Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- iPhone topik
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Fekete tokozást kapott az Apple Watch Ultra 2
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
Hirdetés
-
Fejlesztői bemutatót kapott a Dead Rising Deluxe Remaster
gp Az új változatok alig több mint egy hét múlva érkeznek, a lemezes verziók novemberben futnak be.
-
Jövőre jöhet az új Ryzen Z2 sorozat a PC-s kézikonzolokba
ph Valószínűleg a Strix Point kódnevű SoC APU lesz a feladatra kiválasztva.
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
samfishR
senior tag
-
4sal3
tag
hali
Jó lenne egy hsdpa net.
a ténél gondoltam, vodás voltam, csak ászf módosítás volt.. és felmondtam.Nos, szerintetek megéri a korlátlan opciós 5gigás net?
-
lorcsi
veterán
a hangpostafióknak alapból mi a belépési kódja?
van valami alapból beállított pl. 1234 vagy iylesmi ? -
die Destic
csendes tag
Sziasztok!
Nem egészen 1 héttel korábban még több, mint 2 éve a Pannon előfizetője voltam, és annak idején könnyedén aktiválhattam az ún. E-mail Stúdió szolgáltatást, amelynek keretein belül használhattam egy majdnem profi levelező rendszert nem rosszabb kezelőfelülettel 3 e-mail cím és 50 MB tárhely tulajdonosaként. Ettől "megszabadultan" szeretném most kihasználni azt a hasonló e-mail szolgáltatást, amely minden jel szerint a T-email név alatt létezik, viszont sajnos egyszerűen nem tudom, hogyan juthatnék egy bejelentkezéshez szükséges felhasználónév - jelszó pároshoz, hiszen a My - T-Mobile menüpont alatt bejelentkezés után sem találok semmilyen aktivációs lehetőséget vagy információt, emellett a szolgáltatások listájában is csak egy üzleti e-mail szolgáltatás van feltüntetve, amit én semmiképp nem akarok igényelni, ráadásul annak ellenére, hogy a jelszót illetően van tippem, a megfelelő felhasználónév létezését viszont kétlem, a T-email bejelentkezési form-ja körül semmilyen regisztrációs űrlapra mutató hivatkozás nincs, mintha természetesen egy T-email logint mutató bilétával a nyakamban születtem volna.
Milyen úton - módon érem el a sikeres bejelentkezést ebbe a T-email rendszerbe?
Megj.: Az előfizetői szerződés megkötésekor az ECO díjcsomagot választottam, és az adatátviteli szolgáltatásokat tekintve a Net START-ot aktiválták.
MFG:
Szilvi
-
okib4100
aktív tag
válasz die Destic #1710 üzenetére
Üdv,
A 1430-at hívd fel, és itt az ügyintéző megcsinálja neked.
A Net starttal meg vigyázz, mert 12 Ft/10 kilobájt a díja ---> 1200 Ft/megabájt
A biztonság kedvéért legjobb teljesen kikapcsolni ha egyáltalán nem akarsz a telefonról netezni2009. március 8.-án 0.00 órakor a fórum használatát befejeztem.
-
die Destic
csendes tag
válasz okib4100 #1711 üzenetére
Szia,
Nagyon köszönöm a választ, és nem kevésbé a Net START-ra vonatkozó felhívást.
10 Kilóbájt adatforgalmat kapok 12 forintért -> százszor ennyit pedig 1200 forintért..., a megkérdezésem, főleg a tarifákról történő tájékoztatásom nélkül hogy merték bekapcsolni ezt a náluk ezek szerint nem kevésbé, mégis megdöbbentően pofátlan szolgáltatást? Azonnal kikapcsolom, csak remélem, nem sunyítanak hozzá az e havi számlámhoz valamiféle óvadékot, pontosabban egy bizonyos összeget, amelyet abban az esetben kell kifizetni, ha egy az aktiválástól számított bizonyos időn belül szabadulok meg ettől az irigy kapzsicsomagtól. Ne adj' Isten, a lekapcsolást követően azonnal, a kezemben beindul a WAP, egy kicsit sem késlekedve pedig a Szegény Franciska antik masnija című szappanopera letöltése valami két, de ellentétes irányba néző végű kanál gyártó, "Für die Malomlapát evési technika" nevű cég javára, de előbb deaktiválódik a telefonom összes gombja.Ha majd internetezni akarok a telefonomon, akkor megrendelek akármi mást.
-
okib4100
aktív tag
válasz die Destic #1712 üzenetére
Mivel ennek a cuccnak nincs havidíja (csak -csilliós- forgalmi), ergo hűségnyilatkozatot sem lehetne rá kötni (bizonyos telek olcsóbbak a T-nél, ha valamilyen havidíjas netes csomagra 1 év hűséget vállal vki) ezért ha kikapcsolod, tuti h nem jön a fekete autó
A My T-mobile felületén meg tudod tenni, 1 kattintás.2009. március 8.-án 0.00 órakor a fórum használatát befejeztem.
-
die Destic
csendes tag
válasz okib4100 #1713 üzenetére
Átvertél, itt áll a panelház előtt egy banánorrú, görnyedt anyóka oldalra nyújtott karokkal, azaz T alakban fekete kígyóbőr hálósapkában, melynek bojtja helyén egy fából - kaplából - készült T betű himbálózik, kopott barna udvari bolond vagy kobold cipőben, földig érő sötétkék - amolyan régifajta füzetborító színű - esőköpenyben egy csúf rombuszvarrású milka barna piaci gurulós banyatáskával, és egyre gyorsabban villognak a szemei, mindjárt felszáll.
Najó, hátha működik a /off kapcsolóm.
-
zsolt1129
addikt
válasz die Destic #1714 üzenetére
-
portrait
csendes tag
T-s mobilneten néha szükségem lenne olyan speckós alkalmazás használatára, amelyben a szerver egy új kapcsolaton visszakapcsolódik a gépemre. Úgy tűnik azonban, hogy le vannak tiltva a mobilnet kliens felé bejövő kapcsolatok (SYN flag-es csomagok). A kliensemen természetesen nyitva van a megfelelő port, és a személyi tűzfalamon is be van engedve a kommunikáció. Valószínűleg a T tűzfala szűri ki a bejövő kapcsolatokat. Van valakinek hasonló tapasztalata? Kikerülhető valahogy?
Vodás mobilnetről tud valaki: náluk is van hasonló szűrés?
-
hossszú
őstag
T-Mobilos WAP és MMS beállitásokban jártas segitségét kérném SonyEricsson F305-ös telóhoz.
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
okib4100
aktív tag
válasz hossszú #1717 üzenetére
Olyat még nem láttam, de ez pl egy w890 beállítási oldala a T-Mo-nál:
[link]Teljes indukcióval lehet belőle következtetni az F305-re (már ha nem teljesen más a menüje, mint a korábbi SE-knek)
[ Szerkesztve ]
2009. március 8.-án 0.00 órakor a fórum használatát befejeztem.
-
okib4100
aktív tag
válasz stormbreaker #1719 üzenetére
Ha nem használsz 3G-t akkor a Settings>Connectivity>Mobile networks alatt lődd ki, akkor csak 900/1800-t használ. Nekem itt a lakásban (Ény-Budapest) w910-el a pannon és a voda 3G-je össze-vissza ugrál, és vissza-visszalép GPRS/EDGE-re, csak a T-é atomstabil.
Sima GSM-en sztem szintén a pannonnak vagy a tének a legjobb a térereje, de értelemszerűen ez helyszíntől fogva változhat (voltam már zsírúj irodaházban, ahol fél évig 0 azaz zérónullasemmi pannon térerő volt)Amúgy a w910-em antennája láthatóan jóval kevésbé érzékeny mint az E51, az fullon fogta a pannon hsdpa-t is.
-
SPF
senior tag
Tudja valaki, hogy az ajándék 3000 perc ezen a héten mely napokon használható fel? 24-e,25-e és 26-a beleszámít?
-
SPF
senior tag
válasz stormbreaker #1723 üzenetére
Nem munkaszüneti napoknak számítanak?
-
swoody
senior tag
Sziasztok.
Nem tudjátok van még ügyfélszolgálat ahol ügyintézövel beszélgethetek?
Nem találom a 1430 és a 1777 en se Dominos vagyok.
Mert nagyon nem akar bejönni.Köszi.
-
SPF
senior tag
Hol lehet megtudni, hogy az ajándék 3000 percből hány perc van még?
-
Baboon
senior tag
Üdv emberek!
2 kérdésem is lenne:
1. Ha mix díjcsomagba vagyok és rátöltök a számlára +5000huf-ot, azt ha nem beszélem le teljesen a hó végéig akkor megy át a köv hónapra vagy leszippantják?
2. Ha a barátomnak van aranykártyája de nem használja semmire akkor én azt feltudom használni relax 125-ös aranytárskártyás díjcsomag beüzemelésére?Előre is köszi.
Dani''Bocsánat, hogy ilyen közel megyek Ön előtt''
-
Kis Samurai
tag
Üdv!
Csak egy rövid kérdésem lenne, a napokban lettem platinakártyás, szeretnék mellé egy társkártyát csatolni. Miért éri meg társkártyás csomagot választani? Olyasmit hallottam, hogy a társkártyások egymással ingyen beszélnek, igaz ez?
Előre is köszi a válaszokat.Nincs nálam toll, sorry...
-
SPF
senior tag
válasz Kis Samurai #1729 üzenetére
Társkártyás csomagban olcsóbb a havi előfizetési díj, és szerintem kizárt, hogy ingyen beszélhetnek egymással.
-
mongi_
aktív tag
Mix díjcsomagba vagyok a T-nél a mai naptól, és csak a szintén Mix díjcsomagban lévő öcsémet tudom hívni. Más szám felhívásánál a következőt mondja: "Ön ebben az irányban nem kezdeményezhet hívást, kérem töltse fel a folyószámláját". Holott a T-nél lekérdezett egyenlegem eddig csak 10 Ft. És a csomagban 2 750 Ft lebeszélhető, ráadásul még kaptam is ajándékba vagy 3000 percet. Ha jártas vagy a T-nél segíthetnél ebben, mert nem nagyon vágom, hogy ezt miért csinálja.
booty time booty time across the USA
-
1430
senior tag
mongi_:
Ha a mai nap alatt 24-ét értesz, akkor erre a hónapra részarányosan 709 Ft-ot kaptál. Ha azt hallod, hogy az egyenleged 10 Ft, akkor az a még felhasználható egyenleget jelenti, nem pedig az elhasználtat. Tehát tölts rá mint egy Dominora, és tudsz beszélni. Az öcsédet azért tudod hívni, mert megkaptad a 3000 percet, amit T irányba (és T-Home) tudsz lebeszélni. Ebből az következik, hogy nemcsak az öcséd, de a többi T számot is tudod majd hívni.Baboon: (Dani)
1. A feltöltött összeg nem vész el hónap végén, azt görgeted tovább, míg el nem használod.
2. Az tud társkártyát venni, akinek aranykártyás előfizetése van, de persze attól, hogy a barátod nevén van, még te is használhatod.Kis Samurai:
Azért éri meg társkártyás csomagot használni, mert alacsonyabb havidíj mellett kapod meg a fő csomagok kedvezőbb percdíjait, illetve minden társkártyás csomag havidíja lebeszélhető (de van, ami más mobilba nem). Egymás nem tudjátok ingyen hívni, legfeljebb ha aktiváljátok a családbarát kedvezményt.SPF:
A 3000 perces egyenleget akkor tudod lekérdezni, ha:
1. Domino számot használsz: 1777/1/1/5
2. MIX díjcsomagot használsz: 1730/1/1/4 (ezt nem tudom biztosra, ritka kérdés...) = 54 Ft/alkalom
3. Előfizetéses díjcsomagnál: SMS a 1730-ra, a tartalma egy nagy "R" betű (54 Ft/alkalom), de itt az össz ehavi percszámod kapod vissza. Ha ez kissebb, mint 3000, akkor még mehet a beszéd!
Egyébként hétfő (12.29.) reggel 7-ig folyamatosan használhatod a 3000 perces keretet. Jövőhéten 31-én 22 órától 5-én reggel 7-ig ismét folyamatosan használható lesz.swoody:
A 1777-en nincs ügyintéző, Domino számmal kapcsolatban is a 1430-on kérj ügyintézőt. Ha várni kell, az azért van, mert mindenki hívásban van... Ugye megérted, ha az ünnepek alatt nem max kapacitáson megy a Telefonos Ügyfélszolgálat!Üdv!
[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Liberator
tag
Sziasztok!
Nyáron az olimpia idejében lehetett kérni ingyenes MMS-t egy hónapig, ami a sporthíreket írta. Ezt le lehet valahogy mondani? Vagy az év végén lejár? Előre is köszönöm a válaszokat. -
megyeri
tag
válasz Liberator #1735 üzenetére
Csak egy hónapig volt díjmentes. Lemondás >>
Ha hallgattam volna, bölcsebb maradtam volna?
-
mongi_
aktív tag
Az Omniámhoz kaptam 3000 percet ajándékba, ezt a 3000 percet hol tudom lekérni, illetve megtudakolni, hogy mennyi van még hátra belőle?
A másik, amin meg egy picit felhúztam magam. Karácsonyra kaptam a telefont ajándék 3000 perccel, amit "most jön a kicseszős része szerintem" , január 31-ig lehet lebeszélni!
Hát ezek normálisak? Jó tudom ingyen percek, nekem mind jól jön, de hát azért kicsit kitolhatták volna ezt a korlátot, mert szerintem nincs olyan ember, aki annyit tudna beszélni bő egy hónap alatt. Meg csak T-s hálózaton belül tudom használni, ilyenkor annyira örülök, hogy a legtöbb ismerősöm Pannonos vagy Vodás.[ Szerkesztve ]
booty time booty time across the USA
-
okib4100
aktív tag
Ez teljesen tiszta, legalábbis a szolgáltató szempontjából:
-ad 1: hálón belüli percek költsége számára elenyésző, míg hálón kívül fizetni kellene az összekapcsolási díjakat
-ad 2: tudja, h az emberek nagy része nem használja el ilyen kevés idő alatt a 3e percet, viszont lehet marketingelni, h 3000 ingyen perc, jaj de gizdaIlyen jellegű vakítás nagyon sok van, és nem csak a telekom iparágban.
-
törölt tag
Üdv!
A T-shopban lehet két fajta sim kártyát vásárolni.
A "Domino SIM csomag"-gal csak a sima Domino csomagot választhatom?
Az "Előfizetői SIM csomag"-gal pedig igénybevehetem bármelyik előfizetéses csomagot?
A relax 100 díjcsomagnak mennyi a havidíja?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem szóltam.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Amúgy a mobilinternet tarifáit hol lehet megtalálni?
-
VINIKOR
senior tag
Érdekes hogy a Pannon mobilinternet akciójára nem válaszol a többi szolgáltató.
T-Mobilnál még mindig 6000Ft 5GB havi forgalom? Vicces. Van ember aki kiad 5GB-ért 6000Ft-ot?Miért nem hoznak ki mondjuk 3000Ft-ért 15GB/hó csomagot. Vinné a jónép. Vezetékes net mellé ennél többet Én nem szánnék.
-
okib4100
aktív tag
válasz VINIKOR #1747 üzenetére
Ez, ellentétben a pannon sztochasztikus korlátú korlátlanjával, működik.
Amúgy 5790 + 1e hufért van korlátlan a t-nél is, ha 1 évre aláírod, akkor az 1000 ft pluszdíjat elengedik, az h a korlátlanság határa hol húzódik, még nem találtam meg, amúgy nekem a 3 gigás van, pont elég is meglévő net mellé.Amúgy meg igen, van aki kiad(ott eddig is) 5 gigáért 6 rugót, pl. akinek pénzt hoz az h mobil internet elérése van. HD filmeket letölteni valóban nem ezzel kell.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xbox One
- Star Wars Outlaws teszt
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- Trollok komolyan
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- XPS 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650 Ti 32GB 500GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Ritkaság! HP Pavilion 17 laptop (17,4FHD/I5-G4/16GB/256SSD/Nvidia2GB)
- DDR5 4800Mhz 2x8gb SO-DIMM Laptop memória, RAM
- Kedvező ár! Lenovo Ideapad laptop (15,6/i5-G4/8GB/128SSD/Dedikált/Magyar)
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen