Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Soulfly842

    addikt

    válasz freeknight #98054 üzenetére

    "Most már csak az a kérdés, hogy ügyfelszolgálat szerint egy számonkénti,4500 ft-os díj megfizetésével eltekintenek a kötbértől, és hordozhatom a számokat. Az üzlet szerint ilyen nincs, 3 lehetőség van: csak kötbérrel van számhordozás, szerződés és számok azonnali megszüntetése, vagy megvárom míg letelik a hűség, egy másik díjcsomagban, mint amire édesapám alapvetően megkötötte a szerződést. De ez utóbbi nekem nagyon-nagyon furcsa, szerintem ez így nem igazán jogszerű."

    Mondom mégegyszer... többszörösen hülyeséget mondtak.

    1, elhunyt ügyfélkezelést Call Center nem csinál, emiatt is mondhattak többszörösen hülyeséget
    2, Elhalálozás esetén nincs 4500 Ft-os átírási díj. Ezesetben 0 Ft.
    3, Kötbér attól függetlenül ugyanúgy marad, ez ügyben is hülyeséget mondtak... Átírást sem kezelnek alapesetben (bár úgy tudom most pilot jeleggel elindult az átírás lehetősége, de csak és kizárólagosan abban az esetben csinálhatják meg, ha otthoni és mobil összeregisztrálásával együtt jár az átírás (korábban nem volt még összeregisztrálva és mindkét előfizető a vonalban van)).

    Szummázva. Felejtsd el amit ott mondtak. Add be a kérelmet és várj :) Más lehetőséged nincs. Max. Addig, ha bemennél egy üzletbe akkor a már lejárt hűségidejűeket célszerű addig is rendezni (átírás, ill. számhordozás).

    "A lényeg annyi, hogy apámnak egy flottás díjcsomagjában volt benne az egész család. A díjcsomagoktól most tekintsünk el, a történet szempontjából nem is olyan nagyon fontos, a lényeg, hogy számhordozádsal szeretnénk menni más szolgáltatóhoz A telekomnál pedig azt mondták, ha nem szüntetjük meg az előfizut, akkor megy a nevemre a fennmaradó hűséggel együtt, ugyanakkor köteles vagyok átmenni egy lakossági díjcsomagba. De én ezt nem értem, ha a hűséget viszem tovább, akkor milyen jogon szüntetnék meg a hűségben vállalt díjcsomagot? De ahogy nézem ebben ti is egyetértetek."

    Akkor csak jól értettem.

    A speciális flottára nem te voltál jogosult, hanem az elhalálozott. A flottába való belépéskor bevitte az ehhez szükséges igazolásokat, aláírta a nyilatkozatot. Így értelemszerű, hogy csak ő lehet jogosult, ez nem átírható (akkor mindenki flottás lenne ebben az országban :D)
    Ő nem a flottára írt alá hűségidőt, hanem a szerződésre... a kettőt ne keverjük össze!

    (#98055) rétisün
    Én úgy tudom, hogy szolgáltató elvileg nem másolhatja le, hasonlóképpen kell eljárni vele, mint a személyivel (azt pl. csak kaszinóban volna szabad asszem :D), csak a kapcsolódó adatokat iktathatja róla (a központi
    rendszerek úgy is visszaigazolják az elhalálozás tényét a lemondás folyamatában).

    Bár.. a közmű szolgáltatókra lehet más szabályok játszanak? Ebben nem vagyok biztos :)

    (#98051) thomas77

    Ez már elvileg megváltozott és a webshop folyamat már vizsgálja a meglévő domino kártyák számát. Így plusz időt nem vesz igénybe.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák