezeket hol lehet megnézni?
Leviske:Háát, igaz megint csak az van hogy drágának tűnik az Nvidia mégis azt lesz érdemesebb majd megvenni, HD3870-ennel is így van eleinte sokan mondták hogy milyen drága az Nvidia a 8800GT-vel de a HD3870 mégis drágább volt és a 88GT meg jobb nála.Na mindegy ATi-ék rég mutattak fel valami verseny képes karit.X1950XTX volt az ami jó volt nagyon a fénykorában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nagyrobogósok baráti topikja
- AliExpress tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gumi és felni topik
- Le Mans Ultimate
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Milyen okostelefont vegyek?