- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lord.lakli
őstag
válasz
djculture #50565 üzenetére
Én is ugyanezt írtam
Nekem van az általad említett OTP-s kártyám, de mint a neve is mutatja bankkártya és nem hitelkártya. Mellesleg egy mezei mastercard, a multi pont gyűjtés csak extra kiegészítő. Viszont az említett mezei pontgyűjtő bőven jó mobil-os kedvezmények igénybevételére adott "szolgáltató"-nál, így nem kell senkinek sem aggódnia olyanok miatt, mint amit írtál, maradjunk ennyiben.
-
br.rak
őstag
válasz
djculture #50565 üzenetére
Leginkább semmit, kivéve ha fegyvert tartanak a fejedhez, de akkor már rég mindegy
amugy off: hívtak a T-től (mert van egy vonalas előfizetés is a családban) hogy nem szeretnénk-e egy komplett csomagot , ott ahol a digi van, mert most akciósan tudnának telefont+netet+kábeltv+ adni. köpni-nyelni nem tudtam hogy hogyan tudták meg hogy van digi előfizetésünk... Az ár persze muhaha volt
-
lord.lakli
őstag
válasz
djculture #50563 üzenetére
A multipont nem hitelkártya, a szomszéd valamit nagyon benézett. Bemész pl. cba-ba és leveszed a falról és használod. Van otp bankkártya ami multipont kártya is, lehet, hogy van hitelkártya is ami egyben multipont kártya is, de a sima mulitpont kártya az csak pont gyűjtésre, beváltásra jó. Olyan mint a supershop és társai.
-
Vangelis
félisten
válasz
djculture #50521 üzenetére
Ismersz
ÉN is csak a DPI miatt vagyok telenoros.. (csodálkoztam is, hogy azok után....beengedtek)
Igazából a sok gubanc miatt inkább annak idején adtak egy praktikumos készüléket féláron minthogy előfizetést adjanak. ... De a DPI vel már most jól el vagyunk. Mivel engedték bevinni a lakossági részletfizetéses előfizetésemet DPI flottába... nagy harcok árán. -
Vangelis
félisten
válasz
djculture #50504 üzenetére
Juhhúú nekem novemberben lejár mind a két előfizetésem...
Már azóta DPI ben vagyunk..., szevasz Telekom!
Még a nyáron volt egy összetűzésem a t-home résszel és azt mondták, hogy blalalalalalal... nem olyan könnyű megszabadulni tőlük!
A t-home már rég fel lett mondva... most jön a mobil része....
Nem tudják kivel kekeckedtek!
-
Kbali
nagyúr
válasz
djculture #50423 üzenetére
Jah. Az eredeti telekomadót is csak erre lehetett volna felhasználni. Csakhogy megy a nagy kalapba, emiatt nem véletlenül van kötelezettségszegési eljáras. Aminek a végén majd vissza kell fizetni a szolgáltatóknak a beszedett összegeket, igaz ebben az esetben különadó vethető ki
-
Vangelis
félisten
válasz
djculture #50408 üzenetére
Akkor jó.. az még a jobbik eset!!!
De azért furcsa, hogy az a tévhit terjed, hogy nem lehet a leadott készülékek után érdeklődni.
Tegnap még a 1430 is ezt mondta. De ma másképpen kérdeztem és egyből volt aki tudott infót adni!Más álltal használtat nem igazán vettem volna át! ... meg miért is venném át!
Ha színben sem olyan lesz akkor is az asztalt fogom csapkodni
Persze illedelmesen, mert ismerenek
-
r3dsnake
nagyúr
-
-
válasz
djculture #50155 üzenetére
nem hiszem, szolgáltatnak ők minden körülmények között a későbbiekben is, csak legyen aki megfizeti.
ami nekem fontos, azért fizetek, és ez így lesz a későbbiekben is, legfeljebb mérlegelem - ha lesz miért -, hogy kinek fizessek.
nem is feltétlenül az (olcsó) ár a legfontosabb, inkább a minőség, azért hajlandó vagyok/leszek többet fizetni. -
club1
veterán
válasz
djculture #50106 üzenetére
Nekem inkább azok a távközlési cégek a komolytalanok, akik az olcsón de hűségidővel adott telefonok tarifáit hűségidő alatt egyoldalúan úgy változtatgatják, hogy nem engednek még tarifát sem váltani.
Nekem az, hogy egy cég az olcsóbb telefonokkal nem bepalizni akar, az pont, hogy szimpatikus. -
PNP
őstag
válasz
djculture #50069 üzenetére
Értem, de akkor alapcsomagok között
- miért az 590 Ft-os ár van feltüntetve?
- hogyhogy van netem? SMS-t kaptam, hogy a NETPLUSZA be van kapcsolva, de 2190 Ft-ot biztosan nem volt le, azt látnám az egyenlegemen. Azt tudom elképzelni, hogy amikor igényeltem SMS-ben, akkor még élt (bár a megújítást akkor már kikapcsoltam) egy lemerített Netplusz S csomag, ami azóta lejárt. Mobilnetem azóta is van. Ez megújul magától? És következő alkalommal már drága lesz, mert alapcsomaggá változik?
- miért nincs nyoma online felületen? -
törölt tag
válasz
djculture #49998 üzenetére
Mobilnál még érthetőbb is az érvelésük, mert általában véve a mobilos előfizetők jobban terhelhetőek, hiszen akinek van mobilinternete annak valószínűleg van vezetékes is, tehát tehetősebb mint egy mezei otthoni netes akinek nincs más. Raádásul az általános mobilinternet csomagok, csekély mértékű adatforgalmat tartalmaznak a korlátlan vezetékes Internet előfizetésekhez képest.
-
válasz
djculture #49993 üzenetére
közben írják a kapcsolódó témában, hogy a beidézett 150 ft/1 gigabyte csak a mobilinternetre vonatkozik, csak az előtte szerepel, bár közben valaki cáfolja, hogy az internetre is, szóval csak muszáj lesz elolvasni az egészet, hogy ne félinformációk alapján irkáljunk.
-
glaci
őstag
válasz
djculture #49984 üzenetére
A 150/giga az rengeteg.
Mobilneten (korlátos, alig használható adat mennyiség) nyilván még nem olyan vészes. (Most is nemrég emeltek ennyit a gigás net bővítő árán.)
Vezetékesnél viszont eszement drágulást okozna. Ebben a formában szerintem tarthatatlan.
Gyakorlatilag a szolgáltatóknak be kellene vezetni az alapdíj + forgalmi díjas előfizetéseket. Az emberek meg nem mernének forgalmazni.
SZÉP ÚJ VILÁG! -
válasz
djculture #49987 üzenetére
vezetékes internet esetén kivitelezhetetlen ekkora összeg - mobilinternet esetén sem reális, de a több voip azon megy, adóztassák azt jobban, kivitelezhetőbb -, bár én nem forgalmazok 100 gigákat havonta, végszükség esetén nagyon meghúzhatnám magam az adatforgalom tekintetében, fájjon a feje inkább torrentes józsikáéknak...
-
válasz
djculture #49690 üzenetére
a részleteket kellene megnézni, hogy az alap havi díj nem leforgalmazott része vihető át ténylegesen, vagy valami külön benne foglalt tartalom...stb, mert nem mindegy.
az első módozat jó lenne, mert az én előfizetéseimen sem mindig kerül leforgalmazásra az alap havi díj sem teljesen, legalábbis nem minden számon, mert akik sokat beszélünk egymással, arra ott a családbarát, meg másik előfizetésről alapban díjmentesen hívnak...stb. -
válasz
djculture #49548 üzenetére
Nem kell aktiválni, enélkül is elérhetőek a dokumentumok.
(#49547) AshaNoR
Keresd meg a legelső e-mailt amit a Telekom küldött a rendelés beérkezéséről, és ott kattints a "Rendelése állapotát nyomon követheti honlapunkon" szövegre. Után a honlapon oldalt egyből ott lesz baloldalon, hogy dokumentumok. Onnan le tudod tölteni. De a garijegyet érdemes bevinni egy T-pontba, hogy nyomjanak rá bélyegzőt, mert anélkül nem biztos, hogy mindenütt elfogadják.
-
[P]laci
senior tag
-
-
bul07
nagyúr
válasz
djculture #49035 üzenetére
Jó de ha mi átvesszük akkor millió egy bajunk lehet belőle(nekünk a cucc neki meg a számla megy
)
Utánajárás időveszteség, futárra várás hogy vigye el, ha ne adj isten sérül szállítás közben bizonyítani hogy nem nálunk, úgy hogy inkább nem kérnék a téves kiszállításbólRendeltem én már sufni boltól is webes felületen de én még ilyet nem ba...am
De nem offolok tovább
Inkább jöhetne valami hír a digi pontos mobilos terveiről ami letörné egy kicsit a mobil árakat
Bár én T-s flottás vagyok de a mobil nett ára csökkenhetne nem kicsit
-
A@ron
tag
-
Rivaul
addikt
válasz
djculture #49019 üzenetére
Tisztelem az ilyen "önuralmat". Sajnos én soha nem tudtam ilyen téren tanúsítani. Nem iszom, dohányzom , kávézom stb de a tech-nek és az autóknak nem tudok ellenállni. Mivel autóból nem futja jobbra (bár ez is kiváló számomra ami van) de a tech cuccokra néha ráfutok
-
Rivaul
addikt
válasz
djculture #49017 üzenetére
Szeretném azt mondani hogy nem de az ilyesmi mindig benne van a pakliban. Viszonylag jó fizetésem van de akkor sem engedhetek meg magamnak egyszerre egy ekkora kiadást így nincs más lehetőségem. Tudom "akkor miért nem érem be kevesebbel" Mert az ember szereti kicsit úgy érezni hogy van is valami amiért "érdemes" gályáznia nap mint nap. Persze itt nem beszélve a szeretett családomról, szimplán vannak vágyai az embernek. Kis bűntudattal ugyan de újfent neki vágtam.
-
ShadowX
őstag
válasz
djculture #48996 üzenetére
Érdekes, hogy a tehetôsebb országokban olcsóbb, a csóróbbakban pedig drágább. Szokták ezt magyarázni azzal, hogy ott nagyobb a fizetôképes kereslet az ilyen irányú szolgáltatásokra. Pedig szerintem itthon is majdnem mindenkinek van mobil elôfizetése (legalábbis az elôfizetések száma meghaladja a lakosság számát) és arányaiban nézve ugyanannyi embernek lenne igénye mobilnetre is. Fôleg, hogy mostmár gyakorlatilag csak okostelefonokat lehet kapni...
-
Mahrenburg
őstag
válasz
djculture #48904 üzenetére
Djculture - Köszönöm szépen!
(Bocsánat a hülye kérdésért, de nem hittem a szememnek, azt reméltem, hogy kb. 5e Ft-ért lesz mondjuk 8 GB + éjszakai 100 GB adatforgalom, de ez így finoman szólva (
pofátlan lehúzás) nem túlzottan ár-érték bajnok konstrukció. Van egy olyan gyanúm, hogy nem fognak tolongani érte... "Hamarosan jönnek a jó ajánlatok!" - Hát igen, megérte várni...)
Raziel01 - +1, én akár egy a fentebb vázolt megoldáshoz hasonlóval is megelégednék
-
Sayuar
senior tag
válasz
djculture #48841 üzenetére
Köszönöm.
Ha csak Budapestet és a nagy városokat építik ki a következő 1 évben az is a lakosság fele. Ha a lakosság felének fel van kínálva az olcsó telekom szolgáltatás, akkor már megindul az árverseny.Mivel érdekel a téma, ezért utána olvastam a Romániában végbement piaci változásoknak, amit a digi váltott ki. Ott is azt mondták, hogy kicsi pont. Jelenleg a legtöbb pozitív irányú számhordozást ők regisztrálják, országos roaming van a vodafone-nal, a versenytársak árait pedig megfelezték.
Azt se felejtsük el, hogy várható a roaming eltörlése jövő év végén.
Lesz itt árcsökkenés, ez nem kérdés.
Amúgy pedig a Telekom 1700 fős elbocsátása is egy hatástanulmány miatt volt (érdekes mód azt követően jelentették be, miután a digi indult a tenderen): előre tudják, hogy mennyivel fognak kevesebb pénzt zsebre vágni, részben a digi, részben a roaming miatt.
-
Sayuar
senior tag
válasz
djculture #48810 üzenetére
Ezt tapasztalatból mondod, vagy a buszmegállóban hallottad Gazsit erről beszélni?
2007-óta vagyok digi előfizető. 1x se nem volt eddig se műszaki se egyéb gondom.
Majd ha a telekom 1 év múlva csökkenti az árait (pl. most dominóval 48 Ft/perc=15 eurocent, miközben otthon, Németországban 9 centért adják a percet ugyancsak feltöltős csomagban), akkor ne felejtsd el, hogy bár volt 20 éve hogy megtegye az ár csökkentését, mégis csak akkor fogja megtenni, amikor a digi piacra lép.
-
-
Ákinard
aktív tag
válasz
Bármi van még annyira se foglalkoznak veled mint a telekomnál.
Lehet, hogy eddig nekem csak szerencsém volt velük, de 2007 óra eltelt "pár" év alatt egyetlen bénázásuk volt csak:
Sokadik szerződéskötéskor bejelentették, hogy a kedvezményes csomag csak új előfizetőknek jár, így le kellett mondanunk a telefont 3 hónapra, hogy újraköthessük. Jó nem okozott gondot, mert a telefon csak úgy van (évi 2400 forintot bőven megér, és filléres a percdíj) de azért mégis elég gyökér megoldás volt.Ellenben ami pozitív: bekötéskor nem szaroztak letekertek gond nélkül 40 méter vezetéket, hogy bekössem majd szépen a padló mellett, sőt tekert még hozzá, mondván: biztos elég lesz?
Hibaelhárítás: pár hete is pénteken pukkant el valami a lépcsőházi elosztóban meghallgattam a szokásos 72 óránk van elhárítani dumát, mégis este fél 9-kor (!!) hívott a szerelő, hogy elnézést, hogy ilyen későn hív, de erre kanyarodott megnézni és már rendben van de itt áll a parkolóban nézzem meg megy-e nálam is mert még vissza tud jönni.
2007-2008 magasságában szombaton történt meg ugyanez (akkor először) akkor szombat délben jött ki, hiába regélték el a 72 órát akkor is.
Nagyon ritkán a telefon akadt el, 2-3 évente 1x de azt is kijavították hamar.Úgy vettem észre az ÜFSZ is korrekt, ha az elején tisztázod velük, hogy nem az egységsugarú "húzzaki dugjabe, villog a ződ" típusú felhasználó vagy hanem közlöd,hogy az eszköz nem válaszol mi a hibakód, stb stb.
De mondom, lehet csak nekem volt szerencsém velük...
(A T-nél pl nem is említem, hogy pár hete a motorola defy+-omat (2 éves) garanciában Nokia 500-ra akarta kicserélni az ügyintéző (3,5 éves) és akkor sem igazán tűnt fel neki a bibi, amikor rákérdeztem, hogy ha a 2 évs teló nincs készleten a 4 éves hogy van? Végül a 4. helyen a 6. próbálkozásra sikerült a csere.... (Árkád -1; Sugár Mille mobil, Mammut 2x (Itt legalább tudta mi a helyzet csak egyik nap nem volt cseretelefon másnap "műszaki hiba miatt" nem volt gariügyintézés. ) Aztán kiderült, hogy a műszaki hiba az leltár, és így a Westendben sem tudtak segíteni, Ott mondjuk legalább korrekt volt az ürge, tudta mi a dolga, el is mondott mindent kiválasztottuk a cserét ki is hozta, csak lepapírozni nem tudutk a leltár miatt, de másnap úgy 1/4 óra alatt megolotta, még külön "fast track" sorszámot is adott a sim kártya cseréhez amit az értékesítő pultnál csináltak.
De nem vagyok az a panaszkodós típus, de akkor már 200 lehetett a vérnyomásom kb... -
-
válasz
évekig t-home iptv és kábelnet szolgáltatásom volt, idén január óta digi van, és ár/érték arányban sokkal jobb a digi, a technikai szolgáltatásuk is nagyon rendben van, hiba még nem volt a bő 8 hónap alatt, arról nem is beszélve, hogy a t-nél kevesebbet - töredéke netes sebesség és sokkal kevesebb tv csatorna - kaptam drágábban még a speciális csomagban is, ami a digi megléte miatt olcsóbb a publikus akciós áraknál, de összetételében és árban is elmarad a digi mellett.
-
-
Rivaul
addikt
válasz
djculture #48743 üzenetére
Mint írtam teljesen megértem őket így felesleges a lovasság szerepét betölteni. Amúgy meg egy nagy multinak ez benne kell hogy legyen a pakliban, elég sokat akasztanak ők le a kisemberekről és a másik oldal mindig csak nyel... Mind1 is, nem szidok én senkit csak próbálom kisemberként megoldani a mindennapi helyzeteimet
-
törölt tag
válasz
djculture #48498 üzenetére
Nem muszáj, de célszerű
100 perc beszélgetés 3000 Ft. A kártyára nem a pénzt töltik fel, hanem a 100 perc lebeszélhetőséget, ami 30 Ft/ perc-re jön ki, de ezt mindenkor minden belföldi és vezetékes irányba elhasználhatod hónaptól hónapig. Ha lekéred a *102#-tel, akkor csak azt fogod látni, hogy mennyi a dominós egyenleged, a Palettásból csak az adatforgalmat jelzi ki.
Tehát 3000 Ft-tal nőne egyébként a számla, de 1700-at elenged a Hoppá árából a T, és így lesz 1300 Ft plusz csupán. Át nem vihetőek a megmaradt percek a következő hónapra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Nintendo Switch
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óra topik
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Dune: Awakening
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Napelem
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged