- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
-
rongaucho
tag
válasz
dptrsk #123633 üzenetére
@Madmancs @Winne @dptrsk @ElektrikusDE Köszönöm a válaszaitokat!
Sajnos a problémás rokon nem fog együttműködni, kizárt, hogy betegye a lábát a egy T üzletbe, több százezer Ft-tal tartozik...
Igen, erre már én is gondoltam, hogy bemegyek a kényszerkijelentéses végzéssel, de kicsi az esélye szerintem, hogy az az én kezdeményezésemre átírnák a T rendszerében a címet. (Ráadásul innentől kezdve pont hogy nem lesz létező, érvényes lakcíme az ominózus rokonunknak, a "semmi" új lakcímet meg nem hinném, hogy engedné a T. rögzíteni a saját rendszerében.)
Igen, ma reggelre én is azt találtam ki, hogy az egyetlen megoldás, ha egy hétre átjelentkezünk egy másik lakcímre...
-
törölt tag
válasz
dptrsk #123618 üzenetére
Az EHT vagy polgári TK hol írja, hogy egy szolgáltatónak kötelessége szolgáltatást nyújtani mindenhol?
Elvitted más irányba a beszélgetést.A szolgáltatás nyújtása adott címen teljesíthető, hiszen korábban más személy igénybe vette azt. Ráadásul ez mobil téma: ha nem bontotta el a szolgáltató a tornyot ami adott címet ellátta szolgáltatással, akkor mi is változott?
A vitaindító az volt, hogy megtagadhatja-e a szolgáltató a szerződéskötést egy nulla ügyfélmúlttal rendelkező ügyféltől, mert adott lakcímen élő másik személynek tartozása van?
Nem a lakcím halmozta fel a tartozást.Ilyen alapon, ha van egy üzleti ügyfél, aki székhely-szolgáltatást vesz igénybe (és tartozik a T felé), akkor az ugyanoda bejelentett többi üzleti ügyfél sem köthet szeződést a"T"-vel?
Nonszensz! -
törölt tag
-
4Grider
félisten
válasz
dptrsk #122589 üzenetére
Kettőn áll a vásár, a banknak ehhez általában ma már nem sok köze van.
A kettő közül az egyik a kereskedő, ahol a kártyát elfogadják. Tőle egyre több bank kéri a PSD2 addinfo mezőket (vásárló neve, címe, telefonszáma, e-mail címe, mit és mennyiért vásárolt, stb.). Ha nem küldi, akkor jön az erős ügyfélazonosítás.
Ehhez meg a vásárló oldalán kell legyen meg a működő/beállított infrastruktúra (beállított telefonszám sms fogadáshoz, vagy neten lógó aktivált mobilapp).
A bankok egy része a hiányzó addinfo mezők alapján mostanában előszeretettel utasítja el a tranzakciót (meg sem próbálja az SCA-t). -
Caranita
aktív tag
válasz
dptrsk #122432 üzenetére
Ennyire nem egyszerű a helyzet.
El kell dönteni, hogy mire költené el az egyenleget.
2 kategória van: Mobilvásárlás és Digitális tartalomvásárlás (carrier billing)
-Mobilvásárlás:
-autópálya matrica
-parkolás
-szerencsejáték
-randivonal kreditvásárlás
-hirdetéskiemelés
-adatbázis szolgáltatásEzeknél a termékeknél az előfizetőnek alapesetben 2 egyenlege van:
-havi limit, ami kezdetben 20ezer Ft
-univerzális egyenleg, amit rá lehet tölteni ahogy a fórumtárs is tetteAz alap egyenleg sorrend 1. havi limit, 2. univerzális egyenleg.
Mobilvásárlásnál ezt lehet módosítani, 1414, üzlet biztosan tud segíteni, de lehet a chat is.
-Digitális tartalomvásárlás:
-AppStore alkalmazásvásárlás és alkalmazáson belüli vásárlás
-Google Play alkalmazásvásárlás és alkalmazáson belüli vásárlásEgyenlegek:
-havi limit, ami 10ezer Ft, és ez teljesen független a mobilvásárlási havi limittől
-univerzális egyenlegItt az alapsorrend szintén 1. havi limit, 2. univerzális egyenleg, de itt a sorrend nem módosítható, kódba van égetve.
Mind a mobilvásárlásnál, mind a digitális tartalomvásárlásnál él a szabály, hogy az egyenlegek nem összevonhatók.
Azt lenne jó tudni, hogy a fórumtárs mire költené el a pénzét, úgy könnyebb kitalálni a megfelelő lépéseket.
-
Flowtation
őstag
válasz
dptrsk #122210 üzenetére
és #122213MadMancs
Én ezt próbáltam annó, viszont mivel gyerekfiók volt, ezért pl youtube-on se tudott semmit megnézni, csak ami olyan címkés, tehát gyakorlatilag semmit, pl. egy zenét, klippet. Persze értem én ennek a lényegét, de arra nincs mód, hogy ezeket finomítani lehessen? Most "sima" gmail fiókjuk van, de jobban örülnék én is ha felügyelhetném. -
Flowtation
őstag
válasz
dptrsk #121742 üzenetére
Ok, itt a kép:
Azt első az sms, iqtesztes telefonszám, de este fél tízkori időpont, a második a nagyobb tétel, az is délután. Ekkor már itthon a gyerek, nem értem miért ír szlovákiát. Az igaz, hogy amikor megy suliba reggel, meg hazafelé, akkor közel a határ és át szokott állni a mi telefonunk is SK-ra, de mivel nem azok az időpontok, kétlem, hogy ez lenne a baj.
Közben megtaláltam mindkét számot, egyik az online iq méréses, másik pedig asztrológia...
Beszélek a gyerekkel, oda kell figyelnem ilyenekre. Lehet, hogy valami játékon belüli reklám, nem hinném (nem akarom hinni), hogy magától keresett rá ilyen számra.Köszönöm mindenkinek a segítséget!
#121743m1lan:
Igen??? Akkor viszont jobban elő kell vegyem (agyon vágom), direkt tiltjuk otthon a tiktok-ot
Egyébként el tudom képzeni, hogy a másik is. -
törölt tag
válasz
dptrsk #121707 üzenetére
Mit írtam? Pont annyiba kerül, mint ha veszel egy domino fix kezdőcsomagot.
Igaz az állításom? Igen.Szerintem zárjuk itt le. Nem akarok belebonyolódni másik fórumtárs szavainak értelmezésébe....meg arra, hogy félig leírt mondattal mire céloz/gondolhat...
-
törölt tag
válasz
dptrsk #121704 üzenetére
Régen nemcsak "domino fix extra"-t, hanem "domino fix"-et is kosárba lehetett rakni online rendelésnél.
Akkor az nem az én tévedésem, hanem a Telekomé[link]
Amúgy innen indult a kérdés: [link]
Én következetesen "domino fix"-et írtam. Most ránéztem a webes felületre, és javították: korábban mint fentebb írtam volt megrendelőgomb a "domino fix"-re online, most már nincs. Online csak "domino fix extra" van. Hogy 4Grider mit akart az online mondandójával, azt tőle kell megkérdezni. -
_ak_
addikt
válasz
dptrsk #121611 üzenetére
Igaz, rosszul tettem fel a kérdést és valójában off topik is. Arra gondoltam, hogy más szolgáltató MultiSim megoldása is vajon ilyen lehet-e. De ahogy látom pl. Swisscom esetében a WhatsApp sem megy csak egy készüléken. Külön az SMS-t nem is emelik ki.
Nem tudtam, ennyire elkülönülnek ezek a simek.
-
pdr755
aktív tag
válasz
dptrsk #120407 üzenetére
Üdv,
Köszönöm a gyors választ!
Az előbb nem ment a telekom fiók de most megnéztem:
Alap 490 Ft
IPTV Szuper Családi HD csomag 2730 Ft
Net L 500/22 3724 Ft
ezek vannak most, és a legutolsó számla szerint a magenta 1 mellett Speciális kedvezmény van az árból úgy jönnek ki ezek (ez a spec kedvezmény telepítési hely szerint megy asszem)
Az hogy 20% vagy 25% az mitől függ? -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
dptrsk #119766 üzenetére
Üvüm. A feleségem laptopját így vettem az első hullám idején a 10hónapos akcióban online,írván, hogy 10 hónap után le lehet majd mondani. Megkérdeztem a Telekomban, azt mondták, nem mondhatom le csak ha kifizetem a kötbért(pedig az akciós 10hónapos leírásban az volt írva,hogy le lehet mondani következmények nélkül). Azt mondta az ügyintéző, hogy hogy ha csak sim kártyát kértem volna, akkor azt le lehet mondani 10 hónap után.
Hiába hivatkoztam a weboldal kiírásra, ugyan azt szajkózta az ügyintéző.
– A feltüntetett kedvezményes ajánlat abban az esetében érvényes, ha a készülékvásárlás 10 hónap határozott időtartamú havi díjas előfizetésre történő szerződés megkötéshez, vagy új hűségidő vállalásához kapcsolódik. Technikai okokból az online megrendelési felületen és az egyedi előfizetői szerződésen is 2 év hűség jelenik meg, de a szolgáltató a 10 hónap leteltét követő felmondás esetén semmilyen jogkövetkezményt (kötbért) nem alkalmaz. -
Vyndree
őstag
válasz
dptrsk #119347 üzenetére
Alig vártam hogy megszabaduljak a Díjnettől. Semmi értelme mert appon keresztül sokkal egyszerűbben rendezhetem a számláim. Volt mikor 3-4 nap is eltelt mire jóváírták az egyenlegem. Az áram és gázzal pedig amit műveltek az vicc volt, hol jóváírták, hol nem, Szerencsére nincs náluk már semmim.
-
Buckey
őstag
válasz
dptrsk #119345 üzenetére
Én egy ilyen e-mail-t kaptam:
"Tisztelt Ügyfelünk!
Az év végén megszüntetjük a Csekkrendező és a Díjnet szolgáltatásainkat, amelyeket Ön is igénybe vett eddig. Felhívjuk figyelmét, hogy a számláit csak 2020. december 31-éig tudja kiegyenlíteni ezen szolgáltatásainkkal, ennél későbbi teljesítést az OTP Bank nem tud befogadni."
-
Voice24
őstag
válasz
dptrsk #118381 üzenetére
Köszi!
Akkor úgy módosítom a kérdésemet, hogy mifi vagy usb modem csak listaáron lehet az enyém multiSim vásárlásakor, vagy van valami lehetőség "olcsósításra"?
A meglévő előfizetésemet, amihez a multiSimet kérném, júliusban kötöttem 2 év hűséggel, készülékvásárlással. Ennek a hűségidejét mikor lehet legkorábban hosszabbítanom? (mert akkor elvileg 0 forintért juthatnék a kívánt eszközhöz) -
szpetyko
csendes tag
-
anglergab
addikt
válasz
dptrsk #117123 üzenetére
A VPN, SSH és a torrent "egy" kategória (volt?!), a 2 Mbps-es. A 2 tunnel megoldás ugye titkosít, azaz lehet bennük torrent is (nem derül ki).
Szerintem a folyamatos magas hálózatterhelést (amikor "ki van maxolva", nem burst a forgalom, különös tekintettel a feltöltésre) lehetne nézni, ami hosszabb mint pár perc - hogy a Speedtest ne számítson annak.
De lehet, egy HTTP, FTP letöltés is beleesne ebbe, nem egyszerű. Viszont egyszerre a kimaxolt letöltés és feltöltés már valószínűleg torrent. De ott is le lehet csökkenteni a feltöltést, akkor pedig már majdnem úgy néz ki, mint egy HTTP letöltés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest