- Honor Magic V2 - origami
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
veterán
válasz kovacsmi_74 #128799 üzenetére
Nekem "Net 3 GB 2019" csomagom van. Gyorsan meg is örültem a "Netezz gyorsabban! 5G opció"-nak, hogy így ki tudom próbálni a lefedettséget. De sajnos a feltételekkel ki is zártak.
Hamarosan lejár a hűségem, ezek után már biztos, hogy véget ér a kapcsolatunk a Telekommal.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
rushty
őstag
válasz kovacsmi_74 #128763 üzenetére
Én nem így látom, hogy csak az egyiket. Persze lehet... Appban két helyen van.
Revolut meghívó pü-ben
-
törölt tag
válasz kovacsmi_74 #128765 üzenetére
Akkor ez elég diszkriminatív a mai világban, ahol már a férfiak is szülhetnek
[ Szerkesztve ]
-
DrBubo77
veterán
válasz kovacsmi_74 #128763 üzenetére
Ezt csak az anyák vehetik igénybe?
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
törölt tag
válasz kovacsmi_74 #128702 üzenetére
Tudtommal a dominó egy kőkori ügyviteli rendszeren fut, nem ugyanazon mint az előfizetéses funkciók. Ezért elég nehéz bármi újat a rendszerbe tenni. Gondolom az esim hiánya a fentiek miatt lehet.
[ Szerkesztve ]
-
kismedve1982
tag
válasz kovacsmi_74 #128675 üzenetére
A régi 20-as Yetteles számomal és sms kóddal tudtam Telekomos fiókot létrehozni, a telefonban Telekomos kártyával jelenleg is aktív a szám. viszont sem az appban, sem a netes felületen nem engedi hozzá adni, mivel Telekom szerint nem az övék a szám, (de nem is a Yettelé)
A hibajegy felvétele után 2 hetet mondtak megoldásnak...de kicsit szkeptikus vagyok.[ Szerkesztve ]
-
kismedve1982
tag
válasz kovacsmi_74 #128671 üzenetére
Abba be tudok lépni.
Én 3 napja várom, hogy működjön...
Van egy másik Dominós számom, akkor lehet az zavart be.
Már próbáltam, hogy eltávolítottam, de úgy sem engedte a 20-ast felveni. Amit a képen is látsz, azt látják az üzletben is: nem tartozik a Magyar Telekomhoz. Közben az nmhh-nál meg látszik, hogy igen. -
Kaba
veterán
válasz kovacsmi_74 #128646 üzenetére
Hívd a 1414-et, lehet az ügyintéző is meg tudja oldani a sorba rendezést.
-
Kaba
veterán
válasz kovacsmi_74 #128642 üzenetére
Több funkció eltűnt az új weboldalon és a fiókból is ( pl. több részlet befizetési opció, készletértesítés, stb.)
Egyet próbálhatsz, hogy törlöd a dominót a fiókodból, majd újra hozzáadod(vélhetően így is esélyes lesz, hogy a végére kerül ).[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kovacsmi_74 #128572 üzenetére
Jaa, oké, megvan mire gondoltál. Köszi. Pláne, ha működik
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kovacsmi_74 #128555 üzenetére
A linkeden sincs 2500.
-
törölt tag
válasz kovacsmi_74 #128552 üzenetére
Ezt nem is vettem észre, feltölteni is tényleg csak bejelentkezve lehet??? Ezt alaposan elkúrták... Na, az ilyenekért érdemli meg, h "tré"...
Amúgy én is 2500párti voltam, mert annyi bőven elég a tartalékra...Akkor lehet, h erre értette vki a múltkor, h most már nem 2500, hanem 3000 a minimum feltöltés?...
[ Szerkesztve ]
-
Kaba
veterán
-
szabonagyur
félisten
válasz kovacsmi_74 #128177 üzenetére
Egyszer beneztem, nagy dolog
-
szabonagyur
félisten
válasz kovacsmi_74 #128175 üzenetére
Szimplán elfelejtettem, meg máskor itt is ki van írva sokszorosan .
-
rushty
őstag
-
rushty
őstag
válasz kovacsmi_74 #128168 üzenetére
Már nem emlékszem mikor, de később csináltam, nemigen változott.
Pl. a sorrend az appban továbbra sem jó.Revolut meghívó pü-ben
-
ledgeri
nagyúr
válasz kovacsmi_74 #127977 üzenetére
Ja, azt tudom, csak az összefüggés nem volt tiszta! (az sem segít, hogy X hó közepén kapok SMS-t, hogy a kövi hó végén lesz ASZF változás, amiről fél hónapig nem tudok semmit, mert elsején jön ki... vagy ezen rugózok 14 napig, vagy elfelejtem... Utóbbi az az agyam átlaga )
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
válasz kovacsmi_74 #127972 üzenetére
Ohh szóval ezért van kiírva a bluemobil oldalára ami...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Kaba
veterán
válasz kovacsmi_74 #127960 üzenetére
A karbantartás során javítják a bugokat. Az Ászf módosulások javát megtalálod a számlád végén. Várható még többek között a HBO Maxxal kapcsolatos tájékoztatás is.
[ Szerkesztve ]
-
parkr
őstag
válasz kovacsmi_74 #127957 üzenetére
próbáltam, ott is csak annyi történt hogy küldtek sms kódot az onlne felülethez
-
Kaba
veterán
válasz kovacsmi_74 #127943 üzenetére
A szolgáltatás nélküli online vásárlás egyenlőre megszűnt.
Több oka van (készlethiány, keresett termékek pl.Apple termékek, konzolok a nepperek által gyorsan lerabolva , így nem maradt annak aki szolgáltatás mellé venné stb.)
Azáltal hogy a szolgáltatás nélküli online listaáras vásárlás lehetősége megszűnt, a 14 napos elállás is.
A 14 napos elállási jog már csak a szolgáltatással történő vásárlásokra érvényes.
Ameddig online is lehetett listaáron rendelni, addig az eszközök üzleti elérhetőségről nem adtak információt.[ Szerkesztve ]
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz kovacsmi_74 #127942 üzenetére
Gondolom ez is a chip hiány miatt, előfizetések a nagyobb bevétel miatt előnyben (jogos), de most legalább meg tudják mondani, az adott készülék hol érhető el. Mintha korábban ez nem ment volna, vagy csak az üzleteket nem lehetett hívni emiatt?
-
draco31
veterán
válasz kovacsmi_74 #127641 üzenetére
Renden, Köszi!
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
DrBubo77
veterán
válasz kovacsmi_74 #127622 üzenetére
Méltányos adathasználat
A visszaélésszerű vagy nem rendeltetésszerű használat megelőzése érdekében a Telenor az alábbi méltányos használat feltételeket alkalmazza a hang-, üzenetküldés (SMS, MMS) és adatszolgáltatások vonatkozásában:
A Szabályozott Európai roaming díjszabás az Előfizető életvitelszerű magyarországi tartózkodása és az 1-es roaming díjzónában történő időszakos utazása esetén vehető igénybe. Ehhez kapcsolódóan a Telenor minden előfizetésre vonatozóan két kritérium teljesülését vizsgálja, a megelőző 4 hónap mobil használati adatainak tekintetében:
1) Tartózkodási kritérium: életvitelszerű magyarországi tartózkodásnak az minősül, ha az Előfizető a hívószámát a vizsgálatot megelőző 4 hónap vonatkozásában túlnyomórészt (több mint 50%-ban) belföldön használja.
2) Forgalmazási kritérium: a belföldi és a 2-3-as roaming díjzónában együttesen bonyolított hang-, SMS-, MMS- és mobilnet forgalomnak meg kell haladnia az 1-es roaming díjzónában bonyolított hang-, SMS-, MMS- és mobilnet forgalmat.
Amennyiben a fenti kritériumok valamelyike nem teljesül, úgy az adott előfizetés adott típusú forgalmára (indított hanghívás, hívásfogadás, SMS, MMS, mobilnet) többletdíj kerülhet alkalmazásra az EU-ban és az 1-es roaming díjzóna más országaiban történő barangolás során. További részletek.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Balcsix
senior tag
válasz kovacsmi_74 #127584 üzenetére
Ha bug lett volna, akkor már javították volna.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz kovacsmi_74 #127498 üzenetére
Tovább gondolva a bejegyzésem második részét, lehet felmerülne a kérdés, hogy ki használja a kártyát, ha nincs nálad? Közeli hozzátartozónak lehet max. használatra átadni.
-
törölt tag
válasz kovacsmi_74 #127441 üzenetére
Nekem 2 évvel ezelőtt volt egy 20-as számom a telekomnál. Nem akartam megtartani, és hagytam hogy kifusson az érvényességi időből (tehát nem az adategyeztetés járt le). 6 hónapig "ült rajta" a telekom, amíg visszaadta a számot a telenornak (az nmhh számhordozás oldalán eddig írta telekomosnak a 20-as számot úgy, hogy közben inaktív volt).
Én úgy emlékszem 6 hónapig a szolgáltató köteles kérésre visszaadni a hívószámot az előfizetőnek, ezért nem értem miért írnak 60 napot az általad linkelt webcímen..... -
senior tag
válasz kovacsmi_74 #127441 üzenetére
Köszönöm!
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz kovacsmi_74 #127404 üzenetére
@JSandor:
Itt megtalálod a percdíjait. -
-ZeeZee-
senior tag
válasz kovacsmi_74 #127335 üzenetére
+ ledgeri
Köszönöm. Megadtam a jogsim adatait, és elfogadta. Mondjuk az is le fog járni, de az majd csak szeptemberben. Azt hittem (rosszul...), hogy csak azt az okmányt lehet megadni, amit akkor felrögzítettek a rendszerbe. De most már OK.
-
törölt tag
válasz kovacsmi_74 #127262 üzenetére
Jó tudni... sokszor, mondom áh már elmúlt 0:00 na mind1... (főoldalon nem jelzi, de menünél valóban ott volt még...)
-
ledgeri
nagyúr
válasz kovacsmi_74 #127235 üzenetére
Hát nem igaz, erre is rákérdeztem egy üzletben, mikor ott jártam, hogy "a Marathon halmozható?" erre "Nem"... már nem tudom melyik üzletben bizzak, mert másikban másról mondtak olyat amit itt a topikban hasonlóan volt cáfolva.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz kovacsmi_74 #127238 üzenetére
Pontosan így is történt. Tegnap ugyanekkor aktiváltam és az előbb jelent meg ismét.
-
veterán
válasz kovacsmi_74 #127235 üzenetére
Oké, köszi, akkor talán holnap...
-
ledgeri
nagyúr
válasz kovacsmi_74 #127222 üzenetére
2 hete dominóra is kiküldte, de távmegoldásnál kell az 5 számjegyű biztonsági kód. Ha az el van felejtve akkor be kell menni. Ha nincs, lehet 1777-en igényelni. Ha megvan, akkor a 1414-en lehet cseréltetni (rendszer szinten végrehajtatni a váltást)... Külföldről nem tudom, hogy megoldható-e...
-
sajtos365
tag
válasz kovacsmi_74 #127222 üzenetére
Domino csomagnál is házhoz küldik ingyen ha 4G képesre cseréled a kártyát, külföldre nem tudom.
Törhető simet küldenek.[ Szerkesztve ]
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz kovacsmi_74 #127147 üzenetére
Megkövetem magamat, ma is ugyanúgy mutatja az ajándék netet, "Egyenleged ma éjfélig használhatod fel." Ugyanígy a 10 napos korlátlan netnél is.
Pedig úgy rémlik, láttam már olyan opciót, ahol úgy volt, ahogy írtam. Mindenesetre itt az ajándék perceknél legalább írja a lejáratot.[ Szerkesztve ]
-
szabonagyur
félisten
válasz kovacsmi_74 #127103 üzenetére
Jogos
-
moma
őstag
válasz kovacsmi_74 #127071 üzenetére
Köszi! Most már akiváltam, de legközelebb majd figyelgetem!
we all deserve a bit of luck.
-
moma
őstag
válasz kovacsmi_74 #127068 üzenetére
Á megvan! Kár, hogy csak ma használható fel
Köszi és Kaba, 4Grider nektek is!we all deserve a bit of luck.
-
veterán
válasz kovacsmi_74 #127003 üzenetére
Értem. Ezzel kapcsolatban egy plusz infó, hogy a Telekom munkatársa szerint ez az értesítési telefonszám sajnos csak előfizetéses szám lehet, Dominó nem
Nekem pedig nincs előfizetésem a Telekomnál, így számomra ez a lehetőség nem releváns.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
veterán
válasz kovacsmi_74 #126987 üzenetére
Próbáltam már korábban a linkeden megadott telefonszámot, itt írtam a tapasztalatokról. Röviden összefoglalva, a linkeden lévő leírással szemben nem lehet olyan SIM kártyára elvégezni az adategyeztetést a linken lévő számról indulva, amelyik SIM kártyát nem tudod a kezedbe venni és áttenni egy mobiltelefonba
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
ggabor02
aktív tag
válasz kovacsmi_74 #126987 üzenetére
Sajnos az csak az értesítési szám, arra jön a korábban általam belinkelt értesítés. (egyenleg lejárati értesítés, adategyeztetés esedékesség).
-
szabonagyur
félisten
válasz kovacsmi_74 #126816 üzenetére
Január 4-ig kell megcsinálnom az egyeztetést, de ezt tudom amúgy is.
Először felvettem és belehallgattam, szerintem promó akart lenni de mennem kellett nem hallgattam végig Főleg még kérdéseket tett fel, hogy alkalmas e stb. -
szabonagyur
félisten
válasz kovacsmi_74 #126813 üzenetére
Jaja kell egy hónapon belül.
Okés, hogy küldött levelet, app értesítést meg esetleg egyszer felhívom.
De nem ennyiszer...
-
ledgeri
nagyúr
válasz kovacsmi_74 #126788 üzenetére
Ez csak kb mintha lenne egy egy extra mappád linkekkel, amit a teló tud funcióihoz csatolni..., de ahogy nézem akár 256KB is lehet a kapcitása egy simnek minimum (köszi wikipédia a pontos megfogalmazást), szóval az "akár képek" akár igaz is lehet
-
kisapa
senior tag
válasz kovacsmi_74 #126771 üzenetére
Köszi ezt kipróbálom
Sikerült és már 4G képes. Köszönöm mindenkinek a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
SenorGrande
senior tag
válasz kovacsmi_74 #126475 üzenetére
Köszönöm! Reméltem, hogy tud valaki esetleg konkrét dátumot.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
ggabor02
aktív tag
válasz kovacsmi_74 #126326 üzenetére
"Utána nem kell az sms, a fiókból tudod egyeztetni őket"
Én is a fiókból szoktam egyeztetni, ez viszont megváltozott pár hete. Ott is kell az idióta sms.Az összes (8 db) domino kártyám olyan eszközben van, melyből nem egyszerű kiszedni a kártyát. Némelyik 200 kilométerre van.
Elbeszélgetnék azzal az okostojással, aki egy jól bevált működő dolgot ilyen hibbant módon visszabutít.Egy ismerős besétált az üzletbe, ott nagy nehezen megcsinálták neki az egyeztetést. Mindenáron ragaszkodtak, hogy a kártya legyen nála, mert a rendszer ott is küld sms-t. Miután fél óra győzködés után megcsinálták, az egyeztetett előfizetés a Telekom fiókból leválasztásra került. Oda visszarakni szintén csak sms küldéssel lehetséges. Nincsen más lehetőség.
Ezek teljesen meghibbantak, vagy valóban ennyire nem kell nekik a dominós kuncsaft. -
sumi4623
tag
válasz kovacsmi_74 #126293 üzenetére
Koszonom a segitsegeket! Chat-tel sikerult beszelnem! Mar be volt kapcsolva nekem a volte de telefon nem jeleniti meg felul a ikonok kozott. Szerintetek mi lehet a baj? One plus telom van, felesegemnek bekapcsoltattam ujrainditottam a telot es mar ott is volt
-
Kaba
veterán
válasz kovacsmi_74 #125973 üzenetére
Szokott minden hónapban lenni,de a mostaniban nem lesz érdemi módosítás.
[ Szerkesztve ]
-
Kaba
veterán
válasz kovacsmi_74 #125961 üzenetére
Valószínűleg November 30-án kerülnek csak fel,többek között lesz csatornakiosztás változás is.
-
Demokatona
tag
válasz kovacsmi_74 #125749 üzenetére
Megnézem.Köszi.
Privát üzenetre illik válaszolni , de ha ezt elmulasztod , akkor bunkónak tartalak .
-
atosan
veterán
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz kovacsmi_74 #125520 üzenetére
Felhívtam azért a 1777-et, igen ott is eléred.
Mióta lett ilyen a Domino központ?
Vanda dolgozik már ott is? Gépi hang olvassa fel a szöveget. -
Zeki
nagyúr
válasz kovacsmi_74 #125471 üzenetére
Na de most dominóról előfizura lett váltva!
Ez a fura, hogy megmaradt. -
kovacsmi_74
senior tag
válasz kovacsmi_74 #125471 üzenetére
Úgy rémlik, volt(ak) olyan szám(ok), ahol nem volt aktív a Hívásértesítő, de ott is ez a feltétel üressé lett téve, a többire pedig beírtam a Hívásértesítő számát, azóta sokáig kicsörögnek ezek a számok, és értesítést is kapnak az elmaradt hívásokról.
[ Szerkesztve ]
-
dozen
csendes tag
válasz kovacsmi_74 #125312 üzenetére
-
dozen
csendes tag
válasz kovacsmi_74 #125309 üzenetére
Köszönöm a segítségedet. Reggel frissítettem az appot és megpróbáltam úgy is. Továbbra sem működött, a frissítés sem segített.
-
törölt tag
válasz kovacsmi_74 #125183 üzenetére
Igen, de pont ez a lényeg, ha 30-as számot hívsz az sem garancia semmire. Ugyan így vezetékesnél sem. Így ennek túl sok értelme nincs. Hacsak nem konkrét ismerőssel cseverészel, akivel előtte tesztelted pl.
Amúgy nem jó a link, amit linkeltél...
[ Szerkesztve ]
-
anadroid
senior tag
válasz kovacsmi_74 #125174 üzenetére
Igen. Megy együtt 2 családtagnál is, akikét kezelem.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
veterán
válasz kovacsmi_74 #125030 üzenetére
Telefonja válogatja. Samsungnál be lehet adott számot hogy csak hívást, csak üzenet, vagy mindkettőt blokkolja. Üzenet blokkolás esetén kézbesítési jelentés se megy küldőnek (kipróbálva), csak ha áthelyezem blokkolt üzenetek menüpont alól bejövő üzenetekhez.
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
törölt tag
válasz kovacsmi_74 #125032 üzenetére
Nekem votl, hogy egy hónapra rá jött visszajelzés, sikertelen elküldés... valószínüleg megszűnt a szám. Ha tiltva van vagy bármi, lehet elküldi a számra, de olvasni, megkapni 99,9ű% hogy nem fogja. Ha csak ki van kapcsolva, és nincs tiltva, akkor természetesen később megkapja, eltudja olvasni.
-
Landsmann
addikt
válasz kovacsmi_74 #124862 üzenetére
Tudom, de mégsem menti el. Így aztán inkább hagytam is a francba. Húha, most lehet hülyeséget írtam végig. A Barion nem menti el a kártya adatokat. A Simple igen, egyszer az NFC-s vásárlást teszteltem a telefonnal, tökéletesen működött. Bocsi, a Bariont használná a Telenor a számlafizetéshez.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann
-
törölt tag
válasz kovacsmi_74 #124690 üzenetére
Köszi, akkor asszem web-es feltöltés lesz... app-ban néztem ma, de nem találtam ilyen opciót, csak 1500 és 3000 volt.
De akkor webről majd feltöltöm Hamarosan aktuális lesz. köszi.
-
szabonagyur
félisten
válasz kovacsmi_74 #124579 üzenetére
A promó érvényes, de nem maga az adatkeret.
-
félisten
válasz kovacsmi_74 #124579 üzenetére
Ööö jogos, nem tudom, miért egy turnusnyi időtartamban gondolkodtam. Köszi a pontosítást amúgy!
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
félisten
válasz kovacsmi_74 #124572 üzenetére
Huxit? Hol van még az? ja hogy erre az érdekes szétválasztásra érted.... Lassan esik le így estvefelé.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz kovacsmi_74 #124532 üzenetére
A láthatóságot meg majd megcsinálják.
Engem ez mindig zavart, miért nem addigra, mire aktualizálják az adott akciót?
Remélem nem jön vissza az online oktatás. Egyébként általában elég az előfizetéses SIM adata és ott van mellette a Domino Maraton, de most pont jól jönne, ha egy napra nem kéne plusz adatot vennem, másik telóban van éppen korlátlan Digi, de az még mindig nem meggyőző itt Pesten, épületeken belül legalábbis.
EU egyenlegnél is csak a Maraton látszik, nincs ott a 16GB, szóval fene tudja, ha azt nem képesek megoldani, hogy az App mutassa, akkor miért gondolnám, hogy egy ennél bonyolultabb dolgot képesek jól megoldani?
[ Szerkesztve ]
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz kovacsmi_74 #124532 üzenetére
vagyis online oktatás...
(lejárt a szerk. idő) -
kovacsmi_74
senior tag
válasz kovacsmi_74 #124528 üzenetére
Ja, 500 MB ott van, akkor igen.
-
félisten
válasz kovacsmi_74 #124526 üzenetére
Nekem épp aktuális volt feltölteni a Domino-t 5000 pénzzel, bő két óra múltán sem látom sehol ezt a 100GB-ot és amúgy is az 500MB-ból fogy. Kíváncsi vagyok, ha ez elfogy, akkor elkezdi-e fogyasztani a Maratonomat.
-
szabonagyur
félisten
válasz kovacsmi_74 #124499 üzenetére
Köszi, el is mentem ezt és befizetek rá.
-
törölt tag
válasz kovacsmi_74 #124259 üzenetére
jó tudni. thx.
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz kovacsmi_74 #124114 üzenetére
400 Ft alá csökkent az egyenleg, megjelent a Dominó Plusz opció a feltöltésnél, de inaktív, mert már fel lett használva. Szóval Neked volt igazad, "hitelbe" telefonált...
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz kovacsmi_74 #124114 üzenetére
Igen, gyereké, lehet hogy ezt tette, még nem sikerült vele megbeszélnem. Viszont a weben még mindig 13Ft az egyenleg...
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz kovacsmi_74 #124107 üzenetére
Erről még nem hallottam, majd rákérdezek.
-
4Grider
nagyúr
válasz kovacsmi_74 #124014 üzenetére
Érdekes, hogy itt működik foglaltság esetén is...
-
veterán
válasz kovacsmi_74 #123975 üzenetére
Ja értem.
Samsung esetében alap beállítás valóban off. De roaming helyzetben azért szól hogy roaming adat ki van offolva, kapcsoljam be ha használni szeretném.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
veterán
válasz kovacsmi_74 #123971 üzenetére
Az szolgáltatói beállítást az nem érinti. Az csak arra szolgál ha roaming van nem szeretnél netezni, csak hívás /sms.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Winne
nagyúr
válasz kovacsmi_74 #123825 üzenetére
+1, telekód kell hozzá plusz napi virtuális limit ne legyen alacsonyabb, mint amit fizetni kell.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
tibor23
senior tag
válasz kovacsmi_74 #123823 üzenetére
Úgy sikerült a fizetés, hogy olyan otp kártyával csináltuk, aminek volt otpbank app telepítve. De nekem bank app nem lesz a telómon, mivel nem játek összegek vannak a számlámon.
-
blueye
veterán
válasz kovacsmi_74 #123802 üzenetére
Ez mindjart mas, eredetileg errol volt szo: "akkor még 5 napig nyerhetek 1 milliót"
-
csucsu21
aktív tag
válasz kovacsmi_74 #123799 üzenetére
Igen Borsod már mind 1 ki töröltem az sms-t.
Valami lista amúgy esetleg nincs hogy a telekom milyen számokról küldhet sms-t ? lehetne valamit össze szedni hogy az ember tudja ha kamu számról kap valamit.
Én kerestem gépről de nem dobott föl semmit sem.[ Szerkesztve ]
Az élet olyan, mint a motor be kell rúgni másként nem megy !!!
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz kovacsmi_74 #123799 üzenetére
Előzményekben meg is találtam a linket, családi készülékpark 1 millió Ft értékben.
Rányomhatsz, ez most nem kamu. 07.31-ig tart. -
kovacsmi_74
senior tag
válasz kovacsmi_74 #123744 üzenetére
Ha valakit érdekel, itt a közvetlen link:
-
4Grider
nagyúr
válasz kovacsmi_74 #123742 üzenetére
Ha valaki itthonról hív egy mobilszámot, akkor nem kell tudnia, hogy a hívott a világ melyik részén tartózkodik. Ergo a hívó hívásköltsége mindig ugyanaz adott irányba...
-
Kaba
veterán
válasz kovacsmi_74 #123588 üzenetére
Ez nem jár automatikusan,a regisztrálást követően a nyertesek ki lesznek sorsolva.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz kovacsmi_74 #123583 üzenetére
Na, lehet is regisztrálni 500-500 db páros belépőre élményfürdőbe. (Mondjuk ezek nekem kicsit messze vannak.)
-
snooze
veterán
-
Starchm
őstag
válasz kovacsmi_74 #123448 üzenetére
Koszi, ezeket mar vegig olvastam.
De mivel csak egy pot sim ezert tovabbra is az erdekelne inkabb, h mennyi lehetett rajta. Ha par szaz forint akkor nem szorakozok vele nyilvan.. -
Kaba
veterán
válasz kovacsmi_74 #123342 üzenetére
Igazad van.Online lehet váltani dominóról előfizetésesre,ezt követően küldik a GLS-sel az új simet.
[ Szerkesztve ]
-
gabyka
aktív tag
válasz kovacsmi_74 #123201 üzenetére
Remek, akkor ezt is bukták...
-
snooze
veterán
-
donaldk
csendes tag
válasz kovacsmi_74 #123162 üzenetére
Köszönöm a linket, így már teljesen világos.
-
antocskin
tag
válasz kovacsmi_74 #123122 üzenetére
Kikapcsolt 4G-nél csinálja.
-
antocskin
tag
válasz kovacsmi_74 #123120 üzenetére
Az világos hogy nem küld SMS-t mert nincs feladó.
De ilyenkor a hívónak nem azt kéne hallania hogy nem elérhető. Vagy "pillanatnyilag nem kapcsolható"? Nem pedig három sípolást...
-
antocskin
tag
válasz kovacsmi_74 #123118 üzenetére
Valami ilyesmi megoldást csináltam mert nem találtam jobbat IOS-en.
*62*+36309876543# hívásindítás és akkor át van irányítva és jön az értesítés.
Csak így nincs hangposta...Plusz ha rejtett szám hív semmi "nem elérhető", "nem kapcsolható" csak három sípolás.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz kovacsmi_74 #123112 üzenetére
Az még hagyján, de nem is engedi bekapcsolni az emeltdíjas hívások tiltását: "Hiba történt, kérjük próbálja meg néhány perc múlva". Tizedik kísérletre sem megy.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Napelem
- Honor Magic V2 - origami
- Autós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM