Hirdetés
- iPhone topik
- MWC 2024: Mutatós és egyedi kameratelefont hozott a Tecno
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz xbenyax #2349 üzenetére
ha a rendőrségen esetlegesen feljelentést tettek az adott mobiltelefon eltulajdonítása miatt - és imei számot is tudtak prezentálni mellé -, és te a saját sim kártyádat tetted bele - ami névhez köthető -, akkor csak várd türelemmel a rendőrségi idézést! az, hogy itt leírtad, hogy függetlenítetted a készüléket, nem volt valami okos ötlet. ha nem készült rendőrségi feljelentés, akkor mákod van...
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
xbenyax
csendes tag
válasz Viktor0610 #2350 üzenetére
Megfelelő hely? Használt telefonos? Hát én lennék annyira balfasz hogy elvesztem a telefonom(Ezt a Samsung-ot muterom találta a LILD-ös bevásárló kocsiba) szarnám le és nem tiltogatnám...
-
niti
aktív tag
Na végre sikerült belépnem, de nem ám a My T-mobilon keresztül, hanem csak az ingyenes egyelnleglekérdezésbe. Ott megkérdezi a számom, majd küld egy sms-t, amivel be tudok lépni.
Majd ez fogad: [link]
Akkor most mi van??
A my T-mobil továbbra is azt közli velem, hogy az azonosítóm fel van függesztve.Szerk.: rááldoztam ezt az 54 Ft-ot, és megtekintettem az egyenlegem. Arra keresem a választ, hogy a havidíjak már benne foglaltatnak ebben az összegben, vagy azt még rá kell számolni? Köszi
[ Szerkesztve ]
-
lacc_
csendes tag
Sziasztok!
Az létezik ,hogy domino csomagban Sony Ericssonból csak a w350-es kapható?
Mostanában nincs a helyzet magaslatán az oldal , ezért kérdezem. Köszi előre is -
russodeby
csendes tag
Sziasztok! Mennyi gari van a SE W580i-re? Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Padló K.O
tag
Amit ott látsz, az netto egyenleg, sem áfát, sem havidíjat, sem egyéb kiegészítő opció díját nem tartalmazza, csupán a nyers egyenleget....azaz ebből még a kedvezmény sincs levonva, ha pl lebeszélhető a díjcsomagot, vagy be van állítva sms csomag, perc csomag, stb....ezek még nincsenek levonva abból az összegből....
-
niti
aktív tag
válasz Padló K.O #2360 üzenetére
Köszi a választ!
Tehát akkor ezt még meg kell szorozni 1,25-tel, majd hozzáadni a havidíj árát, aztán ha követtem, hogy hány percet telefonáltam, akkor azt beszorozva a percdíjjal, majd az egészet kivonva a korábban megkapott összegből már meg is tudhatom az aktuális egyenlegemet. Fantasztikus! Pfff.....[ Szerkesztve ]
-
gYaLo
őstag
Évek óta vagyunk a céggel T-Mobile osok,de a mostani árak nevettségesek...
Ami egyedi,az a díjtalan visszahívó Dominónál,jó ötletnek tartom
Vodafone árak[ Szerkesztve ]
iPhone 4S White 6.0.0 ☆ Logitech G500 zjeeeeee!!!!
-
Nimrod
addikt
Lehetséges az, hogy egy bizonyos egyenleg alatt nem tudok telefonálni?
-
nikole01
csendes tag
Sziasztok!Azt szeretném tőletek megkérdezni,hogy ha külföldi mobilról hívnak engem itthon,akkor nekem fizetnem kell a hívásfogadásáért?Én eddig úgy tudtam,hogy nem,de azt mondta nekem a telefonos ügyintéző,hogy 60,9 ft/perc! Megkérdeztem a környezetemben lévő okosabbakat,de állítják,hogy ha én Magyarországon tartózkodom,akkor nem kell fizetnem!Szóval,ha valaki tud, válaszoljon!Köszönöm!:-)
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Valaki el tudná mondani hogy 1777-en keresztül miként tudom belőni a domino nap plusz díjcsomagot?.
-
Szabeszka
aktív tag
-
C.Dávid
tag
T-Mobile árak nekem:
havi díj 2000ftez teljes egészében lebeszélhető!
Hálon belül 14 ft
Hálon kívül 24 ft
Sms 20 ft
másodpercalapú számlázás.
Havi 20 sms ingyenes bármely hálózatba.
Munkatársakkal korlátlan ingyen beszélgetés!
THM nélküli mobiltelefon részletre vásárlás!
További előnyök: jobb lefedettség,Edge hálózat ügyfélbarát magatartás(amit a Vodánál nem igazán tapasztaltam 4 év alatt!)
Én ezekért váltottam át Vodárol,mert elismerték ezzel nem tudnak versenybe lépniKedvesem oldala www.tekiste.eoldal.hu SE FAN;)since 2005: K700,K300,K510,T610,V630,W810,jelenlegi telefonjaim:W200,V640 W910I C905
-
niti
aktív tag
Végre sikerült beszereznem a rég áhított w880-am, és gyorsan ki is próbáltam a Mobil tv-t. A hang jött rendesen, viszont a kép teljesen szét volt esve, nem láttam semmit az egészből. Vajon ez a készülék hibája, vagy a lefedettség nem volt az igazi? Aztán a youtube-ot is kipróbáltam, de ott se kép, se hang. Rábökök a videora, meg is nyitja, viszont nem indul el. Tudtok segíteni, mi ennek az oka? Köszi!
-
lesaux
veterán
Sziasztok!
Van a T-nél olyan mobilinternet, ami nem két évre aláírós, még csak nem is havidíjas, hanem feltöltjük x összeggel, amit leinternetezhet a kedvezményezett?
Konkrétan ajándékba szánjuk. Köszi előre is. -
Jadro
veterán
-
megyeri
tag
-
micro
addikt
Sziasztok,
Lehet valahogy T-s mobilinterneten keresztül okostelefonnal skype-ot használni?
Üdv, mKlaviatúra, képernyő, EGÉR!, meg az a doboz, tudod a gép LELKE..
-
D@niel
addikt
Hello. Vásárolni szeretnék egy Nokia E75 készüléket, ebben az árban:
Teljes ár 89 190 Ft
Kezdő részlet 19 170 Ft
Fennmaradó hátralék 70 020 Ft
Futamidő 12 hónap
Havi törlesztés 12 x 5 835 FtMost Dominós vagyok a T-nél és nemrég jött egy sms miszerint Aranykártyás lettem. Kérdésem az, hogy ezt a készülék vásárlásánál tudom-e kamatoztatni, ill. a havi törlesztésnek lebeszélhető-e valahány %-a? vagy ezen felűl van még egy minimális havidíg ami jön az 5835Ft-ra?
ill. azt írják, hogy minden előfizetéshez ajándék kedvezmény. Miféle kedvezmények ezek? Előre is köszi![ Szerkesztve ]
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
Szabeszka
aktív tag
Akkor ha jól értem, most havidíjas előfizető leszel. A törlesztőrészletből nem tudsz lebeszlélni, arra rá fog jönni egy havidíj, amit te választasz ki.
Az aranykártyának az az előnye, hogy különböző kedvezményeket igénybe vehetsz, amit mások nem illetve vannak olyan díjcsomagok, amik csak aranykártyához érhetőek el.
Pontok gyüjtesz, amiket aztán beválthatsz, most még ezt a kedvezményt ennél a telefon vásárlásnál sajnos nem tudod igénybe venni.
A kedvezmények: 120 perc beszéd hálózaton belül vagy 100 sms, de ezek a telefon vásárlás résznél le vannak írva, ezt pontosan nem tudom fejből.On the road again
-
benyo
tag
sziasztok.
még dominoval nyomom, de szeretnék átmennei előfizusra. namármost nézegettem a médiamánia s díjcsomagot. a kérdésem az, hogy ha samu omniával szeretném ezt, akkor be kell tolni 29990-at és havi 4990ft? az nem tiszta, hogy itt is megmarad a havi 5830 ft törlesztő? vagy csak én keveredtem bele...HAÉRTMIGO
-
runner 125
nagyúr
Szeva all!
Egy kérdés;
5 és 10.000ft domino feltöltés esetén mennyi huf-tot' ad +ba?
Köszi.
Üdv.M
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- LENOVO LOQ 15IRX9 - I7 13650HX - RTX 4050 - SSD 1000GB - 15.6" 144Hz - 16GB DDR5 -Win11-3év garancia
- DELL latitude 5400 "Golyóálló" Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- NAD T758 V3i
- HannsG HQ191D 19" 1280x1024 DVI/DSUB LCD monitor beépített hangszórókkal + ajándék kábelekkel
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen