- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
Nem nullázzák, hanem csak a két évnél régebbi pontok vesznek el...
Ha használsz fel pontot, akkor mindig automatikusan a legrégebbi pontokból vonódik le.
#20794 BéHGT
Az már-már univerzális tartó szinte...
azt hiszem, h. a 4,3 -as telefonokhoz már nincs kiírva 'támogatottként'...
-
Megtaláltad a választ!
Fogadott hívás (T-Mobile)
A tárgyhónap során fogadott hívások időtartamának percben kifejezett, egészre kerekített értéke, csökkentve a Magyar Telekom magyarországi mobil rádiótelefon hálózatán belül indított fogadott hívások és a nemzetközi roaming keretében külföldön fogadott hívások egész percben kifejezett időtartamával.Csak sajnos én emlékeztem jól...
-
A Családbarát kedvezmény Mix és Fun Aranytárskártya díjcsomag kivételével törthavi, míg Mix és Fun Aranytárskártya díjcsomag esetén féltörthavi számlázású jóváírás nélkül.
Törthavi számlázás: a havi díj hóközi aktiválás, díjcsomagváltás és deaktiválás esetén időarányosan számlázódik. Ugyanez vonatkozik a felhasználható kedvezmény mértékére is.
Féltörthavi számlázás jóváírás nélkül: a havi díj az igénybevétel első hónapjában a használat első napjától a hónap utolsó napjáig időarányosan számlázódik, míg a használat további hónapjaiban minden megkezdett hónapra a teljes havi előfizetési díj fizetendő. A fel nem használt kedvezmény az ügyfél számára elvész.
-
-
1430
senior tag
Ha "átmenetileg ki van kapcsolva a forgalomból", akkor még feltöltéssel visszaaktiválódik a szám. Amúgy ha a *102#-tel lekérdezed az egyenleget, akkor láthatod a dátumot, ameddig feltöltheted a hívószámot.
A Családbarát díját minden számlás előfizető saját magának fizeti, míg a Domino hívószámok díját a csoportban lévő számlás előfizetőnek (több számlás előfizető esetén szabadon eldönthető, melyiknek) kell kifizetnie.
-
djculture
félisten
Előfizetői (SIM) Kártya érvényességi ideje
Az az időtartam, amelyalatt az Előfizető nem jelentkezik be a Szolgáltató GSM
rendszerébe, azaz a Rendelkezésre állási idő nem indul el, mert az Előfizető az
értékesítést követően első hívást nem kezdeményez. Ennek időtartama a Szolgáltatás
értékesítésétől számított 1 (egy) év, amely után lejár a hálózatra való automatikus
feljelentkezés lehetősége és az Előfizetői (SIM) Kártyához rendelt hívószám
lekötésére való jog. Az Előfizető az 1 (egy) év lejáratát követő 1 (egy) éven belül a
Szolgáltató ügyfélszolgálatánál kérheti a lejárt és érvénytelen Előfizetői (SIM) Kártya
azonos Szolgáltatásokat biztosító, érvényes Előfizetői (SIM) Kártyára való
kicserélését a Díjszabásban meghatározott díj ellenében.Magyarán jövő májusig kicserélhető, de felesleges mert ha jól rémlik majdnem annyiba kerül mint egy új kártya csomag.
-
djculture
félisten
Az akkor bukta ugyanis tudomásom szerint a havidijas előfizetéshőz lehet hozzárendelni a további számokat és a 1066,8 Ft / hívószámonkénti díj is a havidijas bevonást végző számláján jelenik meg. Magyarán te a dominóhoz nem tudsz bevonni a csoportba senkit csak a havidijas előfizetéssel rendelkező párod tudna.
-
-
Nietzsche_
tag
ZTE Skate-m van jelenleg, s eddig úgy éreztem, hogy nem éri meg annyival többet kifizetni egy csúcsmodellért, de az S III már engem is több mint érzékenyen fog szerintem érinteni...
Addig Skate minden igényt kielégít, szép nagy, profi tokkal a negatív pontjai kiküszöbölve (matt felület, szappanos hatás) utazás alatt film nézésre/netezésre elmegy, ha valami akad profi konvertálóval kiküszöbölhető...
Az S III már azért más.... Azt kihagyni nehéz lesz...
-
Nietzsche_
tag
Egyébként egyedül az iphone vásárlásnál nincs 5-6 ezres differencia előrehozott készülékcserénél, mindenhol máshol igen....
Bár, hogy megéri-e...
(nem vagyok egy iPhone fun
-nekem túl zárt, nem kellőképpen bzerálható...
)
De egyébként nagyobb csomaggal is elhozhatod akár, de ott is megvan ez a differencia.
-
nord_
veterán
Semmilyen buktató nincs benne. Logikus lépés volt a T-től: amikor a telefonok modellciklusa ilyen rövid, kell valami lehetőség azoknak a júzereknek is, akik nem kétévente, hanem sűrűbben szeretnének pénzt költeni a szolgáltatónál.
Ár: régebben volt párezer forintos különbség, de most úgy tűnik, már nincs. -
fenergie84
addikt
én semmilyen módosítást nem hajtottam végre a telón, szóval sem főzött rom, sem rout nem volt...
félni, nem félek semmitől, csak informálódás végett kérdeztem itt rá, mert most rendeltem egy Defy-t (a simát) és azon lehet kellene valami csinálni, de persze nem egyedül, mert nem értek hozzá...kali: értem
-
lindermen
senior tag
Kérdeztem, van-e lehetőség reklamációra?
Erre felhívta a kollégáját, és aztán mondta a 20-ból 1-es felbontási számot...
Kérdeztem ezt, is és mondta, h akkor már csak teljes áron vehetem meg.
Meg tegyük fel, hogy megígéri az ügyintéző, hogy ok, akkor küldjem vissza és majd rendeljem meg újra, és megkapom ezen az áron. Hogyan tudja garantálni? A rendszerükben ezt hogyan oldják meg, ha nekem a webshop nem fogja felajánlani a kedvezményt?
HGabor89: Szvsz igen..
Az én hülyeségem is...
-
-
1430
senior tag
Pedig ez egyhamar nem fog változni.
Legalábbis addig biztos nem, mielőtt még elfogyna az előleged.
A My T-Mobile-ban csak az esedékes vagy lejárt, de nem rendezett számlák jelennek meg, a 0 Ft-os számlák pedig már a kiállításukkor rendeződnek / lekönyvelődnek. Emlékszem pár éve minden kiállított, de be nem fizetett számla megjelent, így ha részletre vettél készüléket, ott volt az összes részlet. Ez mondjuk praktikus volt, mert - különösen ha már csak pár részlet volt - akár az összeset kifizethetted, ha úgy döntöttél, hogy ez belefér. -
Something_
őstag
Na meggyütt.
Aktuális havi egyenleg (kedvezmények levonása nélkül): 14 936 Ft
Számlázott összeg: 5 840 Ft5.840 lett a vége, ebből van 4 lottó, ami 1000 ft, plusz még 1000 ft-ot eltelefonáltam "kamura" a hőn szeretett ex-főiskolám felé, mivel szarul küldték el etr-ben az államvizsga időpontokat és 1 órán keresztül hívtam őket úgy, hogy 40-50 másodperc között megszakadt a kicsengés, és már ezeket a kicsengéseket is számlázta, mivel valami központon keresztül kapcsolják a Hallgatói Információs Irodát. Korrekt eljárás. Amúgy a telefonálás vége az lett, hogy nem adhatnak ki ilyen bizalmas adatot, mint a zv időpont, fáradjak be személyesen. Ez volt kb az 50. telefonhívás után, ami 50x25 ft-ot jelentett számomra. De ez már a múlt, lediplomáztam!
-
Konkrétan nem arra gondoltam. De van itt ilyen Nokia 6700 Slide, meg LG GT540, Nokia C3-01, meg Nokia X3-02...
(Szerintem megörököltek egy technikai múzeumot...
)
djculture:
Nekem csont nélkül sikerült, ha harmadszorra, akkor is..(mivel kértek mindenféle tizenéves számokat meg hozzátartozó jelszótöredékeket...
)
Nietzsche_:
Nem tudom mit szívsz, de én is akarok belőle!
-
Something_
őstag
Biztos, hogy 21-es modemet kaptak, mert tegnap levezényeltem telefonba 1 órán keresztül, hogy hogyan kell letörölni a régi szoftvert, hogyan kell berakni a régi simet az új stickbe és hogyan kell felrakni az új szoftvert
Nyomattam velük egy speedtest-et, 5 mega lett a letöltés.. Bp belváros, Szent István krt, este 10 órakkor..Hasííííííííííííííííít.
-
Something_
őstag
Jaja, ez ez, ezt néztem. Na akkor majd a héten felugrok hozzájuk, úgyis hívogattak, azt rájuk beszélek 2 év hűséget
Gondolom aranykártyások, ezáltal a készülékből lehet valamiféle kedvezmény, vagy a készülék az fix 45e?
Amúgy a 7,2-es szerződés kötötték át 21-esre!
Kötekedsz itt..
Amúgy az milyen t-home-os csomag, ahol a t-home-os és a t-mobile-os számokat ingyen lehet hívni?
-
-
Something_
őstag
-
A 80 ezres telefon árának a 10%-a levonva a 20 ezerből, az a 12ezer. de lehet, hogy rosszul számítottam...mert a telefon teljes árát nézd!
Szerintem hosszabbításnál már nem lesz ilyen probléma, amennyiben lesz arany/platinakártyád!
timea1991:
Igen, úgy is lehet! Csak kettőnél nem lehet többet megadni!
-
És nem azért mutatott annyit a gép, mert benne lett volna a 10% kedvezmény.
De igen, azért mutatta azt! Tapasztalataim szerint a Webshopos rendelésnél a 10%-ot a kezdőrészletből adják.
Valamint első vásárlásnál azért odaírhatnák, hogy az a mobil előleg vagy mi az 20E ft..
Amikor felhívnak adategyeztetés címén, akkor mindenképpen közlik veled, hogy mennyi előleget kérnek. Éppen azért, hogy időben el tudj állni az előfizetéstől, ne a futárnak kelljen visszavinnie az elkészített csomagot!
Az összegbe pedig azért nincs beleírva, mert nem a gép, hanem a házhoz szállítást támogató csoport (jól írtam remélem) munkatársa dönti el, mennyi előleget kérnek.
Szerk.: kali közben leírta a jogi hátterét a dolognak!
-
amennyiben az - új - előfizető végigcsinálja a rendelést, úgy lesz ilyen;
kipipálod, hogy tudomásul veszed az ott hivatkozottakat, és az ászf pedig tartalmaz ilyet;
2.3.7. (Utólag fizetett szolgáltatás esetén alkalmazandó.) A Szolgáltató az Előfizetői Szerződés megkötése előtt és annak hatálya alatt bármikor jogosult az Előfizető hitelképességét akár harmadik személyek igénybevétele útján vizsgálni és az Előfizetőtől ehhez szükséges információkat illetőleg ezt igazoló okmányokat kérni. A vizsgálat eredményének függvényében, vagy a Szolgáltató által biztosított készülék értékére tekintettel a Szolgáltató jogosult a Szolgáltatás igénybevételét vagyoni biztosíték, óvadék vagy egyéb más biztosíték (pl.: bankgarancia, kezesség, (mobil)előleg stb.) adásához kötni.
forrás; link
a fentiek alapján, webshop esetén sem ér(het) teljesen váratlanul a dolog, de el is mondják, amikor egyeztetnek veled, amennyiben meg személyesen akarsz vásárolni, úgy akkor elmondják!
-
djculture
félisten
Azért a t-mobile nál tavasszal kapható volt alcatel ot-305 magasan körözte és az is annyi volt. Csodálkozom is hogy azóta sincs olcsón kártyásan vgakamerás+mp3 as készülék a t-mobile nál. Gondolom ez is a válság miatt van.
Nokia 2220 slide ami tudja ezt az alap dolgokat majd 13 kilóért.. -
blueye
veterán
Az a Galaxy SII-é.
A Galaxy S-nek 1500 mAh kapacitású aksija van. -
Something_
őstag
Nem tőled
Nekem 1 napot bír átlagos használatnál, ezért csodálkozom a 9 napon.
Mr.Grincs: ha van főiskolás rokon/ismerős aki belemegy, hogy az ő nevére fizetsz elő, akkor Like díjcsomag. 15 és 25 ft-os percdíj, 3 ingyenesen hívható szám, 50 mb net.
Ha nincs, akkor véleményem szerint nincs más csomag. Max még flottát tudsz ha van rá ismeretséged.
2 év hűséged lejárt? Mert ha nem akkor olcsóbbra nem tudsz váltani. -
tomlac14
tag
használom kb 2 hónapja.én elsősorban az mm s díjcsomagot akartam túlforgalmazási díj mentessé tenni vele.sebességben nincs vele gond, de persze voltam olyan helyen, ahol elég lassú volt, de térerőm sem nagyon volt, gondolom ezt nehéz kivédeni.de nem ez a jellemző.összességében sztem marhára megéri!
ja és defy+ a készülékem
aha, akkor biztos úgy kell...
-
Something_
őstag
Szerintetek egy plázában egy kis üzlethelyiség bérlése és a rezsi mennyibe kerül? Több millió ft havonta. Ezzel ellentétben egy raktár, plusz a futárszolgálat jobban megéri.
Szerintem, szóval csak vélemény.Szerk.:
plusz egy t-pontban a szerződéskötés is kb 20 percbe telik, így több idő marad másra. -
1430
senior tag
Majd ha meglesz az arany szint, onnantól a havi pontszámodat megkapod beváltható pont formájában is, és a kapott beváltható pontok 24 hónap után elévülnek. Vagyis ha évek múlva valamelyik hónapban egyszer csak megjelennek a lejáró pontok például a My T-Mobile-ban, akkor azt a pontmennyiséget 23 hónappal korábban kaptad, és azért jelöli a rendszer, hogy tudd, az a pontszám a 24. hónapban van, be kellene váltani.
-
-
Otisz
őstag
Pontosan! Ezt szeretném. Még én sem hallottam ilyet (ami ugyebár még semmit nem jelent), de jó lenne ha megoldható lenne.
(#13885) Jake88: igen, egy már élő T-s előfizut szeretnék egy szintén élő 70-es számmal használni, azaz átíratni a T-s számom a Vodás számra számhordozás keretében.
-
Jake88
tag
Azért durva lenne ha valakinek 365 apja lenne
I-phone 4S van itt valakinek?
Meddig bírja az aksija? Ugye I-phone-ban nincs t-mobile menü meg ilyenek se ki-be kapcsoló képernyő. 1,5éves Samsung Wave-t leakarom cserélni Iphone 4-re vagy 4s-re vagy Galaxy S2-re. Csak akkuval vannak itt problémák,hogy meddig bírja.Wave-em elmegy 3-4napot ha 2óra zenét hallgatok rajta.
Egy Iphone 4 vagy 4S elbír legalább 3napot?
Galaxy S2-nél ugyanez lenne kérdésem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Linux kezdőknek
- Wuthering Waves
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest