Hirdetés
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Sony: idén nem lesz Xperia 5
- Redmi Note 8T - T-modell
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
Hirdetés
-
Dragon Ball: Sparking! Zero - A GT karakterek sem hiányozhatnak
gp A játékban számos ismert karakter közül választhatnak majd a rajongók.
-
Bemutatta második generációs hajlítható telefonjait a Tecno
ma A Phantom V Flip2 és V Fold2 szeptember 23-tól kaphatók, de sajnos elkerülik az európai régiót.
-
AI jósolja meg, hogy merre megy a tajvani tájfun
it A Bebinca trópusi viharból könnyedén tájfun lehet, ennek útját pedig AI segítségével jeleznék előre Tajvanon.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
megyeri
tag
Nem, nem ez a magyarázat. Nekem is van családbarát, mégis át tudom irányítani a hívst a hívásértesítőre, mert a családbarát mellett vezetékes számra (1), hangpostára (2) és hívásértesítőre (3) engedélyezett az átirányítás...
Ha hallgattam volna, bölcsebb maradtam volna?
-
blueye
veterán
Tudja vki, hogy mióta van 2 év garancia a T-nél a SE telefonokra?
-
Balinov
félisten
Mikor 2005-ben megjelent a D750,akkor azt mar 2ev garral adtak. Az akcio legelejen vettem.Osszel,ha jol rmelik.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
doc
nagyúr
keresgélek már egy ideje, de kevés sikerrel
valaki meg tudná mondani, hogy meg lehet-e valahogy nézni t-mobilos mobilinternetnél azt hogy mennyi adatfogalomnál tartok az adott hónapban? jó lenne nem kifutni a keretből, és elkerekedett szemekkel bámulni a számlára... -
megyeri
tag
Az attól függ, milyen csomagot használsz, de ha legalább a 2GB-os csomagot (én ezt), és nincs más forgalmad (pl. SMS), akkor oszd el az aktuális egyenleged 8,53-mal, és kijön a MB-ok száma (aktuális egyenleg a My T-Mobile-ban ingyen megnézhető).
Vagy küldj egy G betűt a 1730-ra, de ez alkalmanként 54 Ft.
-
megyeri
tag
Akkor biztos túl friss a számod... Majd jövő hónaptól megpróbálhatod, de nem rögtön hó elején nullázódik a My T-Mobile-ban az aktuális egyenleg, bár hó elején úgy sincs jelentősége. Addig is használd a G >> 1730 lehetőséget, bár lehet ez sem megy friss számmal...
-
doc
nagyúr
válasz megyeri #1260 üzenetére
és tényleg
most ránéztem, és azt mondja, az egyenlegem 1881 ft
de ez vajon mi a halált jelent? havidíjas előfizu lévén a szó szoros értelmében vett egyenlegem gondolom nincs...
ebből tudom kiszámolni a forgalmazott adatmennyiséget? azzal a módszerrel, amit írtál, bő 200 mb jön ki, ami végül is reális...
lehet kéne csinálnom egy tesztet, mondjuk letölteni 500 mb-t, aztán megnézni
azt esetleg meg tudnád mondani, hogy ez az egyenleg milyen gyorsan frissül? -
megyeri
tag
Kb 5-6 óránként frissülhet...
Mikor telefonálsz, SMS-ezel, netezel, stb... a rendszer számolja a forgalmad nettó értékét, ebből lesz az aktuális egyenleged. Ezen a netes számon te csak netezel, amit a rendszer 0,1 Ft/10KB érték nettó részével számol (ha gigás csomagod van) >> azaz bruttó 10,24 Ft/MB >> tehát nettó 8,53 Ft/MB. Számlazáráskor pedig visszavonja a rendszer a havidíjban foglalt keretet.
Példa: 5GB-os csomagod van, 7GB-ot forgalmazol >> az aktuális egyenleged hónap végén 61143Ft >> ebből jóváírnak 5GB-ot (-43673Ft) >> marad 17469Ft+ÁFA+havidíj... De ha beleférsz a csomagba, akkor csak a havidíj fizetendő.
Azért arra figyelj oda, hogy erre a hónapra részarányos havidíjat fizetsz, és a leforgalmazható keret is részarányos! A te esetedben ez 10 napot jelent (vagyis oszd el a keretet 31-el és szorozd be 10-zel, akkor megkapod az erre a hónapra járó leforgalmazhatóságot...). Ne feledd, hogy július és augusztus hónapokra extra adatmennyiség jár ajándékba!
[ Szerkesztve ]
-
cica77
csendes tag
Sziasztok
Nekem dominós mobilinternetem van és azt szeretném megtudni, hogy hogyan tudom megnézni az egyenleget?
Még annyit, hogy ha feltöltöm a kártyát 5GB -al akkor 1 hónap allat ell kell használnom vagy nem?Tehát van-e rá időkorlát?
Előre is köszi -
attisx
addikt
Felhívod a 1777 Domino Központot és Szolgáltatások beállítása (3-as gomb) / Adatátviteli szolg. (4-es) / Internet (1-es) / ... / Szolg. adatainak lekérdezése (2-es) Itt az automata mindig bemondja "bájtra pontosan" a felhasználható adatmennyiséget, illetve, hogy meddig használhatod fel a keretet. A le nem forgalmazott adatmennyiség a következő időszakra nem vihető át.
[ Szerkesztve ]
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
timones
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudja esetleg, hogy pannonos (praktikum) számot át lehet-e vinni t-mobile-ba? És ha igen, akkor a 0620 is marad?
Választ előre is köszi!
-
megyeri
tag
Nos úgy látom, a T-Mobile be akar fűteni a T-Online-nak (és a többi ADSL-nek).
Ennek az eszköznek nem annyira a mobilitás a lényege, mintsem a családi géppark otthoni internettel való ellátása. Legalábbis úgy tűnik a kép és az egyenlőre csekély leírás alapján...
Persze az is biztos, hogy ezen az áron nálam nem lesz befutó.
[ Szerkesztve ]
-
Padló K.O
tag
Augusztus 1től bevezetésre került a NET 3GB-os csomag, egy köztes lehetőség
-
törölt tag
Ha a sim-kártya meghal, akkor tudnak adni újat ugyan azzal a számmal? Vagy csak másik számmal, és azzal él tovább a hűségszerződés?
-
-
Timocicu
aktív tag
igen, valószínű! Nekem ellopták a telómat 2007. februárban, míg megszületett a törpém, de minden szó nélkül kaptam másik kártyát ugyanazzal a telefonszámmal, bizonyos ellenérték fejében. Igaz , a vodánál volt, de gondolom ezt a T-sek is megoldják hasonlóképpen.
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
doc
nagyúr
válasz Timocicu #1277 üzenetére
amugy annak idejen tok jol lehetett trukkozni, mikor a pannon nagyobb kapacitasu sim-kartyakra valtott
csak ugy nem csereltek ki persze, mert neked az kellett, igy el kellett erni hogy a sim-kartya meghibasodjon. ami nem is tul nehez, megoldhato olyan egyszeru kellekekkel mint pl. a 9V-os elem, meg par centi drot -
lesaux
veterán
Édesapám ma meg akarta hallgatni a hangpostáját, meg is nyomta hosszan az 1-es gombot, erre közölte vele egy robot, hogy "a számhoz hangpostafiók nem tartozik". Ha kikapcsolja a készüléket, és másik telefonról felhívja, akkor sem jelentkezik a hangpostás. Ez mitől van? És főleg hogy lehetne visszacsinálni?
-
-
lesaux
veterán
válasz Padló K.O #1285 üzenetére
Azt mondja, visszajött egy SMS, hogy "az ön előfizetése erre a szolgáltatásra nem jogosult".
Csak baromi nehéz így, hogy ő vidéken nyaral, én a melóhelyen ülök egy gép előtt, és valószínűleg Te is.
Mondtam neki, hogy hívja fel a 1430-at, és egy élő embernek mesélje el, mi a bánata. De azért köszi a törődést ezen a késői órán. -
Blaise
veterán
Sziasztok !
Adott a családban egy T-mobile előfizetés, ami anno 2 éves hűségnyilattal lett megkötve, ami kb 1 éve lejárt. Namost lehetséges ehhez az előfizetéshez úgyanúgy kedvezményes áron új készüléket választani ? (nincs aranykártya meg ilyenek)
A myT-mobile oldalon ezt írja ki a készülékváltásra:
"Az Ön előfizetéséhez jelenleg nem kapcsolható készülékváltás kedvezmény!"
-
Balinov
félisten
válasz megyeri #1291 üzenetére
azt regen nem automatikusan adtak 1 ev utan? Legalabbis en se a sajat, se a parom tarskartyajara nem kertem, aztan megis kaptam
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Laybee
őstag
Sziasztok! Egy ismerősöm olyan hibát követett el, hogy regisztrált egy "ingyen csengőhang" szolgáltatásra. És azóta folyamatosan nyalja le róla a pénzt, feltöltőkártyás. Hogy lehetne megszüntetni?
-
MODERÁTOR
-
Laybee
őstag
válasz Viktor0610 #1294 üzenetére
Köszi a gyors választ.
-
Padló K.O
tag
Laybee:
Vagy bekapcsolhatja ingyen is a tiltást saját maga: +EDSMST küldje el a 1430ra és már aktív is a fogadott emeltdíjas sms tiltásBalinov:
Nem, el kell érni az aranykáryához szükséges pontszámot, amit a bejövő, hálózaton kívülről fogadott hívások után kap, a számla végösszegénél, netto 500ft-ként 10pont, illetve az előfizetés életkora alapján is jár pont, jelenleg 360pont kell az aranykártyához....ahogy elérted automatikusan kapsz egy sms-t, a rendszer minden hónap elsején vizsgálódik , és ha megvan a pontszám, akkor már megy is az sms értesítés, és már megvan az arany szint....és küldik postán a kártyát isBlaise:
hát sajna így nem, feltétele az arany vagy platina kártya...ha nincs akkor várj türelmesen, telefonálj sokat, hogy nagy legyen a számlád, és akkor gyorsan meglesz az aranyszintHárom az egyben.
[ Módosította: Viktor0610 ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen