- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
=Thor=
tag
válasz
thomas77 #107682 üzenetére
Most nézem:
[Előfizetésről Dominora]Ezek szerint még meghatalmazást sem fogadják el ha dominora akarok váltani.
Ez egyre jobb... -
anglergab
addikt
válasz
thomas77 #107612 üzenetére
Köszi!
Már csak a VoIP-ot nem értem: tudtommal a Telekom nem támogatja azt a saját hálózatán külső, nem szolgáltatós eszközön.
Mobilon, LTE-n csak VoLTE-t támogat, ami több mint VoIP (a Huawei router VoIP-ot tud, de VoLTE-t nem), vezetékesen pedig csak ők konfigurálhatják a VoIP-ot a saját HGW-iken, saját eszköz nem támogatott.Vagy a VoIP-támogatás ezen az eszközön kizárólag külsős/netes VoIP-szolgáltatókra vonatkozik?
-
g0dl
addikt
válasz
thomas77 #107542 üzenetére
Ha ma reggel 8-kor "ma éjfélig felhasználható", de 11-kor már nincs is, akkor az.
-Bénázás a köbön
-Átverés/félrevezetés
-A pénz a rozsaszin logókra kell, minden más csak ezután jön* Több is választható
Egyébként a "még három napig" helyett miért nem lehet időpontot írni? A szöveges több szempontból sem egyértelmű. -
anglergab
addikt
válasz
thomas77 #107054 üzenetére
En ilyet Dominos elofizetes "VoLTE-sitesenel" tapasztaltam. Valoszinuleg akkor lep fel, ha korabban az elofizeto megadta a Hivasertesito SMS atiranyitasait kezzel, majd a "VoLTE-sites" soran a kesleltetes idotartama visszaall alapertekre (ami valamiert 5 sec (miert?!) ). Koddal allithato a kesleltetesi idotartam, menubol az ujabb keszulekeknel mar nem.
Ugy emlekszem, korabban 30 sec volt az alapertek. -
törölt tag
válasz
thomas77 #107072 üzenetére
A románoknál a digi prepaid a leggyengébb konstrukció, a másik 3 sokkal jobb. Sajnos még roaming sincs prepaid ügyfeleknek.
Szerintem nálunk is ez lesz: a havidíjasokra fognak hajtani.
Frekvencia valószínűleg lesz (szinte tuti a 2100-on való bevásárlásuk), az árak nagyon alacsonyak lesznek, a lefedettséggel lesz gubanc. -
válasz
thomas77 #107072 üzenetére
Ha indul és ha reagálni is akarnak majd rá érdemben a meglévő szolgáltatók - ez is kérdéses lehet az elején a DIGI gyenge lefedettsége, kis kapacitása...stb. miatt, ráadásul olyat is hallani, hogy egy ideig csak a már meglévő DIGI előfizetők vehetik igénybe a vezetékes szolgáltatásuk mellé a mobilost -, akkor is úgy gondolom, nem a feltöltős (itt a Domino) lesz az első, hanem a havi díjas előfizetés, ahol lépnek majd.
-
-
válasz
thomas77 #106986 üzenetére
Szerintem annyi is elég nekik, hogy arányában egyre több adat fogy, sokan akár a telefonálást is úgy eszközlik, ezért abba nyúlnak bele.
Amíg csak a Telekomnál van ilyen konstrukció feltöltős formában, addig nem is nagyon kell komolyabb következménytől tartaniuk, ezért variálhatnak. -
enginev3.0
félisten
válasz
thomas77 #106932 üzenetére
Én most azt számoltam, hogy úgy járok a legjobban, ha lemondom a hang csomagom, és csak netet kérek, mellé pedig 35ft/perc alapján telefonálok
Eddig is messengeren hívtam akit lehetett, ezután meg még jobban az lesz
De ezt csak akkor csinálom meg, ha hozok ki telefont, addig elvagyok a régi mobil S csomaggal még egy két hónapig
-
válasz
thomas77 #106932 üzenetére
Nekünk hálón belüli korlátlan, illetve korlátlan csomagjaink voltak eddig is, egymás között napi 1-2 órát minimum telefonáltunk, így nekünk a feltöltős nem lett volna előnyös. Plusz kifelé is rengeteget, nekem nem ritka a napi 2-3 óra.
Voipot próbáltam, csak külföldre használtam, nekem kényelmetlen volt és minőségileg sem felelt meg, kivéve talán a skypeout, az pedig drága. -
-=RelakS=-
veterán
válasz
thomas77 #106566 üzenetére
Köszi, ez is jó hír
Még egy kérdés: 30 988 1001-ről jött egy SMS, hogy a SIM alkalmazások telepítése nem sikerült.
Ez micsoda, illetve engedélyezni kellene-e? Teljesen bolond a telefonszámkeresőbe írt tapasztalatok. Egyik azt írja, hogy Telecom, a másik azt írja, hogy innen próbálták feltörni a fiókját... -
válasz
thomas77 #106526 üzenetére
Gazdaságos valóban, én is egy családtaggal beszélek már csak így, minden mást netes kommunikációval el tudok intézni, azt is jórészt wifi-ről, szóval a mobilnet lényeges inkább, amit az előfizetésnél sokszor tizedére sem fogyasztok le, ezért a Maraton sokkal előnyösebb lenne. Van két Domino-m másik telóban, de a régi számom 20 éve megvan, így szeretném megtartani. Ha nagyon akadékoskodnak, akkor marad a megszüntetés és a fontosabb számok kiírtesítése, de nnek meg az a hátránya, hogy azok is felhívnak, akik amúgy nem szoktak, csak, hogy jujdejó, hogy te még élsz!
Na erre sem vágyom.
Tuti+ se rossz, de Voda-s kártyámat kidobtam az idióta ügyintézésük miatt.
-
válasz
thomas77 #106524 üzenetére
Igen köszi! Épp olvastam az éveleji kálváriádat ezzel, azért is tőled kérdeztem elsősorban. Picit barátságtalan csak.
.....hajlandók megcsinálni!
Ha aktiválod, 168 órára lesz aktív. Viszon amelyik nap lejárt, aznap nem tudod újra rendelni, csak éjfél után.
Erre gondoltam, hogy figyelni kell rá!
-
törölt tag
válasz
thomas77 #106472 üzenetére
Vodát annyira nem ismerem, régen nálam nem szolgáltattak, most már elvileg van 4G lefedettségük ide vonatkozóan is. Mindenesetre gyenge, szóval nálam leginkább a Telekom és a Telenor jöhetne szóba.
Viszont a Telenornál nincsenek maraton típusú csomagok, valamint a percek is drágábbak a számomra. (sokszor hálózaton belül telefonálok, és hosszabb telefonálás esetében nem mindegy, hogy 19 ft, vagy 9 ft egy perc.)Valóban jöhetne már valami hosszabb időre szóló net, például heti 3 GB csomag, ami havonta 1x igényelhető volt.
-
válasz
thomas77 #106456 üzenetére
Szerintem is így a jó, nálam is így van a Note9-en, hogy ha a másik fél HD/VoLTE képes, akkor már abból látom, amikor hívom, megjelenik egy szürke HD ikon, aztán amikor a HD/VoLTE kapcsolat létre jön, akkor átvált zöldre. Visszafelé is így működik, tehát amikor engem hívnak.
lugosi: Szuper! Nincs mit!
-
-
válasz
thomas77 #106298 üzenetére
Nem buktad, még a májusi ászf-ben (változásokban) sincs szó arról.
Az alkalmazásban az egyéb kategóriában aktiválható továbbra is, illetve a szokásos más módokon is.
Később nem tudni mi is lesz, de egyelőre ez van.Aki csak az alkalmakat keresi, hogy beleköthessen adott szolgáltatóba, lehúzhassa, arra sokszor jobb nem reagálni, örömködjön csak magában, keresse tovább az önigazolást, miért tett jól, amikor átment másik szolgáltatóhoz, meg ott ugye minden jobb... (
)
-
törölt tag
válasz
thomas77 #106298 üzenetére
Az is érdekes, hogy akik napi szinten védik a telekom édekeit, tegnap valami miatt nem akartak reagálni a beírásomra, pedig be voltak lépve többször is...más topikon aktívak voltak.
Hiába, ezt is tanítják a marketing szakon: ha valamit nem végképp tudsz megvédeni, akkor tégy úgy, mintha nem is lenne a probléma, ne beszélj róla...idővel majd leülnek a kedélyek...
S hogy kikről van szó?
Majd meglátjátok..... -
-
Menotti
aktív tag
válasz
thomas77 #105372 üzenetére
Androidos Telekom alkalmazás elinditás után közli,hogy:"Nincs hozzáadott előfizetésed"
"Adj hozzá előfizetést"
Beirom a domino kártyán látható számot(+36 nélkül) majd a kapott sms beirása után közli,hogy álltalános hiba.Egyszerü egyenleg lekérdezés:0 Ft.
*111#:0 Ft....tt akkor nem is látom,hogy mennyit használtam el az 500MB-ból? -
törölt tag
válasz
thomas77 #105337 üzenetére
H ezzel függ-e össze, nemtom, de ma képtelen voltam vkit felhívni, mert a végtelenségig se akart kapcsolni, úh többször is leraktam, meg újrapróbáltam, de nem épült fel a kapcsolat, csak süket csönd. De lehet, h cska túl volt terhelve a hálózat, bár olyankor simán le szokott dobni, kipittyeg.
1-2-3 óra múlva már minden rendben volt. -
válasz
thomas77 #105292 üzenetére
Nem OFF szerintem itt sem a VoLTE, mert adott szolgáltatónál a szolgáltatás szerves részét képezi már.
Akkor viszont felettébb preferált lehet a VoLTE topik, ha két - vagy majd több - szolgáltató VoLTE funkciója kerül például összehasonlításra, vagy másik szolgáltató VoLTE megoldásáról van szó. -
törölt tag
válasz
thomas77 #105290 üzenetére
Milyen mobil?
VoLTE-témát áthozhatjuk a megfelelő topikba, ami részben azért lett kitalálva, hogy ne OFF-oljuk szét a fő, szolgáltatói topikokat.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
thomas77 #104854 üzenetére
(#104851) kakuk.tamas
A VoWifi-t amiatt nem fogják használni sokan, mert VoWifi-ről, csak VoLTE-re fog tudni vissza váltani a telefon hívás megszakítás nélkül... így van, oda-vissza, VoWIFI <-> VoLTE(#104852) thomas77
Ez nem teljesen világos számomra. VoLTÉ-ről simán visszavált 3G vagy 2G-re. Vajon miért nem sikerül wifiről 3G-2G váltás? A lassú hívásfelépülési idő miatt? mobilhálózaton belül visszaválthat, az attól függ hogy a hívott vagy hívó félnél van-e rendes 4G/LTE lefedettség, ha valamelyik oldalon elmegy a 4G és visszavált 3G-re, akkor a VoLTE minőség romlik és mind2 félnél visszavált 3G-re(#104853) lugosi
Valószínűleg inkább azért, mert a volte-hez hasonló “voip-jellegű” hívás lesz ami szerintem nem megy 2-3G-n.VoLTE/VoWIFI az nem jellegű, hanem az is, VoIP rendszert használ a hangtovábbításra... minden szolgáltatásnak van egy alapkövetelménye, így a VoIP alapú hívásoknak is van alapfeltétele,hogy stabilan és jó minőségben működjön(#104854) thomas77
Az ok, de ha voltén indítasz hívást és elfogy a 4G hívás közben, akkor simán visszavált 3 vagy 2G-re de nem szakad meg a hívás. Csak a CD minőségből szokol rádió lesz... elfogy a 4G? amit írni akartál az jó, de az, hogy elfogy a 4G, erről ez a régi dolog jutott az eszembe KÉP Bocsi, ezt nem tudtam kiagyni...
2G - szokol rádió, 3G - CD minőség, 4G - HD(egyesek szerint inkább Hi-Fi) minőség...Nyilván a nyílt utcán nem fog váltogatni VoLTE és VoWIFI között, mivel tudtommal kicsiny hazánkban nincs kiépített VoWIFI hálózat, ez max talán az otthoni Wi-Fi-vel működhet elméletben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest