- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ANDROID???
addikt
Melyik részét fogalmaztam rosszul?
Nem is mondtam, hogy nem hárult régen a felhasználókra, mert mindig is oda csapódott le, ha már a keresetek magasabbak lennének, akkor nem lenne olyan fájó az egész... (itt nem az 1-2 forintokra gondolok, hanem összességében)[ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
Amennyiben a cégek a rájuk rótt adót nem az ügyfelekre továbbítanák, akkor olcsóbban lehetne telefonálni, mert ahogy állítólag "csökkentik" a rezsit úgy szépen folyamatosan jönnek az új adók ill. emelkednek az adókulcsok és ezt nem fogja semelyik cég benyelni. Ez persze igaz más területekre is nem csak a telefonos szolgáltatók. Amennyiben arányban lennének a fizetések az itteni árakkal rögtön nem "fájna" annyira az embereknek a növekedő adók a vele együtt növekedő árak....
-
djculture
félisten
Azért az kicsit durva hogy két dominós tarifánál olcsóbb hivni csúcsidőben egy eu-s országban lévő rokont mint egy itthon élő vezetékes vagy más mobil szolgáltató ügyfelét. Az ilyet már tényleg rablásnak hívom. Ezt nem nagyon lehet kimagyarázni... Jó lenne már ha megalkotnák a minden országban érvényes eu-s dijcsomagot és vége szakadna a rablási korszaknak.
[ Szerkesztve ]
-
wertigo1984
őstag
es Glaci koszonom, igy mar ertem.
Mozaik L-es csomagban vagyok, ehhez vettem +1gb netet es 2 szam van bekapcsolva a Csalad barat kedvezmenybe, igy 14500 korul fizetek havonta. Viszont jon Telecomfoci sms, amit hiaba kuldok vissza Stop szoval, nem tiltja le.Glaci probald meg a telefonodon (ha droidos) beallitani a max adatforgalmadat, es hogy mikortol figyelmeztessen.
[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
glaci
őstag
Akkor most már ezt is tudjuk! Köszönet érte!
Egyébbként nekem, mint új T-Mobile előfizetőnek (15 év Voda után, elötte pedig Panonos voltam - a Westellel viszont nem volt soha kapcsolatom) egy csomó új és szokatlan dolgot kellett tudomásulvennem amióta átváltottam ide.
Pl.: Hívószám kijelzés: fizetős szolgáltatás (bár a mozaikosoknak elengedik). Hívásrészletező: szintén fizetős, akár papiron, akár elektronikusan, meg minden esetben. Adatforgalom / vagy bármely egyébb forgalom lekérése: fizetős, még interneten is! (Ez utóbbi 2 gyanús is, mintha el akarnák venni az ember kedvét attól, hogy utánna ellenőrizzen, hogy hogyan számláznak!)Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
anonymus89
addikt
Tényleg nem vitatkozni szeretnék de ez akkor is fura számomra...
Egyébként augusztusban került aktiválásra a drágább csomag és szeptember 7-én lett lemondva a limitbővítő opció.dedike:Ehhez meg annyit fűznék hozzá, élve édesapám szavaival: "Ezt ki a jó isten tudja elolvasni mikor az ember kezébe nyomják hisz oly hatalmas betűkkel vagyon megírva?" Azt mondja az ügyintéző: " akkor elküldöm e-mail-ben ha úgy megfelel" .. küldje bár az is csak szemétnek lesz ott amennyit használj fater a gépet...
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
addikt
Mondjuk gondolkodtam kicsit (bár most meg a nyakam fáj.... ), szóval mikor valaki lemondja a bővítő opcióját, akkor kap egy SMS-t. Ha valaki illetékes beleírná az SMS-be, hogy aktiváltassa újra a netet, s az úgy kerülne kiküldésre, akkor a panaszok 80%-a kapásból megszűnne. Szerintem.
Jó szerencsét!
-
erdoke
titán
Sejtem, de nem tudom. Mindenesetre egyértelműen hátrányos az ügyfelek számára, gyakorlatilag mindenki megszívja legalább egyszer, ha ilyen szituációba kerül. Volt már olyan üfsz. ügyintéző, aki figyelmeztetett a problémára kiegészítő net rendelésekor, de még ez se garancia arra, hogy mondjuk 4 hónap múlva emlékszik rá az illető.
A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
Ha valami a szolgáltatónak jó, és az ügyfélnek egyértelműen rossz, akkor normális esetben a szolgáltató versenyhátrányt szenved, és megváltoztatja a rendszert, hogy az ügyfélnek előnyös helyzetet teremtsen. Persze ha nincs valódi versenyhelyzet, akkor beleférnek az ilyen és hasonló szívatások...
A legjobb aláírás a héten
-
Nimda
addikt
Az én példámat is hozzátéve, pár hónapja lemondtam a limitbővítő opciót, majd utána döbbenten vettem észre, hogy nincs adatkapcsolat.Napokig kerestem a hibát, azt hittem a készülékemmel van baj.Senki sem tájékoztatott, hogy ilyenkor "külön szólni kell" az ügyfélszolgálatnak, hogy ugyan állítsák már vissza az előfizetéshez járó alapcsomagot.Ha jól emlékszem innen kaptam a segítséget, hogy ilyenkor mi a teendő
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
De ennek továbbra sincs értelme. Miért kapcsolódik ki egy olyan szolgáltatás, aminek a díját elkérik? Amire elő van fizetve? Az előfizető által eszközölt módosítás, a plusz szolgáltatás lemondása, az alapszolgáltatást egyáltalán nem érintette.
Ez pont olyan, mintha lenne egy kábeltévé előfizetésed, 60 csatornával, majd úgy gondolod, hogy előfizetsz az HBO-ra. Aztán 3 hónap múlva úgy gondolod, hogy nem kell az HBO, lemondod. Akkor kikapcsolnak a 60-ból 20 csatornát, amiken filmek mennek. Igaz, az előfizetésed továbbra is 60 csatornára szól, de hát ilyen a rendszer, majd ha szólsz, akkor visszakapcsolják. Röhej. Szerinted valóban logikus?
-
anonymus89
addikt
-
anonymus89
addikt
De ez akkor is kész vicc, magyarán mondva ha pl. az ügyfél nem az internetért rendeli meg hanem az olcsóbb percdíjért -persze azért néha-néha barangol- és történik egy ehhez hasonló eset de mondjuk kórházba menetel miatt nem használja a mobilinternetet.
Szóval akkor akár több hónapig nincs aktiválva az internetje mert nem kapcsolják vissza alapértelmezésként ami járna???
Ezeknél ugyebár nincs túlforgalmazási díj akkor mi félnivalónk van?
(már bocs de ezen csak kacagni tudok, hogy még itt tartunk)
Parasite
mindig okoz meglepetést nekem a szolgáltató..[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Onderon
senior tag
-
-
törölt tag
Erről nemrég volt vita, de a Médiahatóság vagy a fogyasztóvédelem vagy nem is tudom melyik megtiltotta a telenornak is, hogy ilyet tegyen, mert jogsértő blabla, de ez már lerágott csont.
-----------
A linket már hozták is úgylátom, köszi Ott az alátámasztás![ Szerkesztve ]
-
89BDave89
tag
Ha veszek T-s Garanciális telefont magánszemélytől használtan, akkor csak a garancialevéllel, és a készülékkel tudom érvényesíteni a garanciát, ha valami probléma van? Egész egyszerűen. vagy kell valami más?
Xiaomi Redmi Note8 PRO, iPhone 8, Xiaomi Mi A1, iPhone 5S, iPhone 5, Sony Xperia SP, Sony Xperia L, ZTE Grand X, ZTE Blade, Samsung 5230, Sony Ericsson K550i, Sagem MyX 3D
-
icons
addikt
Szerencsére csak 1438 vagy mennyi hsz-t írt, mindjárt gyorsan átlapozom!
Valami támpont esetleg, mire keressek rá?
szerződésmódosítás, tarifa, módosítás, stb kulcsszavakkal nem jutottam eredményre... Pont azért kérdeztem meg, mert nem találtam meg a fórumban a választ (nem kétlem, hogy itt van).Neked és lugosi-nak is:
A lényeg, hogy értettétek az iróniát, keep it up! -
addikt
de legtöbbször azt mondják, ami nekik jó/jobb, és abból azt hallatják ki veled, ami neked okés, de ami nem frankó, az valahogy elsikkad...
Meglehetősen szomorú valóság ez nálunk.
Az ilyeneknek nem lenne helyük a szakmában.Személy szerint hányok tőlük.A jó üzletkötő arra törekszik, hogy mindenki jól járjon, elsősorban a "vásárló" mert hosszú távon sokkal sokkal jövedelmezőbb az ilyen szemlélet.
Mert az átvert, legközelebb nem tőle fog "vásárolni" és az ismerőseit is le fogja beszélni.
"Aki ad,az nyer"
-
Norbi0517
csendes tag
Milyen módon? csak azért érdekelne, hogy esetleg ösztöndíjra is megadhatják a részletfizetési lehetőséget? Egyetem mellett van melóm is, de az nem állandó, viszont az ösztöndíj az rendszeresen jön, nem tudom nekik ez elég lenne-e. 8 éves számomat szeretném átíratni az én nevemre, de mivel az új csomag jóval olcsóbb lenne, mint amit eddig használtam, simán belefér egy olcsóbb telefon mellé, és még így is olcsóbban kijönnék mint eddig.
-
anonymus89
addikt
Tehát akkor a Mozaik S díjcsomaghoz nem kell Lte képes készülék.
polonic: Faternak itt nyíregyházán a plafon 7Mbit szokott lenni most telefonált, hogy volt bent váltani a Mozaik S-re speedtest-tel lemérte és kb. ugyanannyi a letöltés, vagy ez a karbantartásnak köszönhető inkább?
-
anonymus89
addikt
Mozaik xs-ben van rákerestem fórumban arra, hogy mozaik és a találatok között volt a limitbővítő funkció.
Nem is hallottam még róla, hogy ilyet lehet kérni egyáltalán tehát nem kell átváltani a gyorsabb internetezéshez?
Azt tudom alapból 7,2Mbit a garantált de a telefon tudja a 21Mbit-et akkor mit kellene tennie ahhoz, hogy ki tudja használni? (azért kérdezem mer a szla.-ja jóval 5000,-Ft fölött szokott lenni)Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
MODERÁTOR
Szerintem is a szolgáltatás (beszélgetés, sms, adat) része. A szolgáltatásért fizetek, a sim csak ennek az igénybevételének az eszköze, a szolgáltató részéről szükséges velejárója.
Az, hogy az adminisztációért fizetek, gyenge, nem ér még továbbjutást
Szóval a fentiek értelmében továbbra is várok egy értékelhető okfejtést -
MODERÁTOR
Ezt hiába linkeled többször.. Nem erről van szó. Ebben azt írják, hogy 1 órás, és hogy részleges, esetlegesen teljes kiesés előfordulhat. Tegnap viszont már az ügyfélszolgálat is azt mondta, hogy az egész ország területén gond van, nem tudják miért, és azt sem hogy mikorra sikerül kijavítani, és órákra tűnt el teljesen a net..
És az igen is méltatlan, hogy még annyit sem képesek kiírni, hogy bocs. A facebook oldalukon rengeteg panasz érkezett, a 1430-on annyi, hogy nem lehetett felhívni, de semmit nem reagáltak ezidáig. -
313313
addikt
Ebben Kecskemét se szerepel és jó 2 órán át itt se volt mobilnet...
Szerk: Persze azóta visszajött
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
tjokai
senior tag
Igen, 2 éve kértek jövedelemigazolást, első körben emiatt nem hozhattam el a telefont, mivel nem vittem magammal, így kérnem kellett a munkáltatómtól és azzal kellett visszamennem T-Mobilba, ezután már elhozhattam a készüléket. Akkor mondták, h új tag, új belépő vagyok így kell a jöv.igazolás. Nem tudom h most kérni fognak e, remélem nem, mert már új helyen dolgozom és nem éppen hivatalosan
Köszi a választ
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
pok1234
csendes tag
Még csak ma vettem a telót szóval nem volt időm átnézni a beállításokat...
A 3G lefedettségi térképen konkrétan nincs rajt a hely ahol élek, de a mellettem lévő város már rajt van( 6km)
akkor keresek egy olyan helyet ahol van 3G .
Köszi a segítséget..lenne még egy kérdésem igaz kicsit off a téma:
hogy tudom rootolás nélkül letörölni a gyári facebook alkalmazást? mivel az angol..
törölni nem engedi csak letitlani de így meg nem tudom feltelepíteni rá a magyart mert azt írja hogy van már egy ilyen néven lévő alkalmazás. -
Something_
őstag
Szia!
Jah, hogy csak pár ezer forint? Azt hittem, hogy 20-30e..
Nem jött be a Z :-(
Azt nem tudod véletlenül, hogy most ugye 21 hónap után meghosszabbítom az előfizetést, akkor marad a jelenlegi díjcsomagom? Like 300-ban vagyok még 3 hónapig, utána kirúgnak belőle, mert lejárt a 2 év. Szóval most előfizetés-hosszabbításnál maradhat a Like (3 hónapig) vagy választanom kell másikat?
Ha lejár a like, akkor pedig valami jó kis flottát kéne néznem
-
Huroq
senior tag
Én sajnos nem az összesítő táblát néztem, hanem konkrétan a szolgáltatás oldalát. Ott sajnos még nem szerepelt közte a Mozaik XS csomag.
A kiigazítást köszönöm.Bár az érdekes, hogy a sebességnél azt írják, hogy az eredeti díjcsomagban feltüntetett sebesség a mérvadó.
Akkor viszont, hogy lehet, hogy az XS csomag felkapcsolódik LTE-re? Elképzelhető, hogy valamit félre olvastam megint.[ Szerkesztve ]
-
AsusBoy
senior tag
Rendben köszönöm.!
Én majd Asus PadFone 2-t szeretnék megrendelni ,akkor remélem szeptember elején felfogja kínálni a vásárlás lehetőségét
Soha nem rendeltem neten t-mobile-tól . Egyszerűen kiválasztom ,hogy meglévő havidíjas , kamatmentes részletre .
Nem kell személyesen megtárgyalni t-mobilos ügyintézővel , hogy az adataimat megnézze akkor az utolsó havi bér kereslet kimutatása meg ilyen cicerók ?
Hogy zajlik ennek a menete ?
-
-
morphin
tag
-
Szimatka
csendes tag
Megnéztem a papírt,oda küldték kétszer,abba Cordonba vagy mibe.Hát ha megint azokhoz kerül,biztosan nem lesz megjavítva.Én látom a 3 pixelt,ők nem.
Egyébként azt mondták hogy abban az üzletben helyben javítanak,vagy cserélnek.Nagy buli lenne ha felvinném és mégis x idő után mehetnék érte :/
De akkor mit csináljak?Elég drága volt ez a telefon-legalábbis nekem-és most itt van pixelesen,meg a többi... -
313313
addikt
Nem mindenki akar x ezres előfizetésre is aláírni x évre egy jobb telefonért. De kár ebbe belemenni....
Másrészről tisztában vagyok, hogy mit jelent a gyártói garancia és mit a bolti (bár ez boltonként eltérő...), de nem egy emberrel találkoztam, aki 5-10k miatt, inkább rosszabb garancia feltételű telefont vásárolt, hogy úgy spóroljon...
Én mint magán ember nem tartok igényt se számlára, se áfás számlára... ugye nem vagyunk egyformák, kinek mi a fontos...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
djculture
félisten
Nem tudom miről beszélsz de értelmezzük már a dolgot. Tehát vasárnap kapott egy sms-t hogy elfogyott az 500megás kerete majd kedden küldött egy sms-t amit kiküldött neki a t-mobil igencsak a pénteki szombati adatokkal amikor még csak 438MB forgalmazott le. Akkor ebben mi a butaság, mert hogy ez így működik az 100%???
Tele a homár ezzel a történettel hogy a t-mobile legjobb esetben is 2-3 napos adatforgalmi adatokat ad ki pénzért, de volt akinek 1heteset adott...[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
Magán embernek mind1, van-e rajta áfa, vagy nincs. Sok esetben még a garancia se érdekli, ill nem tud róla, hogy a gyártói garancia 2 év.
Egyébként vannak telefonok, amik rendes garanciával (gyártói) jóval olcsóbbak, mint a szolgáltatónál...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
KZP
őstag
Ezt a kerekítősdit nem is értem.
Ha aktív a mobilnet, ott ugye akkor folyamatos az adatkapcsolat.
Ha a nap végén kikapcsolom, akkor a napi adatforgalmat kerekíti 10 kilobyte-ra. Ez így oké is lenne.
De napközben hogyan kerekítget, ha egyszer folyamatos az adatkapcsolat?
Van valami holtidő, ami alatt, ha nem történik adatforgalmazás, akkor kerekít 10 kilobyte-ra, aztán elölről kezdődik megint a számlálás? -
baluka26
nagyúr
-
PiE137
senior tag
Köszi, így már világos!
Drága telefonnál majdnem jobban jár az ember, ha megveszi domino-ra webshop kedvezménnyel, aztán mehet bele az előfizus kártya....
Tényleg nincsenek nagyon agyonbecsülve az ügyfelek, amit én néztem, ott még 20k különbség sincs a domino meg az előfizu között... -
Smile8822
senior tag
Értem!
Nagyon szépen köszönöm a gyors segítséget,ha időm engedi akkor vissza is viszem és megpróbálom cseréltetni. Még egyszer köszönöm!•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
-
Smile8822
senior tag
Köszönöm szépen és Zsolt_72 neked is,de én úgy halottam hogy a T-mobile azonnal cseréli a készüléket mert nem javítanak,vagy már igen
•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
-
-
313313
addikt
Akkor szombaton hivatalosan írunk vásárlók könyvébe, ha elhejtanek ismét.
Mit írjuk bele? Mert a hosszú javítási időt kimagyarázzák alkatrész hiánnyal. Ha hivatkozunk arra, hogy nem kapunk érdemi információt a készülékről, mert nem tudnak semmit a készülékről, arra azért harap a fogyasztó védelem, nem?HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
Ment hivatalos mél ugyfelszolgalat.t-mobile.hu-ra elpanaszoltam a gondom/bajom lassan 3 napja, azóta semmi reakció, se az üzletből, hogy azóta meglenne a készülék.
Barátnőm egyedül nem szívesen megy be, velem meg max szombaton tudna bemenni (bár erősen rángatni kell, nem egy ideges típus...) Kérdezem azt tudok-e addig érdemben valakivel erről beszélni, ha felhívom 1430-at szóba áll velem az ügyintéző vagy elhajt meghatalmazás nélkül?
Szombaton ha bemegyünk és nem kapunk érdemi infót a telefon hollétéről és állapotáról, tudunk-e érdemben valami csinálni? Azon kívűl, hogy beírunk a vásárlók könyvébe, abba mit írjunk be, amivel lehet őket noszogatni, mert a 32-35 napos garanciális szervizidőre nem igen, mivel akármilyen indokkal lerázhatnak.
Kicsit dühítő a dolog, hogy 31 nap után semmi hír a telefonról, hiába voltunk bent 5 perc alatt leráztak "a kolega aki átvette szabadságon van" mondattal.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest