- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
1430
senior tag
Mondom, az nem hiba, hogy nem újult meg automatikusan. Ha több hónapra előre akarjátok kifizetni, akkor aktiváláskor kell beállítani a kifizetendő hónapok számát (akár 24 hónapra is, ha van annyi pont). Ügyintéző utólag is be tudja állítani a pontokkal való fizetést, ha esetleg pontbeváltás nélkül aktiváltátok újra, illetve módosítani tudja a kifizetett időszak utáni szolgáltatás megtartást/kikapcsolást is.
-
megoldódott a mobilinternetes probléma...
a korábban kipróbált három előfizetésen túl is ellenőriztem közben a dolgot, és bizony volt olyan, akinél ment adott helyen a t-s mobilinternet, lte és 3g hálózaton is.
a telefonok és a sim kártyák cseréje után a hiba leszűkítve adott három előfizetésre/sim kártyára, ezeknél irány a my t-mobile, ahol bizony nem jelezte a limitbővítő opció aktív állapotát, és hiába a csomagban alapban is foglalt adatforgalom, az is kikapcsolásra került, amikor a limitbővítő opció inaktív lett.
megoldódott a probléma a net&roll 1 gb lte - ismételt - aktiválásával.
mindegyik előfizetésre április 01-én lett aktiválva a net&roll 1 gb lte limitbővítő opció, kapcsolat pontok felhasználásával. az addig okés, hogy forint alapú fizetésnél minden hónapban megújul a bővítés, de a kapcsolat pontos fizetésnél ez nem történt meg, még azon az előfizetésen sem, ahol amúgy bőven több pont volt/van, mint amennyi a bővítős havi díj. ott rendben is van a dolog, ahol nem állt rendelkezésre elég pont, de ahol igen, ott aktiválhatta volna ismét a rendszer a bővítést.
mindegy, a fenébe a pontokkal, gyűljenek csak, immár forint ellenében aktiválva a bővítés, mindegyik előfizetésen. -
futárnál más a helyzet, hiszen a szerződést külön hozza, elolvasom azt, átadja a bontatlan dobozban lévő telefont, és aláírom a papírokat.
A zacskóban van benne a szerződés a telefonnal együtt! Különállóan egy kis fecnit ad "utánvétnyugta" névvel.
Legalábbis hétfőn még így volt....
(#27765) kali:
De az is lehet, hogy egységesítették. Én legalábbis nem látom értelmét, hogy többféle módon csomagoljanak. Igaz, ez nem jelent semmit...
-
tomy86
addikt
Az sem jelent semmit, ha titkos a szám, úgy látszik azt is ellenőrizni kell. Igaz nem T-mobile, hanem T-home, de egy cég. A vezetékes telefonunk 30 éve titkos és le van tiltva, hogy telefonkönyvben megjelenjen (nincs is benne). Viszont a T webes telefonkönyvében a nevet és várost beírva,megjelenik a pontos címem és telefonszámom. 1412-őn magyarázatot nem tudtak adni, de javították a hibát. Igaz, hogy marketingcélra nem adták tovább a telefonszámom, de a neten bárki kikereshette (sose ellenőriztem, ki tudja mióta hozzáférhető a szám)
Engem meg lehetetlen időpontokban akarnak kivizsgálni, meggyógyítani vagy szuper ajánlatokkal boldogítani.
-
Gergőke88
addikt
Köszönöm a válaszod. Lemondtam a webes felületen és megrendeltem az lte-s bővítést.
Kívácsni leszek én kapok e majd sms-t. Eddig nem jött. A lemondásról sem, se az új megrendelésről. Illetve a telefon is egyelőre 3G-n van itt Pesterzsébeten.
szerk.: Megjött az sms az új fordulonapról
szerk. 2: Lte is lett. Letöltés 22.47Mbps, feltöltés 23.14 Mps.
-
-
1430
senior tag
Itt most nem (csak) a hang díjcsomaghoz igényelhető RelaxNet-ekre gondoltam, hanem a mobilinternet díjcsomagokra is, tehát például a mai Net&Roll-okra is. De a fordulónap bevezetésekor még csak RelaxNet-ek voltak, és már akkor is volt jó pár tízezer ilyen előfizetés, mostanra meg még több. Nyilván vannak olyanok, akik szépen be tudják osztani a keretüket, de azt is vedd figyelembe, hogy ezeket a nagy csomagokat jellemzően nem telefonnal (úgy rémlik, Te azzal használtad) hanem inkább Stick-kel használják, így viszont könnyebb leforgalmazni.
-
Hege1234
addikt
-
Jah! Hogy ilyen jellegű problémák at kell(ett) volna keresni!
Szerintem ahhoz, hogy ezt egy "átlagos" olvasó csípőből észrevegye, igencsak oda kell figyelnie, vagy nagyon-nagyon értenie kell a készülékekhez...
Persze mindez a tényen nem változtat, egy ilyen kiadványt illene hozzáértőnek megnéznie/összeállítania, s nem a takarítónőnek (nem akartam előítéletes lenni) odaadni, hogy csinálja már meg...
-
MurdR
veterán
Igen. Ha beviszi szolgáltatóhoz, akkor elküldik szervízbe, és majd valamikor bekerül a szervízhez is, akik lehet hogy nem is foglalkoznak vele. Mondjuk nem tudom hogy a sonynak van e kimondott szervize ahol helyben meg tudják e mondani, hogy lesz e belőle valami.. fel kéne hívni őket.
-
BroCreSt
aktív tag
Dolgoztam a G4S-nél, hát ami ott folyt, na az egyedülálló volt, bár azt a voda cseszte el, mert nem volt elég körültekintő, kinek is adta oda azt a telefont.
(Tavaly szeptemberig, meghatalmazási szerződéssel is át lehetett venni a telefont.)Egyébként a voda a futárnak mellékel egy csomag átadási ellenőrző listát, ezen pl. az is szerepel, ha a csomagot nem az veszi át, aki az előfizetői szerződésen is szerepel,
akkor minden jogi, és anyagi kár a futárt, és cégét terheli.Aztán minden adatot, ami a személyiben szerepel, szintén meg kell(ene) néznie a futárnak, hogy stimmel-e.
-
M3xx
tag
Köszi, akkor jól gondoltam.
Még egy kapcsolódó kérdés, hátha tudtok ebben a topicban válaszolni:
Sok hirdetést látni olyan vadi új, szolgáltató függő készülékről, amit gondolom hűségnyilatkozattal kihoztak, de igény híján továbbadnak, sok esetben jó áron... Ha az előfizetésükkel gond lenne, ezek a készülékek letilthatóak? Gondolok itt számla nemfizetés esetén kötbérfizetés kötelezettségről és ha ezt elmulasztanák, készülékkel lehet-e gond?...
-
sssent
senior tag
Nyilván az lehetett az oka, hogy ezt így explicit leírták, de hogy valóban csak erre fogják használni a szabályt, azt semmi nem garantálja. A jog már csak ilyen.
Én azt mondom, hogy ha személyes felhasználásra lesz a dolog, akkor csinálni kell, amíg hagyják, de üzleti modellt már nem építenék egy ilyen bizonytalan szolgáltatásra.
-
danez11
csendes tag
Mobilinternet nem különösebben érdekel, és eleve vidéki vagyok, úgyhogy a 4G-ből amúgy is kimaradok
Mivel ez lesz az első androidos telefonom és az első neten rendelt is, ezért néhány dologgal nem vagyok tisztában.
Ha új díjcsomagban veszem a telefont (mondjuk ez az XS), akkor a régi helyett lesz automatikusan,(hűségnyilatkozat már nem él), vagy azt le kell mondani? Ha igen, hogy?
Mivel ezekbe már microSIM kell, küldenek új simkártyát, vagy a számom is teljesen megváltozik? Vagy úgy hogy megy ez az egész rendelés?Elnézést ha nagyon nagy hülyeséget kérdezek, de nem vagyok telefonguru.
-
Sztbeni
őstag
igen, ez igaz, hogy a Balaton környékén jobb a hálózat. Elég csak megnézni a 4G lefedettséget is. Pest után Hévíz, Keszthely és Siófok lett először lefedve. Borsod viszont tényleg katasztrófa. Meg az egész északi rész. Oda még a Voda 900 MHz-s hálója se nagyon ér el... De a Bakonyban, Mecsekben, Zalai dombságban se jó a helyzet. Ha GSM van, annak már örülni kell
-
tomy86
addikt
-
erdoke
titán
-
zoli62
addikt
z N97-et valószínüleg az első szériában vetted. Egy T-Mobile-os ismerős kolléga is szintén akkor vette, még 2009 jűniusban, neki még nem volt rajta web'n walk sem és nem hiányzott semmi. Én viszont augusztusban vettem, és azon már az alkalmazások között hiányzott a zöld nyilacskával jelzett programfrissítés. Egyébként ezt hiányosságot akkor a T-Mobile tesztcsoporja el is ismerte, és mivel a telefon nem az elvárt módon működött, korrekt módon felajánlották a telefon vissuzaásárlását, csak én nem éltem vele.
Azl hwsw-s cikkben szerintem pont arról is szó van, hogy az Apple nem csak a készülékek forgalmazásában, árában, és a garanciális feltételeiben, hanem a szoftverek testreszabásában is megköti a szolgáltatók kezét
-
zoli62
addikt
Például, a Nokia N97-es telefon T-Monile-os változatában hiányzott a OTA frissítés menüpont, ami a gyáriban benne volt. Samsung Galaxy S Advance-nél a gyári készülékhez hiányzik a Google fiókba mentett névjegyzék exportálásának lehetősége a telefon memóriójába, múltkor néztem egy T-Mobile-os S3-at, és csak egy Origo nevezetű alkalmazást találtam böngésző gyanánt, amelyen viszont nem lehetett más címet beírni, stb. stb.
Na látod, a többi készüléknél is ugyanaz az eredeti gyári állapot kellene, mint az Apple készülékek esetében. A témával kapcsolatban itt egy friss cikk. [link]
-
zoli62
addikt
Ezzel kapcsolatban, amit én mindig is hangsúlyozok, a mai fejlett okostelefonok világában főleg a T-Mobile-nál jellemző, hogy a gyártói szoftverek erősen tesre vannak szabva, azaz butítva vannak. Ezért van igazság abban, hogy ennek a ténynek a tudatában a szolgáltató által forgalmazott telefonok némileg túárazottak a gyártó által árusított készülékekhez viszonyítva. Ennek oka a mindenkori üzletpolitika. Amíg a szolgáltatók nem csak szolháltatásokat árulnak, janem készülékeket is, igyekeznek átmárkázni azokat. Ez a piaci trendek alakulásával idővel valószínüleg változni fog.Azaz remélhetőleg elérjük azt a modellt is,amikor csak szolgáltatásokat fognak értékesíteni.
-
Ateszzero
őstag
Értelek , megnéztem azt is, nem akaok vitatkozni , de ha te jössz azzal az egy év plusz garival , akkor én jövök a 2 éves hűségidővel, amit ha azt nézzük , bőven túlfizeted nekik a számlákkal azt a kedvezményt amit adnak.
Ha meg előfizu nélkül veszed , akkor is kapsz egy t- függő készüléket. Mindenhogy van a pro kontra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest