- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
szállitó
senior tag
üdv kérdésem a broadband stick és a web n walk stick közt mi a külömbség???
-
C.Dávid
tag
Net80ról nem engedtek váltani se net 100-ra se net 500-ra,mert NEM!!az adatmennyiség számít,hanem,a havidíj mértéke!Ezért én inkább ezt választottam
[ Szerkesztve ]
Kedvesem oldala www.tekiste.eoldal.hu SE FAN;)since 2005: K700,K300,K510,T610,V630,W810,jelenlegi telefonjaim:W200,V640 W910I C905
-
grafikus17
senior tag
Sziasztok!
A T-mobile-nál roaming használatáshoz kell valamit aktiválni, hogy tudd használnia a telót külföldödn?
Dominónál tudom van valami kód.
De az előfizusoknál???Xiaomi Redmi note 7
-
Joe bácsi
őstag
válasz grafikus17 #2558 üzenetére
Nem!
C.Dávid: Miért nem engedték? Ez hol van leírva, h. mik a kizáró okok, h. nem válthatsz net 100-ra???
[ Szerkesztve ]
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
1430
senior tag
válasz C.Dávid #2560 üzenetére
Mert ezek szerint a Net80-ra van hűséged, aminek a havidíja már 2070 Ft, míg a Net 100MB 990 Ft, a Net 500MB pedig 1990 Ft. Tehát csak magasabb havidíjasra válthatsz. Azért azt illet volna beleírnod a hozzászólásodba, hogy hűséged van a Net 80-ra...
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Killing
addikt
Emelkedtek a roaming tarifák!
Megyek ki Angliába:
Kapom az SMS-t:Hívásindítás az EU-ba és MO-ra:127,2 Ft.
Visszafele:Hívásindítás az EU-ba és MO-ra:151,4 Ft.Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Killing
addikt
Sziasztok!
Vettem 2008.03.28-án egy K550i-t 1 év hűséggel és 1 év garanciával.
Pár napja pixelhibák jelentkeztek,és egyre csak nagyobbodik.Most kb 10 mm-s csík van ami elég zavaró,de napról napra nagyobb.Olvastam a szerződésben hogy további 1 év korlátozott jótállást is vállalnak rá.Ez a hiba beleszámít a korlátozott jótállásba?Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Loretto
veterán
Sziasztok!
Mivel nem tudom eldönteni, hogy szolgáltató vagy készülékbeállítási gond ide írok.
Szóval tegnap előfizetésre váltott új szám, ECO díjcsomag Samsung U900. Ma próbából küldettem egy MMS-t, de a mellékletet nem érem el, csak egy netcím van meg egy jelszó. Ez normális?Soirée...
-
Killing
addikt
C.Dávid,kali:Igen,átvették a telefont,10-05 nap múlva kész is van.És még képesek voltak helyette adni egy szar W200i-t! Most jöhet a 10 perces MMS küldés...
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Killing
addikt
válasz grafikus17 #2558 üzenetére
T-mobile előfizetésnél automatikus,semmi baj nem lesz.
Dominónál aktiválás:*104#
Deaktiválás:*105#Feljebb pedig én már kitárgyaltam a témát ha még érdekel valami.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
adam_
senior tag
Amikor elsőnek aktiválok egy Domino SIM-et a telefonomba, akkor azon mennyi összeg található amit hívásra/sms küldésre... használhatok? Valamint ebben a "csomagban" mi az egyenleg lekérdezésének a módja?
-
Joe bácsi
őstag
Azt nem írtad, h. 12*10 perces kari.
De ezt is megmondja az ügyf.
Csak 10 perc beszélgetési lehetőséget kapsz havonta egy éven keresztül. Lóvét nem!
Bármely belföldi mobilt hívhatsz vele. A 10 percet nem fogja kiírni a *102#. A 1777-en le tudod hallgatni, h. mennyi van még.Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
ALI_G
veterán
üdv.
fateromnak kellene egy jobb csomag. Most eco-ban van és szerintem lehetne jobb is, de nem ismerem eléggé a csomagokat.
4-7k szokott lenni a havi számlája, de 5 minimum. 3-4 órát beszél ebből és úgy, hogy szinte csak csúcs időben (90%).
Hálózaton belül 50 perc a csúcsidő, hálózaton kívül 70 perc, a többi időt 2 után beszéli össze-vissza. A hálózaton kívüli része ugyebár a sok, mert az 40 ft/perc környékén van.
sms kb. 10 db/hó,vagy annyi se.
Mit lehetne csinálni, hogy kevesebb legyen a számlája?Valahogy a szolgáltatónál lehet olyat csinálni, hogy ne lehessen véletlen se netezni a telójával?
-
moldvan
csendes tag
VALAKI legyen kedves és ossza már meg velem a tudást, hogy ha MédiaMánia csomagom van, amiben van ingyen Mobil TV is, akkor azt a HTC TOUCH DIAMOND készülékemen, hogy a fenébe tudom beállítani és nézni?
Ha a wap címre kattintok amit küldenek, akkor a demo csatornák sem mennek, nem hogy a rendes (ahova egyébként azt írja ki, hogy nincs előfizetésem, pedig van), de a Demo csatornáknál annyit ír, hogy ezen a készüléken nem megy a történet... :/
Aki segít, annak előre is köszönöm!
-
Zolexx
aktív tag
válasz moldvan #2582 üzenetére
Szia!
Nekem ezekkel a beállításokkal sikerült
A HTC beállítás (és minden Win Mobilra igaz) a következő:
T-Mobile NET GPRS kapcsolat létrehozása:
Csinálsz egy uj "modem" beállitást
Adjon nevet a modemnek: T-Mobile WAP GPRS
Válassza ki a modemet: Cellular line (GPRS , 3G)
Adja meg az APN-t: internet
Jelszó nem szükséges!
A proxy setting-nél: (Advenced)
Adja meg a szerver IP címét és portját a HTTP és WAP részére !
HTTP 212.51.126.2 : 80
WAP 212.51.126.2 : 9201(Ezekkel a beállításokkal, nem azt fogja kiírni hogy nem rendelkezel mobil tv előfizetéssel, ill 3g, hsdpa készülékkel, hanem már választhatsz csatornát, namost ugye ezek után azt írja hogy nem támogatott készülék.)
Erre azt találtam ki, hogy közvetlen a csatorna címét írom a böngészőbe és woálá, már megy is.
(Teszem hozzá hogy kiprobáltam a sima net gprs beállításokkal, és igy is megy a tv, ha címről érem el. Nem tudom minek ez az egész hacuka elötte igazából. Én most sima net beállítással használom)
Adások:
rtsp://212.51.91.163/mobiletv_basic/m1.sdp
rtsp://212.51.91.163/mobiletv_basic/m2.sdp
rtsp://212.51.91.163/mobiletv_basic/rtlklub.sdp
rtsp://212.51.91.163/mobiletv_basic/mtv_hungary.sdp
rtsp://212.51.91.163/mobiletv_basic/national_geographic.sdp
rtsp://212.51.91.163/mobiletv_basic/4_csatorna_storytv.sdp
rtsp://212.51.91.163/mobiletv_basic/tv6.sdp
rtsp://212.51.91.163/mobiletv_basic/viva.sdp
rtsp://212.51.91.163/mobiletv_basic/magyar_atv.sdp
rtsp://212.51.91.163/mobiletv_basic/duna_televizio.sdp
rtsp://212.51.91.163/mobiletv_basic/eurosport.sdp
rtsp://212.51.91.163/mobiletv_basic/eurosport2.sdp
rtsp://212.51.91.163/mobiletv_basic/hir_tv.sdp
rtsp://212.51.91.163/mobiletv_basic/jetix.sdpBöngészőbe a telefonon bepötyögöd és már nézheted is
Ezek után mennie kell mindenképpen. akár a sima címek beírásával is. Mentsed a címeket kedvencek közé és még a netre se kell csatlakoznod, egyből a mobil tv-re mész.
Ha ezek után se megy, akkor hivd a 1430-at, hogy ellenőrizzék le, hogy tényleg be van e kapcsolva a mobil-tv, mert lehet olyat is csinálni hogy nem kapcsoltatod be, ha ugyse alkalmas rá a készüléket például, pl anyumnak így van. kérdezz rányugodtan.
Üdv. Zolexx
Az élet egy kurv@, mindenért fizetni kell. És mindig egyre többet...
-
moldvan
csendes tag
JUJJ!!! KÖSZI SZÉPEN, ha hazaérek már állítom is befele hátha sikerül!!
"Ha ezek után se megy, akkor hivd a 1430-at, hogy ellenőrizzék le, hogy tényleg be van e kapcsolva a mobil-tv"
Valahol azt olvastam, hogy T-Mobile, a nem náluk vásárolt, vagy az ő listájukban nem lévő készülékekre nem engedi a mobil tv-t, ezért nem megy alapból, ha pl a wap címről akarod indítani, akkor most ennek mi az igazságtartalma?
Hiába tudja a készülék, és hiába van élő előfizud... g*cek és nem engedik....kiváncsi leszek, ahogy hazaértem már próbálom is...
Mondjuk még annyi, hogy ezeket a csatornákat a 2417-es post alapján már megpróbáltam beírni a böngészőbe, de akkor meg a streaming videonál annyit írt ki, hogy hibás cím, vagy cím nem található...már nem tudom pontosan....
De megpróbálom ezt a modemes beállítást előtte, hátha úgy átjut rajta...
[ Szerkesztve ]
-
Zolexx
aktív tag
válasz moldvan #2585 üzenetére
Én se náluk vásároltam, hanem gsm-nél és a listájukon sincsen fent.
De szerintem ezekkel a beállításokkal mennie kéne, segítettem már igy egy két embernek. Volt HTC HD-s is, és igy sikerült. Szerintem ha tényleg aktív a Mobil tv, és be van állítva az internet, mennie kell a címekkel.
Az élet egy kurv@, mindenért fizetni kell. És mindig egyre többet...
-
Killing
addikt
Sziasztok!
Dominó Napnál hogy lehet megnézni hogy hány T-percem maradt?
Ingyenes ez a szolgáltatás,(már ha van ilyen)?Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Borify Péter
aktív tag
hogy lehet,hogy most van egy olyan 30as szám,amire eddig tudtam visszahívás kérőt küldeni..és tegnap óta arra a számra nem tudok?
-
Joe bácsi
őstag
válasz Borify Péter #2590 üzenetére
Úgy,h. elhasználtad a havi 20 db-ot.
De a 1430 azonnal és bérmentve megmondja.Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
XXX-TTT
csendes tag
És sajna, ha így van, akkor már többet arra a számra nem tudsz híváskérőt küldeni, örök tiltás került rá....és ő sem tud feléd küldeni ha dominos....IJ!
-
1430
senior tag
Vagy ha felhívnád a 1430-at, akkor pontosabb választ kapnál, mint itt...
Már nem 20, hanem 50 a limit, és nem havi, hanem napi.
Ha túllépted, akkor csak Te nem tudsz neki küldeni, de ő azért még tud majd neked küldeni (ha dominos).
Az is lehet, hogy a másik fél letiltotta, hogy őt ne zaklassák ilyenekkel, vagy számhordozott, stb...Részlete a honlapon is olvashatóak, ha már ennyire nem akarsz telefonálni az ügyfélszolgálatra...
[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
Hy!
T-mobile-nál nincs valami hasonló netes csomag?Dominó-hoz kéne,teleón netezni occsóé'.Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
SEFAN84
aktív tag
-
1430
senior tag
válasz SEFAN84 #2596 üzenetére
Komolyan mondom, hogy már szánalmas, mennyire félretájékoztatjátok egymást...
1. Killing azt kérdezte, DOMINO-hoz!!! A 100-as és az 500-as csomag csak előfizetőknek van (promóciósan). Dominonál marad a Net 30.
2. Ha túlléped a 100-as csomagot, akkor 2, az 500-as csomag túllépésénél 1 Ft/10 KB. Amit te írtál, az a RelaxNet csomagokra érvényes (ami ismét csak előfizetéssel érhető el).Killing: Megpróbáltad megnézni a honlapon? Mert ha a Pannonét megnézted, de a T-Mobile honlapra rá se mentél, meg is éremled a félretájékoztatást a lustaságodért.
-
Killing
addikt
válasz SEFAN84 #2596 üzenetére
Van egy K550i-m,Dominó csomagban,tehát nem Dominó netről beszélek (ami nem használható telefonban telefonálásra).
Dominó Nap díjcsomagban vagyok,csak alkalmi netezésre kéne,e-mail PH! és híroldalak böngészése,még akár 20 mega is elég lenne.
Teheát tömören:
A K550i-men szeretnék netezni.De olyan csomag kell ami nem csak előfizetéses telefonra van,hanem Dominósra is.Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Killing
addikt
Előfizettem a Net30-at,megy,Opera minit letöltöttem.Kösz az infót!
Ebben van adatforgalmi értesítő?
Meglehet nézni hány megánál járok?[ Szerkesztve ]
-
RexpecT
addikt
Eco díjcsomagban mennyibe kerül a külföldre(Horvátország) küldött sms?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- OpenMediaVault
- Windows 10
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- További aktív témák...
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest