Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Mobil flották
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz futukababa #2400 üzenetére
Ha nem fizeti az előző tulaj a törlesztőjét könnyen megeshet bizony.
Üdv.M
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Zolexx
aktív tag
Sziasztok. Én is azok közé tartozok kik szeretnének Mobil Tv-t nézni windows mobile-s független telefonon. Persze eddig nem sikerült, addig eljutottam hogy már nem azt írja ki, hogy nincsen előfizetésem a szolgáltatásra, hanem, hogy nem támogatott készülék.
Neten találtam egy két hasznos dolgot amitől már! megnyilik a windows media player és el is kezdené tölteni, de mégse valami hibát ír. nektek hátha sikerülne.Pár pl. böngészöbe kell beírni ha már minden jól van beállítva, úgy mint nekem.
rtsp://212.51.91.163/mobiletv_free/fix.tv.sdp
rtsp://212.51.91.163/mobiletv_free/echo_tv.sdp
rtsp://212.51.125.18/rtpencoder/danubiusz.sdp
rtsp://212.51.125.18/rtpencoder/slager.sdp
Ezek ingyenesek tv- rádió.
Namost ha ezekkel mennének, akkor valószínű fizetőssel is. Csak ilyen linkek kellenénk hozzájuk.Az élet egy kurv@, mindenért fizetni kell. És mindig egyre többet...
-
szmutkolaci
tag
Na én meg amiatt kereslek fel titeket ismét, mert szeretnék a telefonomhoz egy új akkumulátort venni a T-mobil honlapon keresztül.
A belépés sikerül is, de úgy szeretném venni a tartozékot, hogy a KAP pontjaimat beszámíttassam. Ehhez szükség van egy háromjegyű jelszóra is, (ha jól emlékszem kártyajelszó, vagy KAP kártyajelszó?) és ez az a pont ahol elakadok.
Sajnos nem emlékszem ilyen jelszóra, a kártyát pedig nem tudom hová tettem.Hogy lehetne megtudni, hogy mi a jelszó a pontjaim beváltásához?
-
CsuRi101
tag
válasz szmutkolaci #2403 üzenetére
szia!ha a tel.számhoz tartozó jelszót tudod, akkor a 1430-on egy perc alatt gyártanak Neked új kártyajelszót,vagy személyesen t-pontban beválthatod a pontokat..
-
runner 125
nagyúr
válasz runner 125 #2399 üzenetére
Senki?!
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
ertz
aktív tag
Sziasztok!
Van valakinek híre (a tűz közeléből) arról, hogy a ''régi'' iPhone 3G-k ára nálunk is a felére csökken-e az új iPhone 3GS-k megjelenésével vagy már esetleg korábban is?
(Amcsiban már a mai naptól esett a felére az áruk, persze egy másik szolgáltatónál) -
blueye
veterán
Ha vki nem tudná:
Nyári horvátországi roaming-kedvezmény
- 30 % kedvezmény a horvátországi T-Mobile Croatia hálózatából indított, valamint ott fogadott hívás és az elküldött SMS díjából
- Kedvezményes tarifa 2009. augusztus 31-ig -
csibor
őstag
Körülbelül mi az eljárás,ha már van 2 céges előfizetésünk,de gondolkodunk flottás előfizetésben 6-10 db számban.Foglalkoznak egyáltalán ilyen kis darabszámban ilyen előfizetésekkel?
-
Zolexx
aktív tag
Illetve én is kiprobáltam, és azzal a beállitással ami van, azzal tényleg megy. Szóval már csak meg kéne tudni annak a 13 csatornának a címét ahonnan jön maga az adás, és nem lenne olyan, hogy nem támogatott készülék-et ír az oldal, így át lehet ugrani ezt a pontot.
Szóval akinek bejön rendesen a mobil tv meg tudná nézni ezeket a címeket???
NAGYON sokat segítenétek vele.
Windows Mobile-n szerintem adás közbe a tulajdonságok alatt lehetne megnézni, nokiáknál talán a real playernél is valahogyan igy, többi telónál ki kelle probálni.
Nagyon megköszönnénk itt egy páran, akiknek ilyen készülékei vannak.
Példa egy címre: rtsp://212.51.91.163/mobiletv_free/echo_tv.sdp -ilyenek kellenénekAz élet egy kurv@, mindenért fizetni kell. És mindig egyre többet...
-
Joe bácsi
őstag
-
Gabesz984
tag
ok. Itt a többi is
rtsp://212.51.91.163/mobiletv_basic/m1.sdp
rtsp://212.51.91.163/mobiletv_basic/m2.sdp
rtsp://212.51.91.163/mobiletv_basic/mtv_hungary.sdp
rtsp://212.51.91.163/mobiletv_basic/national_geographic.sdp
rtsp://212.51.91.163/mobiletv_basic/4_csatorna_storytv.sdp
rtsp://212.51.91.163/mobiletv_basic/tv6.sdp
rtsp://212.51.91.163/mobiletv_basic/viva.sdp
rtsp://212.51.91.163/mobiletv_basic/magyar_atv.sdp
rtsp://212.51.91.163/mobiletv_basic/duna_televizio.sdp
rtsp://212.51.91.163/mobiletv_basic/eurosport.sdp
rtsp://212.51.91.163/mobiletv_basic/eurosport2.sdp
rtsp://212.51.91.163/mobiletv_basic/hir_tv.sdp
rtsp://212.51.91.163/mobiletv_basic/jetix.sdpIphone 6, IPad Mini, IMac
-
törölt tag
Üdv,
H vki olvas rendszeresen magyar macian oldalakat/blogokat (handrás, stb.), és vhol van info h mikor, mennyiért lesz a magyar ténél Iphone 3GS, akkor plz linkelje be ide. előre is thx.
-
doddencs
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék készülékváltással venni új mobilt, amibe majd szeretném beváltatni a pontjaimat is. T-Mobile oldalon sajnos nem tudok bejelentkezni ( elfelejtettem a jelszót.. ), az lenne a kérdésem, h. a pontok beszámításánál van-e vmi fix módszer?
Ki tudom-e számolni, h. ha tegyük fel van 15e pontom, akkor az mennyit venne le a kiszemelt N95 árából? Csak mert majd úgy szeretnék bemenni egy t-pontba, h. már tisztában vagyok, mi mennyi, és mit akarok.
Választ előre is köszönöm.
üdv:
doddencs -
RexpecT
addikt
Annak van valami akadálya,hogy eladjam a részletre vásárolt T-Mobile-os telefonomat?
(Még vagy 8 hónapi részlet van hátra).[ Szerkesztve ]
-
Nimrod
addikt
T-s Domino Nap-ot bármikor lehet venni, vagy valami alap SIM-kártya kell és ügyfélszolgálaton keresztül módosíttatni a csomagot?
-
gaborba81
tag
válasz runner 125 #2399 üzenetére
Hali!
5+500Ft
10+1000Ft" Buta ember az, aki a más butaságából nem tanul"
-
Joe bácsi
őstag
válasz RexpecT #2428 üzenetére
Nincs. De neked küldök a csekket havonta, h. perkálj a Té felé.
Nimrod: Ha Domino simet veszel, akkor a Domino díjcsomaggal veszed meg. 1777-en vagy a személyes üf-on mikor veszed átállíttatod Napra.
[ Szerkesztve ]
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
szmutkolaci
tag
Helló!
Azt szeretném megtudni, hogy dominós extra jó telefonszámot hogyan lehet szerezni? Vagy lehet-e egyáltalán?
[ Szerkesztve ]
-
Joe bácsi
őstag
válasz szmutkolaci #2432 üzenetére
Lehet. Bemész 1 T-Pontba és kérsz egy domino simet és valami egyszerű számút. Ha nincs raktárban olyan akkor megmondod, h. neked ez és ez a hívószám kell. Írnak mailben egy kérvényt, h. megkaphatod-e azt a számot, nem foglalt-e. Pár nap múlva írnak vissza. Az ügyf.-os meg felhív téged, h. tájékoztasson.
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
zoo8800
veterán
Sziasztok!
Az lenne a gondom, hogy a web-n-walk stickemet nem tudom Win7 alatt működésre bírni. XP alatt működik. Win7 alatt azt írja ki, hogy a "rádió ki van kapcsolva"Nincs semmi kompatíbilis firmware?
Köszi
rip and tear, until it is done
-
Joe bácsi
őstag
válasz szmutkolaci #2434 üzenetére
Nem 4 rugó lesz a domino sim, hanem több. Ha tényleg túl extra könnyű számot akarsz.
zoo8800: a neten a "barátoddal" keress új sw-t a stickre. Amúgy www. v. anélkül options......... Keresd ezt!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz szmutkolaci #2432 üzenetére
Csomó jó számot találomra kiadnak, én már kaptam ABC-DEDE formátumú dominós számot t-nél, sőt pannonnál ABC-BCBC formátumú előfizetéses számot is.
Érdemes még körülnézni aukciós oldalakon, lehet h olcsóbban megúszod, mint ha külön kérnél rendelésre számot a szolgáltatótól. Vagy elmész egy t-pontba, és zsákbamacska, hátha kijön vmi jó. -
legenda
válasz zoo8800 #2440 üzenetére
próbáld meg az alábbi módon; a telepítőre (*.exe) jobb klikk -> tulajdonságok -> kompatibilitás -> futtatás a következő kompatibilitási üzemmódban; windows vista (service pack 2) -> alkalmaz -> ok!
vagy a fentiek szerint, de windows xp (service pack 3) módban!
ezt követően a telepítés; jobb klikk -> futtatás rendszergazdaként!
miután feltelepítetted, ha simán (illetve rendszergazdaként) nem indul - vagy nem működik -, akkor az alkalmazás indítását is próbáld ki a fent leírt vista és xp kompatibilis módokban! jobb klikk az alkalmazás ikonjára, a többi a fent leírtak alapján.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legiaap
nagyúr
Halihó!
We and Walk Stick-et használok és ma reggel kb. 09:00-tól délután 15:00-ig nem volt net.
Se a gépemen, se a telefonomon. Ez ilyen országos nem volt net dolog volt?
Tud erről valaki valamit?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
zoo8800
veterán
belehúzott a magenta
Budaörs a helyszín[ Szerkesztve ]
rip and tear, until it is done
-
g0dl
addikt
Arról lehet tudni valamit, hogy miként fejleszti a HSDPA hálózatát a t-mobile?
Egészen pontosan a Balaton környéki fejlesztések érdekelnének (pannonos beltéri lefedettség pl. van). Szerintem sokan használnak nyaraláskor mobil netet, így nekik a turisták által látogatott helyek érdekesek.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- LENOVO LOQ 15IRX9 - I7 13650HX - RTX 4050 - SSD 1000GB - 15.6" 144Hz - 16GB DDR5 -Win11-3év garancia
- DELL latitude 5400 "Golyóálló" Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- NAD T758 V3i
- HannsG HQ191D 19" 1280x1024 DVI/DSUB LCD monitor beépített hangszórókkal + ajándék kábelekkel
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen