Hirdetés
- iPhone topik
- MWC 2024: Mutatós és egyedi kameratelefont hozott a Tecno
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
sokadszor is leírom; t-s garlevél = nokia garlevél
a t-mobile is pont annyi garanciát ad egy készülékre, mint a gyártó - nokia esetében 2 évet!
ha egészen pontosak akarunk lenni, akkor a gyártó adja rá a garanciát, a szolgáltató csak amolyan szerződéses közvetítő, aki rendelkezik bizonyos szervizes háttérrel, apróbb javításokat elvégez/elvégezhet, de komolyabb hiba/probléma esetén a szolgáltató szervize is a nokia központi szervizébe küldi vissza javításra a telcsit!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Auratech
őstag
tmobolos pöcökkel netezek és a múlt hónapban rosszalkodtam.
Egy hétig csak edge-re állítottak, vagy mondjul pellengérre. Erre büntiből direkte nem fizettem be a számlát, amíg vissza nem állították a sebességet. Aztán befizettem. Akkor meg kaptam ezt a papírt.
Azért olyan édesek
Korlátlan szerződésem van, nem bírnak mit csinálni. Amúgy is el vannak foglalva a feltört ipponokkal.Auratech Field Recording
-
Joe bácsi
őstag
Az a lényeg,h. a "kedves" kolléga rosszul fogalmazott!!!
Bárki hülyét nem vesznek fel Tésnek és én a kevés fizu és a sok gyökér ember miatt hagytam ott a céget.Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
1010
őstag
30mb adatforgalom mennyire elég?
pik pakk elmegy?
ebayen akarom figyelni a liciteket,meg a programmal ráküldeni a tétet
-
ALJ
csendes tag
Sziasztok!
Ma szerettem volna igénybe venni a duplanet kedvezményt (van T-Home előfizetésem is), de végül lemondtam róla, mert kiderült, hogy csak új (adat) SIM kártyával lehet igényelni, így értelmezik az új mobilos internet (pl. Relaxnet M) előfizetést. Szerintem a reklámokból, tájékoztatókból nem egyértelmű, hogy mi számít új mobilinternet előfizetésnek. Ha van egy havidíjas (pl. Kaméleon) előfizetésem (SIM kártyám), amin nincs adatcsomagra hűségnyilatkozatom, miért nem számít új internet előfizetésnek ha rendelek rá (akár hűség nyilatkozattal is) egy adatcsomagot, mért kell nekem ehhez még egy új SIM kártyát is kérnem (kezelnem). (Tavaly például új előfizetésként kezelték azt, amikor a Net 80-ra írtam alá egyéves hűségnyilatkozatot meglévő SIM kártyára.) Főleg telefonon (Omnia), vagy a telefont használva notebookon használtam a mobil internetet. Mi ebben a pláne a T-mobilnak, hogy ilyen zavaros, félrevezető megfogalmazásokkal kekeckedik? Szeretnék, ha a kényelmetlen cserélgetést (tudniillik a telefon és a notebook stick között) úgy kerülném el, hogy két mobilinternet előfizetést is fenntartok? Miért nem képesek egyértelmű ajánlatokat tenni: pl. kedves márkahű előfizetőnk ezt a kedvezményt csak új SIM kártyával tudja igénybe venni.
Mi a véleményetek? -
SEFAN84
aktív tag
Tudom,hogy nem egészen ennek a Topic-nak a tárgya,de itt szakértő emberek sokasága van!
Na szóval van a T-Mobile-nál korlátlan net csomagom és ezt szeretném PC-n használni mobilon keresztül!USB-vel összekötve!
Milyen beállításokat kell megcsinálnom,hogy működjön!
Természetesen USB-n keresztül!
Válaszokat előre is köszönöm!Viva La Vivaz :)Spiro: ha ZENE kell!http://www.szerencsesnap.blogspot.com/
-
Louro
őstag
Sziasztok,
64bites Win7 RC7100 beta-m van magyarosítva.
Hogyan lehet alatta a T-mobilos web'n'walk sticket használni? Mert én feltelepítettem és azután a programja azt írja, hogy nem található az eszköz, pedig sajátgépben is ott van a stick. Eszközkezelőben se ismeretlen eszközként jelenik meg.Mess with the best / Die like the rest
-
jozefgucci1
addikt
Szevasztok ! Ez egy most megjelent új akció !
Sajna a plakát nagy ,de megígértem pár kolegának felrakom ide. Az ár a másik oldalon van de amúgy 5680 Ft lesz.
[ Szerkesztve ]
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
ertz
aktív tag
válasz jozefgucci1 #2825 üzenetére
Szia!
És konkrétan mi köze ennek a T-Mobilehoz, vagy a mobiltelefonáláshoz? Zéró!
Jobb lett volna ida: [link] -
SEFAN84
aktív tag
Azt szeretném kérdezni,hogy normális sebesség 40Kbyte/sec feltöltési sebességnek T-Mobile HSDPA hálózaton?
Nekem egy picit kevésnek tűnikViva La Vivaz :)Spiro: ha ZENE kell!http://www.szerencsesnap.blogspot.com/
-
Killing
addikt
Nekem volt, PH! meg hírolvasástól 2 hét alatt kifingott..
3 GB az már valami, még youtube vidire is elég Opera minivel mobilra.
A gépen netezésről ne is beszéljünk, egy normál weoldal 1-1,5 Mb...[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Prof01
veterán
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy hogyan kell aktiválni a t-mobil-os sim kártyát?
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
proof88
addikt
Üdv!
Nem tudom, hogy jó helyen kérdezek-e...
Nem igazán van tapasztalatom külföldi mobilozásban, hogyan is működik ez az egész.
Jövő héten külföldön leszek. Ha jól tudom, akkor ott kapcsolódik majd a telefon egy ottani hálózathoz. Horvátországban is van T-Mobile, ahogy látom. 288 ft-os percdíjjal tudok haza telefonálni, Domino csomagom van. Ez így igaz, ahogy leírtam, ugye? Ehhez semmit sem kell tennem, ez így működik alapból, ugye?A másik kérdés mobil internettel kapcsolatos. Van egy előfizetéses mobil netes csomag, szintén T-Mobile. Laptophoz, usb stick-kel. A kérdésem, hogy ezt lehet-e használni külföldön, mert valahogy szeretnék netezni külföldön is és a T oldalán nem találok külföldre vonatkozó infókat mobilnetről?
-
Killing
addikt
válasz proof88 #2838 üzenetére
*104#-et üsd be és küldés. Ezzel aktiválod a roamingot és már tudsz is külföldről telefonálni. A külföldi netezést meg nem ajánlom mert százezres nagyságrendű lesz a számla. Gondolj bele: Az indexet külföldön letölteni 3000-5000 Ft...
A mobilnettel nem kell csinálni semmit ha előfizetéses.Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
proof88
addikt
válasz Killing #2839 üzenetére
Az indexet külföldön letölteni 3000-5000 Ft...
"A mobilnettel nem kell csinálni semmit ha előfizetéses." - ez azt jelenti, hogy aktiválni nem kell külön, így érted?szerk.: akkor jobban járok, ha van wifi-elérés a szálláson vagy netkávézó? Igazából nem szeretnék sokat netezni, csak néhány apró dolog miatt, mint pl. email és kis fórum...
[ Szerkesztve ]
-
qqzs
őstag
Sziasztok
HTC HD ,domino aktiv 8Gigas csomaggal par napja hasznalom eddig 2x hasznaltam minden gond nelkul modemkent a laptoppal tobb mint 1 oraig ment rajta vpn-tol kezdve minden. ezek ejszaka voltak. napkozben meg sosem sikerult 3-4 weboldalnal tobbet megnezni a laptopon ha modemkent hasznalom a telefont. a telefonon megy minden meg nem volt gond de mar kiakaszto 3 weboldalankent ujra konnektalni. ugfsz azt mondja minden ok a telfon a hibas de nekem ket erzesem van. vagy tul foglalt a halo napkozben vagy valami beallitas nem ok a tlefonon. Hova erdemes fordulni ha ugyfelszolgalattal semmire nem megyek?hol van szakerto szerviz? ja es mar ejszakankent is kezdi aszakadozast.Eladó: GTS450
-
Killing
addikt
válasz proof88 #2840 üzenetére
Igen, a net az magától kapcsolódik majd az ottani hálózathoz, nem kell vele csinálni semmit. A netnél vigyázz, mert két szolgálató van amit választhatsz: T-mobile HR és a VIPNET. (99% hogy a T-mobile-hoz fog csatlakozni). Az átverés ott van hogy a T-mobile hálózatban 100kb 144 forint (mivel preferált hálózat), addig a VIPNET hálózatában 100kb 391 forint. Ha a T-hez csatlakozik semmi gond, de ha a másikhoz akkor állítsd a hálózatválasztást kézire, és válaszd ki a T-mobile hálózatát. Még annyit hogy a T-nél van 3G, a VIPNETNÉL nincs.
Pénzről annyit hogy: 1mb a T hálózatában: 1476 Ft
A VIPNET hálózatásban 1mb: 4003 Ft és egy index címlap 1-1,5 Mb. Tehát így gondold meg, de te tudod, én csak tanácsokat adok.
Tehát 67 mb-ot letöltessz (T-nél) és már 100000 forint felett a számla.Tehát jobban jársz ha keresel WI-FI-t még akkor is ha fizetős. De 2 óra fórumozással is elmegy 40 mega simán, vagy még több is ha aktív vagy nagyon.
[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
proof88
addikt
válasz Killing #2842 üzenetére
most már csak azt nem értem, hogy... elvileg mivel előfizetéses, talán 3 gigás a csomag, fejből nem tudom, mert nem is az enyém, de akkor nem úgy kéne ott is lennie, hogy csak 3 giga átlépése után lesz 100kb 144 ft???
vagy mindenképp ez van?gondolom ha ottani előfizető lennék, akkor olcsóbb lenne...
[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
válasz proof88 #2844 üzenetére
A 3 GB csak belföldi használatra érvényes. Ha átvált a horvát hálózatra, nem a 3 GB-ból fogy, hanem egyből a magasabb (fent említett) árakat számlázzák. Szerinted miért írják azt hogy ilyen-meg olyan bazi nagy számlát kapnak a határmentén élők a szándékolatlan roaming miatt? Egy letenyei ügyfél 1000000 forintos számlát kapott mert véletlen roamingolt mobilnettel (Horvát hálózaton roamingolt, szándékolatlanul!). Tehát összefoglalva: A csomagban foglalt adatmennyiség nem érvényes külföldi használatra, amint átáll másik hálózatra, roaming díjszabással számlázódik, ami rohadt drága. Értelemszerűen a külföldön leforgalmazott adat nem vonódik le a 3 GB-ból (ha ez a csomag van, de mindegyiknél így van) ha hazajössz ugyan onnan használhatod el a forgalmi keretet, mielőtt elmentél. (tehát ha maradt 2,8 GB-od és külföldön leforgalmaztál 200 MB-ot (ha milliárdos vagy ) akkor nem 2,6 GB-ból kezdi itthon levonni, hanem 2,8 GB-ból. Remélem érthető.
[ Szerkesztve ]
-
Freeman2
tag
-
zoli62
addikt
T-Mobile Nokia N97 telefonokon hiányzik a szoftverfrissítés alkalmazás?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- LENOVO LOQ 15IRX9 - I7 13650HX - RTX 4050 - SSD 1000GB - 15.6" 144Hz - 16GB DDR5 -Win11-3év garancia
- DELL latitude 5400 "Golyóálló" Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- NAD T758 V3i
- HannsG HQ191D 19" 1280x1024 DVI/DSUB LCD monitor beépített hangszórókkal + ajándék kábelekkel
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen