- Mobil flották
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
adequate_cou
senior tag
-
Atikusz
senior tag
válasz
djculture #35768 üzenetére
Értem már, akkor te az e-Pack-ról beszélsz. Ha az e-Pack feltételei nem teljesülnek, akkor ezer forinttal megdobják a havidíjat, de ezt nem kiegészítő havidíjnak hívnám.
Kiegészítő havidíj az adott előfizetőkre kötelező érvényű, függetlenül attól, hogy időben vagy későn fizeti be a számlát.
-
St3ven
addikt
válasz
djculture #35682 üzenetére
Nem tudom, ezt láttátok-e, de itt van egy részletesebb promóciós oldal:
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/akciok/akcio/Online_kedvezmenyek#dominoSzóval nem csak a webshopban bukkan elő két sorban a kedvezményről szóló ajánlat.
-
Onderon
senior tag
válasz
djculture #35328 üzenetére
egyáltalán nem "kókányság" a refurbished. teljesen hibátlan és új rajta minden, aminek újnak kell lennie. annyi a különbség, hogy nem csomagolnak mellé fülhallgatót, töltőt és semmit, csak a telefon van dobozban, de attól az még újnak számít és hibátlan (sokszor hibátlanabb, mint egy full dobozos retail verzió). és a garancia újraindul a telekomnál.
-
Captaindeph
tag
válasz
djculture #35328 üzenetére
Hallottam már én is hasonló esetekról...sajnos. Csak amiatt szerettem volna ezt megtudakolni valakitől aki többet tud mint én, mert nekem volt egy 4S készülékem amit kétszer is cseréltek ,de sosem hivták föl egyszer sem a figyelmemet arra, hogy megújulna a garancia. Most szeretnék használtan vételezni ismét egy 4S-t viszont már serialszám alapjan nincs rá garanciá.De az elado allítasa szerint 2014-ig garanciális, mivel ez év januárjában cserélték a készülékét. Lehetséges ez ?
-
Nimda
addikt
válasz
djculture #34768 üzenetére
Ilyen esetben ingyen cserélik a számot?Előfizus vagyok, de azt sem szeretném ha minden eddigi kedvezmények elúsznának.
Nekem valami cukrász vagy pékség, esetleg fagyizó alapanyagai miatt kerestek.De volt már több olyan is aki bele sem szólalt, vagy úgy nyomta a rizsát, mintha ismerne.
-
válasz
djculture #34747 üzenetére
sok call center van még, ahol központilag nincs küldve a telefonszám, de a szolgáltató, bank...stb szerencsére ráállt már, hogy legalább a központi számot láttatják.
igaz, engem a mobilon nem keresnek felesleges akciókkal, egészségnapokkal...stb, hiába van meg bő 16 éve adott telefonszám, erre kényesen vigyázok. -
djculture
félisten
válasz
djculture #34693 üzenetére
Lemaradt: Egyedül a 10% kedvezményt biztosító kuponkód, mely a www.providajatek.hu webshopban megtalálható termékekre váltható be... van benne a szabályzatban.
Amúgy lesz még egy sorsolás is:2013. október 1. és december 15. között a www.akcionekem.hu oldalon regisztráltak között a következő nyereményeket sorsoljuk ki:
1 db Samsung Galaxy Express típusú okostelefon,
1 db Sony Xperia Tablet S típusú táblagép, -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
djculture #34611 üzenetére
Kb. azért van ez a csomag, mert apám társkártyája, így egymás között ingyen tudunk beszélni, bár ez annyira nem előny nekem.
Szóval ha beszélek is a telefonon, akkor megy lefelé a felhasználható adatmennyiség, amit átlépve meg büntetnek keményen. Érik, hogy kilépek onnan nagyon hamar. Ezt a csomagot még nem is én kötöttem, csak régről megmaradt.
-
válasz
djculture #34444 üzenetére
Szerintem is. Na mindegy, nekem mér a 10990-et is megéri, lévén hogy most kicsivel többet fizetek a médiamánia L csomagomért, ami nem korlátlan. Igaz, legalább 1 giga benne a net (de nem használom ki, a másik telefonomon van egy sokkal nagyobb csomag).
Akkor szerintem jó lesz nekem ez 11k-ért. -
blueye
veterán
válasz
djculture #34444 üzenetére
Next XL-nél ezt komolyan gondolták: "Szuperszerviz Extra Az Extra havi 5 perc díjmentes távsegítséget tartalmaz." - ez hány embert fog elcsábítani?
De a Next S díjcsomagok is nagyon gyengére sikerültek: Telekom mobilhálózaton belüli 160 perc lebeszélhetőség, ha csak a 6490Ft-os havi díjjal számolok már 40 Ft feletti percdíjat ad ami egy Mozaik S-sel összehasonlítva is elhasal (32 /34 Ft), mindkettő 500 MB adatot tartalmaz. Ezt komolyan gondolták, akik összeállították???
-
Huroq
senior tag
válasz
djculture #34283 üzenetére
Ilyet nem kaptam, csak ez szerepel a visszaigazoló e-mailben:
Rendelés állapota:
ÁtvehetőÁtvehető 2013.10.31.-ig.
Fizetési mód: Fizetés átvételkor, utánvéttel
Szállítási mód: Azonnali csomagátvétel T-Pontban
Átvételi pont: Árkád T-Pont 1Tehát, akkor még kéne várnom egy e-mailt?
-
erdoke
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Bluetooth hangszórók
- Filmvilág
- Futás, futópályák
- Mesterséges intelligencia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- VPN topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest