Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Előrendelhető a legújabb Nothing Phone
- Google Pixel topik
- IFA 2024: Prémium órával jelentkezett a Withings
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- IFA 2024: Gombnyomásra vált kijelzőmódot a TCL telefonja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
Hirdetés
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
Project Odyssey - Képeken a Blizzard törölt túlélőjátéka
gp Egy teljesen új világban játszódó program lett volna a végül elkaszált projekt.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
pandemonius
csendes tag
Nah a mai napig voltam T-mobilos.
2 éves hűségnyilatkozatom járt, bemegyek a meglehetősen krimó-szerű miskolci "központ"-jukba hogy szeretnék új telót venni előfizuval, szintén 2 évre. Megnézegeti az ember a kap-pontjaimat, hogy ugyan mennyi kedvezmény jár nekem a telefon árából, mondom hú de jó, értékelik hogy 2 évig rendszeresen, késedelem nélkül fizettem 4-5 ezer forintokat + mobilnettel mindennel.
Aztán jön a hidegzuhé: nem vehetek új telót az előfizetéshez. Merthogy az utolsó 6 hónap átlaga miatt nem vagyok aranytárskártyás. Még hallgatom a sületlenségeket egy kicsit meredten (céges előfizu is szóba kerül valahogy, hogy miképp azt nem tudom)
A következő lehetőségeket ajánlotta:
1) Megszűnteti ezt az előfizetést (a számmal együtt ofkorsz) és veszek egy újat, kb 1 hét átfutási idővel megvan, csak a lényeg (a régi szám) vész el.
2) Megveszem a kiszemelt telefont dominó csomagban (kicsit drágább - lenne ha lehetne kapni a telefont dominóval)
3) Várok 3 hónapot, és kicsit "belehúzok" (sic!) megduplázom a forgalmamat, így már talán(!) aranytárskártyás lehetek, és kiérdemlem azt a megtiszteltetést, hogy vehessek egy k*rva telefont az előfizetésekhez járó kedvezménnyel.Most a problémám végülis az, hogy a Vodafonhoz besétáló testvérem 2 év után ugyanilyen számlák mellett gond nélkül vett új telefont, és a Pannonnál is lehet. Mégis mi a franc köze van a "kedvezmény"-nek a havi forgalmamhoz?? Átmentem a pannonhoz és a számhordozással simán áthoztam a számomat hozzájuk, a telefon náluk olcsóbb, a havidíj ugyanannyi lesz. És 2 év után veszek egy másik telót mindenféle idióta kártyák nélkül. Viszlát, T-mobile.
-
stichus
tag
az lenne a kérdésem a hozzáértőkhöz, h hogyan tudok előfizetésessé alakítani egy olyan domino számot, ami nem az én nevemen van. szeretnénk megtartani a számot, mert már 5 éves. kösz
-
Jadro
veterán
válasz pandemonius #1501 üzenetére
Szerintem itt valamit nagyon elcsesztek, mert ha veszel új előfizut simán viheted tovább a számod. Akárhová hordozhatod miért pont cégen belül ne vihetnéd tovább? Családban már csináltuk így hasonló forgalommal mint nálad és nem volt gond. Mellesleg mi van akkor ha nem vagy aranykártyás? Attól még aláírhatsz két évet szerintem, max a kezdőrészlet pl magasabb lesz ha részletre veszed. Ez egy elég balfasz ügyintéző lehetett. Ez olyan Vodás már nagyon. Megvizsgálgatnak és eldöntik mennyiért adják a telefont meg hogy mennyi előleget kell letenned.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
pandemonius
csendes tag
"Akárhová hordozhatod miért pont cégen belül ne vihetnéd tovább?"
nekem is ez a legnagyobb talány.
"Mellesleg mi van akkor ha nem vagy aranykártyás? Attól még aláírhatsz két évet szerintem, max a kezdőrészlet pl magasabb lesz ha részletre veszed."
Aláírhatok 2 évet, ebből nem csinált titkot az ügyintéző, de se részletre vásárlás, se semmi, dominó áron vehetem meg. Nagyon valószínűnek tartom, hogy az ügyintéző volt zokni, mert a mellette lévő kollégáját kérdezgette elég gyakran, és reális indokot nem tudott mondani, miért maradnék 2 évet a Tmobilnál.
A többi szolgáltatónál teljesen egyértelmű: a 2 év hűségért cserébe olcsóbb a telefon és kész. Függetlenül attól hogy "eleget" beszélek-e év közben.
Gondolkoztam rajta, hogy átmegyek egy másik Tmobile-ba és megkérdezem miújság, de annyira fel*szták az agyam hogy inkább a kékekhez mentem be. -
legenda
válasz pandemonius #1504 üzenetére
nem aranytárskártyáról van szó egyébként? mert abban az esetben lehetésges a dolog...
TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
legiaap
nagyúr
#1497 hsz-re valaki?
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
-KoKeSz-
tag
Sziasztok!
Nemrég lettem előfizetéses a T-mobilnál...elfelejtettem megkérdezni, h wapon le lehet e kérni az egyenlegem...ha igen, akkor hogyan???
Kösz az infót!!!
-
legenda
válasz -KoKeSz- #1507 üzenetére
a t-zones / t-mobile wap felületén is van számlainfó (akár teljes részletességgel, bonthatóan; hálózaton belüli, kívüli...stb), de fizetős; 54 ft!
web felületen a my t-mobile felületén ingyenes (ingyenes regisztráció kell a belépéshez)TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
tothb71
csendes tag
...amely számlainfo abszolút átláthatatlan,sokszor irreális adatokat mutat mind a my t-mobil felületén,mind sms-lekérdezés stb. esetén,ugyanis az adott hónap forgalmát áfa ,s kedvezmények nélkül tüntetik fel. Ráadásul ,mindegy egyes lekérdezés 54 ft-ba kerül(adatforgalom,sms,hívások külön-külön...). A hívószám utolsó lezárt számlájára vonatkozóan pedig annyit ,hogy csak 7-étől mutatja azt az összeget,amely valójában a csekken is szerepelni fog majd.
Sony Xperia SP 4.1.2
-
legenda
válasz tothb71 #1509 üzenetére
web felületen a my t-mobile ingyenes, igaz csak az aktuális és az előző havi egyenleget mutatja! a kedvezményeket természetesen nem vonja le - hiszen azt a számlázási rendszer is csak a hónap végén teszi meg, a számla zárásakor!
TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
krystman
őstag
Helló! Én regisztráltam egy mail címet, a T-nél. Mivel volt Net30-as csomagom, kértem ezt a T-email plusz-t is. Viszont most meg megszűnt, 2hónapja teljesen az email címem, amióta nincs Net30-as csomagom. Nem úgy kellene lennie, hogy ebben az esetben, vissza kellene tenni sima t-emailra?
-
bazza
tag
Üdv!
Egy gyors kérdés: dominóval hogyan tudok netezni? Vettem egy kártyafüggetlen mobilt, és szeretném kipróbálni a netet rajta. T-mobilos kártyám van, így hát azzal próbálkoznék. Felhívtam a 1777-et, de a NetStart-ra és a Net30-ra is azt mondta a csajszi, hogy átmenetileg nem elérhető.
Próbálkozzak később, vagy nem is fogok tudni netezni kártyás telóval?
Thx all!! -
bazza
tag
Nah már a beállítások megvannak, neten is voltam, de iszonyat drága :S Kellene vmi kedvezményes csomag.
-
blueye
veterán
WinMo-s i900 Omniával szeretném továbbra is használni a jól bevált wap SMS-t a t-zones-on.
A sima böngészővel nem találom, lehet hogy nem böngészhető, csak a direkt link maradt meg, ami az előző telefonjaimon (p990, w850) jól működött?
Le tudja valaki írni nekem, hogy vagy böngészve vagy direkt link-kel hogyan találom meg? -
Phoenicis
csendes tag
Üdv mindenkinek,
tegnap vettem a két telefon 0 forintért, egymás közt ingyen beszélhet akcióban telefont+előfizut, minden jól is ment, és csak azt a számot hívtam, akivel ingyen beszélhetek. Ennek ellenére ma amikor megnéztem a t-mobil honlapján a számlaegyenlegemet, alig másfél nap alatt 400 forintot mutat, holott mást nem hívtam, csak az ingyen hívható félt. Ez mitől lehet?
-
legenda
válasz Phoenicis #1517 üzenetére
lehetséges, hogy a szolgáltató számlálója nem nézi, hogy esetlegesen kivel beszélsz ingyen, és a kedvezmények csak számla zárásakor kerülnek jóváírásra!
-
Dare2Live
nagyúr
Most jár le a 2éves előfizum, érdemes azonnal kihasználni a lehetőséget és venni egy új mobilt (pl k800 3990ft) vagy ha várok akkor köv telóra majd nagyobb kedvezményt kapok?
ha igen, hogy emelkedika kedvezményes szint?
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
nagyúr
válasz pandemonius #1501 üzenetére
A hölgy szerint állítólag hasonló miatt nem vagyok "aranykártyás"... hiába van 4éve előfizum havi 5-6.000ft számlám... fél éve egyszer késtem (a késés oka: posta elkeverte a számlám) és ezért nuku....
nagyon filozok én is attol, hogy ellépek tőlük....
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Balinov
félisten
válasz Dare2Live #1522 üzenetére
akkor szigoritottak, nekem tavaly vagy tavaly elott meg a kimeno hivasaimat is letiltottak huszezrecskenyi tartozas miatt, megis vehettem tavaly 18-ert ujab 1evet alairva egy P990-est..
az elozo kerdesedre: szvsz csak annyival lesz olcsobb a kivalasztott keszulek (azonos listaarakat feltetelezve persze mindket idopontban) amennyivel tobb KAP pontot gyujtes, amit ugye 1KAP=1HUF arfolyamon be tudsz valtani. Ha 5-6k a havi szamlad szvsz 3990Ft-s lehetosegnel nem eri meg akar ket honapot varni, parszaz Ft elonyert esetleg azt kockaztatod, hogy kikerul az kivalasztott K800-as a kinalatbol.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
bepe79
addikt
Sziasztok! Tovabbra is keresem azt a kartyas csomagot a 3 szolgaltato kartyas csmagjai kozul, ami a legjobban megeri szerintetek. Vita Joker? Vagy Vita Uno? Vagy Vita City? Vagy valamelyik Domino csomag? Ki mit hasznal, ami szerinte a legversenykepesebb, legolcsobb?
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
legiaap
nagyúr
Ezen a web 'n' walk Sticken komolyan mondom be..ok.
Itt ülök a ki...ott ablak alatt és állandóan ledob. Ha csatlakozok és közben elmegyek kajálni, akkor mire visszajövök már esélyem sincs, hogy betöltsön valami oldalt is. És nem elég, hogy kihúzom ezt a szart és újra csatlakozok. Megjegyezném ilyenkor fel sem ismeri, hanem az egész gépet újra kell indítani. A Vodás nettel is így szívtam most meg ezzel.
Hol a t..ömbe tesztelik ezeket a neteket???? A háztetőn vagy hol.
Kezd elegem lenni már...How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legenda
válasz legiaap #1529 üzenetére
biztos, hogy a stick a hibás? másik gépben használva is ezek a tünetek?
ha igen, vidd be t-hez, hogy frissítsék vagy cseréljék ki...
több ismerősöm is megelégedéssel használja, probléma nélkül!TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
legiaap
nagyúr
Volt itt még emberke aki szintén panaszkodott.
Az lesz...be fogom vinni azt csináljanak vele valamit, mert ebből elegem van már.
Komolyan mondom ennél még a vodás is jobb volt, pedig azzal is rengeteget küzdöttem.
És ez a net kezelő felülete is egy rakás...Még azt sem írja ki, hogy mennyi letöltésnél tartok. Tudom van progi, ami mutatja ezt. Használom is, mert muszáj.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Nordik
őstag
Lehet kapni Samsung Omniát vagy ezt a telót elő kell rendelni? Valamint a részlet bankon keresztül megy vagy simán csak a T adja? Illetve megszokták adni a részletet mondjuk minimálbérre is vagy mit néznek a hitelbírálatnál?
[ Szerkesztve ]
-
zsoleer
senior tag
sziasztok
lenne egy olyan kérdésem hogy miért lehet az hogy tegnap bementem a t-mobilba hogy havidijas legyek mert most dominos vok és akartam venni részletre egy telot és közölték velem hogy nem vagyok hitelképes ezt se értem na mind mert bejelentet munkám van stb mondom hogy akkor hagyuk és kifizetem 2 évre teljes áron azt mondja nekem erre a srác hogy nem lehetek havidijas alapbol nézztem nagyokat ugyan is a haverom 2 éve vett igy telot simán ugy hogy még munkája se volt szerintetek mi lehet a bibi itt??
-
legenda
jelenleg nem rendelhető!
a szolgáltató adja a részletfizetést - annak lehetőségét -, ha előfizetőjük vagy, akkor általában csak annyit néznek, hogy volt-e már korábban tartozásod/késedelmes befizetésed...stb!TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
megyeri
tag
válasz zsoleer #1533 üzenetére
Nos nem kötekedni akarok, de ha a T nem indokolta meg, akkor szerinted itt miért tudnánk?
Egyébként szerintem hitelképesség szempontjából a barátodhoz hasonlítani magadat kb ég és föld. Nem értek a hitelképességi vizsgálatokhoz, én szerencsére átmentem (észre sem vettem, csak megkérdezték jozzá járulok e, aztán hogy itt irjam alá a szerződést...), de - kis túlzással - ennyi erővel arra is hivatkozhatnál, hogy ha a Csányit (mármint az OTP-s Csányi Sándort) hitelképesnek találták, akkor téged miért nem... (bár lehet nála nem végeztek vizsgálatot, de ha végeztek volna, bizonyára átment volna ).
Egyébként szerintem a hitelképességi vizsgálatoknál a jelen nem annyira számít, mint inkább a múlt. Lehet, nem vagy velünk elég őszinte , így a "bibi"-re ne várj sok magyarázatot...
Nordik: Ha már ezeknél a vizsgálatoknál tartunk...
Ha ennyire parázol tőle, akkor talán neked is lehet némi vaj a füled mögött? Ha lesz készleten, rendeld meg, legfeljebb felhívnak és közlik veled, hogy ehhez kevés leszel... Hátha mégis megkapod! Legyél optimista!bepe79:
Ha ennyire mindegy a szolgáltató (nincs tapasztalatod vagy lehetőséged egyedi csomagokra), akkor szerintem a szerint válassz, hogy melyik hálót hívnád legtöbbet. Például ha T-Mobile-t, akkor javaslom a Domino Nap + Nap Plusz (250 Ft/30 nap). De ha más háló is jelentős lenne (Pannon, Voda), akkor a Domino Aktív (450 Ft/30 nap), mert ott csúcsidőben is 25 Ft/perc a T és Vezetékes, illetve 35 Ft/perc a P és V, de csúcsidőn kívül -10 Ft a percdíjakból. Én ezt használtam, mielőtt előfizura váltottam, és hozzá még az Aktív SMS kedvezményt (150 Ft/30 nap), így 30 helyett 15 Ft/db az SMS bármely belföldi hálóba... Most nézem, hogy ez a Domino 7 Extra sem rossz, de talán ez egy kicsit sok (690 Ft/30 nap)...[ Szerkesztve ]
Ha hallgattam volna, bölcsebb maradtam volna?
-
Nordik
őstag
válasz megyeri #1535 üzenetére
Köszi!
Nem parázok tőle egyáltalán, csak én gyakorlaton vagyok, ez rendes keresetnek számít és volt, hogy adtak már osztálytársamnak erre is részletet. Pedig havi 12ezer ft ez.
Ha nem adnának akkor próbálnánk meg anyukám keresetére részletet kérni. Kb 10 éves munkaviszonya van, csak lehet kevés lenne a minimálbér amit kap. Majd meglátjuk.
Azért köszi a válaszokat![ Szerkesztve ]
-
nabu65
csendes tag
Sziasztok!
A hitelképességi vizsgálaton alapvetően megnézik hogy szerepelsz-e a közös fekete listán(olyan mint a BÁR lista).
Ha nem akkor akadálya nincs a vásárlásnak.
Lehetőleg ne parnerhez menj vásárolni mert ott még munkáltatóit is kérnek a vásáráshoz!
Kérdezz bátran mert ott gájázom. -
nabu65
csendes tag
Ha valakinek a Stickel problémája van (Pl:ledobál)garjegyel meg a számlával bebattyog valamelyik T-be megcsinálják a frissítést azonnal kb:5-10-perc!(nem partnerhez kell vinni)
-
nabu65
csendes tag
Pl: ha a Pannontól vagy a Vodától számlatartozással váltatok meg egymástól akkor feltesznek ebbe az adatbázisba!
Orvosolni csak oly módon lehet hogy felkeresed őket és kiegyenlíted a hátralékodat!
Olyan nem fordúlhat elő hogy nem vásárolhatsz,legfeljebb a szolgáltató (szolgáltatási díjelőleget) kér be az ügyféltől amit leforgalmazhatsz. -
THomas007
senior tag
Sziasztok!
Ellopták a T-Mobile-os telefonom külföldön.A kérdésem az volna,hogy létezik-e valamilyen európai feketelista,ahova be lehet tenni a telefon imei számát? -
c45
csendes tag
Helló
Iphone 3g akkarok venni a t-mobilba . De nem akarom ikon400 se az ikon 600 dijcsomagal venni . Nem netezek sokat .. De lehet valahogy másik dijcsomagal venni ? itt semmi értelmeset nem tudtam ebböl kihámozni . Segitsetek Kell nekem egy ilyen . És még valami . Januárbam vettem egy ku990 és elöfizetésel . Na aval az elöfizetésel meg lehet venni ? A réi a hüség még nem járt le vissza van kb 1 év .
A válasz elöre is kösziSiemesns C45 az én életem.............
-
semmiho
tag
válasz semmiho #1495 üzenetére
Úgy korrekt, ha írok a pozitív fejleményekről, és nem csak panaszkodom a szolgáltatóra. Részletezem.
Szerencsésen megoldódtak az USB-stick-es, sebességgel kapcsolatos problémáim - legalábbis, ami az eszközt magát illeti. Kb. 2 hét alatt megjavították, de a 2 hétre egy ugyanolyan csereeszközt biztosított a T-Mobile (pirospont nekik!).
Üröm az örömben, sajnos úgy sejtem, "túlságosan" bejött nekik; illetve, nekik IS a mobile-net, ennélfogva jelentősen lassult a szolgáltatás sebessége a mi környékünkön. A hétvégén Pécsett jártam, nos, ott villámgyors, excellent signal mellett. Újabb pirospont.
Addig is, várjuk türelemmel a többfrontos támadás általi totális mobil rádiohullám-szennyezés villámháború-szerű drasztikus elmélyítését. ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- APPLE MACBOOK PRO 2017 13"RETINA i5 8GB/128GB SSD , SILVER, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27%ÁFÁS
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M AMD R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RX 7700 XT 12GB DarkFlash C285 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z690 Intel Core i9 13900K 64GB DDR5 2TB SSD RTX 4070 12GB DeepCool CC560 750W
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen