- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
KZP
őstag
-
1430
senior tag
válasz
St3ven #19257 üzenetére
Az EU-ban 1 KB-os egység van, és 0,2519 Ft-ba kerül egy KB (= 258 Ft/MB), míg EU-n kívül 100 KB-os egység van és változó, hogy mennyibe kerül, de a legolcsóbb is 144 Ft/100 KB körül van.
A Domino Roaming Direkt csak a hívásindításban különbözik, és nem is használható minden hálózatban (illetve vannak hálózatok, melyeken csak ezzel a módszerrel lehet hívást indítani). Ez az a bizonyos *101*nemzetközi hívószám# formátum. Az EU szabályozás óta az EU-ban a hívásindítás díjában nincs különbség, de EU-n kívüli országok esetében jelentősen olcsóbb tud lenni a Direkt hívásindítás, tehát megéri használni.
-
cris78
őstag
válasz
St3ven #18663 üzenetére
"A díjcsomagba foglalt szolgáltatások:
Hangposta Hívásátirányítás Hívásvárakoztatás, Hívástartás Konferenciabeszélgetés SMS-küldés Hívószámküldés, -tiltás, -engedélyezés MenüÁsz Egyirányú adat- és faxszolgáltatás Nemzetközi kimenő hívás Roaming"
A hivószámküldés ott van,bár igaz elküldi, csak jeleníti meg -
1430
senior tag
válasz
St3ven #18531 üzenetére
Ez az, amit anno írtam: "Egyes ügyfélkör (lakossági, publikus díjcsomagos) online is megnézheti az utolsó 3 hónapot a My T-Mobile-ban." Szóval ha utólag kell, inkább rendeld meg ügyintézőn keresztül ingyen (ha magánszemély nevén van a számod).
Viszont ha a számla mellékleteként (előre) szeretnéd rendszeresen a részletezést, akkor hívd fel az ügyfélszolgálatot, és aktiválják. Ha elektronikus számlád (és/vagy Távszámlád is) van, akkor a papír alapú részletezés is "elektronikus", vagyis ugyanabban a PDF-ben lesz, ami a számlaképet tartalmazza. Ez azért praktikusabb az elektronikusnál, mert azt vagy folyamatosan le kell menteni vagy mindig csak az utolsó 2 hónapot láthatod.
-
1430
senior tag
válasz
St3ven #18519 üzenetére
Vannak az előre igényelt részletes számlák: elektronikus változatban mindenkinek (még jogi személyeknek is) díjmentes, a papír alapú viszont csak magánszemélyeknek díjmentes, és azoknak is csak akkor, ha nincs mellette elektronikus.
Vannak az utólag (számla lezárása után) igényelt híváslisták: papír alapon magánszemélyeknek az adott hónapról szóló első igény díjmentes (ha másodjára is kikérné, az már díjköteles), jogi személyeknek kapásból díjköteles. Egyes ügyfélkör (lakossági, publikus díjcsomagos) online is megnézheti az utolsó 3 hónapot a My T-Mobile-ban.
-
Nietzsche_
tag
válasz
St3ven #18454 üzenetére
1, A holnapi nappal meghosszabbításra fog kerülni az akció.
2, Abban az esetben, ha le is járt volna, akkor is a promóció kiírási feltételei szerint neked végig 'ketyegett' volna a promóció. És igen, jól emlékszel: havidíjasnál az aktiválás hónapjára és ezen felül két teljes hónapra szól a promóció (dominónál kétszer 30 nap) -
-
-
1430
senior tag
válasz
St3ven #18163 üzenetére
Ha jövő hónapra nem kéred, akkor még ebben a hónapban mond le a Kapcsolat SMS kedvezményt. A számlázás szempontjából már az is elég, ha egy éjfélen át aktív, akkor már az adott hónapra élni és számlázódni fog a teljes kedvezmény.
Wictor
Megoldható, de Mobilinternet díjcsomagra / díjcsomagról váltani csak ügyintézőn keresztül tudsz. SIM csere nem szükséges, telefonon keresztül is intézheted.Simtu
5-8 nappal a határidő után már kezdődnek a felszólítások. Ez már eleve 635 Ft.
Ha az első felszólítási próbálkozástól számított 30 napon belül sem fizetsz, akkor jön az egyirányúsítás, aztán még pár nap, és jön a felfüggesztés. Persze az egyirányúsítás feloldása (3810 Ft/hívószám) vagy a számlalemaradás miatti felfüggesztés utáni visszakapcsolás (6350 Ft/hívószám) sem olcsó, és utóbbi esetben akár még előleget is kérhetnek. atillaahun - ezek a díjak benne vannak a díjszabásban is (5.2.) illetve a folyamat háttere az Üzletszabályzatban (12.6.7.).The DJ
Tapasztalataim szerint csak a belépéskor irányít át, mert "a kért oldal nem található"... Ez nem a Telekom műve. De ha újra 0.facebook.com-ra mész, akkor már a "megszokott" oldal jelentkezik, mivel nem kéri újra a belépést. -
1430
senior tag
válasz
St3ven #18143 üzenetére
és djculture
A készülékváltást a Számlafizető is intézheti.
Egyébként a cég nevére is lehet készülékváltást intézni a WebShopon, de egy aláírónak kell átvennie: "...a megrendelt termékeket csak a rendelés feladásakor a kosárban megjelölt átvevő veheti át. Szerződés-köteles termék esetén ez kötelezően a szerződő fél." -
djculture
félisten
válasz
St3ven #18143 üzenetére
Gondolom tarifacsomagtól/ szerződéstől függ, de majd 1430 mond rá valamit ha idetéved
Azt tudom hogy pár éve mikor nekem ilyen céges nem publikus tarifacsomagos telefont adtak a melóhelyen én semmit se bírtam intézni.
werszomjas Ha látod a státuszod viszont valószínűleg te is intézheted, mert akkor a neveden van te vagy az aláíró személy. -
1430
senior tag
válasz
St3ven #18109 üzenetére
Nem, Domino netes (webes) kártya nem váltható át hang alapú Domino díjcsomagra, legfeljebb havidíjas díjcsomagokra, de azok közül - legalábbis technikailag - bármelyikre.
Havidíjas díjcsomagra váltáskor az egyenlegedet utólag írják jóvá számlából.Amúgy ismét van Domino Web feltöltési akció, most ha 08.31-ig minimum 3000 Ft-tal töltesz, ugyan úgy bónusz 3000 Ft-ot kapsz, mint az előző akcióban, amit 09.30-ig használhatsz fel Domino Web sávokra vagy belföldi SMS-ekre.
-
atillaahun
veterán
-
Nyx89
aktív tag
válasz
St3ven #17860 üzenetére
Mivel Like300-ra szeretnék még befizetni, amíg még érvényes a Diákom, ebben a félévben diplomázom, így Június 30-ig áll fent hivatalosan a hallgató jogviszonyom. Ezért szeretném mindenképp most megkötni, de nyaralás és egyéb költségek miatt halasztanám a telefon vásárlást, na meg a WP8..
-
Nietzsche_
tag
válasz
St3ven #17383 üzenetére
A mobillottóval nem szokott hiba különösebb hiba lenni, tegnap viszont sajnos volt. Jött is a rendszerüzenet tegnap 10-11 körül, h. az elérése bizonytalan.
Nem kell fizetned semmiért, a sikeres visszaigazolással terhelődik csak az egyenlegeden.
(#17384) Dicker
Akkor nem is volt vele semmi gond...
-
Dicker
őstag
válasz
St3ven #17383 üzenetére
Próbáld ki a LottózoM alkalmazást, ha androidról van szó. Nekem azzal sikeresen ment. Amúgy, ha nem érvényes, akkor nem hiszem, hogy levonják, csak egy alap sms árát. Bár a legtöbb helyen levonják, hogy aztán ügyfélszolgálatot hívogassák az emberek, hogy visszakapják a pénzt...
-
-
ForRedGlory
félisten
válasz
St3ven #16800 üzenetére
Az akció új belépőknek jár. Új belépőnek az számít, akinek az aktiválást megelőző 3 hónapban nem volt Go!Net csomagja. Ahogy olvasom, neked volt. Szóval hidd el, nem fogsz kapni semmit sem. Persze mivel hülyeséget mondtak, úgyis jóváírják utólag, ha megreklamálod. Egy dologban vagyok csak bizonytalan, ugyanolyan Go!Net nem lehet 3 hónapig, vagy egyáltalán nem lehet ahhoz hogy megkapd az akciót, de szerintem ez dupla félretájékoztatás lesz az esetedben...
-
1430
senior tag
válasz
St3ven #16204 üzenetére
Ennyit találtam róla:
Domino Web feltöltési promóció
A promóció keretében minden 3 000 Ft vagy a feletti összeggel történő feltöltés mellé egyszeri 3 000 Ft értékű leforgalmazhatóságot adunk, mely automatikusan felkerül az ügyfél egyenlegére,aktiválni nem szükséges.
A promóció 2012. április 1. és május 31. között érvényes. A bónusz egyenlegek egységesen 2012. június 30-ig forgalmazhatóak le (csak belföldön!). -
Nietzsche_
tag
válasz
St3ven #16189 üzenetére
Igen, még mindig annyi. Mivel ügyfélhez, hanem szerződéshez kapcsolódik, ezért ez is átírásra kerül. A kötbér miatt nem kell aggódni, lényegében az új elő-/számlafizető, mind a hűségidőt, mind a kötbérek miatti kötelezettségeket, sőt - ha van - a részleteket is átvállalhatja (Az új elő/számlafizető lényegében az átíráson túl aláírja az eredeti előfizetői szerződést is újra nyomtatva, az ő nevére újragenerálva - annak minden kötelezettségével). A tárgyhónap egésze (akkor is, ha pl. a hónap végén történik az átírás) - az új elő-/számlafizetőnek kerül kiküldésre.
Mármint, ha teljesen új szerződéssel (előfizetés/dominó szerződés), akkor ált. néhány perccel rá már használható is. Néha egy-egy háttérrendszerben megakadhat 'valami', de ez nagyon ritka, s ilyenkor is ügyintéző segítségével gyorsan korrigálható a probléma.
Ha kártyacserére gondoltál, akkor - mint fentebb is taglalták - ez webshopon keresztül nem megoldható.
-
gyuszmó
őstag
-
1430
senior tag
válasz
St3ven #15784 üzenetére
Nem, nem tudsz másik (hangalapú) Domino díjcsomagra váltani. Esetleg SMS-re felhasználhatod (Domino Nap szerinti SMS díjon).
HGabor89 #15795
De, megoldható.EczkE
Nem fognak elzavarni.FeW
MIX keretből nem lehet mobilvásárolni, azt csak a külön feltöltött univerzális egyenleg terhére mehet. Ha másik előfizetésetek is van, és egybe fizetitek a számlát, akkor még a FUN-t ajánlom, ha kevés a 40 MB, akkor hozzá Go!Net S vagy M, és akkor 70 vagy 140 MB-od lesz. Fun-ra telefonon is át tudnak tenni, de a többire csak személyesen, mert SIM cserével jár. -
blueye
veterán
válasz
St3ven #15773 üzenetére
Ha jól látom feltöltésben ua. a Dominós feltöltés vonatkozik rá mint más t-s kártyásra. Esetleg nézz körül itt:
mobilvasarlas -
1430
senior tag
válasz
St3ven #15440 üzenetére
Mikor rögzítik az adataidat, akkor indul az ajándék GB egy hete, és ez a szállítás előtti napon történik meg. Például ha ma megrendeled, kedden lehet a legkorábbi kiszállítás, és ha ezt nem állítod későbbre, akkor hétfőn összeállítják a rendelésed (rögzítik az adataid, indul az egy hét), és kedden viszi ki a futár. Ha később szeretnéd átvenni, akkor is megrendelheted most. Ha péntekre kéred a kiszállítást, akkor például csütörtökön rögzítik az adataid. Csak nehogy probléma legyen az átvétellel, és a GLS hétfőn próbálkozzon újra.
Menj biztosra, és kérd csütörtökre a szállítást.
Ha PPP-ba kéred a kiszállítást, akkor budapesti helyszínekre még a szállítás napján délután megérkezik, a vidéki helyszínekre csak másnap délelőtt (de szombat délelőtt is terítenek).Lmh
Nem használsz 203 Ft-os hívószám kijelzés szolgáltatást is? -
Coolmat
őstag
válasz
St3ven #15431 üzenetére
Azt még hozzátenném, hogy ha webshopból rendeled, akkor az ajándék 1GB-os adatforgalomhoz tartozó 1 hetes felhasználhatóságot egyből elkezdi számolni, úgyhogy mire kézhez kapod jó esetben már csak pár nap marad belőle (ezt én is benéztem sajnos, mert pick pack pontba kértem, és csak a rendelésem után 1 héttel tudtam átvenni
).
-
Coolmat
őstag
válasz
St3ven #15420 üzenetére
Szia!
E173-S2-t használok kb. egy hónapja, teljesen korrektül üzemel, nem melegszik túlságosan, csúcsidőn kívül ~6Mbit/s letöltést és ~1,2Mbit/s feltöltést is mértem vele (XI. ker). Van külső antenna csatlakozója és kezeli a 16GB-os Class6-os MicroSD kártyámat is (igaz elég lassan). A modem szolgáltatófüggő. Egyébként volt (talán van még) akciózva a kék/fehér csíkos meg valamelyik másik hipermarketben is 4000 Ft-ért, de ahhoz csak az 1GB-os 7 napra szóló használatot adják, az 1990Ft-os kezdőegyenleget nem.
-
Nietzsche_
tag
válasz
St3ven #15407 üzenetére
csak sim esetèn is áll az egy GB (így 2990-be kerül a csomag, amiböl ugyanúgy leforgalmazható 1990 Ft) Szerimtem az a 3000 Ft meg nem pénz azért az új stickért... jóval megbízhatóbbak azért mint az egy-két éves régebbi modellek. Az Mf195-re meg pl külsö jelerösíto antenna kimenetet is raktak.
-
Nietzsche_
tag
válasz
St3ven #14626 üzenetére
Mutass kérlek egy-két díjcsomagot, ami hasonló havidíj/kedvezmények mellett működik...
(hangsúlyos smile - nem kötekedésből írom
)
Pl. össze lehet vetni a vodafone Otthon Classic tarifájával:
'Réteg-díjcsomag', vezetékes kedvezménnyel... Voda 2105 Forintért ad 104,726 percnyi beszélgetést vezetékes irányba... T-mobile hívószámkijelzéssel együtt 1905 Forintért 173,181 percnyi beszélgetést... Rideg számadatok, de a piacon ilyen havidíj mellett több mint jó szerintem...
Ergo, - annak akinek erre van szüksége - ez több mint méltányos.
-
atillaahun
veterán
válasz
St3ven #13659 üzenetére
De most mit tudok csinálni, ez az első LG OB hetek óta, ami itt van a városban, garanciás, és jó állapotú. A mostani telómtól meg szabadulnék már.
Most még úgy néz ki valami olyasmit sikerült elérni a tulajnál, hogy bescanneli a számláit, ezzel igazolva, hogy fizeti rendesen az előfizetést.
Bár ezt nem egészen értem még hogy gondolta pontosan. Mármint mennyire fog ez nekem biztosítékot adni.
Bár jobban belegondolva, ha elmegyek vele a boltba, megmondják, hogy eddig nem volt tartozása, majd 1 múlva nem fizet többet, akkor is ugyanott vagyok, hogy letiltanak.
Szóval nem tudom hogy lehet előfizetéses telefont megfelelő körültekintéssel venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Tesla topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- OTP Bank topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- TUF F15 FX506HC 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged