Hirdetés
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- iPhone topik
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Aktív zajszűréssel is elérhető az AirPods 4
Hirdetés
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Novemberre halasztották a Mirthwood megjelenését
gp Eredetileg ezen a héten érkezett volna a teljes kiadás, de további időre van szüksége a készítőknek.
-
Egy tucat Galaxy vált One UI 6.1.1-re
ma Az S24 családra megérkezett, tablet, hajlítható és elődmodell is sorra kerül hamarosan.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
nagyúr
Most ezen a neten filózok és a Vodásat lemondanám...bár az kb. 25 000 Ft-omba fog kerülni.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
MODERÁTOR
-
legiaap
nagyúr
válasz Viktor0610 #1203 üzenetére
Engem most nem érdekel, hogy buknák-e vagy sem. Egyedül az, hogy otthagyjam a Vodát, mert vicc ez a net. Jóhogynem már simogatni nem kell a modemem, hogy doromboljon nekem.
De dominoban valami 19 980 Ft-ot ír. Ezt kéne leperkálnom havonta...
Akkor inkább már az 1 éves csomag.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
MODERÁTOR
-
Padló K.O
tag
válasz legiaap #1205 üzenetére
Dominoban igen, 19 980 Ft! Ebben a modemben már van egy sim kártya, dominos, azon aktiválsz egy netes szolgáltatást és kész! Ennyit kell cakk-pakk kifizetni egyösszegben! A kártyán van induló összeg, 2990ft Aztán 30naponta vonja le a rendszer a szolgáltatás díját és kész
-
Mawyx
senior tag
válasz Padló K.O #1187 üzenetére
Dominós vagyok és ezt is dominóban néztem ki, mert simmel olcsóbb, mint anélkül csak a készülék, pedig nem kellene a sim. Webshopon nem akarom sajna megvenni, élőben szerettem volna, a Budafokin vagy egy nagy T-Mobil bolt, központ, nem tudom mi, naagy rózsaszín
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Mawyx
senior tag
válasz Padló K.O #1209 üzenetére
Többet nem adok érte . A K750i-met is rózsaszín üzletben vettük 25ért, holott mindenhol drágább volt még fél évvel később is. Reméltem, hogy ez is megvehető azért személyesen.
Személyit fénymásolnak, minden adatot felírnak...akkor itt neten is meg kéne adni a személyi számomtól kezdve mindent, ami nekem nem szimpatikus.
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Padló K.O
tag
A K800i üzletben mindenképpen ennyibe kerül: 39 990 Ft
Webshopon 29970ft! A Webshopon meg kell adnod a szig számot, születési hely,idő, anyja neve, cím,név, és ennyi...mást nem! Üzletben már nem fénymásolnak, mert tilos!!! Ott csak rögzítik az adataidat a rendszerben! Már történyileg tiltva van a személyes okiratok másolása! -
megyeri
tag
válasz legiaap #1205 üzenetére
Én is Dominoban vettem meg a Stick-et még fél éve, és külön vettem (hűség nélkül) előfizetői Mobilinternet SIM-et... Ha jól emlékszem, még tart az az akció is, hogy minden féle hűség nélkül a vásárlás hónapjában és további három hónapig fél havidíj kedvezményt kapsz (ha nem tetszik a Domino megoldás).
Azért kérdezd meg a telefonos ügyfélszolgálatot, mert régen kiírták a webshopban, hogy csak a webshopon keresztül van Domino USB Stick megoldás, illetve az árlistában sem szerepel a Stick+Domino kombináció, tehát szerintem személyesen nem veheted meg így, azaz csak telefonon vagy interneten rendelhető. Ha szimpatikusabb a személyes vásárlás, menj a macropolisba, ott nem csak Stick van...
Ha hallgattam volna, bölcsebb maradtam volna?
-
legiaap
nagyúr
válasz megyeri #1214 üzenetére
Kezdem kapizsgálni...tehát megvetted magát a készüléket üresen dominóban, majd megvetted a simet előfizuval hűség nélkül.
És akkor a készülékért fizettél valamennyi összget, majd utána havonta csak a net árát.
Jól értelmeztem?
Eléggé meg tudják keverni az embert ezekkel a rövid hírdetéseikkel.[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
megyeri
tag
válasz legiaap #1215 üzenetére
Igen, pontosan így volt. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy április elsején azért aláírtam egy év hűséget, így júli 31-ig nem fizetek havidíjat. Az elején féltem a hűségtől, mert tudtam, hogy csak EDGE-et tudok elérni a lakhelyemen, de így is tűrhető...
-
Dilikutya
félisten
A tudakozóban hogy tudom letiltani, hogy megjelenjen a számomat keresve a név? Nem az én nevemen van a kártya, így nincs sok értelme benne lenni.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Lirion
addikt
Hallott vki olyat, hogy t-moiblnál előfizus telefon esetén (nem részletre) ha az előfizetést nem fizeti a tulajdonos, akkor letiltják a telefont?? GSM boltban indokolták ezzel azt, hogy t-mobiles telefonokat nem vesznek/számítanak be másik masinába. Ez tényleg így van?
-
Padló K.O
tag
Igen, először a sim kártyát korlátozzák, kimenő hívástiltás, ha továbbra sem rendezi a számlát, akkor már bejövő hívástiltás, utána készülékletiltás, jogosult a szolgáltató a telefont is tiltani! Ha minden elmaradás rendezve van, akkor lehet igényelni a készülék letiltásának a feloldását! Külön kérésre! Ja, meg persze közbe ha hűségidős a sim, akkor terhelődik a kötbér is....úgyhogy nem érdemes megvárni, hogy eddig elfajuljanak a dolgok....
-
Dilikutya
félisten
-
legiaap
nagyúr
Kérdés:
Itt az aranytárskártyás mobilinternet csomagnak elég vonzó az ára, de mit jelent ez az aranytárskártyás dolog?
Ki igényelheti ezt?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Padló K.O
tag
-
Padló K.O
tag
válasz legiaap #1233 üzenetére
1. Ha kapott már valaha sms értesítést, hogy "örömmel tájékoztatjuk, hogy aranykártyás lett..." , vagy ha nem emlékszik, akkor 1430, 1-8-2 menü, Kapcsolat Aranykártya Program információk, az alatt van egy menüpont, ahol azt mondja be, hogy milyen kiemeltségi szinten van az előfizetés VAgy a havi számlát megnézi, az alján, a végösszeg alatt pár sorral lejjebb, ha lát olyan sort, hogy Aranykártya pontegyenleg, akkor aranykártyás
2. Csak az előfizető veheti meg, és csak is kizárólag az ő nevére, a tiedre nem!
-
_seth_
veterán
Miért van az, hogy sokan kapnak sms-t a nem fogadott hívásukról ha ki vannak kapcsolva én pedig nem? (előfzus vagyok).
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
válasz stichus #1238 üzenetére
Hívásértesítést aktíváltam de a megadott számot ha be akarom állítani kiírja, hogy a kérés elutasítva
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
megyeri
tag
Domino kártyás vagy? Ha igen, és nincs még legalább arany kiemeltséged, akkor 100 Ft/30 nap a díja, miután ezt megrendelted, beállíthatod a számot.
Dominos vagy és van arany kiemeltséged? Ha igen, és voltál valamikor külföldön, lehet nem kapcsoltad ki a roaming szolgáltatást (*105#). Próbáld meg kikapcsolni, mert aktív roaming mellett nem lehet hívásátirányításod.
Előfizető vagy? Ha igen, akkor van hívásértesítő tiltásod...
Más ok most nem jut eszembe, de egyébként meg hívd a 1430-at, mert anno nekem is hasonló gondjaim voltak (az akkor még domino számomnál), de a srác nagyon jól összefoglalta a hibalehetőségeket (nekem akkor a roaming volt aktív, az okozta a problémát). Szóval kérdezd őket, mert szerintem ez nekik a kisujjukban van...
-
_seth_
veterán
Előfizus vagyok (kaméleon díjcsomag + aranykártyás is vagyok), írtam is és még mindig nem akar működni
-
Padló K.O
tag
A telódon a hívásátirányítás menüpontban a nem válaszolt, vagy nem elérhető esetében próbálod beállítani? És tuti ezt írod be??? 9876543??? Nem kell elé 30....csak simán ezt írd be 9876543...és aktiválás...ha ezek utána sem megy akkor tényleg tiltás van a kártyán, vagy központi hiba...azt az ügyfélszolg. meg tudják oldani , hívtad már őket?
-
_seth_
veterán
válasz Padló K.O #1245 üzenetére
Így is azt írja ki, hogy "Kérés visszautasítva".
Majd felhívom az ügyfélszolgálatot
Köszi a segítséget mindenkinek!!!
-
_seth_
veterán
Az nekem be van kapcsolva, akkor lehet ez a baj...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen