Hirdetés
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Hárommillióan jegyezték máris elő a Huawei Mate XT-t
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Magisk
- IFA 2024: Alig vettük észre, olyan kicsi ez a telefon
- Taroltak a Pixel 9-ek a DxOMarknál
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
-
Hárommillióan jegyezték máris elő a Huawei Mate XT-t
ma Friss renderkép és tárhely információ is érkezett.
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
Megjelenési dátumot kapott a DROVA: Forsaken Kin
gp A PC-re és konzolokra szánt pixel-RPG a tervek szerint október közepén debütál.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Joe bácsi
őstag
válasz Szabesz #2020 üzenetére
Ezt nem lehet így előre tudni. A bejelentés előtt max. pár nappal lehet tudni, h. milyen akció lesz.
Ebben az országban csak a lehúzás és sz@rrágóság megy!
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Joe bácsi
őstag
válasz Szabesz #2028 üzenetére
Az van, h. a Ténél dolgoztam (hál isten csak múlt idő) és tudom, h. nincs korlátlan mobilnet. De ha nem hiszel nekem, akkor az ingyenes ügyfélszolgálatot hívd fel és kérdezd meg.
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
legenda
válasz Szabesz #2039 üzenetére
ha te például 2009. február 27-én aláírtál 1 év hűséget egy 5 gb-os csomagra + kérted a korlátlan opciót havi 1000 ft-ért, akkor az 1 éves hűség alatt nem kell fizetned a + 1000 ft-os opciót, csak az 5790 ft-os 5 gb-os csomag árát havonta!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Joe bácsi
őstag
válasz Szabesz #2043 üzenetére
Hogy ezen mit olyan nehéz megérteni??!!!
"Aláírtál" egy év hűséget a korlátlan net opcióra havi 0 Ft-ért! Egy évig GARANTÁLJA a Té, h. nem kér érte havi díjat, h. korlátlan neted van! Egy év után a korlátlanság ára havi 1000 Huf lesz! Ezen mi a nem világos???
NEM veszik el a korlátlanságod a netben, ha januárban kapcsoltattad be és február végén megszünt! Február 28-ig lehetett bekapcsolni a korlátlan netet. Aki nem így tett, az így járt.(Amúgy ne tudd meg, h. mekkora sz@r az oktatása a Tének! A leírt anyagaik is, amikből vizsgáznod kell egy kalap sz@rt sem érnek! 1 hónap alatt mindent a fejedbe akarnak tunkolni! Ezért értelmezi minden Tés dolgozó máshogy.)
Tel Elek: Hogy mit parancsol? Nem értem a kérdést.
[ Szerkesztve ]
-
zoo8800
veterán
válasz Szabesz #2039 üzenetére
Nem volt ennyire eldugva, amit én olvastam.
(amikor a T korlátlan netre előfizettem, akkor még megvolt a Pannonnál is a "korlátlan" netem, 3 hétig volt egyszerre kettő előfizum Pont a határidő miatt nem toltam Márciusra a T-s előfizetést.)
rip and tear, until it is done
-
Jhonny06
veterán
válasz Szabesz #5034 üzenetére
Szerintem ezt jobb személyesen intézni. Ha újra hűségnyilatkozatos készüléket veszel, akkor amúgy újraindul a hűségidő természetesen (azt nem tudom, hogy a meglévő fél év (tegyük fel, hogy másfél év leteltével veszed) beleszámít-e, gondolom igen), de jár valamennyi kedvezmény. Tudnia kell a webshopnak ezeket, bár ez már egy kicsit macerás kategória, meg ott lehet kérdezni bármit, ha nem világos.
Viszont az átíratás költségét még mindig nem tudom, mert én eladnám a mostani készülékemet és valahogy érvényesítenie kell a garanciát adott esetben az új tulajnak és mivel az én nevemen van a készülék, ez szerintem problémás lehet. Vagy ez csak annyit számít, mint egy videokártya számláján a név és nem nézi senki? Mert az ügyintézésnél is fontos szerepe lehet, nem csak a gari számít.
[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
válasz Szabesz #5034 üzenetére
Igen, a Webshop is tud róla.
Jhonny06
Ne kis üzletbe menj, ha bemész, illetve a két év újraindul, de nem azon az áron fogod megkapni a készüléket, mintha lejárt volna a hűségidőd.SPF-nek igaza van, add át a garanciajegyet, és nem fognak rákérdezni a készülék eredetére. Viszont ha gond lesz a fizetési moráloddal, a szolgáltató letilthatja a készüléket... Amúgy ha én lennék az új tulaj, iratnék egy adás-vételi szerződést is, hogy levédjem magam (nem a szolgáltatói letiltástól).
Mr. Teddy
Igen, a MM havidíj csak belföldi előfizetői beszédre és SMS-re forgalmazható le, egyéb forgalom (pl. MMS) vagy túlforgalmazás (net, TV) a havidíjon felül fizetendő.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Asus Z370-F+Intel Core i5 8600k+16GB RAM, Be Quiet! Pure Power 600W félkonfig
- GAMER PC: RYZEN 7 3700X/5800X - 1TB-4TB NVMe SSD - RX 6600 8GB GDDR6 - 16/32GB DDR4- GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC , R5 4500 , RTX 2060 Super , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Kedvező ár! Dell Inspiron 15 laptop (15,6/i3-4005U/8GB/256SSD/Magyar) - 1 év garancia
- Kedvező ár! Toshiba C50 laptop (15,6/i3-G4/4GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen