- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
válasz
Soulfly842 #104127 üzenetére
Köszi, szerintem akkor letiltjuk. A telszám ugye oké, de milyen ötjegyű kód? Az honnan kellene, hogy legyen neki? Valami számláról kell leolvasni?! Amúgy szerintem karácsonyra küldhettek neki valamit, lehet már nem fog kapni, mert 24-e pont két hete volt.
-
válasz
Soulfly842 #104080 üzenetére
Akkor nem részletezem én sem.
-
mrider
csendes tag
válasz
Soulfly842 #103949 üzenetére
Nem feltétlenül, mivel a Telekomé ez is, csak a Lidl árulja.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Soulfly842 #103891 üzenetére
Köszönöm!
Olyanokat én így nem veszek. Inkább kp. A több száz k-s terméket még meg is érheti így, mert 0% THM és 22 hó részlet (és a "kedvezményes" szolgáltatás is marad)
Az milyen már, hogy lejár a hűség idő és aztán a díj meg magasabb? (automatán emelkedik) - korábban 1x jártam már így. -
MaxxDamage
félisten
válasz
Soulfly842 #103875 üzenetére
Ő arra a típusú tartozék részletfizetésre gondolhatott,amit csak üzletben tudnak adni, s két év hűségidőt sem kell rá aláírni! / Van olyan eszköz amit így is lehet venni? Mik azok? (Platina kártyás vagyok, sok szolgáltatásom van már elég rég de ilyenről nem tudok/tudtam)
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Soulfly842 #103875 üzenetére
Fényképezőgép melyik kategória?
-
válasz
Soulfly842 #103854 üzenetére
Ahogy mondtam is, semmilyen átirányítás nem aktív. [kép]
Amúgy igen, az a kód, itt le van írva.
-
válasz
Soulfly842 #103851 üzenetére
Ki van, és nem volt. Egyébként feltöltőkártyás mind a kettő, de akkor sem volt. Ráadásul mindkét számon egyszerre? Majd meglátom 1-2 nap alatt megoldódik-e magától, ha nem, akkor rákérdezek üfsz-en.
Fentebb írta anadroid, hogy neki megoldódott. Majd meglátjuk...
-
Aaron14
őstag
válasz
Soulfly842 #103303 üzenetére
Most raneznek nekem tuzetesebben es meglatjuk. Egyebkent ne en halalkodjak mar a szolgaltatonak, hogy havi tobb tizezert forintot hagyok nala es soha az eletben nem volt elmaradasom. Azert tudjuk mar, hogy ki el kibol es ne csinaljunk mar ugy, mintha a szolgaltato tenne nekem szivesseget.
Egyebkent nem tudom, te ott dolgozol-e, de egy ugyfelszolgalatos azt mondta, hogy ennek okat ok sem tudjak, egyszer ennyit ker elolegnek, egyszer annyit.
-
Aaron14
őstag
válasz
Soulfly842 #103301 üzenetére
Már van egy iPhone XR az egyik mobil számomra és ugyanazon a folyószámlán található másik mobilszámra szeretnék egy ugyanilyen telefont. Szerintem az a baja a rendszernek, hogy egy folyószámlán van és a másik előfizun még van készülékhűség, habár a törlesztőket már rég kifizettük.
Szóval jelenleg csak egy készülék törlesztését fizetem.
Egyébként nem, szerintem logikátlan volt az is a Telekom részéről, amit a jelenlegi iPhone-om rendelésénél leművelt, de ebbe most nem mennék bele, mert már ez egy lefutott kör.
-
Aaron14
őstag
válasz
Soulfly842 #103298 üzenetére
Mi előnyöm származik abból, hogy kiemelt szintű az az előfizetésem? Mert én konkrétan semmi előnyét nem tapasztaltam.
De ha arra névre nem is engedi, akkor megvesszük más névre és utána átiratjuk, hogy a Magenta kedvezményt megkapjuk és még így is olcsóbban jövünk ki, átiratással együtt. Sajnos a Telekomnál sokszor semmi logikát nem talál az ember a folyamatokban, mert nem egyszer tapasztalható, hogy új ügyfélnek nagyobb kedvezményeket adnak, kevesebb előleggel.
-
válasz
Soulfly842 #102467 üzenetére
Legyen úgy, kiderül majd a csillagok állása.
Most nézem, mutatja már a fiókban az aktív családi mobil opciót, eddig ez nem volt így.
-
Beniii06
addikt
válasz
Soulfly842 #102461 üzenetére
Köszi, holnap megpróbálom, távoli elérést biztos el fogják fogadni indoknak, ha kérdezik. Lemaradt, de domino fix díjcsomagú kártyáról lenne szó és talán nem csak előfizusoknak járható a korábban említett út.
Maximum kénytelen leszek másik szolgáltató után nézni, pedig jó dolog az 1 év érvényességű kártya + a sok akciós heti/havi ingyen net, ami a célomnak meg is felelne. -
válasz
Soulfly842 #102350 üzenetére
Nem nagy összeg, 7200 ft (24 hónap x 300 ft havidíjkedvezmény).
Megpróbálom majd elintézni. -
válasz
Soulfly842 #102273 üzenetére
ezt ki kell tudniuk vitelezni
...ááááááá....
-
atosan
veterán
válasz
Soulfly842 #102278 üzenetére
Azt fogom tenni. Azért a végkifejletet majd beteszem tanulságként. Szerintem idetartozik.
-
válasz
Soulfly842 #102278 üzenetére
Akkoriban még elment szódával, ha némileg visszafogottan használta az ember, de az Apple azóta/most is külön üzletet csinál ebből a tárhelyes témából (is), A Huaweinél és a Samsungnál már 128 GB az alap a jobb csúcskategóriás telefoknál, az Apple még maradt a 64 GB-nál - és még így is jóval drágább az azonos kategóriás készüléke, de ez egy másik történet -, ráadásul 128 GB-os iPhone nincs, ha valakinek 64 GB feletti kell, akkor vegyen csak szépen minimum 256 GB-osat, persze arányosan nagyobb felárral.
Volt sok iPhone-om is, nem utálom a gyártót, de vannak dolgaik és lépéseik, amik nagyon nem szimpatikusak.
Tehet be most is BF-be iPhone-t a Telekom, hátha van még például sok 6s vagy SE raktáron. -
atosan
veterán
válasz
Értem amit írsz, csak szeretném tisztázni. Telefonba azt mondják nem, itt meg igen. Döntsék már el.
-
válasz
Pedig az utolsó igazán jó BF akció pont egy Apple készülék (iPhone 5c) kapcsán ugrik be a Telekomnál, bár az akkor már egyáltalán nem számított új típusnak.
Tudom, hogy a Huawei vagy Samsung inkább hajlamos bizonyos dolgokra - más tekintetben is, amikben az Apple egyáltalán nem -, de BF keretében nem rémlik tőlük sem olyan akció, hogy fél éve megjelent, pláne felsőbb kategóriájú készülék lett volna komolyan leakciózva. -
Ateszpapa
addikt
válasz
Soulfly842 #102184 üzenetére
Kiadták a PS4-et, semmi fennakadás nem volt!
3 dobozos játék és 3 hónapi PSN tagság is járt hozzá. -
Genova1983
tag
válasz
Soulfly842 #102188 üzenetére
Igen azt olvastam,hogy törlesztőbe nem számolják bele.Domino csomagomat váltanám át havidíjasra és a kinézett telefonra kérnének 29e Ft előleget,de akkor ez így korrekt,ha egyből elkezdik jóváírni.Telenornál úgy tudom nem így van.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Soulfly842 #102184 üzenetére
Úgy lesz, nagyon köszönöm!
-
válasz
Soulfly842 #102180 üzenetére
Persze, nem is azért írtam, csak én nem szoktam direktben üzletben vásárolni, így nem is követem az ott (tartozékokra, kiegészítőkre...stb.) kiírt (részletfizetési) akciókat - ezért azzal kapcsolatban nem is írtam, nem is tudtam volna információval szolgálni -, azokat láttam csak korábban, amiket itt a topikban betettél néha.
A webshopban tudom, hogy mióta megy kapcsolódó termékekre is a részletfizetés, mert feltűnt, hogy felkínálja azokra is, amikre korábban nem. -
Ateszpapa
addikt
válasz
Soulfly842 #102175 üzenetére
Szia!
Először is köszönöm a kimerítő válaszod, megnyugodtam, hogy az utóbbit nem vezették ki.
Bár egy VR-es fullos PS4-ért meggondolnám a hűséget is, csak ügye az most nem elérhető.Amit néztem sima PS4 arra azért elég a 10 hó részlet is, arra nem kell azért hűség.
Viszont most úgy csináltam, mivel csak Szolnokon volt belőle a boltban, hogy megrendeltem egyet az egyik T boltba.
Ha megjön, kapom az értesítést és ott közlöm, hogy részletre szeretném, akkor ott megoldják vajon?
Nem tudom mi hátránya lenne, hisz oda érkezett egy darab.Így vajon kivitelezhető szerinted?
UI: Lamax Akciókamera volt, és simán ment!
Azóta meg nem hoztam ki részletre semmit, azért kérdeztem, hogy nem szüntették-e meg azóta. -
válasz
Soulfly842 #102175 üzenetére
Én csak azt néztem, amit online enged/felkínál a rendszer/webshop, az üzletben futó esetleges akciók más kérdés, még ha van is néha olyan, ami csak ott adott, vagy ott másként működik.
-
válasz
Soulfly842 #102064 üzenetére
Akkor pláne érdekes, hogy a Telekom üzlet (nem Partner, hanem volt nagy T-Pont) illetékesétől kapott e-mail esetén a címben ott a partner szó, állítólag azért, mert nem közvetlenül a Telekomnak dolgoznak.
-
válasz
Soulfly842 #102056 üzenetére
Nem látok már olyan T-Pontot, ami nem ilyen meg olyan vállalkozás lenne.
Ilyen Telekom Kft., olyan Telekom Kft., vagy akár Telekom nélkül bármilyen Kft., de nem Magyar Telekom Nyrt.
Régebben még furcsa volt, amikor egy nagy üzletközpontban lévő nagy T-Pont illetékestől jött az e-mail és abban a címben is benne volt, hogy .partner, de egy ideje semmin sem csodálkozom. -
válasz
Soulfly842 #102036 üzenetére
Egy iOS appnál is vannak kérdések, hogy mihez kér hozzáférést.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Igaz is, ott az van amit diktálnak.
-
boxfan
tag
válasz
Phuuu....Ez nagyon durva...
-
atala
addikt
válasz
Soulfly842 #101884 üzenetére
Én most függetlenítettem egy Huawei P8 lite-ot. Kikértem a kódot, másnap jött egy sms, hogy nem tudják elküldeni a kódot, felveszik a kapcsolatot a gyártóval. Rá egy napra küldték a kódot.
Mondjuk ez mind a Telekomnál volt. -
dptrsk
Topikgazda
válasz
Szerintem Telenor SIMet tett az eszközbe, hogy függetlenítő kódot kérjen, s be tudja írni, amit a Telekomtól kapott.
-
törölt tag
válasz
Elvileg "kapta", legalábbis a szál elején ezt találtam: [link] Ott még Telekomos függetlenítés volt a kérdés. Ebből hogyan lett Telenoros, el nem tudom képzelni...
-
däniel
tag
válasz
Soulfly842 #100280 üzenetére
Megnéztem, diákEMPL (egyedi Partner3) néven van a csomag
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Soulfly842 #100280 üzenetére
Nem gyakornok, hanem diák.
Nekik nem empl csomag van, hanem valami lightosabb, ha jól tudom. -
däniel
tag
válasz
Soulfly842 #100264 üzenetére
Várok egy hetet aztán ha még mindig nem lesz jó akkor ismét panaszkodok nekik. Olyan jó élményként ért, hogy az értékesítő mondogatta, hogy szedjem le a telekom appot mert ott látok mindent, majd mire kérek az üzletből és elindítom nem mutat semmit.
Diák dolgozói csomag, szóval valami T-s belsős flotta lehet.
-
embe
nagyúr
válasz
Soulfly842 #100275 üzenetére
Közben ez meg is történt, telefonos ügyfél szolgálaton keresztül. Tiszta ámerika. valóban gyorsabban felépül a hívás így.
Most is amikor bent voltam kérték, hogy igazoljam jogosultságomat. Ez természetes.
Érthető, csak az a bosszantó, hogy mondjuk azt sem látom, hogy milyen készülék árak vonatkoznak rám. Tudom, hogy a legszarabb, de azért mindig nézegetem...hátha!
-
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842 #100201 üzenetére
... és kérhető újként az is...
(csak egy kis plusz adminisztrációval jár)
-
Stanlee
őstag
válasz
Soulfly842 #100187 üzenetére
Koszi, igen, erre gondoltam, csak ennek a megfogalmazasa kicsit furcsa szamomra. Fonokom elottem fogja alairni, ill. alairasi cimpeldanyom is van eredeti, meg tanuk is lesznek, az irodanyitas miatt csak en jovok, fonkom marad Nemetorszagban... De akkor ezzel mennie kellene az elofizetesnek. Keszulekben meg gondolkozom, hogy kartyafuggetlent veszunk.
-
válasz
Soulfly842 #100191 üzenetére
a probléma a történetben az, hogy először simán behazudták, hogy a vodánál van a hiba, másodszorra elismerték hogy náluk, és 1-2 nap, és menjünk be személyesen. szerintem ilyen helyzetben a minimum lenne, hogy sűrű elnézéskérések közepette megoldják pár órán belül a problémát, vagy ha személyesen kell, akkor futár rohangál a papírokkal, nem pedig közlik, hogy hát még ma menjünk be személyesen, aztán meg majd x nap múlva még kétszer, mert hát hétvége meg ünnepnap meg izé, és kérjük meg, hogy a számunkat az adott boltba hozassák, hogy ki tudják adni újra.
jelenleg a telekom ugyanis nagyjából úgy viselkedik, mintha mi borítottuk volna fel a folyamatot, de sebaj, gyertek be és megoldjuk.@Soulfly842 100193: nem utasították el az igényt, a vodafone szépen elmondta, hogy sikeres adategyeztetés után átadták a számot, a telekom át is vette, és utána
kszúrták el az egészet.
a telekom boltos srác hosszan telefonált a valakikkel, és utána még azt is elmondta, hogy valami az egész számhordozós rendszerben nem kerek (nem derült ki, hogy náluk vagy a központi), és elvileg csak pénteken indíthatnának számhordozást, különben probléma van, és erről értesítették az összes üzletet is. ennek ellenére dunakeszin simán elindították csütörtökön, lett is probléma. -
halapidori
tag
válasz
Soulfly842 #100191 üzenetére
Igen, be lett jelentve, a számhordozás meg is történt. A Telekom el is ismerte, hogy ők bszták el és náluk van a hiba
Már az ő ügyfelük vagyok, csak egyből deaktiválták a telefonszámot. Most meg szaladgálok már harmadszor személyesen, pedig tök szívesen csinálnék valami mást, míg ők megoldják házon belül amit elbsztak.
A kérdés az, hogy így dominósként, friss ügyfélként milyen kötbérre, kártérítésre van esély és ez hol lehet leírva?az ÁSZF korábbi feltöltés és előfizetési díjra hivatkozik, de hát nekem egyik sincs
-
G@ben
addikt
válasz
Soulfly842 #100129 üzenetére
Ja, vagy úgy! Mivel idén lettem Telekomos, ezért majd 2019.07.01-én jár le.
-
G@ben
addikt
válasz
Soulfly842 #100127 üzenetére
Nem fog lejárni, írtam is, hogy 1-2 hónapja rendeltem meg a Maratont.
Pénz is van rajta, bár nem sok.
-
válasz
Soulfly842 #100113 üzenetére
Igen, nekem is csak a szemetes célra fenntartott e-mail címen találtak meg, amivel bizonyos orosz...stb. oldalakra regisztráltam, ezért nem is csodálkozom.
Az csak a furcsa, hogy eddig a Telekom nevében történő sokkal elterjedtebb volt, erre nem azzal, hanem a Telenorral találnak be. -
válasz
Soulfly842 #99225 üzenetére
Nem tudom, hogy badarság-e vagy nem, azt írtam amit a srác beírt tapasztalatként.
-
kchris78
veterán
válasz
Soulfly842 #99225 üzenetére
itt vagyok olaszorszagban MOST, az hogy februarban mi volt az egy dolog! tavaly osszel meg nekem is ment tobb is! (telekomos vagyok).
-
DDA40X
aktív tag
válasz
Soulfly842 #99161 üzenetére
Írtam a Vodának. Beleírtam minden a tartozásról, plusz ugye az akkori azonosítómat, stb.. Ha akarnak, megválaszolják. Bár amennyire az országot ismerem, tipikus magyar szívatás lesz ebből is.
-
Mr.FRANK_
újonc
válasz
Soulfly842 #98300 üzenetére
Tehát a probléma az, hogy n,válasz esetére nem szeretnék hangpostát!
-
Mr.FRANK_
újonc
válasz
Szia!
2-3g s. A hivásértesitő a hangpostával kellene együtt nekem! Mindkettő csak akkor, ha a mobilkészülék inaktív a hálózaton. Az átirányitások lekérdezésekor két átirányitást (dcf-et) hoz le a telefon: n.válasz 15mp, +36309888333 ha nem elérhető: +36309888333. Egyik sem törölhető készülékről, ezeket nem én állitottam be! Ha lekapcsolom a HP-t és a H.értesítőt, nincs átirányitás, ha fent vannak a megnevezett szolgáltatások azonnal aktiválja a rendszer a másodlagos átirányitásokat! Havidijas telekomnál nem tapasztalható dcf- akkor a dominónál miért így működik? A bejelentés 7 hónapja újra s újra fel van rá véve! De a nagy csend a szolgáltatótól! Ha meg érdeklődöm a bejelentés állapotáról akkor meg további türelmem kérik! Ez elfogyott... ;(
-
törölt tag
válasz
Soulfly842 #98931 üzenetére
Kösz, de most csak a maratonra gondoltam, a d net nélkül, ha csak az volt aktiválva és lejár, akkor visszakapcsolják-e a technikait. De ha jól sejtem ebből a leírásodból, akkor igen.
-
törölt tag
válasz
Soulfly842 #98906 üzenetére
És a maraton végén visszakapcsolja automatikusan a technikait?
-
KisDre
senior tag
válasz
Soulfly842 #98922 üzenetére
"A szám újra aktiválható, az egyenleg meg lesz."
Jól van akkor megnyugodtam. Úgy emlékszem mintha tavaly neten intéztem volna de most nem volt kedvem hazaérkezve még ezzel foglalkozni
Köszönöm
-
zoltan6
addikt
válasz
Soulfly842 #98905 üzenetére
Csak az a baj ő nem havonta megújuló netet (havonta fizetendőst) szeretett volna,hanem feltöltőset,csak azt gondolta a 4gb-ból lesz neki 16gb netje.Azért is vett 3 db domono fix kártyát,mert azt gondolta most ugyanannyi pénzért négyszer annyi netet kap.
-
thomas77
senior tag
válasz
Soulfly842 #98870 üzenetére
Nem várok csodát. De nem is torrentre kell a net. Egyszerű böngészéshez, im-hez, navigációhoz lesz elég kapacitás.
Sok helyen jártam már én is. Jó párszor használtam külföldi kártyákat. Tapasztaltam, hogy a magyar hálózatok valóban nagyon jók. A lefedettségről nem is beszélve. -
embe
nagyúr
válasz
Soulfly842 #98870 üzenetére
Ez a fiam telója, ő nem nagyon jár arra.... Én azért előfordulok ott.
-
embe
nagyúr
válasz
Soulfly842 #98868 üzenetére
Köszi!
És ez időkorlátos a Dominón? Vagy egyszer aktiválom és kész? -
thomas77
senior tag
válasz
Soulfly842 #98780 üzenetére
Nem lehet, hogy ez a felengedősdi csak a bekapcsolást érintette?
Amikor én bekapcsoltattam, akkor is kérdezte az ügyfélszolgálatos, hogy milyen készülékkel használnám. Ha nem támogatott típust mondtam, akkor be se kapcsolta volna.
De igazából mindegy is. A lényeg, hogy pillanatnyilag egy csomó típusú készüléken megy a volte, ami elvileg nem kellene mennie. -
gyuromoj
veterán
válasz
Soulfly842 #98526 üzenetére
-
válasz
Miért ne lenne haszna belőle, hogy több országban működik a szolgáltatás ami a termékéhez kell?
-
válasz
Pedig nagyon jó lenne.
-
törölt tag
válasz
Soulfly842 #98509 üzenetére
Éppen elég baj... Főleg, h az átutalást is feltöltésként kezelik az előfizetésesnél is... Úh mindig külön műsorozni kell, h rendesen kezeljék a számlára. Évekig fizettem így, sose volt gond, nem vagyok hajlandó ilyen miatt változtatni :|
-
törölt tag
válasz
Soulfly842 #98515 üzenetére
Folyamatosan mellékutakra viszed el az eredeti kérdést.
Fórumtárs egyenlegátvezetésről érdeklődött. [link]
Írtam, hogy nincs ilyen lehetőség. [link]
Fórumtárs kérdezte, hogy az egyenlegét hogyan tudja levásárolni. [link]
Válaszoltam, hogy vásárolja le, ha univerzális az egyenlege. [link]
Te erre reagáltál, hogy "már egy jó ideje minden feltöltés univerzális egyenlegre megy" [link]
Példát adtam arra, biza előfordulhat, hogy a nem univerzális egyenleg miatt az univerzálist sem tudod okosan elhasználni autópályára (ugyanis van akinek a lottózás az egyenlő a pénz hasztalan elszórásával, vagy vidéki/kisváros lakóként a parkolás nem értelmezhető). [link]
Azt írod, hogy:
"bár itt feltöltés volt" Sehol nem írt ilyet a fórumtárs.
"Bár gondolom nem 600 Ft-ért akarja" Ilyet se nem írtam. Hanem azt írtam, hogy az univerzális egyenleggel kalkuláljon.
"De jelenleg csak a Qucik kártyánál van ilyen 600 Ft-os összeg" Igen, de a fórumtárs azt se nem írta, hogy ezt a kártyát mikor aktiválta, és hogy milyen egyenleg(ek) vannak rajta.Idéztem egy telekom terminológiát: univerzális egyenleg, ami a honlapon és az ászfben is ott van. Hivatalosan fogalmaztam, nem pongyolán. Most akkor ez a baj
Én elengedem, mert látom neked nem sikerül...
-
törölt tag
válasz
Soulfly842 #98513 üzenetére
Azért írtam a saját példám a megosztott dgyenlegről, mert életszerű. Lottó + parkolás nem érdekel...
-
törölt tag
válasz
Soulfly842 #98511 üzenetére
"bár itt feltöltöltés volt."
A kérdező egyenlegről beszélt végig.
Előzmény [link] -
törölt tag
válasz
Soulfly842 #98509 üzenetére
Nekem van egy sim-em, amin a 3100 Ft-egyenlegből 2500 Ft univerzális, a kártya aktiváláskor kapott 600 Ft kezdőegyenleg nem az. Ha akarnék venni 2975 Ft-ért pályamatricát, nem tudnék. Csak a pontosítás végett
-
válasz
Soulfly842 #98478 üzenetére
Azért kb ha van 6 Ft/perces előfizetése akkor egy dominós egyenleget valószínűleg csak feleslegesen tud elhasználni.
-
törölt tag
válasz
Soulfly842 #98478 üzenetére
Egyáltalán, jelentkezett már érte, aki feltöltötte?
-
btudos
nagyúr
válasz
Soulfly842 #98476 üzenetére
Lehet ezer oka, pl. nem telefonszámként használja, hanem mondjuk riasztóban.
Ne akarjuk már eldönteni helyette, hogy mit kezdjen más hülyeségével. Ha neki nem megoldás az, hogy saját számláról feltölti, akkor nem tölti fel, semmi nem kötelezi erre. Legalább megkérdezte, van-e számára járható út.
-
viktorhu
veterán
válasz
Soulfly842 #98446 üzenetére
Legalábbis az NMHH-féle interpretáció alapján. Mert más EU-s országokban csak annyi volt, hogy meg kell nyitni ezeket a csomagokat másoknak is, pl. ha a TVGo korlátlan, akkor legyen lehetősége a Netfixnek meg a Youtube-nak is bejelentkezni (vagy a Mytv-nek akár), és akkor ők is korlátlanok lesznek.
-
válasz
Soulfly842 #98411 üzenetére
Nem ez volt a gond.
Nem az adategyeztetésről beszélek hanem a BM nyilvántartó rendszeréről. Ahonnan minden adat lejön, a személyiben lévő fotó (ott színes,), meg minden más egyéb személyes adat. Na ez a kiváló rendszer tud kicsit tanácstalan lenni a régi keményfedeles személyivel.
-
válasz
Soulfly842 #98409 üzenetére
Amit írtam, a kemény fedeles papír.
-
válasz
Soulfly842 #98406 üzenetére
Nekem olyan választ adott ki, amikor a BM rendszeréből lekérdeztem, hogy nem állapítható meg az ilyen típusú szig., hogy valódi-e. Tehát nem azt írta, hogy nem valódi, csak hogy nem ellenőrizhető. 80+-os idős bácsi volt, feltételeztem, hogy se nem tenorista, se nem szervezett bűnöző.
-
válasz
Soulfly842 #98404 üzenetére
Még annyi hogy ha valakinek (idősek esetén) nagyon régi, keményfedeles személyi igazolványa van, azt problémás lekérdezni online.
-
törölt tag
válasz
Soulfly842 #98402 üzenetére
És azt honnan tudni egy szigról a telekom nélkül, h aktív v nem?
-
válasz
Soulfly842 #98347 üzenetére
"De a legjobb a mezőkövesdi ürge volt, aki mindenki nevére otthonra rendelt sok-sok-sok-sok eszközt... mobilt... tv-t... stb-stb... "
Őt lehet, hogy ismerem... Nem Nyúl Kálmán volt?
Jáj, régi szép idők. -
4Grider
félisten
válasz
Soulfly842 #98352 üzenetére
Szerintem akkor érdemes a számokba belemenni, ha van valami konkrét szám. Én eddig csak az 1%-ot olvastam valahol, amit magasnak találtam...
-
4Grider
félisten
válasz
Soulfly842 #98350 üzenetére
Csak jelzem, hogy a 10-30 alkalomból egy az 3-10%-ot jelent. Az már nagyon durva arány lenne, ez ellen a hatóságoknak muszáj lenne fellépni. De ahogy írtam is a 100-ból egy is nagyon magas arány...
-
4Grider
félisten
válasz
Soulfly842 #98347 üzenetére
Valamelyik kormánypárti médiában 1%-os csalásfaktort olvastam. Az azért nem elenyésző, példának okáért ha itt minden századik parkoló autót ellopnák, akkor még a birkák is lázadnának...
-
válasz
Szerencsére nem teljesen zárja ki a VoLTE a hívásértesítést, nem elérhetőség esetén működik, nekem meg az pont elég, a többi nem zavar, például ha foglaltnál nincs értesítés, mert azt nem használom, egyrészt aktív a hívásvárakoztatás és jelez közben a telefon, másrészt látom később is a telefonon, ha hívás közben kerestek, nem kell arról később még külön SMS is.
-
viktorhu
veterán
válasz
Soulfly842 #98260 üzenetére
Szerintem az lesz a megoldás, hogy a szolgáltatóknak egyre inkább érdekük lesz a volte használata, hogy ne kelljen annyi GSM és WCDMA sávszélességet fenntartani (Magyarországon a Telekom egyedül küzd még ma még a voltéval, vagyis nincs még akkora nyomás), és rá fognak jönni, hogy ez a titkolózós-egyedi megállapodásos modell erre nem a leghatékonyabb választás
Szerk: soha nem fogom megérteni, hogy hogy "felejthették ki" az LTE szabványból a telefonálást mint funkciót, hogy ezt miért utólag kell ilyen bonyolult módon belehackelni.
-
viktorhu
veterán
válasz
Soulfly842 #98257 üzenetére
Biztosan soha nem írtam a német mobilhálózatról "irányadó mérceként", de tény, hogy nagy piac, India meg még nagyobb, ahol sok ilyen "third party" készülékgyártó is kiharcolja magának a voltét, nálunk pedig erre még nyilván várni kell, míg sorra kerülünk.
-
313313
addikt
válasz
Soulfly842 #98170 üzenetére
Az a kemény...
Vámosoktól hozam el lefoglalt, majd visszaadott terméket egy sima 2 tanús meghatalmazással, ami nyomtatott volt és csak az én adataim/aláírásom volt eredeti... -
válasz
Soulfly842 #98168 üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ! Úgy gondoltam én is, hogy először kifizetem, túl sok lenne még egy részlet.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Soulfly842 #98174 üzenetére
Akkor viszont jó nagy BS...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Olyan nincs, hivatalos adásvételit figyelembe kell, hogy vegye.
-
válasz
Esetleg van bármiféle írásos felhatalmazás amit írhat a tulajdonos?
-
vpanangin
senior tag
válasz
Soulfly842 #98161 üzenetére
Azért azt ne hagyjuk figyelmen kívül, hogy 5500-5800 munkavállalóról van szó. Bizonyos vezetői szint fölött a Dunaferr is ad, de azt nem tudom, hogy korlátlant ad-e.
Ez a munkáltató széles körben adja a kártyát ami a munkavállaló nevén van és a díjait is a munkavállaló fizeti, ellenben nincs belépési díj, adminisztrációs díj, flottafenntartási díj, stb ... Hűségnyilatkozatot sem iratnak veled alá, talán csak ha készüléket is vásárolsz részletre.
-
zoltan6
addikt
válasz
Soulfly842 #98156 üzenetére
2013-ban ráíratta a cég a dolgozók nevére az előfizetéseket.de továbbra is flottás csomagban vagyunk:
" További változás, hogy az új szerződés szerint a munkavállaló lesz az elő- és számlafizető is, ezáltal a cég készfizető kezessége megszűnik. "
"a szerződések aláírását követően a további ügyintézési folyamatról tájékoztatni fogja a munkavállalókat. Fontos, hogy amennyiben 3 hónapon belül nem történik meg az előfizetések átíratása a munkavállaló nevére, úgy az átírásra nem került előfizetéseket az ISD Dunaferr Zrt. megszünteti, és a megszüntetés időpontjáig felmerülő összes költséget (számlák, kötbérek, telefonkészülékek részletei, stb.) a munkavállalóra terheli."
Díjcsomag640628Pdolgozó
-
törölt tag
válasz
Soulfly842 #98096 üzenetére
Igen, 3G viszonylag stabilan, csak az elején villant az E, meg néha tűnik fel a H.
-
Keem1
veterán
válasz
Soulfly842 #98113 üzenetére
Persze, tudom, csak ez a mindenáron erőltetős dolog nem tetszik. Mindig is olyan voltam, hogy rám senki semmit ne erőltessen. Úgy gondoltam, hogy csak bekattintom a telefont, a 2 év hűséget és kész.
De mindegy már, megkötöttem a szerződést, mivel vidéki a nagybátyám, kértem neki ingyen kiszállítást is. -
Keem1
veterán
válasz
Soulfly842 #98111 üzenetére
Na remek... Azt tudtam, hogy lezárt, de gondoltam, hogy amíg azon a díjcsomagon van, addig még megtarthatja.
Ok, váltok neki azt is.kali: S9+-t akarok neki rendelni, 2 év hűségre. (pontosabban ő akarja, hogy rendeljek). A nagybátyám, nagy netes, de soha életében semmit nem rendelt interneten még.
-
törölt tag
válasz
Soulfly842 #98103 üzenetére
Ad szumma: Az adategyeztetés hiánya miatt, az egy dolog lenne, de sikeres adategyeztetés után vágta ki sorra a tré a blue-sokat...
-
freeknight
őstag
válasz
Soulfly842 #98084 üzenetére
Félreértesz, részemről ez nem annyira fontos, persze kényelmesebb lett volna, ha megmarad a régi számom, de nem életbevágó. Május végével megszűnik a szerződésem, ha nem tartok igényt a nevemre átíratásra, addig meg úgyse bírálják el a kérvényemet, szóval ez engem nem érint.
A lényeg, hogy akár hétfőn már mehetek is intézni az új számokat Telenorhoz.
A lenéző stílusodat meg kikérem magamnak, szerintem te se úgy születtél, hogy minden szolgáltatónak ismered a belső szabályzatát, én csak azokra (az egymásnak ellentmondó) információkra tudtam hagyatkozni, amivel megismertettek engem. -
törölt tag
válasz
Soulfly842 #98096 üzenetére
Ahha.. Kösz.
De válogatós... a fene az ízlésit neki... -
freeknight
őstag
válasz
Soulfly842 #98058 üzenetére
Egyébként maradhatnék a flottában, édesapám munkahelyén azt mondták, hogy még új szerződést is köthetnék, ők odaadják az ehhez szükséges papírokat. Csak nyilván ez új szerződéskötést jelent, ismét 2 év rabláncot.
Én csak azért lépnék, mert a mostani munkahelyemen meg még ehhez képest is jobb feltételek vannak, és ott még hűséget se kell vállalni. Nálam a számhordozás volt a kardinális kérdés, és ezt a jelenlegi díjcsomagban maradást még bevállaltam volna novemberig. De úgy már nem, ha átraknak egy pofátlanul drága lakossági díjcsomagba. Akkor egyszerű a válasz, megszüntetek jövőhéten mindent, és vállalom az új számmal való kellemetlenségeket.
Engem csak az bánt, hogy valahogy egy haláleset és egy makulátlan, évtizedes tartozmásmentes kapcsolat után több rugalmasságot vártam volna. Persze a "szabály az szabály".
Most már csak ezt a 4500 ft-ot nem értem, valószínű, hogy nem csak kitalálta az ügyintéző hölgy.
Az addig tiszta, hogy ezt csak személyesen lehet intézni, ezt ő is elmondta a telefonban is. De mindegy, ennyi idegeskedést amúgy tényleg nem ér. -
rétisün
veterán
válasz
Soulfly842 #98053 üzenetére
"Bár hivatalosan a halotti anyakönyvi kivonat nem másolható,"
de minden hivatalban a másolatot csatolják az ügyintézés során, az eredetit meg mindig visszaadják.
-
freeknight
őstag
válasz
Soulfly842 #98053 üzenetére
A lényeg annyi, hogy apámnak egy flottás díjcsomagjában volt benne az egész család. A díjcsomagoktól most tekintsünk el, a történet szempontjából nem is olyan nagyon fontos, a lényeg, hogy számhordozádsal szeretnénk menni más szolgáltatóhoz A telekomnál pedig azt mondták, ha nem szüntetjük meg az előfizut, akkor megy a nevemre a fennmaradó hűséggel együtt, ugyanakkor köteles vagyok átmenni egy lakossági díjcsomagba. De én ezt nem értem, ha a hűséget viszem tovább, akkor milyen jogon szüntetnék meg a hűségben vállalt díjcsomagot? De ahogy nézem ebben ti is egyetértetek.
Most már csak az a kérdés, hogy ügyfelszolgálat szerint egy számonkénti,4500 ft-os díj megfizetésével eltekintenek a kötbértől, és hordozhatom a számokat. Az üzlet szerint ilyen nincs, 3 lehetőség van: csak kötbérrel van számhordozás, szerződés és számok azonnali megszüntetése, vagy megvárom míg letelik a hűség, egy másik díjcsomagban, mint amire édesapám alapvetően megkötötte a szerződést. De ez utóbbi nekem nagyon-nagyon furcsa, szerintem ez így nem igazán jogszerű.
Tudom hogy bonyolult a sztori, és egyre inkább az az érzésem, hogy az lesz a legegyszerűbb, ha elengedem a jelenlegi számokat. Ez szerintem mindenkinek elég kellemetlen lenne, szóval nem értem, miért nem lehet ezt elintézni.
-
válasz
Soulfly842 #97929 üzenetére
290 Ft-ért vettem a KIK-ben azt a három az egyben + SIM tű csomagot.
-
thomas77
senior tag
válasz
Soulfly842 #97770 üzenetére
A 19 igen!
-
törölt tag
válasz
Soulfly842 #97764 üzenetére
Ez olyan, mint a Most 9/19-e, nem? Az sem működött külhonban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen házat vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Viccrovat
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Macbook White 13" unibody
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest