Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Mobil flották
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsuRi101
tag
válasz szmutkolaci #2501 üzenetére
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/husegprogram/kedvezmenyek/pontbevaltas
-
CsuRi101
tag
válasz szmutkolaci #2503 üzenetére
Hát, minden lehetséges... eddig is dominó csomagot vettél, nem csak sima készüléket?
-
Killing
addikt
A T-mobile itthon hány Mhz-en nyújtja a GSM szolgáltatását?
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
-
werszomjas
őstag
hello
Domino jelszavamat honnan tudom meg?
azt mikor kellett megadni? fel van irva valahova? vagy azt én találtam ki?
elfelejtettem[ Szerkesztve ]
üdv
-
Killing
addikt
válasz werszomjas #2512 üzenetére
Legyen szíves befáradni ügyfélszolgálatunkhoz!
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Killing
addikt
Sziasztok!
A múltkor mentem Mórahalomra,és előtte olvastam egy cikket hogy ha nem figyelsz oda,lehet roamingolni.Na én szórakozásból kipróbáltam,kézi hálózatkeresés,látom:Telenor.Rá is kapcsolódott,jött az SMS:Üdvözöljük Szerbiában!
A Telenor hálózatában Domino Roaming és Domino Roaming Direkt szolgáltatás is igénybe vehető.A szolgáltatások aktiválása:*104#A Roming aktiválva volt (egy nappal előtte kapcsoltam be).Ha erre nem nyomok rá (és igazából külföldön lennék,ahol nincs T-mobile H térerő) ott nem bírnák telefonálni se (de úgy hogy előtte aktiváltam a roamingot)?
Holnap utazok,tehát nem akarom megszívni.Az utolsó mondat valahogy szúrja a szemem.Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Joe bácsi
őstag
válasz werszomjas #2512 üzenetére
Állítsd be a 1430-on. De mi a bü.. ló... van az ingyenes ügyfélszolgálat???
Killing: Neked is javaslom azt amit az előbb írtam.
[ Szerkesztve ]
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
törölt tag
Van ez a 3 topic a szolgáltatókban, a nagy XYZ topic néven, szokássá vált, h a userek általános kérdést itt tesznek fel, v keresnek rá, mert lehet h más tudja, vagy volt már ilyen problémához szerencséje. A pannonos és a vodás részlegben dógozók is vannak az adott cégtől.
Magam részirül meg tudom érteni, h vki ha nem muszáj, nem hívja az üfsz, mert 1) várni kell, 2) ha vki nem ismeri a pontos billentyűkombinációt, végig kell hallgatni a szolgáltatók hányadék telesales dumáját, amire meg sokan nem kíváncsiak. 1 szó mint 100 telefonos üfsz = hassle, én személy szerint ha tehetem, kerülöm.
Uff én beszéltem, lehet savazni.
-
szmutkolaci
tag
válasz CsuRi101 #2504 üzenetére
Igazad volt
Domino csomagra nem sikerült beváltanom a pontjaimat. Beváltottam hát úgy, hogy csak a készüléket hoztam el. Aláírtam még a hűségidőt, mert már így is vagy tíz éve 30-as vagyok. Most pedig egész meg vagyok elégedve a díjakkal, így azt hiszem nem bántam meg.
Na megyek, nyomkodom kicsit a készüléket.
-
Killing
addikt
-
Mindy-Lee
tag
Sziasztok!
Biztos nagyon hülye kérdés, de van vmi gyakorlati haszna annak, ha Domino Aranykártyás vagyok?
-
Joe bácsi
őstag
válasz Killing #2519 üzenetére
Az lényegtelen, h. az az előfizetésesekké, mert így került bele tévesen a köztudatba.
Hívd a 1777-et és asszem ott is be lehet állítani.Mindy-Lee: A www.t-mobile.hu-n választ kapsz rá.
[ Szerkesztve ]
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
[HUN]Zolee
senior tag
Üdv.
Dominós vagyok. Van lehetőségem részletes számlát kérni a legutóbbi feltöltés óta lefolytatott beszélgetésekről?
Üdv.
''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.'' https://ferromag.aranyoldalak.hu/
-
Joe bácsi
őstag
válasz [HUN]Zolee #2522 üzenetére
Igen, ha a te neveden van.
-
Joe bácsi
őstag
válasz [HUN]Zolee #2524 üzenetére
Te hány éves vagy??? Abszurd amiket kérdezel! Szerinted a 1430-at minek találták ki???
A szomszéd nénitől lehet kérni! Mégis mit gondoltál hol?! Ja és 2 pusziért adja!Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Nimrod
addikt
Beléptem én is a T-sek táborába, szia Domino.
Ha beválik (térerő, lefedettség), akkor megszüntetem a Vodafonos számom. -
[HUN]Zolee
senior tag
válasz [HUN]Zolee #2524 üzenetére
Megválaszolva a saját kérdésem.
Dominósok csak t-pontban tudnak hívás részletezőt kérni aminek az ára 1250ft .''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.'' https://ferromag.aranyoldalak.hu/
-
Joe bácsi
őstag
válasz [HUN]Zolee #2528 üzenetére
Nalátod, tudod te használni a telefonos ügyf-ot, ha akarod. és kiegészíteném még annyival, h. akkor kell kifizetned, ha elviszed magaddal. Ha ott megnézed és széttéped, akkor ingyé van.
-
[HUN]Zolee
senior tag
válasz Joe bácsi #2529 üzenetére
Na látod, tudsz te ha akarsz Amúgy nem hívtam őket, csak googleztam egyet. Korábban nem volt időm, azért kérdeztem.
Ha már amúgy rászántad magad hogy segítsz, akkor a t-pontban, helyben megnézés az hogy zajlik? Kihajtják a monitort? Valahogy nem tudom elképzelni
[ Szerkesztve ]
''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.'' https://ferromag.aranyoldalak.hu/
-
Joe bácsi
őstag
válasz [HUN]Zolee #2532 üzenetére
Na ne fárassz! Persze, kihajtják a monitort és kapsz még ropit, meg üccsit hozzá.
Elég rég feltalálták a nyomtatót...Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
[HUN]Zolee
senior tag
-
Joe bácsi
őstag
válasz [HUN]Zolee #2534 üzenetére
Nem értem, h. ezen mit nem lehet érteni!
Ha ott bogarászod át, akkor ingyé van. Ha hazaviszed és ott bújod át az összes hívott számot, akkor 1250 Ft még ma!!!Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
grafikus17
senior tag
Ismét újít a T-Mobile - új mobil net tarifák
A két Net csomag ráadásul kedvező díjakkal igényelhető, a Net 100 MB havi díja 990, míg a Net 500 MB-é 1990 forint, túlforgalmazás esetén a díj 2, illetve 1 Ft 10 KB-onként.
Az új RelaxNet M 3.990 forintos havi díjért 3 GB-os, a RelaxNet L 6.200 forintnyi havi díjért 7 GB-nyi, a RelaxNet XL pedig havi 9.200 forintért 14 GB-nyi havi díjban foglalt adatforgalmat kínál a sávszélesség korlátozása nélkül. Arany- és Platinakártyás ügyfelek két új, különösen kedvező díjcsomagból választhatnak. Az Aranytárskártyás RelaxNet S havi 1.990 forintért 1 GB-os, az Aranytárskártyás RelaxNet XL 6.200 forintnyi havi díj ellenében 14 GB-nyi adatforgalmat biztosít.
A csomagok havi díjában foglalt adatmennyiség felhasználását követően nincs túlforgalmazási díj.
0 forintos túlforgalmazási díj ellenében 128 kbps le- és feltöltési sebességgel a havi számlázási ciklus lezárultáig tovább biztosítja az internet-hozzáférést.A többit itt:[link]
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi note 7
-
Zolexx
aktív tag
válasz grafikus17 #2537 üzenetére
Jó lessz ez látom én, ugyanis kellett ez már nagyon!
Az élet egy kurv@, mindenért fizetni kell. És mindig egyre többet...
-
törölt tag
Én ma rendeltem meg egy pannonos feltöltős modemet 500 megás nettel, ha 1 év alatt nem javult a pannon tavalyhoz képest, akkor visszamegyek TRE-hez, és a meglévő modemem mellé kérek 1 éves hűségre valamelyiket az újak közül.
Ugyanakkor RISZPEKT a Tének, h nem akarja modemhez kötni a kisebb (500 MB)havidíjas mobilnet csomag használatát. PNN, hallod ezt?
[ Szerkesztve ]
-
ertz
aktív tag
Na, július elsejével változott a T-mobile iPhone árlistája is!
Érdekesség, hogy a 16gigás fekete változat árai nem változtak lényegesen egyik díjcsomagban sem, míg a 16gigás fehér, vagy a 8gigás fekete változatok ára jelentősen megemelkedett 5-10-15ezer forinttal.
Pedig arra számítottam, hogy egyre olcsóbb lesz, ahogy közeledik az új modell. -
blueye
veterán
válasz grafikus17 #2537 üzenetére
A NET100 990 Ft-os díja mennyivel szebb, mint a NET80 2070 Ft-os ára...
És simán lehet váltani, hűség idő alatt is, mert felfele váltasz. -
blueye
veterán
Azért az elég furcsa, hogy itt:
http://www.t-mobile.hu/static/DocumentStore/lakossagi/tarifak/elofizeteses/dijszab.pdfnem szerpel még pl. a NET100, pedig Érvényes: 2009. július 1. napjától
-
blueye
veterán
-
Itadakiman
csendes tag
Szia,
A fenti sajtóközleménynek ez szerepel a végén:
"A RelaxNet promóciós mobilinternetes díjcsomagok 2009. július 1-től 2009. szeptember 30-ig, illetve hűségnyilatkozat vállalása esetén a hűségnyilatkozat időtartama alatt vehetők igénybe."
Ez vélhetően azt jelenti, hogy csak úgy mint korábban a Voda, a T ezeket a csomagokat egyelőre promóciós jelleggel vezette be, tehát ezért nincs benne a díjszabásukban.
-
blueye
veterán
válasz Itadakiman #2548 üzenetére
Szerintem ha promóciós, ha nem, benne kellene lennie, de amúgy tényleg tök mindegy, nekem simán átváltotta a 1430.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- LENOVO LOQ 15IRX9 - I7 13650HX - RTX 4050 - SSD 1000GB - 15.6" 144Hz - 16GB DDR5 -Win11-3év garancia
- DELL latitude 5400 "Golyóálló" Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- NAD T758 V3i
- HannsG HQ191D 19" 1280x1024 DVI/DSUB LCD monitor beépített hangszórókkal + ajándék kábelekkel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen