- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoyBatty
aktív tag
válasz ledgeri #127240 üzenetére
Az üzletben hallott információkra nem érdemes alapozni több okból sem:
1) Az értekesítést kiemelten kezelik, az eladók jutalékot kapnak az eladásokért, tehát az ő érdeke az, hogy minél drágább cuccot/hosszabb hűségidőt sózzon rád, nem pedig az, hogy a számodra logolcsóbb/optimális megoldást találja meg
2) Nem minden T logós üzlet a T tulajdona, vannak szerződéses partner üzletek, ott az 1-es pont fokozottan érvényes, mert a cégtulaj még közvetlenebbül érdekelt a több eladásban
3) Mint minden multinál, a T-nél sem zökkenőmentes a belső kommunikáció/tréning, ÁSZF változásokról sokszor a vevők előbb tudnak, mint az ott dolgozók
4) Lehet hogy az illető előző héten még műkörmös volt -
veterán
Volt már példa, hogy 3 napon belül kétszer kapcsoltam be a maraton 5Gb-ot és akkor 10Gb-ot jelzett ki, hogy annyim van, 1 évig felhasználható.
Most azért kérdeztem, hogy mennyi időnek kell eltelnie minimum a következő aktiválásig, mert tegnap éjjel bekapcsoltam és most ránéztem este és nem volt 5Gb-os aktiválható maraton netem. Mint kiderült 24 órának kell eltelnie. Viszont ilyen időközönként aktiválgathatnék kitudja hányszor 5Gb-ot, csak fizessem ki. -
veterán
Itt a topicban 99,5%-ban tapasztalatból írnak, üzletben meg többnyire (tisztelet a kivételnek) olyanok ülnek akik azt csodálom azt tudják milyen üzletágban tevékenykedik munkaadójuk.
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest