Hirdetés
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Egy tucat Galaxy vált One UI 6.1.1-re
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
Hirdetés
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
ma Ez az első kétzsanéros harmonikamobil, döbbenetesen futurisztikus és drága.
-
IFA 2024: Wi-Fi 7 és FritzOS 8 az AVM-nél
ph Látványra kevés újdonságot hozott az AVM az IFÁ-ra, de ez nem jelenti azt, hogy ne kapnánk semmi újat.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
gezus01
csendes tag
A T-mobil honlapján azt olvastam, h ha van egy meglévö díjcsomagom(aminek már lejárt a hűségnyilatkozata) ,akkor megvásárolhatom az iphone-t a díjcsomag megtartása mellet.
Az én díjcsomagomra vállalt újabb hűségnyilatkozat mellett.
A kérdésem, hogy mégis igy mennyi? Mert, konkrét árra nem tér ki.. a díjszabás.
Jelenleg aranytárskártyában vagyok és relax 50 díjcsomagom van( havi asszem 1500Ft kb..).
Üdv. G. -
okib4100
aktív tag
Én erről az aranykártyás dologról érdeklődnék:
- 2008.09.10-én aktivált kártya legkorábban mikor lesz arany kiemelésű? Számításaim szerint májusban, mert akkor telik le a 8 hónap (okt-máj). Ez stimmel? Ha igen akkor hónap elején v végén?
- Nekem a felületen most az van, h további szükséges pontok 180. Ezt pontosan milyen határidőig kellene behozni, azaz mely hónapok számítanak most a 6 hónapnak aminek során 360 pontot kell csinálni?
- Ha már arany kiemelésű lett egy sim, akkor az aranytárskártya mobilnet csomag igénybevételének mik a feltételei?2009. március 8.-án 0.00 órakor a fórum használatát befejeztem.
-
eastsider
nagyúr
Hali!
menynire ajánljátok a T-mobileos mobilnet-et?
-
okib4100
aktív tag
válasz eastsider #1805 üzenetére
Én meg vagyok vele elégedve, nagyjából eddig Bp-en mindenhol tudtam olyan min. 2 megabittel netezni, az itteni topicocban linkelnek 5,8mbit meg hasonló sebességeket is wnw stickkel, na azt nem tudom hogy csinálják, korlátlan opcióról tudtommal eddig jók a tapasztalatok (nekem nem az van)
2009. március 8.-án 0.00 órakor a fórum használatát befejeztem.
-
Remittenda
aktív tag
Mostanában újult meg a T-mobile honlap és azóta nem tudok összevadászni egy rendes komplett akciós árlistát. Most már csak a márkákra bontott fajta van, vagy én nem találom?
Köszi előre is.
"Who are you working for, damn it?!" - レミッテンダ
-
okib4100
aktív tag
válasz Remittenda #1807 üzenetére
én is csak ma találtam meg, nem tudom hol, a linket a historyból mentettem ki:
[link]2009. március 8.-án 0.00 órakor a fórum használatát befejeztem.
-
MODERÁTOR
válasz Remittenda #1809 üzenetére
Szerintem is nagyon gáz lett az új oldal.
Gondolom, nemsokára visszaállítják, újragondolják az oldal felépítését, hogy könnyebben megtalálható legyen a teljes árlista.Xiaomi 13T
-
nofi
őstag
Sziasztok!
Februárban utazom külföldre egy hétre és az alatt szeretnék hazatelefonálni a lehető legkedvezőbb tarifával. Jelenleg Relax 100-as előfizetésem van. Szerintetek lehet igényelni valami kedvezőbb roamingos díjcsomagot erre az időszakra, vagy létezik a "barangoló kártyához" hasonló mobilos feltöltőcsomag amivel kedvezőbben telefonálhatok haza?
Xbox GT: nozsolt
-
Remittenda
aktív tag
válasz Viktor0610 #1810 üzenetére
Ez tuti valami T-Csoport dolog, nagy haladás: pl. átvettük a német oldal grafikáját stb. Kiráz a hideg az ilyenektől. Legyen egyszerű, átlátható.
"Who are you working for, damn it?!" - レミッテンダ
-
Joe bácsi
őstag
válasz gezus01 #1803 üzenetére
Megvásárolhatod horror áron. Árlista asszem nincs fent a honlapon, de menj be egy T-Pontba és keress egy IPhont ami mellé ki van rakva, h. melyik díjcsomaggal mennyi.
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Joe bácsi
őstag
válasz gezus01 #1803 üzenetére
Megvásárolhatod horror áron. Árlista asszem nincs fent a honlapon, de menj be egy T-Pontba és keress egy IPhonet ami mellé ki van rakva, h. melyik díjcsomaggal mennyi.
okib4100: 6 hónap múlva lehetsz leghamarabb arany szintű. Akinek a nevén van a fő kártya, az intézheti személyesen, szem. ig.-al. Amikor eléred azt a bizonyos pontot akkor, nem hó elején vagy végén.
eastsider: A Pannonnak jobb a lefedettsége.
kabalthenbk: Nincs semmi roamingra vonatkozó kedvező díjcsomag.
[ Szerkesztve ]
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
gezus01
csendes tag
Kösz a válaszokat!
Ez az ár nekem minden csak nem akciós...
Szval lehet Iphone egy ideig kilöve, pedig nagyon megtetszett. Még esetleg az ikon dijcsomaggal variálás jöhetett volna szóba, de mivel T-jék tiltják a telefont a tel.számla nemfizetésekor..így ez is kilőve. Na mind1 várok...sokat
Üdv G -
No-kia
őstag
most nézem ezt a korlátlan opciót a mobilnetnél, és ha jól értem, akk ha kötök egy 5GB-s mobilnet szerződést akk most nincs az 5GB-s korlát, és egy évig nem kell fizetnem semmit?
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
FireShadow
senior tag
ha az elöfizetesemhez Választott hívószám-ot szeretnék, akkor adnak egy listát hogy nesze ezek vannak, válassz, vagy bemondhatok egy olyat amit en talalok ki, de még nem létezik, ilyen tök átlagosat.. (pl tetszett az elözö szolgaltatonal a szamom, de nem hordoztam mert macera, de az utolso 7 szamjegyet "megörzném" az uj elöfizetéshez, tehat arra valtanam ami a régi szolgaltatonal volt, csak ugye mas körzetszam..)
Keeping secrets away from everyone Staring out into another world .. Ocean city girl
-
ottoyes
senior tag
válasz FireShadow #1820 üzenetére
Megmondod melyik kéne...és ha szabad,akkor megkapod.Ha foglalt,akkor adnak más,hasonló,több igényelt karaktert tartalmazó hívószámot...és válogatsz.Telefonálj minél előbb,hátha valaki más is erre a számra hajt..
Ottoyes
-
tozo86
tag
Sziasztok!
Van egy nokia n78 mobiltelefonom és egy domino csomagom. Szeretném összekötni a mobilt a laptopommal és mobilinternetet használni. Az lenne a kérdésem hogy használható-e modemként, tehát rádugom kábellel a gépre, "belövöm" a netet, és elvileg mennie kell?
Bocsi a láma kérdésért, de nem vagyok képben.`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•´¯`•.¸ ><((((º>
-
MODERÁTOR
-
Jadro
veterán
válasz Viktor0610 #1824 üzenetére
Magához a netezéshez miért kell PC suite? Simán egy új kapcsolat a megfelelő beállításokkal és mehet a csatlakozás. RÉgebben legalábbis így ment nekem. Mostanában nem próbáltam, de úgyis össze akarom lőni a laptoppal a telefonom. Hátha kell egyszer hogy így netezzek.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Joe bácsi
őstag
A 1430 ingyen egyből elmondja amit szeretnél tudni, de lásd jó szívem. 5 Gb-tól fölfelé lehet kérni hozzá egy plussz opciót aminek nincs havi díja pluszban, ha vállalsz rá 1 év hűséget. Ha egy évre kötsz szerződést a netre, akkor a stick 10 rugó, ha kettőre, akkor 0 Ft.
-
nuri
aktív tag
+2 hónap ingyen, de lehet az az akció már lejárt
-
Dr V
őstag
Üdv!
A t-mobilnál van akciós Acer Aspire One netbook. Mi a véleményetek róla?
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
FReak_
tag
Hali!
Kinéztem magamnak egy nokia 6620 classicot, 2 éves előfizetéssel venném meg ami 49000,na ezt akarom részletre venni,kezdőrészlet 9900 + havi 3340 1 évig.Engem a részletfizetés érdekel hogy miként történik,hogy kell -e valami extra dokumentum a szokásos személyi igazolványon kívül.Szóval akkor elvileg besétálok megmondom hogy ez kell 2 éves előfizetéssel,és a saját számommal(dominos) + részletfizetésre kérem.Ezt azonnal megcsinálják a dominos kártyám átírását előfizetésesre,vagy várnom kell egy bizonyos időt?steam id : FЯeak_
-
DarkByte
addikt
Nem szeretném ide még egyszer bemásolni így inkább csak linkelem: [#171]
Március 1 -től úgy tűnik sok minden változik a T-s mobilnetnél és szerintem eléggé pozitív irányba.
Egyébként nem ők azok akik elsőnek egyértelműen megszabták a limitet, de most már nem tudom módosítani.
[ Szerkesztve ]
-
DarkByte
addikt
Remélem rendben fog működni.
Egyébként érdemes tovább olvasni a topikot mert rájöttem hogy egy másik dolognál valószínűleg nem gondolkodtam helyesen. Egész pontosan ugye a forgalom egymást követő 7 napon nem haladhatja meg a 20GB -ot vagyis a 8. napra ez a halmozódás a -7 -edik nap forgalmával csökken. -
Depression
veterán
Mi kell ahhoz, hogy egy előfizetést tudjak kötni a T-mobilenál? Miket kell magammal vinni?
Ha Pannontól szeretném átvinni a számomat, annak mi a menete?
Tényleg van kaució? Mennyi ennek a mértéke?
Előre is köszi a válaszokat.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
megyeri
tag
válasz Depression #1838 üzenetére
Ha hallgattam volna, bölcsebb maradtam volna?
-
krystman
őstag
Helló! Nekem egy olyan gondom lenne, hogy 2hónapja meg volt rendelve a Net80-as csomag, és mellé volt e-mail szolgáltatásom is. 1hónapja lemondtam a Net80-at, és ettől függetlenül ment a mail. Vagy is be tudtam lépni. Viszont, több mint, 2hete nem tudok belépni, mert azt írja, hogy nem jó a jelszó, vagy f.n. Most, akkor törlődött 1hónap után magától az e-mail címem?
-
SASboy
tag
Sziasztok.
Mennyibe kerül az nekem, ha külföldről hívnak fel? Nem találom a T-mobile oldalán. Csak azt írják, hogy ha én telefonálnék külföldről. Eco díjcsomagban vagyok. Köszi előre is
-
MODERÁTOR
-
SASboy
tag
válasz Viktor0610 #1842 üzenetére
Köszönöm szépen a választ. Ez jó hír.
-
Joe bácsi
őstag
Csak fekete van.
Nekem túl picik a betűk böngészés közben.FReak_: Egyből mindent megcsinálnak. Az a lényeg, h. a te neveden legyen a dominós szám, amit át akarsz rakni előfizuba. Nem annyi lesz az ára, mert ha váltasz előfizura, akkor másik árlista van arra. Semmi extra papír nem kell, csak a személyes doksik.
[ Szerkesztve ]
-
okib4100
aktív tag
válasz Joe bácsi #1844 üzenetére
Üdv,
Azt nem tudod, h friss aranykártyás ügyfélnél mennyi kauciót kérnek részletfizetés esetén? Egyáltalán engedik e? Mert 1-2 hónap múlva arany szintre kerül a simem, és max erre használnám ki, h részletre veszek egy Aspire One-t, persze csak ha nem kell az árának felét becsengetni kaucióba.
Előre is thx.
-
FReak_
tag
Még egy kérdésem lenne:
Júniusban vásároltam egy új készüléket a a T-nél(dominos),és ugye most szeretnék venni egy előfizetesés mobilt.
A kérdésem a következő:Lehet hogy hülye kérdés,de nincs időlimit hogy pl 1 éven belül nem vehetek a nevemre másik készüléket?
A válaszokat előre is köszi!
Üdv!steam id : FЯeak_
-
Joe bácsi
őstag
válasz okib4100 #1845 üzenetére
Kaució nem kell, hanem kezdőrészlet. Várd ki azt az 1-2 hónapot. Egy jótanács! Ha veszel laptopot, akkor mielőtt kicsengeted a lóvét kapcsold be és nézd meg, h. nem-e repedt vagy törött a kijelzője.
(Hol laksz amúgy?)FReak_: Az az árlista nem publikus. De annyit elárulhatok, h. pár ezressel olcsóbbak a telók az új előfizuhoz képest.
Előfizuban vehetsz másik telót is. Korlát csak dominos telónál van, h. 1 év alatt csak 1 telót vehetsz domino csomagban. DE lehet 2 is, ha az üzletvezető engedélyezi. Engedélyezi, ha szimpi vagy neki, nincs csöves kinézeted, az ükk "rábeszéli", h. na lécci már.... stb.[ Szerkesztve ]
-
okib4100
aktív tag
válasz Joe bácsi #1848 üzenetére
Üdv,
Már beszéltük asszem amikor a domino nettel gond volt, h te Szegeden vagy én meg bépén. De ha annyira kardinális kérdés ez a kijelző dolog, akár Szegeden is meg tudom venni, ha ott tuti hibátlant kapok (Viccen kívül, havonta kb 1x tényleg járok arra)
Az eredeti kérdés az volt, h van a kezdőrészlet, ez OK. Viszont az árlistán szerepel h "mobilelőleg befizetése szükséges lehet". Ez az én szótáramban = kaució (a kezdőrészleten felül, még). Erre vonatkozott, h mi alapján kerül kiszabásra, egyáltalán kiszabásra kerül e. Az arany szint elérését mindenképp megvárom amúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- 4 db Palit RTX 3060 Ti Dual 8G GDDR6
- XPS 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650 Ti 32GB 500GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Ritkaság! HP Pavilion 17 laptop (17,4FHD/I5-G4/16GB/256SSD/Nvidia2GB)
- DDR5 4800Mhz 2x8gb SO-DIMM Laptop memória, RAM
- Kedvező ár! Lenovo Ideapad laptop (15,6/i5-G4/8GB/128SSD/Dedikált/Magyar)
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen