- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
hacki87
senior tag
Én a Mate10pro-t akartam megnézni, hogy mit kérnének több éves otthoni csomag mellé új mobil előfizetéssel.(apu számát a nevemre akarom venni így neki is jó lenne korlatlan telekom +150perc egyeb 2gb 5887 vs 7900ft jelenleg meg még nextS készülékes árral, gondolom átírással bukjuk, a platina szintet és újnak számít majd) de az oldal elhasalt.
-
olloczky
senior tag
Az biztos.. júniusban, mikor előfizuról átmentem dominóra, volt ajándék 500 MB netem az alap 200hoz, és amikor ezt felajánlották egy telefonos megkeresés alkalmával, direkt rákérdeztem, hogy ez semmi kötöttséggel nem jár, nem kell érte fizetnem stb? Mondták, hogy így van, ez bármikor lemondható, a szerződés felmondása szempontjából nem befolyásol semmit.
Na dominósításkor az üzletben a fickó azt mondta, hogy ezt ki kell fizetni, meg hát ugyan gondoljak már bele, hogy ebben mi üzlet van a szolgáltatónak, meg csak úgy ingyen nem adnak semmit. Mondtam is, hogy hát pedig de, legalábbis a telefonos hölgy anno ezt mondta.. (arról ugye meg van hangrögzítés). Úgy telefonáltak utána vmi controll csoporthoz, és ők mondták, hogy igen ezt csak ki kell lőni valahol és ennyi..
-
pvt.peter
őstag
Köszi a választ. Én is erre jutottam amúgy.
Előbb beszéltem egy telemókussal és azt mondta, hogy ez nem így van, direkt rákérdeztem, hogy mi van akkor ha kifizetem a kötbért, de erre is azt mondta, hogy nem lehet így sem...
Majd bemegyek személyesen, ott már csak nem hazudnak a szemembe, nem?! -
-
-
-
MasterMark
titán
Hát ezt jó tudni.
Köszi.
Sehol nem találom az ezzel kapcsolatos infókat a weboldalon. Mondjuk a fele link nem is működik.
más:
FIATAL OPCIÓVAL +2 GB MOBILINTERNET
DIÁK OPCIÓVAL +2 GB MOBILINTERNETEz a kettő ugye két külön dolog? Mind a kettő aktiválható akár?
-
tibor23
senior tag
Mozillával továbbra sem enged be, Chrommal igen.
Van 2 Dominós szám a családban, amihez nem tudom a hozzá tartozó jelszót. Sikerült újat kérnem, de mikor beírtam az új jelszót, akkor a végén hibát jelez a rendszer, ráadásul azt írja ez nem teljes körű jelszó, és majd levélben kiküldik a megerősítést. Próbálom újra csinálni az egészet, de már csak a Telekom oldal jön be, amin csak valami ideiglenes fiók jelszót akar csinálni. Ez valami szívatás?
-
Bferibörs
addikt
-
-
Eztis_Aztis
tag
Tegnap délután láttam valami kiírást a honlapon, hogy karbantartás lesz este 11-től ma hajnalig. Pont belefutottál sajnos. Bónuszként változtattak valamit, mert weben törölnöm kellett a sütiket, addig be se tudtam lépni.
U.i.: vajon mit jelent a visszahívás alatt? Csomagomra vállaltam +hűséget, cserébe egy viszonylag olcsó, de használható telefonért (p9 lite). Tehát a visszahívás az előfizetésre vonatkozik, mert ugye új szerződésem lesz, avagy arra, hogy ôk hívnak engem telefonon?
-
gyuromoj
veterán
Én október elején költöztem haza München-ből és rögtön váltottam Mobil S+4GB net-re. (MoveXS-ről)
Aztán ugye jöttek az új csomagok és rájöttem hogy elég volna a Mobil S+2GB. Mert ott ugye az Insta, FB, Waze elvileg ingyenes és cirka 1,6k-val kevesebb a havidíj.
Ezt akartam most váltani, de valamiért nem engedte... majd később vagy holnap rápróbálok megint. -
Littoral
aktív tag
Ez OK, de a vezetékes szolgáltatása kissé felzárkózhatna a saját maga által dokumentáltan promotált kínálathoz. Egy olyan helyre kellett volna vezetékes internet, hogy nem a budapesti Kossuth térre, hanem a vele szemben lévő Alkotmány utca elejéhez, csak a példa kedvéért. A cím körül mindenütt van kapacitás, ott nincs, mert "fejlesztés csak később várható", viszont van más telekomos előfizetés a címen, tehát mégis jelen vannak. Szóval, nem érthető az egész, de internet kell, magam is a Telenor kínálatát választanám egyébként.
-
Maist
senior tag
Üzletben történő átvétellel kértem a rendelésem, olyan üzletben, ahol ki volt írva, hogy van készleten. Igazából azt nem értem, hogy akkor miért kell kiírni a rendelésnél majd' 30-as méretű, vastag, és csupa nagy betűvel, hogy AZONNAL ÁTVEHETŐ az alábbi üzletekben? Aztán amikor kiválasztom, akkor még újra be lehetett pipálni, hogy azonnal át szeretném-e venni, majd ezekhez képest lassan 40 órája kiírni azt, hogy "jóváhagyásra vár" a rendelés, az számomra egyáltalán nem tartozik bele az "azonnal" tárgykörébe. Én ezt valahogy úgy képzelném el, hogy mondjuk, mint az edigital webshopjában, hogy van az adott valami egy üzletben? Igen. Megrendelem, pár perc múlva bemegyek, és átveszem a boltban. A Telekom-nál, az üzletekben netalán nem fér bele az értékesítők munkaidejébe, hogy bemegyek a termékért, ami elvileg van az üzletben? Esetleg az a gond, hogy biztosra akarok menni, és ráadásképpen megrendelem a webshop-ban? Nem tudom elképzelni... A Coop kártyámra a kupont megkaptam, azt Ők küldték, gondolom náluk is megvan a nyoma, hogy adtak kedvezményt. Továbbá azt is el tudom képzelni, hogy meg tudja nézni az ügyintéző/eladó, hogy érvényes-e a személyim, jogsim, stb, mint ahogy talán az sem a valóságtól elrugaszkodott gondolatnak számít, hogy össze tudják kotorni a rendszereik legmélyebb bugyraiból, hogy van-e már 10 darab, terrorizmusra szabadon felhasználható Telekom/Blue mobile/Mol mobile prepaid kártyám, vagy sem.
A végletekig túl van bonyolítva, és ezáltal szükségtelenül lassítva a vásárlás folyamata, miközben a rendelés menetében többször is a megtapasztalt lassúság szöges ellentéte van kommunikálva. Természetesen némi élccel a hangomban próbáltam írni a kínai rendelésekről, tapasztaltam én is a tavaly karácsony előtt 2 nappal, vagy január elején megérkező -akkor nov. 11-én rendelt- termékeimnél a lassúságot. Gondolom az idei rendelések sem érkeznek meg egyhamar...
Egyébként meg a nagy kínai árukezelő cég, postával való szövetkezésébe beszállhatna még a Telekom is, mondjuk hogy valaki lassítsa majd le kissé az őrült sebességre felpörgő kínai csomagküldéses, vásárolgatós bizniszt. -
wszab
kezdő
Értem, jófejségből
Mi van akkor, ha azt mondom (ahogyan azt mondtam is az előző telefonomnál), hogy kifizetem a 15eFt-ot (a vételkori Ászf-nek megfelelően) és nem függetleníti a telefont? Megteheti?
Mindegy, hagyom az egészet, úgyis már ez volt az utolsó kapcsolatom a Telekommal (sok hasonló történet után) !
-
-
wszab
kezdő
A feloldás lehetősége (igaz fizetősen) eddig is megvolt.
Tehát úgy adták a függő telefonokat, hogy a vásárló azt feloldhatta a megfelelő feltételek teljesítése esetén (lejárt a hűség, illetve kifizette a feloldási díjat).
A kedvező eltérés, hogy ingyen oldja fel. Az viszont nem kedvező eltérés, hogy sehogy sem oldható fel, tehát kár éri a vevőt.Ha veszek hitelre egy autót, a törzskártya a hitelezőnél lesz. A hitel lejárta után kiderül, hogy elvesztette.
Nem fogom tudni eladni az autót? (nem biztos, hogy a legjobb a hasonlat) -
-Ben-
veterán
Értem. Köszönöm a segítséget!
Én csak azért gondoltam a személyes ügyintézésre, hogy a készüléken látható hibát ne kenjék rám... Kellemetlen lenne, ha esetleg azzal vádolnának, hogy én barmoltam el a hátlapot és fizessek egy bizonyos összeget. Sajnos a telekomból már bármit kinézek....
-
-Ben-
veterán
Igen.
Az elállással kapcsolatosan még két kérdésem lenn.
1. Melyik naptól kezdve számolják a 14 napot? A rendelést 16-án adtam le, a számlát/rendelésre vonatkozó konkrét adatokat november 17 -én állították ki és 20-án reggel 9:36-kor vettem át a készüléket.
2. Bármelyik telekom fiókba is bevihetem leadni a készüléket? Jobb lenne, nem szívesen postáznék ilyen értéket, illetve szeretnék papírt is kapni arról, hogy átvették „hibátlan” állapotban. -
-Ben-
veterán
Webes rendelés és a 3 napon sajnos már túlmentem bőven... Szerviz nem foglalkozik ezzel a problémával, ez biztos. A hátlapja gyári hibás a telefonnak (hiányzik belőle egy darabka festék...
), tehát ezt csak a Telekommal tudnám elintézni házon belül, de az elállás + újrarendelés eléggé hosszadalmas és fárasztó cécó, így ha nem sikerül másképp elintézni, akkor inkább hagyom a fenébe......
-
thomas77
senior tag
Köszi a válaszokat.
Az S7-ben nem aktív a kapcsoló, de gondoltam a szolgáltatás aktiválása után megjelenik a menüben.
A 4x-ben aktív a kapcsoló. Mégsem történik semmi bekapcsolás után.
A sim vadi új. Pénteken lett cserélve. Megfelelő 4G van.
Az előfizetés privát, nem flottás, nem domino.
Megpróbáljuk megint a 1414-et. Hátha...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Spórolós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Linux kezdőknek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- 2 db PlayStation Move motion controller + PlayStation Eye kamera
- HyperX Cloud Flight Wireless
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest