Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A50 - minden, ami kell
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- IFA 2024: Gombnyomásra vált kijelzőmódot a TCL telefonja
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Dragon Ball: Sparking! Zero - A GT karakterek sem hiányozhatnak
gp A játékban számos ismert karakter közül választhatnak majd a rajongók.
-
A legvékonyabb címére hajt az Infinix?
ma Állítólag 6 milliméternél vékonyabb készülékházzal rendelkező telefonon dolgozik az Infinix.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gazala
aktív tag
válasz infectedmann #1349 üzenetére
elvileg nem kell eloleg. miert is kene? nem volt feketelistan a masik haverod?
[ Szerkesztve ]
-
megyeri
tag
válasz infectedmann #1349 üzenetére
infectedmann: Ahogy elnézem az értékesítőhelyek listáját, mind nagyon menő helyen lévő üzlet, szóval biztos fizethetsz kártyával is, így nem kell kp-val készülnöd. Szerintem az is számít, milyen T múltad van. Talán a szerencsésebbik haverodnak már volt T előfizetése, amit rendben fizetet...
legiaap: Ezt most annyira nem értem. Melyik fél? Tehát több előfizetésed van, de egyik sem társkártya díjcsomagban? Ha egy fő szám eléri az arany vagy a platina szintet, automatikusan küldik postán az aranykártyát (legalábbis nálam így volt) és a számla végén is megjelenik egy aranykártya pontinformáció. No ha ez megvan, annak a számnak onnantól lehet társkártyája... A társkártya is elérheti x idő után az arany/platina szintet, de arra nem küldik automatikusan a kártyát, csak a számlában jelenik meg a szám és az általa a fő számra gyűjtött pontok...
Draut_Hev: Egyszerűen töröld ki az átirányítást a +36309876543-ról...
[ Szerkesztve ]
Ha hallgattam volna, bölcsebb maradtam volna?
-
legiaap
nagyúr
válasz megyeri #1352 üzenetére
A párom előfizetéses és ha jól tudom, akkor csak az előfizetésesek kaphatnak ilyen kártyát. Már fél éve előfizetéses és nem tudom milyen szinten van. Nekem azért lenne szükségem az arany társkártyára, hogy a 10 gigás mobil netet olcsón megköthessem.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
megyeri
tag
válasz legiaap #1354 üzenetére
Akkor nézzétek meg az utolsó számlát, a végén van e aranykártya pontinfó. Egyébként ha jól tudom, legkorábban is 8 hónap után érhet el egy új szám arany szintet. A 1430/1/8/2 menüpontban pedig megtaláltam ezeket a pontinfókat, ott az is kiderül, milyen szinten van, illetve mennyi pont hiányzik a következő szintig.
-
legiaap
nagyúr
válasz megyeri #1355 üzenetére
Most beszéltem a párommal és mondta, hogy mikor előfizetéses lett (előtte kártyás volt), akkor rá 1 hónapra megküldték neki az aranykártyát...és nem is mondta nekem.
Akkor a következő kérdés: Hogyan kell aranytárskártyát igényelni magamnak?
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
megyeri
tag
-
megyeri
tag
válasz legiaap #1358 üzenetére
Gyakorlatilag igen. Bár olvastam korábban, (de ezeket az akciókat úgy el tudják tüntetni a netről...), hogy a 2GB-os társkártya csomaggal is 0 Ft augusztus 31-ig az USB Stick, szóval elég erre hűséget vállalni, utána feljebb tenni a 10GB-os csomagba, mert akkor a kis csomagra bármikor visszaválthatsz!
-
megyeri
tag
válasz legiaap #1360 üzenetére
Igen, 5900 Ft/hó, sőt fél évig fél áron van, de felesleges a nagyobb csomagra vállalni a hűséget, mert semmivel sem kapsz több kedvezményt, mint a kis csomagnál... Ugyanakkor ha a kicsire vállalsz hűséget, attól még használhatod a nagyobbat, és ugyan úgy él a fél havidíj kedvezmény...
-
infectedmann
őstag
Lesz egy láma kérdésem.
Most vettem észre, hogy tegnap lejárt a személyim, ha elmegyek megvenni az iPhone -omat és eljátszom, hogy egy világ omlott össze bennem és véletlenül van nálam Útlevél akkor talán van rá esély, hogy az Útlevelet elfogadják?
Most nem akarok még 1 hetet várni míg elintézik az útlevelet. Vagy ki tudja. Lehet lesz az kettő is. Ki tudja mikorra kapok időpontot az ügyintézésre. -
cescenet
csendes tag
#1347? Szal a t-mobile átírja úgy a menüit mint a voda?
-
stichus
tag
válasz infectedmann #1363 üzenetére
szig/útlevél/kártyajogsi+lakcímkártya (régi személyihez nem kell lakcímkártya) együtt szolgál a személyazonosításra. szóval el KELL fogadniuk
-
legenda
válasz cescenet #1364 üzenetére
annyira azért nem (mint a live)! ez az adott telefon típusától is függ, de általában; t-mobil bejelenkezős animáció, és az internet ikon helyett web'n'walk.
komolyabb telcsiknél néhány + funkció, például; mobil tv.
szóval a gyári szoftverből nem vesz ki semmit, nem korlátoz le semmit a t-mobile, max bővít!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
infectedmann
őstag
Közben a T-Mobile oldalán is megtaláltam a választ:
http://www.t-mobile.hu/egyeni/ugyfelszolgalat/elerhetosegek/u_e.shtml
Jövök T-Mobile és jön hozzám az én kicsike iPhone -om
-
infectedmann
őstag
Én vagyok a láma vagy a T-Mobile -nál nem lehet egy emberi lénnyel beszélni?
Az ügyfélszolgálaton csak az a hülye automata pofázik, felhívtam az Europarkban található T-Pontot akkor is valami automata fogadott.
Ez nagyon idegesítő -
legenda
válasz infectedmann #1369 üzenetére
az a hülye automata azt is elmondja, hogy miként teheted meg; kapcsolás ügyintézőhöz: 0 (nullás) gomb!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legiaap
nagyúr
Na gyerekek, meg van az új T-Mobile netem. Vodáról váltottam és ég és föld a különbség.
Azért ez már 7,2 Megás, míg a vodás csak 3,6-os volt.Ami most van:
USB Stick és hozzá 10 gigás net aranytárskártyással 1 év hűséggel 10 000 Ft-ért.
Elég gyors és frankó, csak egy valamit hiányolok. Nem mutatja, hogy mennyinél tartok letöltés ügyileg. Ezt a vodásom tudta. Ehhez nem lehet valamit letölteni, ami ki is írná nekem?
Mondjuk hónapra bontva.
Pl.: május 5,6 gigá
június 7,2 giga
stb.
???How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legenda
válasz infectedmann #1371 üzenetére
ha a főmenüben nyomod meg a "0" gombot, akkor is jelentkezik a kezelő!
-
Balinov
félisten
válasz legiaap #1373 üzenetére
Milyen az usb modem? Huawei? Mert azokhoz van modositott dashboard, ami frankon mutat minden infot. a PH-s Huawei E220/..stb c. topikban van rola szo
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
félisten
válasz legiaap #1376 üzenetére
hat ezt passzolom, az tudom, hogy a voda jobbara Huawei stickeket ad, meg az enyem is egy Three-s E220-as Huawei.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
félisten
válasz Viktor0610 #1378 üzenetére
dejopofa. kis dizajnos darabka.
-
legenda
válasz infectedmann #1381 üzenetére
most is így van, persze csak azt követően, miután a nyelvet kiválasztottad - mert az ügyfélszolgálat szeretné tudni, hogy milyen nyelven szeretnél beszélni, hisz ott sem beszél mindenki angolul és németül is egyszerre...
szóval; 1430 -> nyelv kiválasztása (1, 2 vagy 3) -> 0 és már kapcsol is az ügyintézőhöz!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz Viktor0610 #1378 üzenetére
a t-mobile által adott usb stick az toshiba gyártmány.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Cyrin
addikt
Ma vettem egy ilyen 3 Gb-os mobilinternetet USB stick-kel.
Kérdésem, mivel lehetne mérni az adatforgalmat, hogy a 3 gb-ot ne haldjam meg, vagyy meg lehet nézni ezt valahol a t-mobil oldalon?
-
Cyrin
addikt
ja, és ki tudja szűrni valami azt, hogy csak a mobilinternetes forgalat nézze? a wifi és a kábeles kapcsolat ne számítson bele? sztem nem, ezért lenne jó, ha a szolgáltatónál ezt lehetne követni, mint régen a t-online-nál volt ilyen.
-
Balinov
félisten
elkepzelheto, hogy a webes ugyfelszolgalati feluleten meg tudod nezni, hol tartasz. Esetleg meg a NetMeter nevu szoftvert kellene megnezned, hatha tudja kapcsolatonkent is nezni. Vagy a Netlimiter, ami meg talan kepes ra.
-
-
AMD Power
titán
Reggel beszélgettem a T-mobilos kollégámmal. És őajánlotta figyelmembe a T-Home TV-t.
Van otthon még valakinek ilyene? -
MODERÁTOR
-
Hokis
csendes tag
Helló Mindenki!
Egy érdekes kérdésem lesz, és lehet megválaszolatlanul is marad.
Olvastam korábban, hogy van felvétel a T-mobile-hoz, "értékesítőként".
Mire tippeltek, mennyi lehet ehhez a munkához a havi fizu Pesten?
Valakinek valami közeli tipp? Vagy esetleg valakinek pontos?Előre is köszi, ha valaki válaszolni tud!
Hokis
-
MODERÁTOR
Ez a Pannon üzlethálózatából kiindulva elég széles skálán mozoghat. Mivel több cég üzemelteti a boltokat, ezért a fizetés/munkarend jelentősen eltérhet.
Nekem volt olyan bolt, ahol 80 ezret ajánlottak (vicc kategória), ugyanakkor bemutatóteremben ennek a kétszerese-háromszorosa is lehet a fizetés.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Snooker
senior tag
Hali!
A T-percet, egy adott hónapon belül többször is lehet aktíválni, hogy ha már lement a 900 perc ingyen beszélgetés..?
Pl: aug. 14-én, lett rá rakva T-perc a telefonra, és ez szept. 14-ig tart..mármint addig használhatom el a 900 percet ingyen.. de ha én ezt a 900 percet előbb eldumáltam, mint ahogy lejárt volna a kedvezmény vagy mi, ezt már nem tudom megint bekapcsolni a "hónapban" ? csak szept 14.e után..??
-
Cyrin
addikt
Tudja valaki, hogy ezt a t-mobil-os USB stick-et hogy kell szabályosan eltávolítani, mert a leírás nem ír erről semmit, csak addig hogy hogy kell lecsatlakozni a hálózatról, és az XP tálcáján se jelenik meg, mint USB hátértár, hogy le lehessen állítani.
-
megyeri
tag
Ez meglepett... Júliusban 29.970 Ft volt a Webshopban, akkor majdnem elcsábultam. Végül azért nem vettem meg, mert "csak" 3G-s, és a város (Békéscsaba) szélén, ahol lakom, már csak EDGE van, ami ebből a Sony Ericsson K800i-ből kimaradt, de ennyiért (21.990 Ft) újragondolom a dolgot!
[ Szerkesztve ]
-
ent
őstag
C902 "kaszniján" van-e T-mobilos felirat? Ki tudja?
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen