Hirdetés
- MWC 2024: Mutatós és egyedi kameratelefont hozott a Tecno
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Mobil flották
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabesz
őstag
válasz stichus #2055 üzenetére
Teljesen logikusan: nem láttam még azt a brossúrát, míg nem linkelte egy kolléga fent. Egyébként sem kezd el az ember keresni ösztönösen olyan oldalt ahol azt hirdetik, hogy vége lenne. Pláne ha az az oldal egy pdf. Még inkább mert a T oldalán még egy egyszerű kereső sincs, marad Google tesó, ő meg ezeket dobta ki amikor elkezdtem keresni, mert meg szerettem volna rendelni.
Olvasd vissza azt a pár hsz-t ahonnan indult, nem olyan nehéz.¯\_(ツ)_/¯
-
Szerintem...
aktív tag
Sziasztok!
Azt nem tudjatok, hogy T-Mobile-nal ha 1 napja vettem a telefont es visszaviszem mert problemak vannak vele (nem kuldi el az sms-t, hibas SW, stb), akkor visszaadjak a penzt ha azt kerem???
ㅏㄹㅂㅣ - https://www.instagram.com/smogtm/
-
Joe bácsi
őstag
válasz Szerintem... #2057 üzenetére
Nem adják vissza, sw. frissítés lesz, meg megnézik a szolgáltatásaidat, a simedet és a beállításokat.
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
stichus
tag
válasz Szerintem... #2057 üzenetére
mióta átvettük az eus szabályozást, azóta nem. a régi magyar szabályozás fogyasztóbarátabb volt. akkor lehetett volna 3 napon belül a pénzt visszakérni. most 3 napon belül csere. kérheted a telefon cseréjét, nem vagy köteles elfogadni, h javítsák. későbbi hiba esetén lehet kérni javítást, kicserélést ill. megfelelő árleszállítást vagy szerződéstől elállást
-
zoo8800
veterán
válasz Szabesz #2039 üzenetére
Nem volt ennyire eldugva, amit én olvastam.
(amikor a T korlátlan netre előfizettem, akkor még megvolt a Pannonnál is a "korlátlan" netem, 3 hétig volt egyszerre kettő előfizum Pont a határidő miatt nem toltam Márciusra a T-s előfizetést.)
rip and tear, until it is done
-
szmutkolaci
tag
Helló!
Vettem egy Nokia 6233-mas készüléket, használtan. A telefon T függő volt valamikor, de én már függetlenként vettem meg.
Szeretnék rá egy komplett házat és az lenne a kérdésem, hogy a T szervizekben ha leadom így a telefont, akkor megcsinálják a házcserét? Mennyibe kerülhet náluk egy ilyen, valamint platinakártya pontjaink összegét a házcserére fel lehet-e használni ebben az esetben? -
Bálint85
senior tag
a t-mobil-nál milyen alapú dominónál a számlázás? perc, sec, vagy 30sec-es?
http://www.anandtech.com Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...
-
Joe bácsi
őstag
válasz szmutkolaci #2063 üzenetére
Megcsinálják.
Nem biztos, h. van nekik ház rá. Rendelni sem biztos, h. tudnak. Amúgy, ha jól emlékszem olyan 4-6000 Ft körül van.
A pontokat fel lehet használni rá.Bálint85: Perc alapú. Ennek azért egyértelműnek kellene lennie.
[ Szerkesztve ]
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
törölt tag
Csak tudnám, hogy miért nem lehet telefonszámostul regelni a my t-mobilba.
-
törölt tag
Üdv!
A régi *103# ingyenes egyenleginfó már nem él? -
MODERÁTOR
-
addikt
válasz Viktor0610 #2069 üzenetére
Jah...a Dominós sim-eknél ingyenes, én meg fizet(het)nék, ha nem lenne myt-m....
Tel Elek:
Miért nem engedi? Kell hozzá az 5 jegyű titkos kód is...[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
törölt tag
Szóval a *102# ingyenes?
Mert a honlapjuon valami 1770/1730 vagy valami ilyen szám van és az 5x Ft.
Amúgy nagyon régen még 103-mal működött nálunk. (Amikor még Westel volt.)
A my t-mobile-t mostmár engedte, de pár órán keresztül mindig errort dobott ki. Meg miután sikerült egy másik akkuntot regelni, azután is szarakodott. -
anonymus98
csendes tag
Helló.Most van a T-Mobilnál ez a 6 napos akció.Olvastam hogy a Sony Ericsson G502-es 13 980 Ft.
Ez csak előfizetéssel van vagy akkor kerül ennyibe a teló ha sim kártyát is kérek hozzá? Jah és nem tudjátok hogy ingyenes-e a házhozszállítás? Vagy ha nem ingyenes akkor mennyibe kerül? Esetleg boltban át lehet venni ennyiért?
KÉRLEK SÜRGŐSEN VÁLASZOLJ!
KÖSZi![ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint a motor...ha nem megy ,be kell rúgni!!
-
Joe bácsi
őstag
válasz anonymus98 #2073 üzenetére
1430 iziben válaszol minden kérdésedre és egy filléredbe sem kerül.
-
Xaero88
tag
válasz anonymus98 #2073 üzenetére
Domino csomag. Ennyi a teló és grátisz kapsz egy feltöltös sim-et,
Házhozszállitás akkor van a webshopba rendeled meg.
Boltokat szerintem már kifosztották mint mikor a 6300 lett 19.990 -
anonymus98
csendes tag
válasz Xaero88 #2075 üzenetére
Hali! Felvettem a kívánságlistára a Sony Ericsson G502-est ,vissza is írtak hogy megérkezett és meg is rendelhető ,de amikor megnézem a honlapon a terméket ismét azt látom hogy a "termék nincs raktáron..." Most mit tegyek?
Az élet olyan mint a motor...ha nem megy ,be kell rúgni!!
-
Lotusomega
senior tag
Nem tudtok arról vmit hogy a T-mobile nem kívánja kis hazánkban is árusítani a sidekick-et?
-
Xaero88
tag
válasz anonymus98 #2076 üzenetére
akkor késön nézted és már el is kapkodták.
-
Nordik
őstag
Sziasztok!
Családbarát kedvezménybe be van vonva 4 telefonszám. Ezek közül kettő dominós, kettő pedig előfizetéses. A 2 előfizetéses csomag az ha minden igaz Relax 100. Ami viszont egyik előfizetésen sincs kihasználva.
Lehetséges átváltani mondjuk Eco díjcsomagra úgy, hogy a családbarát kedvezmény mind a 4 számon megmaradjon? -
szmutkolaci
tag
Na megint egy kis szervizes pontbeváltós...
Van egy Nokia 6233-mas készülékem, amihez szeretnék egy új akkumulátort vásárolni, a felhalmozott pontjaimból. Ezt meg lehet csinálni? Esetleg webshopon keresztül is meg lehet tenni?
-
törölt tag
Üdv!
Nem lehet valahogy lekérni a beállításokat? Itt értem a kapcsolatokat (net,gprs,stbstb..) -
szmutkolaci
tag
válasz #41635072 #2082 üzenetére
Nézd:
ITT tudod lekérni a telefonodra való beállításokat. Böngésző, MMS, E-mail, Könyvjelzőt tudsz itt kérni.
Úgy működik, hogy megadod a telefonszámodat, kapsz sms-ben egy jelszót, azzal tudsz belépni. Belépés után kiválasztod azt, amelyik beállításra van szükséged és utána sms formájában elküldik a telefonodra azt.
De egyébként teljesen normálisan le van írva minden az oldalon, hogy mit-hogyan kell csinálni, de majd úgyis rájössz.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz szmutkolaci #2083 üzenetére
"Az Ön telefonját nem tudtuk azonosítani. Kérjük, ellenőrizze, hogy jól adta-e meg a számokat, vagy hívja az Ügyfélszolgálatunkat!"
És már többször megnéztem, hogy jót-e írtam. -
funkygee
tag
Sziasztok!
Az lenne a gondom, hogy a web'n'walk stickemet nem tudom a notebookon működésre bírni. Biztos, hogy jó, mert az asztali gépre simán felment, ráadásul az eredeti sticken lévő driverekkel, és működik is. A notira most raktam új wint, ugyanaz a menet, de egyszerűen egyik drivert nem akarja telepíteni, "Hardvert nem lehet elindítani". Többször próbáltam eltávolítani az eszközkezelőből, újra megtalálja, de mindíg ugyanaz a hiba . Ráadásul ugyanaz a win van az asztalin is mint a notimon. Mi lehet a baja? Valami XP folyamt nem fut aminek kéne, vagy mi fene? A W'n'Walk manager "eszköz nem található" feliratot ír ki folyamatosan. Nincs több ötletem már. ELég barokk, hogy pont a notin nem tudom használni.Letöltöttem a T honlapról a mobility manager 5.1-et , azzal sem megy, ugyanaz.
Ráadásul minden egyéb usb kütyü is működik azon a porton rendesen. -
grafikus17
senior tag
T. mobile akció ápr.1-től. vajon nem csak tréfa??
A legtöbb készülék már elérhető Domino csomagban is!!!!!!!!!!!!!
[link]Xiaomi Redmi note 7
-
Steven
addikt
Van otthon T-s netes előfizum meg t-mobilos előfizetésem nettel... és most van náluk a dupla net kedvezmény..[link]
Bemegyek vígan , hogy akkor rám is él e ez a kedvezmény? Erre egy elképesztőn bunkó eladó közli velem , közbe szembe röhög, hogy nem mivel csak akkor érvényes ha az otthoni előfizetésem mellé veszek egy 3.!!!!!! netes előfizetést egy éves hűséggel .. Logikus 2 . mellé vegyek egy 3.at és mit csináljak ba#&@Äeg? cserélgessem a kártyát?Ezek se normálisak!
Amúgy az eladót se értettem mit röhög , annyira okos volt ,hogy végül mivel ő sem tudta ,hogy miről van szó , elment segítségért..... GRAT! (hozzá tenném szerencsére, azért nem mindegyik paraszt ,de ez most az volt: )
[ Szerkesztve ]
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
BlackBird98
csendes tag
válasz Viktor0610 #2069 üzenetére
A samsung L700-nál legalábbis nálam #102# a lekérés ingyenes változata.Viktor0610 neked DOMINO kártyás mobilod van?
Ha megdobnak kővel és visszadobsz a te mobilod lesz rossz!
-
legenda
válasz BlackBird98 #2096 üzenetére
akkor próbálj csak meg wap kapcsolat mellett 3g (3.5g) sebességgel netezni...
sajnos van olyan szolgáltató (szerencsére nem a t-m... az), ahol a wap és a net összemosódni látszik néha, pedig ha szigorúan vesszük, akkor jelentős eltérések vannak, még a mobiltelefonon történő használat esetében is!
mellesleg a web'n'walk egy összetett dolog; a telefonokon látszólag csak egy hálózati kapcsolat neve - mint a t-mobile net, t-mobile wap...stb -, amely kapcsolat segítségével netezel - az arra alkalmas mobiltelefonokon -, és utóbbi a lényeg! ha csak egy olyan szolgáltatás lenne, mint a wap, akkor minden telefon képes lenne kezelni, de mivel speciális - és összetett - dolog, így csak a web'n'walk képes mobiltelefonok segítségével lehet igénybe venni!
(bár ez igaz volt régen a wap esetében is, az első szériás mobiltelefonok nem voltak wap képes készülékek)
a w'n'w amolyan speciális szolgáltatás féle, egy kapcsolati típus is egyben, és egy portál is kapcsolódik hozzá.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
törölt tag
Úgy nem elhet netezni, hogy semilyen mobilnet csomagra nem fizetek elő?
Ha lehet, valaki nem tudja véletlenül a díját?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- LENOVO LOQ 15IRX9 - I7 13650HX - RTX 4050 - SSD 1000GB - 15.6" 144Hz - 16GB DDR5 -Win11-3év garancia
- DELL latitude 5400 "Golyóálló" Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- NAD T758 V3i
- HannsG HQ191D 19" 1280x1024 DVI/DSUB LCD monitor beépített hangszórókkal + ajándék kábelekkel
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen