Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
Új hozzászólás Aktív témák
-
plömplöm
őstag
-
joey04
titán
Szerencsére én nem tapasztalom ezeket. Az androidból átemelt funkciókat meg nem használom.
Egyébként én tökre tudnék váltani, ha lenne egy samsung s24u-xiaomi 14u mix. Xiaomi ház, design, samsung kijelző hw, xiaomi kijelző sw, xiaomi biometria, xiaomi kamera, samu szoftver (one ui), samu üzemidő.
-
Sirus86
aktív tag
Nekem volt Nokiam Androiddal, mivel az is stock Android volt, es supportalt is sokaig, azzal semmi bajom nem volt. Mondjuk a HW az igazi ocskasag volt (Nokia 6.2) , de maga az SW nagyon stabil volt. iPhonne alapvetoen rendkivul stabil, de sok-sok micero bug van jelen ios 17 ota.
-
joey04
titán
Pont ezek miatt váltok nehezen én is. Meg a stabilitás, bár ez nagyon függ attól, hogy droid oldalról milyen készüléket választasz. Samsung az egyetlen, ami stabilistában hozza az iPhone szintet. Olvastam olyat, akinél az iPhone többször újraindult magától. Én ilyet iPhone 3G óta, amióta iPhone-t használok egyszer sem tapasztaltam pl. egyetlen szifonnál sem, soha. Kivétel az elején amikor JB-t toltam még, meg egyszer amikor bétáztam, de még akkor is csak beta 1-2 környékén és csak az egyik évben, talán pont a "remek" iOS 7-nél. Na az volt az igazán hulladék rendszer.
-
Ez megint egy olyan feature, ami kizárólag néhány beépített háttér esetén működik.
Beállítottam az ízléstelenség magas fokát képviselő egyik világos Emoji hátteret és annál képes feketére váltani. [kép]
„Kitűnő” megoldás… random kép esetén nincs ilyen, csak egy pár beépítettnél. -
Shyciii
veterán
És a 17.5-ösről is kiderült egy durva bug: Link
És természetesen nem javították azt sem, hogy ha világos háttérképet használsz, akkor a statusbaron nem vált át fekete fontokra. Ez a hiba már nem is tudom mióta van, olyan régi. Talán az iOS 18-asba végre sikerül megoldaniuk... -
-
joey04
titán
Mert ahogy írod, jobb az üzemidő, megbízhatóbbak az értesítések, nem lövi ki folyamatosan a háttréből a programokat és nincsennek mikrolagok. A lejtmenet az, amikor az optimalizált töltéstől megmakkan és csak hr segít, vagy amikor az aod grafikai bugos, és sokkal többet eszik mint droidon, stb. Szerintem is ez a legjobban összerakott rendszer (egyedül a One UI az ami logikusabb, jobb a kezelőfelület, de az android miatt az értesítések ott is neccesek, nekem a kamera nem jött be, meg a biometria jóval gyengébb).
-
Pont azért jöttem vissza iOS-re (15PM) pár kör Android után (S24U, P8P), mert itt sokkal jobb az üzemidő, megbízhatóbbak az értesítések, nem lövi ki folyamatosan a háttréből a programokat és nincsennek mikrolagok. Nem látom a lejtmenetet, persze ez sem tökéletes, de még mindig a legjobb az elérhető felhozatalból.
-
soko70
aktív tag
15 Pro max-öt használok de soha nem volt ilyen rossz a frissítés után. A telefonálási szokások szerint általában az akkumulátor mire hazaérek olyan 40% 80-ra szoktam tölteni. Most 20%. Napközben kétszer újraindítottam. Ha nem wi-fi-n vagyok akkor pár perc után a mobilnet használhatatlan. Ilyenkor mobilnet ki és be utána megint oké. De ha ez így megy, várom a javítást. Ha nem javul akkor búcsút intek.
-
hapakj
őstag
dúúúrva, ezek tényleg komoly hibák. Nekem widget eltűnések egy iPhone 6s-en volt beta iOS-sel, meg iOS 16 megjelenésekor akadozott a záró / hivásképernyő de kb pár napig mert egy minor update rendbe is tette.
Egyébként beta iOS használat utám a widget eltűnést egy factory reset rendbe tette.
-
Antosz
tag
Nálam a 17-és verzió óta olyan probléma fordul elő, hogy ha hívnak, az a fránya csúszka nem akar elcsúszni, hogy fel tudjam venni a telefont. Ilyenkor az segít ha lezárom a képernyőt utána meg feloldom és fel tudom venni a hívást.
más bug meg a Widget eltűnése. Ha a fő képernyők közt lapozom néha eltűnik a naptár widget.
-
Sirus86
aktív tag
En csak 80%-ig tolnam mindig. Ha meg kell 100%, akkor adnek egy opciot a usereknek. Mint pl. anyosom is: ot semmi sem erdekli, amit mondok neki, mindig tolton hagyja a telefont. Na pont az ilyenek miatt lehetne mindig 80%-on a toltes, es 20%-nal a lekapcsolas, hacsak nem erositi meg a user a vesz kapacitas elereset.
-
joey04
titán
válasz
MikeWazowski #23 üzenetére
Igen, használtam samsungot és órákat tettem bele abba, hogy ikonokat, témákat, aod témákat, egyebeket próbálgattam, és a végén maradt minden gyárin. de a geek vágyaimat kiéltem legalább.
Nekem a 26-ban említett dolgok közül szerencsére smmi nincs, se melegedés, se rosszabb üzemidő, se sms bug (az mi?), értésítéseknél lagg (erről is most olvasok csak), időjárás widget, mind jól működik. Szóval alapvetően elégedett vagyok, de az új funkciók tényleg korlátozottak és/vagy bugosak. Szerencsére ezeket nem használom, ha kéne, akkor ott a droid. Így is érik a váltás, de más dolgok miatt. Szóval nálam (ahogy évek óta) a 16 és a 17 között semmi változás nincs, se nem jobb, se nem rosszabb. -
Shyciii
veterán
Az iOS 17 nem csak az elején bukdácsolt, most is bukdácsol. Az iOS 16 mérföldekkel jobb volt, és stabilabb. Nem mellesleg az üzemidőm is 6,5 óra SOT volt átlagban, most a 17-essel hol 5 óra, hol 5,5 óra attól függően, hogy melyik verzió van épp fent. 17-esben rengeteg bug volt. Volt olyan amit 3 hónapig nem tudtak kijavítani (pl időjárás widget frissítése, de Activitynél szintén), de volt olyan is amit fél évig nem javítottak (lockscreen- asztal közötti le-felhúzáskor erősen szaggató mozgás miközben 4-5 vagy több értesítés van. De mondhatnám a telefon lefagyása fekete képernyővel, ha este töltőn volt a telefon és be volt kapcsolva az optimalizált töltés, megint volt sms fogadási bug ami befagyasztotta a telót, mikro lagok, jobban melegszik így a 25 fokban, mint a 16-os verzióval blabla. Ez a 17-es verzió egy igaz fos lett.
-
Antosz
tag
-
Shyciii
veterán
Nem kell ehhez semmi tanulási funkció. Egyszerű programozási feladat, hogy ha be van állítva ébresztés, akkor annak megfelelően tölti csak 80%-ig, és mondjuk az ébresztés előtt 1 órával folytatja a töltést, hogy 100%-ra jusson. Semmi AI, vagy bonyolult művelet nem kell, csak programozniuk kellene tudni, dehát az sosem volt az Apple erőssége. Lásd AoD, Widget stb átvétele az androidtól. Jó silány minőségben sikerült megoldaniuk. Valahogy úgy érzem, hogy a 18-asban is az ikonok szabad rendezése se fog összejönni majd rendesen...
-
Antosz
tag
Nekem nincs gondom vele. Az viszont igaz, hogy az optimalizált töltés egy kalap szar. Az iOS 16 esetében jó volt. Most meg szart nem ér ha nincs közbe net meg helymeghatározás használva. De amúgy is szar. Most annak sok értelme nincs, hogy 1 órára szünetelteti a töltést. Ha olyan okos lenne a telefon minden helymeghatározás meg egyéb nélkül meg tudná tanulni, hogy este 9-től reggel 5:30-ig töltőn van és akkor kellő ideig szünetelteti a töltést, hogy reggel 5:30-ra 100%-on legyen. De nem. Ez neki már túl nagy feladat.
-
joey04
titán
válasz
MikeWazowski #18 üzenetére
Eddig szépen lassan pakoltak bele új funkciókat, több éves lemaradással, de jól. Lásd sok-sok éve a copy paste, vagy kicsit később a pip mód. Most meg hogy 2 példát mondjak: aod milyen szarul jött, és azóta sem az igazi, plusz az optimalizált töltés is egy hulladék. Szerencsére ezek nem érintenek, mert azért használtam eddig is iPhone-t, mert ezek nem hiányoztak, ha így lett volna, droidot használtam volna. De maga a trend borzalmas, hogy dobálnak bele funkciókat csak azért, hogy több droidos váltson, azok meg koppannak, mert nem úgy kerül bele, nem olyan sok opcióval és még bugos is.
-
MikeWazowski
veterán
-
joey04
titán
válasz
MikeWazowski #16 üzenetére
Szerintem összességében lejtmenetben van az iOS. Mondjuk nekem az értesítések pont sokkal jobban mennek mint droidon, de ez csak részben van a rendszerek közötti különbség miatt.
-
joey04
titán
válasz
MikeWazowski #13 üzenetére
hater, minden topikban ezt csinálta.
----
felment nekem is, semmilyen változást nem tapasztalok se pozitv, se negatív.
-
Kacsakompot
kezdő
Elég, ha a repülő üzemmódot ki-be kapcsolod és megjavul. Bár nekem 15PM telóm van, de a jelenség ugyanez, igaz nem 1 perc hanem annál kicsivel több.
De ha nem teszem zsebre a telefont és úgy beszélek valamelyik netes alkalmazással akkor elfogadható, sokszor a zsebemben eldobja a netet. -
.Szaki.
addikt
" Pedig az összes Iphone-os mindig milyen elégedett, hogy soha semmi baj nincsen"
Ez a mondat semmilyen szinten nem lehet igaz, hiszen kötve hiszem, hogy ismernéd a világ összes iPhone tulajdonosát és megkérdezted volna őket, minden egyes frissítés során, hogy mik a tapasztalataik.Ha úgy értelmezem ahogy gondoltad, természetesen úgy sem igaz.
-
GalaxyS9
tag
nálam 15 PM-en a 17.4.1 volt dadogós, ez jobbnak tűnik. a régi iPad 9 is kicsit folyamatosabb lett, pedig az már elég lassúcska a telóhoz képest.
-
Antosz
tag
Ez ilyen. Ha EU szopatja Apple-t. Akkor Apple visszaszopat még jobban. Biztos tisztában vannak vele az Apple műhelyében, hogy nem sok, sőt alig van fejlesztő akinek van legalább egy olyan alkalmazása amit 1 millióan töltöttek le az EU-ban.
szóval. Más forrásból származó probléma megoldva. Engedjünk is az EU-nak meg nem is. Én díjazom. Nem feltétlen kell el androidositani az iPhone-t. Jó ez a maga zártságába ahogy van.
-
Sirus86
aktív tag
Most raktam fel a frisstest iPhone SE 2020-ra. Ne jol el is kezdett docogni tole.
-
Hun00
kezdő
A weben keresztül történő alkalmazástelepítésnek azonban így is vannak megkötései az Apple leírása alapján. A fejlesztőnek / fejlesztő cégnek EU-s entitásnak kell lennie, minimum két éve tagnak kell lennie az Apple Developer programjának, az alkalmazást csak arról a domainről lehet telepíteni, amit a fejlesztő korábban az App Store Connect eszközön már regisztrált, s ezeken felül a fejlesztőnek rendelkeznie kell legalább egy olyan alkalmazással, amit a megelőző évben több mint egymilliószor letöltöttek az EU-ban.
EU-bol mar megint hulyet csinalnak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az EU-ban webről is telepíthetők ezzel appok, illetve bővül a nyomkövetőkre való figyelmeztető rendszer.
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Kamerás bébiőr új 6hó jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest