Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A50 - minden, ami kell
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- IFA 2024: Gombnyomásra vált kijelzőmódot a TCL telefonja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Hallókészülék lett az Apple fülhallgatójából
it Az amerikai FDA engedélyezte azt a szoftvert, amely segítségével hallókészülékké változik az Apple AirPods Pro 2.
-
Íme a Frostpunk 2 nyitánya
gp A kezdő animáció mellett egy rövid trailert is kaptunk, ami néhány tényet mutat be a folytatásról.
-
A legvékonyabb címére hajt az Infinix?
ma Állítólag 6 milliméternél vékonyabb készülékházzal rendelkező telefonon dolgozik az Infinix.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabesz
őstag
Áh, idióták dolgoznak ott is. Elengedik az opció 1000,-os havidíját azoknak, akik az akció alatt aktiválják. wtf? Ha egyszer az opció csak az akció ideje alatt él?
Tipikusan itt: [link] "A 2009. február 28-ig aktivált opció[..]" Erősen azt sejteti, hogy az akció a havidíj elengedése, nem maga a korlátlanság.
¯\_(ツ)_/¯
-
Szabesz
őstag
De utána próbáltad volna meg aktiválni Akkor meg minek kiemelni, hogy az addig aktivált csomagra?
Slusszpoén, hogy még azt is írják, hogy csak a hűség idejére nyújtanak korlátlan csomagot. Tehát, ha mondjuk januárban megkötöm hűség nélkül, feb. 28-án repülök a korlátlanságból?Joe bácsi: Félreértésben vagyunk szerintem, de lényegtelen. A fentebb linkelt pdf alapján nem így lenne. Nyílván exbelsősként könnyebb átlátni a dolgokat, de így ez kész katasztrófa.
Az az igazságh, hogy össze vissza beszél a T mindent. vankorlátlan-mégsincs, vanhavidíj-denincs (ugye a fenti ellentmondások miatt)...[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
Szabesz
őstag
válasz Joe bácsi #2045 üzenetére
Hogy mit? Azt, hogy miért ilyen szerencsétlenül van megfogalmazva minden. És, hogy miért kellett csak ennyi ideig "akciózni" amikor szükség lenne rá.
off: azért vagyok ideges, mert a bejelentéskor tudtam, hogy kelleni fog, csak az anyagiakba nem fért bele. Gondoltam ráérek. Mert a legelőször linkelt oldalból nekem ez jött le, és nem hiszem, hogy onnan mást le lehetne szűrni. És ha tényleg jó a hálózat, nincs trükközés a korlátlansággal (7 nap alatt 20Gb) (még a gigabit is) bőven jó lett volna, normális sebesség mellett akár még +1k-ért is. Mikor meg összejön, rendeződik minden, hopp, nincs... Viszont ha tudom ezt, akkor spórolok máson, és még lejárat előtt megkötöm... &@##
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
Szabesz
őstag
válasz stichus #2049 üzenetére
1) "A 2009. február 28-ig aktivált opció és az arra vállalt 1 éves hűségnyilatkozat esetén a teljes hűségidő alatt elengedjük az opció havi díjat." && [1],[2] oldalakon, még mindig ott szerepel, hogy lehet élni ezzel a lehetőséggel. Ha ezekből, te magyarul beszélő egyénként azt szűröd le, hogy febr.28-ig van lehetőség megkötni a korlátlan opciót, bizonyára te vagy Uri következő kiszemeltje.
2) Fentebb okítottál a magyar nyelv értéséről, kérlek, te is próbáld meg mívelni.
3) Gratulálok hozzá.Mond csak, kényszert érzel arra hogy beszóljál?
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
Szabesz
őstag
válasz stichus #2055 üzenetére
Teljesen logikusan: nem láttam még azt a brossúrát, míg nem linkelte egy kolléga fent. Egyébként sem kezd el az ember keresni ösztönösen olyan oldalt ahol azt hirdetik, hogy vége lenne. Pláne ha az az oldal egy pdf. Még inkább mert a T oldalán még egy egyszerű kereső sincs, marad Google tesó, ő meg ezeket dobta ki amikor elkezdtem keresni, mert meg szerettem volna rendelni.
Olvasd vissza azt a pár hsz-t ahonnan indult, nem olyan nehéz.¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen