Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- VoLTE/VoWiFi
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
Topikgazda
-
Jimbo75
tag
Köszi a válaszokat!
-
Har_melin
addikt
válasz
Jimbo75 #4253 üzenetére
told le, mert emlékeim szerint kapsz plusz skill pontokat, lesznek devotion shrine-ok, és el tudod kezdeni a két kieg frakciónáll is gyűjteni a jópontokat. Ez a csak náluk elérhető augmentek miatt fontos.
Én (igaz, már több ezres raktárkészlettel) végig szoktam vinni normálon, eljutok valahol lvl70 környékéig és ott egyből ulti-ra váltok, majd olyan lvl90 környékén gyorsan visszamegyek célirányosan megcsinálni a skillpontokat adó küldetéseket. Akkor már jó eséllyel olyan cuccban és olyan skill szinten, hogy azokon tényleg csak végigfutni kell.
Viszont ha első karakter, akkor ezt azt hiszen nem tudod még megtenni, legalább az alapjátékot végig kell majd csinálnod a középső nehézségi fokozaton is. -
Jimbo75
tag
Sziasztok!
Elértem az 50-s szintet, érdemes nehézséget lépnem vagy előbb toljam le a 2 DLC-t? -
reelc
Topikgazda
-
Joco_77
senior tag
Dilemmához érkeztem. Végigjátszottam az alapjátékot. Kiírta, hogy kezdhetem Elite fokozaton.
Tehát:
-Elkezdjem Eliten aztán Ultimaten és a legutóbbin toljam végig a 2 nagy kiegészítőt is
-Még Normálon (Veteran) toljam végig a 2 kiegészítőt és csak aztán kezdjem eliten ?
LVL56 a karakterem egyébként.
Köszi -
reelc
Topikgazda
Farthest Frontier 20,65 EUR. Még idén kijön Early Accessből.
Grim Frontier Collection (Farthest Frontier és a Grim Dawn alapjáték) 21,79 EUR. De ha megvan a Grim Dawn, akkor 17,55 EUR, ami HL ár!A Farthest Frontier a Crate városépítős játéka, a Grim Dawnnal nincs kapcsolata!
A GD kiegek kb. a szokásos, -30%-os engedménnyel vannak.
GoGon kicsit jobb áron. -
Arra mi a megoldás, hogy a sok craft anyagot ne kelljen egyesével keresgélve átrakni a ládába, hanem egyből átmenjen és összevonja az azonos cuccokat?
-
Joco_77
senior tag
Sziasztok
Kezdő kérdés.... a frakció repuknak (pl Devil Crossing) folytatódik a fejlesztése új fokozat indításakor vagy nulláról indul? Máshogy feltéve a kérdést, ha ki szeretném szedni a "recepteket" craftinghoz akkor Normálon ki kell fullozni a repukat, vagy később ráérek "folytatni" . Köszi
-
-
A gog-on most 25%-os akció van mindegyik kiegre? Ha egyet vehetnétek meg az alapjátékhoz melyik lenne? És ha kettőt?
-
reelc
Topikgazda
válasz
Joco_77 #4231 üzenetére
Én a második félévre tippelek.
De persze reális lehet az első félév vége is. Ami ugye már majdnem második félév."vagy valami közelebbi?" - Biztosan nem.
Kíváncsiságból visszakerestem, remélem nem írtam el semmit:
2018 március FG bejelentése
2019 január tesztelők keresése
2019 március megjelenés2023 augusztus Fangs of Asterkarn bejelentése. Ekkor még azt hitték kijön 2024-ben, később eltolták 2025-re.
2024 november tesztelők kereséseAzért tippelem a második félévet, mert:
Az FG-nél látható, hogy 10 hónappal a bejelentés után tesztelte egy játékos csoport.
A Fangsnál ugyanez 15 hónapra van (+1 hónap mindkettőhöz, mert ez a meghirdetés időpontja, nem esik egybe a teszt kezdetével).Sokáig ódzkodott a Crate, hogy legyen harmadik kieg, elég nehéz bevezetni a 10-ik karakter osztályt. Meg az alakváltáshoz új animációk kellettek, az enginet is fejlesztették, stb.
Még nincsenek livestreamek, amikben fednének fel ezt-azt.
Pontosabban csak 2 volt, ha jól emlékszem. Az egyikben bejelentették, de pár RektbyProtoss liveban voltak érdemi infók és gameplay.Az FG-hez egész sok volt, igaz nagy újdonság volt a Shattered Realms.
Az AoM előtt is volt pár spoileres live.Szóval úgy gondolom amint elkezdenek liveban mutogatni ezt-azt a Cratesek, onnan már nem lenne messze a megjelenés.
A Grim Misadventurekben felfedtek már jópár dolgot, a jövő hétfőn jön a következő, hátha okosabbak leszünk.
-
Joco_77
senior tag
Sziasztok
Esetlegesen van már valami infó / hint / elszólás arról , hogy mikor várható a következő expansion a játékhoz(Fangs of Asterkarn) ? Első félév / második félév vagy valami közelebbi? Köszi
-
válasz
Har_melin #4223 üzenetére
Köszi tegnap meglett. Most 56-os szintű a driuda, de még nem érezem elég erősnek, még maradok normál szinten, megyek pár kört a csontvázkulcsos részeken még. Bár most már látom, hogy nem kellett volna kiválasztani a sámános cuccot, de nem is használok belőle semmit, csak a két pet-et. Bár lehet később még változik. Van olyan cucc ami az Arkanista használ egykezes és működik vele a pusztulás varázslat? És nyilván jó lenne, ha adna a skillekre is vmit.
-
Har_melin
addikt
válasz
INGJOKE #4222 üzenetére
Itt megtalálod, hogy a még hiányzó két követ hol tudod felvenni és utána hova kell visszamenned.
-
Sziasztok kellene egy kis segítség.
Nem olyan régen kezdtem el játszani a játékkal és magyarítással nyomom.
Van egy küldetés az act 1-ben, hogy Az elveszettek titkai
Az első pont, hogy szerezd meg a Dreeg rúnakövet kész.
A második pont, hogy folytassátok a rejtett Ösvényen (?) ez nincs meg. Itt mit kell csinálni és hova kell menni? -
reelc
Topikgazda
Tegnap jött ki 9 éve a Grim Dawn.
Évekig raktak ki ebből az alkalomból posztot.
Idén nem volt, ahogy tavaly sem.Remélem lassan lesz infó, mikor jön a kieg?
-
reelc
Topikgazda
-
reelc
Topikgazda
-
reelc
Topikgazda
Farthest Frontier 20,65 EUR.
De ha a Grim Frontier Collection veszed (Grim Dawn alapjáték + Farthest Frontier) akkor 19,67 EUR.
Ha pedig úgy veszed a csomagot, hogy már megvan a Grim Dawn (amúgy a Farthest Frontierhez nem kapcsolódik, a fejlesztőcsapat közös, a játék világa nem) akkor elvileg 17,55-re jön ki.
Roadmap.
A játék most jár a v0.9.6 verziónál, még a v0.9.7 lesz a v1.0 előtt. Jövőre kijön EA-ból.
Valószínűleg most fogom megvenni én is a mostani akcióban, később csak drágább lesz. -
Har_melin
addikt
válasz
nepszter1 #4214 üzenetére
A játék megismerésére elég, de szerintem a két tartalmi kiegészítő (Ashes of Malmouth és Forgotten Gods) szükséges hozzá. (A Crucible nem.) Egy millió védelmi és sebzés balansz úgy lett átdolgozva az évek során, hogy ehhez ebben a két kiegészítőben tudsz dolgokat megszerezni. Plusz játékélményben is nagyon sokat ad, főleg a Forgotten Gods.
-
reelc
Topikgazda
A Grim Dawn alapjáték 2,49 EUR!
A kiegek is akciósak, de nem látványosan. -
reelc
Topikgazda
-
reelc
Topikgazda
-
Addig is, jó melózni közben akár...
-
reelc
Topikgazda
-
reelc
Topikgazda
Holnap livestream: Join us for a Livestream on November 25th!
A Farthest Frontier is szépen halad, elvileg tavasszal jelenik meg: The State of Early Access - Update #07
-
reelc
Topikgazda
-
reelc
Topikgazda
Úgy rémlik korábban emlegette valaki.
Most futottam bele a hírbe, tegnap indult. -
reelc
Topikgazda
-
reelc
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- Gyúrósok ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Marathon (2025)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest